Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
ma reggelre szétvágták a monitor tetejét
  2014-04-12 12:08:31, szombat
 
  Most vettem észre, hogy le akartam törölgetni a monitort, a tetejét késsel, vagy más hasonló szerszámmal szétvagdalták az elmeosztályok, mint a billentyűzetet régebben.

Nem tudom, hogy így bizonyítják hatalmukat, s rendőrség nem szól bele, hová mehetnék segítségért az elmeosztályok születésem óta tartó gyilkosság sorozata miatt?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Romániai csapások lemásztak a falvédőről nyolcvan éve
  2014-04-12 09:47:37, szombat
 
  Romániai csapás a 666 központ borsodi Rákóczi tere árnyékvilágként, vasfüggönyként, Szent Péter egyházaival teljes egészében a sötétkapus dögjeivel a halál reformátusainak, a biblia végéből.

A pusztai kezdet születésemkor a Katalin név volt, mexikói, szlovák pusztától kezdve Svéd Katalin hercegi család mellett a világ minden tája világörökség kincseivel kerékbetörésem után Orbán Viktor elmeosztályával húsz éves ismétlésben Alexandriai Katalinként belőlem van, a német és angol Katalinokkal, Jánosokkal, Mariannákkal, mint krizantén virágokkal, Katinkákkal, Kátyákkal, a világ minden Katijával, mind Magyarország ellenes csapásai egykori Romániának az elmeosztályról. Az összes magyar néven szereplő református sorsát rajtam végrehajtották Johannás matyós vasfüggönyös kezdetével a romániai csapásoknak Vörös Oroszlános vastrágyákkal Koncz Zsuzsa és Illésék folytatásával. Szelep családja helyett az egész családomat legyikolta Miskolc városa 1961-ben nagyapa elmeosztály sötétkapus dögjei általi tüdőrák kezdetével a sötétkapusok villás reggelis 1990-es kezdetével ismétlésben. Szelep 1972. óta él belőle az Új Bekezdés Időjelek testenyészeti Rákóczi téri képviseleteként reformátusként a cigánytelepével két Gabi rokonjával fogam lyuggatásával 1976-ban kíséretével a két Gabinak, melyek kitámadtak engem, hogy ezt leírtam, sorsuk ismétlése közben kivitte őket az elmeoszály a megyéből a többi reformátussal együtt. 1961-től gyilkolnak a 666 miskolc Világ négy égtája református központjával a Talmúdnak, Romániának minket.

A puszta falvédőn voltak a légyszarok, a pusztai országot régebben a cigány legyek támadták meg. Most lemásztak a falvédőről, megszülettek. Ezek a Bencsik kis fehér kutyákkal berendezett Fábry Show valóságát jelentik, amik 1992-ben támadtak meg engem kis fehér kutyások helyett fénykörökkel a kiliáni börtön téglaházában a kimentett náciknak.

Ilyen kíséretük van a környezetvédőknek, amik római egyház emelésekor támadtak rám ismétlésben, hogy Istenem szeretlek, születésemkor már ott voltak nálunk.

Bencsik ben-csík Törőcsik Mari és társai pojáca népének történelmét, a Maszkabált hajtották végre, s mivel Törőcsik Mari elmebetegként nem tudta beosztani a pénzét, anyámat támadták meg ismét születésemkor, így tanultak a cigányok pénzt beosztani Vekerdi kezdetével az indiai cigánytelepnek.

Bencsik itt van a szomszédban romániai csapásként a Bertalan utcában, amelyik húsz éve ismétli a születésem körülményeit, mint a Varsányi helyetti csípőcsont kirántásomat.

Presser Pici Gábor fogkiszedő kezdete volt az Omegás vas főnixes feszületünknek anyám apjának magyar támadásának ismétlőivel, már hatalmas döglégyként. Légy Pintér rendőr, Andy Vajna, hatalmas nemi párzó légy - bár szerintem impontense Romániának a börtönnel együtt. Légy Fábry, aminek az egész ország csápol, irigységeként a római egyháznak. Húsz éve emelték belőlem színjátékkal, majdnem irigyeltem az ufós iker torony Viczián házának elmeosztály berendezésében a fürdőszobáját, melyet Fekete Pál készített, amelyik népe megigérte volt férjemnek, hogy elválaszt tőle minden módon.

Így került arra sor, hogy romániai apokalipszisen járnak végig mindenkori politikaként születésem óta, a Szörnyeteg koporsója által hozott 130 éves Rákóczi téri központban a Rákóczi tere tiszításával.

Bogár néven kerültek berendezésre a bogarak és a legyek, ember formában, mint a Ringasd el magad népe, Vietnám és egész Izrael náciként.

Mint írtam, a Vargák lezárták a vasfüggönyt Őrházzal a bibliája alapján a Talmudnak és a börtönnek, semmik sem lehettek és torzulniuk kellett volna. V. Rózsa legyilkolásom óta diplomázott, börtön népeként férjével már három gyereke mellett unokákkal megöregedett a kivégzője az Időjeleknek. Farkas mindekori kezdete az apokalipszisnek lépetteket jelentik a Tóth atyafiakkal, amiket Müllerék az elmével egyesével vittek el a romániai apokaliptikus központjából a börtönnel. Méhemet meggyalázta a Keresztöltés B-né Ágnes születésem óta az adventi Bestiával, amelyik mexikói sorozatokat kezdett el Tálas Julianna ének tanárnővel, amelyik apácaként a nácival hivatalsegédekkel és református Farkassal kezdett helyettem ének taníttatást, futtatását a romániai csapásoknak, ezek a nácik is 1956-os nemesekkel, lincselőkkel, bolondokkal itt berendezve. A Tóthok mint börtön csapások, 130 éves szlovák történelem létrehozói tovább folytatták a könyvkiadásaikat a jövőnek. A Zöld medeia valamennyi médikus elmeosztály csapásán végig ment, rengeteg az elmebeteg az országban, a német és magyar elmeosztály soha nem fogja befejezni a megyei kórház II-es elmeosztályáról az ember kínzást.

Fábry húsz éve szórakoztatja légyként a magyar romániai csapásokat, az elmeosztályokat. Jókat derültek a leszbik helyetti gyilkosságomon, a buzik helyetti égetésemen az UPC és Coop emelésével ügyészséggel együtt, ismételve a születésem óta emelt perverzeket, amiket vasegyházas papnak taníttattak főleg.

A tüdő cigánysága a II-es elme megyei kórház sötétkapus dögjeivel Müller dögléggyel elvették a hangomat, tüdőből tanultam meg beszélni,ezt jelenti a Fábry tüdő cigánya tíz éve.

Mivel a Szörnyeteg koporsója Rákóczi tér Dávid Mónika 1972-ben eltemetésre ítélttel hosszabbít, születésem óta támadva tisztulásával a népének a Keresztöltés pókja beházazasodása miatt, ami 1971. óta hosszabbít a sógornőmmel, Keresztesiékkel a méhemet a szomszéd börtön Ágnes atlantiszi halakként refotmátus kiválasztott helyett húsz éve meggyalázták, hogy pókot szült a Rákóczi tér és már ez születési kezdetem volt, azóta élnek szerető családban helyettünk a Simontornyi elmével együtt. A két utcai Pszichografológiai apokalipszis minden csapásának sorsát rajtam végrehajtották hetven éves ismétlésben, mint börtön csapásokét, ezt nézik a mulatós vastrágya parasztok Kósa könyvéből népviseletbe öltözötten.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 271
  • e Hét: 679
  • e Hónap: 12384
  • e Év: 51385
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.