Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Tenyérbe szállott pille
  2014-04-12 19:35:19, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Tornyosuló fellegek alatt
  2014-04-12 19:34:12, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Szelek szárnyán
  2014-04-12 19:33:13, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Szerelmesek alkonya
  2014-04-12 19:31:47, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Viszket az orrocskám!
  2014-04-12 19:30:09, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Hóval takarván
  2014-04-12 19:28:19, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Furcsa igazságok
  2014-04-12 18:13:17, szombat
 
  Vannak állítások, amelyekre automatikusan azt mondjuk: ezek nem lehetnek valósak! Pedig az esetek többségében tévedünk, hiszen rengeteg furcsa, de helytálló tény létezik a világról és a benne élőkről.

1. A víziló teje rózsaszín.




Link

2. A Barbie baba teljes neve Barbara Millicent Roberts.
3. A répákat i.e. 900 körül még lila és vörös színben ismerték - narancssárga színe egyes források szerint a XVI. századi holland nemesítőktől származik.
4. A nagy kék bálna szíve olyan nagy, hogy az ember - még ha kicsit morbid is - nyugodtan úszkálhatna az artériáiban.
5. Az unikornis Skócia nemzeti állata.
6. Az emberi DNS 50%-a megegyezik a banánéval.
7. A Pluto még mindig nem kerülte meg teljesen a Napot az 1930-as felfedezése, és a 2006-os törpebolygóvá minősítése közötti időben.
8. A méz soha nem romlik meg, csak a benne lévő cukor csapódik ki. Akár egy 32 ezer éves mézbe is belekóstolhatsz, a gyomrod nem fog tiltakozni ellene.
9. Sokkal több csillag van a világűrben, mint amennyi homokszem a Föld összes vízpartján együttvéve.
10. Jó hír: Amerikában sokkal több könyvtár működik, mint McDonald's.
11. Egy polipnak három szíve van.
12. A Szaturnuszon és a Jupiteren gyémánteső esik.
13. A világ ivóvízkészletének egyharmada Kanadában található.
14. Hihetetlen, de a homokszemek így néznek ki a mikroszkóp alatt. Gyönyörűek, nem?




Link

15. Ha ásnál egy hatalmas gödröt, amely egészen a Föld középpontjáig érne, és beledobnál egy könyvet, akkor a könyv 42 perc alatt elérné a Föld közepét.
16. Tízszer több baktérium van a testünkben, mint normális sejt.
17. Egy csótány napokig képes fej nélkül élni, mielőtt meghal.
18. Napjainkban kétpercenként több képet csinálunk, mint az egész emberiség a 19. században.
19. A nulla az egyetlen szám, ami nem írható le római számokkal.
20. Egy pohár vízben sokkal több atom van, mint amennyi pohár vizet összegyűjthetnénk az óceánokból.
21. Leonardo da Vinci képes volt egyik kezével írni, miközben a másikkal rajzolt.
22. Az ostorcsattanás valójában egy miniatűr hangrobbanás, a bojt ugyanis átlépi a hangsebességet.
23. Ha a teheneket almával eteted, akkor az állat pityókás lesz tőle.
24. Görögország nemzeti himnusza 158 versszakból áll.
25. Pablo Picasso nem lélegzett, amikor megszületett. A bába már halottnak nyilvánította, amikor a leendő festő nagybátyja szivarfüsttel visszahozta az életbe.
26. Szaúd-Arábia Ausztráliából importálja a tevéket.
27. Az angliai Oxford Egyetem idősebb, mint az Azték Birodalom.
28. A mamutok ezer évvel azután haltak ki, hogy az egyiptomiak megépítették a Nagy piramist.
29. Egyetlen tüsszentéssel több mint 100 ezer baktérium kerül a levegőbe.
30. Így nézne ki a Jupiter, ha olyan közel lenne hozzánk, mint a Hold:




Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Éneklő apáca
  2014-04-12 18:00:42, szombat
 
  fantasztikus és szuper JÓ!!!

Link

Különleges gyöngyszem tűnt fel az olaszországi Voice második évadának meghallgatásán. A 24 éves Christina Scuccia nővér Milánóból úgy énekelt, hogy a közönség percekig tartó ovációban tört ki.
A fiatal és temperamentumos apáca nemcsak a nagyérdeműt győzte meg, hanem a háttal ülő zsűritagokat is, akik tátott szájjal hallgatták a produkciót.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Video  
Újabb 7 imádnivaló tojásfestési technika
  2014-04-12 17:56:17, szombat
 
  Nyakunkon a húsvét, és mi nem tudjuk megunni a jobbnál jobb ötleteket, amiket a kollégáktól hallunk, vagy az interneten találunk. Újabb hét tojásfestési, vagy díszítési technikát gyűjtöttünk össze neked, amit mi idén mindenképpen ki akarunk próbálni. Neked melyikhez jött meg a kedved?




Link

Ragyogó tojások
Egy kis tálkába önts kevés festéket, majd szórj bele hozzá illő színű glittert. Érdemes újságpapír fölött dolgozni, mert bár a végeredmény roppant bájos, arra azért készülj fel, hogy körülötted minden csupa csillámpor lesz.
A technika pofonegyszerű: mártsd az ujjadat a festékbe, majd nyomd a tojásra, és ezt ismételgesd, amíg tetszőleges számú, csillogó pöttyöt nem varázsoltál a tojásokra.




Link

Bajusz
A bajszos dekoráció most hihetetlenül népszerű, ráadásul nagyon egyszerű elkészíteni, így tökéletes választás, ha nem vagy kifejezetten ügyes, de azért valami eredeti, divatos és mókás dekorációt szeretnél.
A főtt tojásokra fekete filctollal rajzolj két szemet - ez lehet egy-egy egyszerű pötty is, nem kell túlbonyolítani - valamint szemöldököt, a szemek alá pedig rajzolj hepciás bajszot. Ha a tojásokat tojástartóban szervírozod, amire papírból kivágott nyakkendőt is ragasztasz, a hatás garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.




Link

Tojásállatkák
Ha gyerekek vannak a háznál, imádni fogják ezeket a díszeket. A különböző színűre festett tojásokra rajzolj az elképzelt állatnak megfelelő szemet, és ragassz rájuk papírból kivágott orrot vagy csőrt. Hogy megálljanak, helyezd papírból készült henger tojástartóba őket.
A sárga lehet kacsa vagy csibe, a rózsaszín kismalac, a zöld pedig béka - ez utóbbi esetében inkább a szemeket érdemes papírból felragasztani a tojás tetejére.







Link

Alumínium-technika
Fogj egy darab alumíniumot, gyűrd össze, majd hajtogasd ki és kend be festékkel. Ez után tegyél az alumínium közepére egy tojást és csomagold be, mindenhol rányomkodva az alumíniumot.
Pár perc elteltével óvatosan csomagold ki és hagyd teljesen megszáradni. Ha szeretnél, használj újabb alumíniumdarabot más színekkel, hogy minél tarkább tojást kapj.
Tipp: Utolsó színként alkalmazhatsz aranyat vagy ezüstöt - különleges fényt fognak kapni tojásaid!




Link

Színes cukorkák
Ugyan nem ehető, de annál mutatósabb a tojás, amit ragasztóba mártott ecsettel kensz be, majd színes cukorkába forgatsz.
Ha egyszerre csak egy sávot kensz be rajta, és úgy forgatod cukorkába, majd száradás után egy újabb sáv, és más színű cukorka következik, akkor különböző mintákat is alkothatsz.




Link

Pöttyös tojások
Ezek a tojások tényleg nagyon bájosak, igazi csajos dekorációk lehetnek: öntapadós fóliából vágj apró köröket, majd ezeket ragaszd a tojásokra, alaposan rányomva őket a felületre, hogy sehol ne váljon fel a szélük.
Ez után tedd a tojásokat a festékbe, majd ha már teljesen megszáradtak, távolítsd el róluk a fólia darabokat.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
A nagy
  2014-04-12 17:12:34, szombat
 
  2014. ÁPRILIS 6.-30.
MINDEN ÉRTÜNK VAN, MINDEN NEKÜNK VAN, MINDEN RÓLUNK SZÓL, NEM VAGYUNK EGYEDÜL
Tavaszi Energiadömping portálnyílások:
Az ,,ESEMÉNY" megnyilvánításának egyik lehetséges időpontja
Vénusz a Halakba lép/ápr.6. - Merkúr a Kosban/ápr. 8. Mars Földközelben/ápr. 8. -Teljes Holdfogyatkozás/ápr.15. Vérhold Tetrád nyítás - /április 15.- Nagy Kozmikus Kereszt április(20.- 29.) - Húsvét/ Április 21-22.- Uránusz-Plútó Kvadrát/ápr. 21.- Retrográd Plútó a Bakban/ápr. 24. Plejádi Napforduló és a Vénusz tetőzése a Halakban/ápr. 25-27. Gyűrűs napfogyatkozás/ápr. 29.
2014. TAVASZA
A NAGY ,,ESEMÉNY" EGYIK LEHETSÉGES AKTIVÁLÓDÁSI IDŐSZAKA
Mikor számíthatunk az Eseményre?
Sok szót ejtettünk a kivitelezhető időzítésről. Az egyik követelmény az eseményhez az Isteni Időzítés. Ashtar mindig azt mondja: Nincs dátum, nincsenek nukleáris fegyver, nincs mázli. Az igazság az, hogy vannak lehetőség ablakok, amelyek csak néhányszor egy évben állnak rendelkezésre, amelyben az ‘ Esemény' lejátszódhat. Az egyik ilyen lehetőség ablak a mostani idő, és 2013-as év vége között fog adódni. A következő időszak, amikor elegendő bolygó energia fog rendelkezésre állni egy ilyen változáshoz: a 2014-es év tavaszi időszaka lesz. Ez a Szuper Portál felgyorsítja az energiaváltozásokat, hogy lehetővé tegye az ‘Esemény' 2013-as bekövetkezését. Annak valószínűsége, hogy az ilyen hamar bekövetkezzék nagymértékben megemelkedett 2013. november 11-e óta, a Szuper Portál miatt. Ha te ezt olvasod, és ismételten azt választod, hogy nem cselekszel, és nem térsz vissza a szeretethez, nekünk kell meghúznunk a vonalat. Ha nem voltál sikeres abban, hogy megemeld rezgésedet a szükséges minimum szintre, ami szükséges a szeretet fenntartásához, meg leszel invitálva, hogy a dualitásban maradj egy kicsit hosszabb ideig, és újra csatlakozz a magasabb dimenziós Földhöz, mikor megfelelően felkészültél rá. Nincsenek rövid átjárási lehetőségek. Még mindig nincs dátum, nincs nukleáris fegyver, nincs mázli. Semmi sem állíthatja meg a Földet abban, hogy felemelkedjék.
F: SANANDA / Mi is pontosan az ‘Esemény'? / 2013-11-22
Link
2014. ÁPRILIS:
Ha eddig azt gondoltuk, hogy 2013. november nagyon erőteljes hónap volt, akkor most 2014 áprilisa még ettől is egy magasabb energetikai szintre emel bennünket. Az 5. Uránusz/Plútó kvadrát, pontosan április 22-én indul be, és ez (a hét közül) a torokcsakrának fog megfelelni. A beszédünkkel, hangunkkal való megnyilvánítással kapcsolatos témaköröket járja körül. A saját hangunk megtalálása, személyes és globális szinten.
Egy másfajta, új társasjátékot választhatunk, amire április 15.-én és 29.-én bekövetkező fogyatkozások adnak biztosítékot, és másrészt ekkor van a Nagy (Kozmikus) Kereszt felállásának ideje is. Az asztrológiában a Nagy Kereszt összehangolódása egy erőteljes esemény lehetőségét hozza magával a változásra/váltásra és ebben a hónapban ez a beállítás történik meg szintén. Ezek az előrelendítő kerekek ekkor személyes és globális szinteken is egyaránt mozgásba lendülnek.
JENNIFER HOFFMAN : 2014 ÉVI ELŐREJELZÉSEK: A SZERELMETESSÉG ÉVE
Link
2014. ÁPRILIS 3.
Tripla robbanás a Napon - ebből a Föld is kap
Egyszerre három napkitörés robbant ki április 3-án központi csillagunkból.
A spaceweather.com cikke szerint csütörtökön egyetemes idő szerint a késő esti órákban a Nap három aktív régiója produkált napkitörést szinte egyszerre.
A szakemberek szerint a három erupció között egyfajta kapcsolódás volt, e nélkül kis valószínűséggel mentek volna végbe gyakorlatilag szimultán. 2010-ben egy olyan napkitörés-láncot figyeltek meg a csillagon, mely szinte az egész északi félgömbre kiterjedt - áll a cikkben. A kitörések során kilökődött anyagból a napokban várhatóan a Föld is fog kapni.
Link
2014. ÁPRILIS 6. VÉNUSZ A HALAKBAN a nőies jegyében a Feltétel nélküli szeretet aspektusa energiájának globális megnyilvánítása
2014. ÁPRILIS 8. MERKÚR A KOSBAN
2014. ÁPRILIS 14. - SZEPTEMBER 22. PLÚTÓ RETROGRÁD A BAKBAN
2014. ÁPRILIS 15. TELIHOLD/MÉRLEG
2014.ÁPRILIS 15. : Teliholdas Teljes Holdfogyatkozás
A négyzetes erővel ható Napéjegyenlőségek, Napfordulók és a szintén négyzetesen ható, rendkívül erős napfogyatkozások mind-mind megjelenítik majd az Új Föld egy-egy különlegesen fénnyel kódolt oktaéder portáljának megnyílást. A Napéjegyenlőségek, Napfordulók és különösen a 4 fogyatkozási időszaka alatt, az új energiákkal kódolt energiahullámzás el fogja árasztani a bolygót.
Most 2014-ben a Nap- és Holdfogyatkozások viszont minőségi szempontból még egyedibb, különlegesebben katalizáló energiákat kínálnak fel nektek és mind egyénileg és mind a bolygó számára jelentős változásokat válthatnak ki. 2014-ben ,,összesen" két teljes holdfogyatkozás következik be, Áprilisban és Októberben.
2014. EGY ALKALMAS ÉV A VÁLTOZÁSOKRA- AZ ÚJ FÖLD MÁSODIK ÉVE
Metatron a Fény Ura üzenete Tyberonn-on keresztül
Link
2014. ÁPRILIS 15. EGY HATALMAS ÉGI ESEMÉNY KEZDETE - VÉRHOLD TETRÁD INDÍTÓ FOGYATKOZÁSA
Április 15-én egy hatalmas lélegzetelállító esemény fog kibontakozni a Föld lakói előtt: egy olyan esemény, amelyet ez a világ csak eonokkal ezelőtt láthatott a múltban: Úgy fogják feljegyezni ezt az eseményt, mint a múltból a hamvaiból felébredő fény (Főnix) feltámadása, visszatérése, aminek azért kellett megtörténnie, hogy újra kössük egymással az Egységünk egyezségét. Amikor a Hold a keleti Horizonton lesz, mellette balra felragyog és összevegyíti fényét a káprázatosan ragyogó Arcturusszal. 2014/15-ben egy szent lunáris tetrád(négyes sorozatú egymással energetikailag összefüggő holdállapot) indul el, amelyet a tradíció Krisztus Visszatérésének nevez. Természetesen a Krisztusi Tudatosság visszatéréséről van szó. Az ilyen tetrád sorozatra eddig Jézus születése óta mindösszesen 7 esetben került sor, és ezek hatalmas változások időszakaival estek egybe. A tetrád jelenség így egy évezredeken át ritkán megjelenő, égi esemény.
A Tetrád elemei:
2014: április 15, október 8.
2015: április 4, szeptember 28.
Részben felhasznált irodalom: Anna Merkaba: Grand Event: The Beginning - Blood Moon
2014. ÁPRILIS 15.- ÁPRILIS 29 - NAGY KOZMIKUS KERESZT
A HOLDFOGYATKOZÁS ÉS A NAPFOGYATKOZÁS KÖZÖTTI SZENDVICSBEN EGY NAGY KOZMIKUS KERESZT JÖN LÉTRE A MARS, URÁNUSZ, PLÚTÓ ÉS JUPITER RÉSZVÉTELÉVEL.
Áprilisban a Holdfogyatkozás és a Napfogyatkozás közötti szendvicsben egy Nagy Kozmikus Kereszt jön létre a Mars, Uránusz, Plútó és Jupiter részvételével. Tehát ez az időszak egy megszentel idő arra, hogy a keresők harmóniát találjanak és közösségeikkel harmonikus találkozókat tervezzenek. Ezek a Fénykódok a Globális Szintű Megújhodásotokért/Újjászületésetekért érkeznek meg, melyek segítségével újratervezhetők, újratisztíthatók a kapcsoltrendszereitek. Ez a fázis a Világbéke magvainak elültetésének lehetőségeit kínálja, főleg a konfliktusokkal terhelt területekre, különösen a Közel- Keletnek nevezett térségre. Az egyén szintjén pedig egy még erőteljesebb lehetőséget hordozhat a problémás kapcsolatok megoldására és a már megszakadt kapcsolatok megbékítésére. Ez az Együttérzés energiáinak a beáramlását is hordozza. Egy magasabb értelmezésből tekintve, nem más, mint a Feltétel Nélküli Szeretet Krisztusi Energiáinak letöltődése, ahogy nevezhetnénk azt.
2014. ÁPRILIS 15.- 29. - LEHETŐSÉGEK ABLAKA/COBRA
Az április 15.-i teljes holdfogyatkozás fogja jelezni a belső Lehetőségek Ablakának megnyílását, ami április 15-április 29.-ig lesz nyitva. Ez a belső idő ablak valójában egy portál, és ezzel egy időben egy szélsőséges energetikai intenzitású lesz, hogy potenciálisan kitudják váltani a drasztikus változásokat a bolygó felszínén és azon túl. A komplexitás hullám elemzés azt mutatja, hogy ez idő alatt a legösszetettebb időszak lesz az ismert történelemben, jelentősen meghaladva a híres 2012.december 21-ét is. Ez azt jelenti, hogy ez lesz a leginkább változékony, legkiszámíthatatlanabb időszak. Ez jelenti a legvalószínűbb időpontot, amikor a Galaktikus Központi Nap aktiválásának következménye a G2 felhő által eléri bolygónkat:
Link
Az április 15.-i teljes holdfogyatkozással kezdődik a híres Hold tetrád a 2014/15-ös évre, amely mély jelentősége egy zsidó jóslat. A zsidók húsvét ünnepe kezdődik azon a napon, a Pészah, és egy héttel később, április 21-én lesz vége.
Április 21.-én (húsvét hétfő) lesz a következő portál aktiválás, ami fordulópontja lesz a Lehetőségek Ablakának. Tekintettel a portál fontosságára, egy külön blogbejegyzést írok hozzá. Mi egy nagy bolygó örvényaktiválást szervezünk majd ebben az időben. A részletekről hamarosan a blogban.
Április 29-én egy gyűrűs napfogyatkozás lesz, amely lezárja a Lehetőségek Ablakának a belső portálját.
Link
2014. ÁPRILIS 21.
Uránusz-Plútó Kvadrát (2012-2015)
A két bolygó 138 éves ciklusa. A korábbi ciklusrésze a 60-as évek közepén jelentős hatással volt: Vietnam, hippi és más tiltakozó mozgalmak. A drog megjelenése, a Szeretkezz, ne háborúzz mozgalom, flower-power időszak. Akkor a Skorpióból és a Halakból sokakra befolyással volt, de ez most még nagyobb kihívással érkezik. Egy rendkívüli társadalmi és kulturális kihívás és felfordulás. A 60-as években született ,,baby boom" korosztály intenzív időszaka, különösen a közülük kardinális jegyben születettekre nézve. (Kos, Mérleg, Rák, Bak)
a CIKLUS 7 ELEME:
2012. JÚNIUS 24.
2012. SZEPTEMBER 19.
2013. MÁJUS 20.
2013. NOVEMBER 1.
2014. ÁPRILIS 21.
2014. DECEMBER 15.
2015. MÁRCIUS 16.
2014. ÁPRILIS 21. URÁNUSZ-PLÚTÓ KVADRÁT - URÁNUSZ-PLÚTÓ ENERGIAKÖTÉS BEINDÍTÁSA/METATRON
Kedveseim, ha nem vagytok teljesen rendezettek, akkor konfliktusban vagytok önmagatokkal. az igazat megvallva a tisztítópróbátok az elmúlt évben elkezdődött és 2014-ben is tovább fog folytatódni. Különösen a két Uránusz-Plútó kvadrát időszaka alatt:
2014. Április 21. Uránusz-Plútó kvadrát: 13,34 Kos/Bak (Uránusz direkt, Plútó retrográd) és
2014. December 15. Uránusz-Plútó kvadrát: 12,35 Kos/Bak (Uránusz retrográd, Plútó direkt).
Bölcsen felhasználhatjátok ezeket az energiákat, a beteljesületlen érzéseitek feltárására és a feltáratlan érzéseitek, érzelmeitek kifejezésére és megnyilvánítására, kifejezni a nézeteiteket és érzelmeiteket. Ezekkel valójában leveszitek magatokról azokat a terheket, amelyek eddig elfojtották és elhalványították a becsületességeteket, feddhetetlenségeteket a belső érzéseitekben. A teljesen tiszta őszinteség, nemcsak az önbecsülésetek felé vezet el, de a tudatosságotok még nagyobb fényhányadosa felé is. És ebben az évben egy ilyen jó tulajdonság állapota felé indíthat meg bennetek. És mi azt mondjuk nektek, hogy a fizikai itt tartózkodásotok ,,senior", nyugdíjas szakaszába értetek, amely 2014 energiájával egy olyan helyre kényszerít bennetek, egy olyan irányba hajt majd, amelyben rendbe hozhatjátok, rakhatjátok a dolgaitokat. Kedveseim, nincs ennél alkalmasabb idő erre, mint most 2014. harmonikus fázisaiban. Használjátok ki ezeket a lehetőségeket, de ne feledjétek azt, hogy idő által meghatározott környezetben éltek. Változtassátok meg a fizikai valóság természetét és akkor kívánt dolgaitok egy pillanat alatt megváltozhatnak akaratotok szerint. Az emberek ide-oda változtatják helyzetüket, jönnek-mennek, és gyakran amikor a legkevésbé számítatok rá, valaki ott terem, majd eltűnik. Keressétek a Megbocsátás lehetőségeit. Nézzetek mélyen magatokba és nézzetek körül magatokon kívülre és tetteiteket vezessék, mint akár ezek a szavak is, melyek helyet találnak a szívetekben.
Link
2014. ÁPRILIS 23/24 - KARDINÁLIS NAGY KERESZT
4 bolygó geometrikus energiamintázata jelenik meg a földi valóságunkban a két fogyatkozás közt és egy Kvantum átjárót nyit a kozmikus energiáknak. Isteni energiakoktél
Plútó-Bak 13': Radikális politikai változások, Életmód és tevékenységváltás, Új vezetők, Társaságok
Témája: Radikális váltás- tevékenység-karma
Uránusz- Kos 13': Forradalmak, lázadások a változásért minden területen a szociális jólétért, Felébredés a víziókból, az Én Vagyok megannyi, sokféle változatára ébredés
Témája: Rezgésváltás - közösségi formák és érzékenység - energiarobbanás - társadalmi problémák kimozdítása, Új Energia
Mérleg-Mars 13': Igazságosság, Jogszerűség - Kapcsoltrendszer, házasság, Küzdelem, viták, perek kirobbanása, Kreativitás
Rák-Jupiter 13': Hazaszeretet, a Föld tisztelete, Szolgálat, Érzelmi Intelligencia, Az Otthon szíve, Emberszeretet, Spirituális nézetek. A Dharma visszatér, az Otthon eljön hozzánk
2014. ÁPRILIS 24. MERKÚR A BIKÁBAN
2014. ÁPRILIS 25-27.
PLEJÁDI NAPFORDULÓ, VÉNUSZ A HALAKBAN A TETŐPONTJÁRA ÉRT - A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET PORTÁLPONTJA
2014. ÁPRILIS 29. ÚJHOLD/BIKA
GYŰRŰS NAPFOGYATKOZÁS
Közreadja: www.foldicsillagok.hu
Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 410 db bejegyzés
e év: 5810 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2127
  • e Hét: 5563
  • e Hónap: 16577
  • e Év: 122721
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.