Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Zsidó össztűz Siklósi Beatrixra
  2014-04-15 20:11:18, kedd
 
  Zsidó össztűz Siklósi Beatrixra


Össztűz alá vette a HVG, és a Szombat nevű zsidó szennylap Siklósi Beatrixot, az MTVA főtanácsadóját, amiért valós híreket posztolt ki facebook-os adatlapján, és arra vetemedett, hogy Horthy Miklós születése napján, közzétett egy köszöntőt, de ami mégis a legelképesztőbb, hogy megosztott egy cikket, melyben a cigány bűnözők származását le merték írni.

Első problémájukként azt vetik Siklósi Beatrix szemére, mert szerette volna meghívni Éjjeli menedék című műsorába David Irving-et, a független tájékoztatás jegyében. Nyilván Simon Peresz meghívása esetén piedesztálra is emelnék a műsorvezető hölgyet, de mivel nem így tett, ő is csak egy buta rasszista. Fáj a libsiknek, hogy még mindig nem sikerült a teljes irányításuk alá vonni a magyarországi médiát, sőt, amiatt is sírnak, hogy Siklósi Beatrix történetesen a Táncsics-díj kuratóriumának a tagja. A Szaniszló-ügyet ismerve, ezen már meg sem lepődünk.

Cikkük felvezetéseként egy vicc megosztása miatt ajvékolnak, melynek elolvasása után rájöhetünk, hogy ez a vicc tulajdonképpen nem is vicc, sajnos túlságosan is reális.

Íme a vicc, ami kicsapta a biztosítékot a HVG-nél.

Egy tízemeletes épület leégett és sok halott volt. Egy muzulmán család élt az első emeleten, mind meghaltak. Egy cigány család élt a másodikon, ők is megégtek. Egy fekete család Haitiből a harmadik emeleten, szintén odavesztek. Egy 8 tagú pakisztáni család a negyedik emeleten égett meg. Egy fehér házaspár az ötödik emeleten lakott, ők megmenekültek.
A muzulmán közösség vizsgálatot követelt, hogy állapítsak meg, miért éltek a fehérek túl a katasztrófát? A fekete egyesület szintén kérte a vizsgálatot. Az aganse, a menekülteket védelmezők, ordítanak nyilvános vizsgálatért.
Végül is megkérdezték a tűzoltófőnököt, mondjon véleményt, hogy lehet, hogy a fehérek életben maradtak?
- Hát az úgy van, kérem, hogy a fehérek elmentek dolgozni...

Ahogyan az világosan kiderül, az interneten is terjedő vicc egyáltalán nem gyűlölködik, nem kívánja egyik népcsoportnak, nemzetnek sem a halálát, csupán a puszta, száraz tényekre hagyatkozik. Persze lehet mondani, hogy általánosítás valósul meg benne, de hát melyik viccben nem? Talán minden skót fukar? Talán minden Jean nevű inas csak a faviccek nyelvén képes kommunikálni? Természetesen nem, de úgy látszik, a HVG munkatársai még soha életükben nem meséltek hasonlóan "kirekesztő" viccet.

Következő fröcsögésük Horthy Miklós miatt történt. Nem viccelünk, tényleg csak két mondat, és egy fénykép miatt ajvékolnak a libsik.

"144 évvel ezelőtt, 1868. június 18-án született Kenderesen vitéz nagybányai Horthy Miklós Kormányzó Úr!" + egy kép Horthyról a posztban.

Ennyi. Tehát egy nyilvánvaló történelmi adat miatt kezdett a szájuk habzani. Vagy netán szerintük nem ezen a napon, és helyen született Horthy Miklós? Ha így van, akkor kérjük a HVG munkatársait, hogy az igen tájékozatlan nemzeti oldalt világosítsák már fel!

A fenti két poszt kifényképezése után már rettentően idegesek lehettek a balliberális médium munkatársai, mert két megosztott hír után is felderengett előttük a megannyi koncentrációs tábor, ahol megannyi zsidó vesztette életét a Siklósi Beatrix féléknek köszönhetően.

Az említett két cikk, hír címe:

a) Megverték a cigányok a Lidl egyik dolgozóját Szolnokon - olvasói levél
b) Egy jó hír estére: nem csak a cigókra, gyermekeink holoagymosására is van még pénz

Az "a" betűvel jelzett cikkben fogalmunk sincs milyen problémát fedezhetnek fel, talán ők úgy gondolják, hogy a cigány volt inkább a szupermarket alkalmazottja, és a segélyből élő magyarok megverték?

Másik cikkben semmi kivetnivaló, de azért itt már érthetőbb az aggodalmuk. Valószínűleg Siklósi Beatrixnak köszönhetően jó sok emberhez eljutott a hír, hogy mire megy el a magyar adófizetők pénze, hogy orvosi ellátásban már lassan részesülni sem fogunk, de a holokamut tanítani kell a gyerekeknek.

Természetesen nem ér véget a zsidó őrjöngés, minden bizonnyal már tucatnyi kigúvadt szem tapad Siklósi adatlapjára, hogy a legaljasabb fasiszta jelzővel illethessék a műsorvezetőt. Már az sem tetszik nekik, ha valaki egy Rotschild idézetet oszt meg...

"Add meg nekem egy nemzet pénze feletti ellenőrzést, és nem érdekel, ki hozza a törvényeit."

Márpedig ezt Mayer Amschell Rotschild mondotta vala, nem is értjük a felháborodást.

Miután már a gőzölgő fejektől a kipa is a földre hullott, egy újabb Horthy Miklóst érintő posztra bukkantak a Rotschild családot mégsem szerető ajvékolók. Újabb hatalmas bűnének rótták föl, hogy képes volt meghirdetni a csókakői Horthy Miklós szobor avatását. Persze nem habzott a szájuk az ifjú gyurcsányista, Szarvas Koppány Bendegúz akciója miatt.

És végül, de nem utolsó sorban egy kép, a hozzá tartozó szöveggel, ami után már nem bírták tovább idegekkel Siklósi Beatrix adatlapját szemlézni, gyorsan kirakták a cikket az oldalukra, és már váltották is a repülőjegyet Izraelbe, hogy eltűnjenek ebből a mélyen fasiszta, náci országból.

"Több, mint ezer ortodox zsidó érkezett a nyírségi faluba a világ minden részéről... és itt is maradnak..." Majd a szöveg alatt egy kép, amint ortodox zsidók táskákkal mászkálnak egy faluban.

Most nem azért, de a HVG munkatársai ennek miért nem örültek? Vagy netán ők is ekkora antiszemiták lennének, hogy már elítélik a hőn szeretett népük egyedinek hazánkba való érkezését?

Kedves HVG munkatársak! Ha majd eljön az idő, és az egymillió fasiszta országából valóban el kívánnak menni, kérjük önöket, vigyék magukkal a hasonszőrű rettegőket! Köszönjük szépen előre is!

(deres.tv)

http://kitartas.net/2013/03/26/zsido-ossztuz-siklosi-beatrixra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felmondott a US Donald Cook legénysége
  2014-04-15 19:53:13, kedd
 
  Felmondott a US Donald Cook legénysége
2014.04.15 19:28


Nem bírták a stresszt a Fekete-tengerre vezényelt US Donald Cook rombolón szolgálatot teljesítő amerikai katonák, akiket most pszichológusok kezelnek egy román katonai bázison.

A US Donald Cook április 10. óta tartózkodik a Fekete-tengeren. A hétvége folyamán az orosz légierő egy vadászgépe gyors egymásutánban 12-szer hajtott végre alacsony magasságban rárepüléssel szimulált légi támadást az amerikai haditengerészet rombolója ellen. Az akció mindössze másfél óráig tartott, eddig körözött az orosz SZU-24-es vadászrepülőgép a romboló körül, eközben semmilyen rádióüzenetre nem válaszolt.

Mostanra kijutott az információ, hogy a US Donald Cook vissza kellett térjen egy román hadikikötőbe, mert a legénység nagy része beadta lemondását. A szerződéses katonák rutin felderítési feladatra készültek, és sokan közülük egyáltalán nem voltak felkészülve arra, hogy életüket adják a fizetésükért. A legénység nagy része súlyos traumát élt meg a szimulált támadássorozat alatt, mostanra Romániában egy amerikai katonai létesítményben dolgoznak rajta a pszichológusok, hogy néhányan közülük az Egyesült Államokba hazatérést követően még épelméjűek maradjanak.

Már semmi nem a régi - zsoldosok, megijedtek a halál árnyékától

A Pentagon hivatalosan is elismerte, hogy a SZU-24-es vadászgép szimulált támadásai demoralizáló hatással bírtak a legénységre. Mivel nemzetközi egyezmények szerint az amerikai haditengerészet hajói mindössze 14 napot tölthetnek a Fekete-tengeren, a térségbe küldött hajók legénységei fokozott stressznek vannak kitéve: az orosz hadseregnek a 14 nap leteltével joga van megsemmisíteni a térségben állomásozó egységet, mert erre a Fekete-tenger katonai egyensúlyát szabályozó nemzetközi megállapodások felhatalmazzák.

Emiatt a térségbe küldött amerikai hajókon szimulált támadást végrehajtani valóságos pszichológiai hadviselés az amerikai szerződéses katonával szemben, akinek el kell gondolkoznia, megéri-e a fizetéséért az életét adni.

Romániában képzett pszichológus csapat próbál most az amerikai katonákból ép embert csinálni, mielőtt hazatérnek az Egyesült Államokba. A US Donald Cook pedig új legénységet kap, mielőtt visszatér a Fekete-tengeren folytatott erőfitogtatáshoz. Eközben Kína és Oroszország is az amerikai haditengerészet fizetett gyáva férgein röhög. A nyugati média pedig nemes egyszerűséggel annyit közöl, hogy a US Donald Cook visszatért egy román kikötőbe.

Mindez nagyon jól mutatja, hogy az amerikai katona is tisztában van azzal; a most zajló nyugati erőfitogtatásnak már rég semmi köze nincs se az amerikai érdekhez, se ahhoz a honvédelemhez, amiért ő a seregbe jelentkezett. Tölteléknek, járulékos veszteségnek küldték az első sorba, és mindezért cserébe fizetést kap, amit az államokban elkölthet. Egyetlen egy dologban reménykednek, hogy élve megússzák ezt az egészet. Az orosz SZU-24-es megjelenése pedig ezt a reményt omlasztotta össze. Remek munka lesz ez a képzett pszichológusoknak, akik talán béremelést is kaphatnak majd a sokkos állapotban érkező amerikai katonák összevakarásáért.


http://www.hidfo.net/2014/04/15/felmondott-us-donald-cook-legenysege
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megszólalt Lavrov: “Oroszország kész hatalmas csapást
  2014-04-15 19:47:28, kedd
 
  Megszólalt Lavrov: “Oroszország kész hatalmas csapást mérni..."


A Wang Yi kinai külügymiszterrel tárgyaló Szergej Lavrov kifejtette, hogy nyomós igény merült fel arra, hogy Oroszország biztonsági erőket küldjön Kelet-Ukrajnába, mivel a polgári lakosság ellen alkalmazott katonai erőszak egyáltalán nem felel meg a nemzetközi normáknak.
Oroszország kész hatalmas csapást mérni a Kelet-Ukrajnában a polgári lakosságra katonai erővel támadó “forrófejű" kijevi bandára, amennyiben nem hagy fel akciójával.
Oroszország kénytelen lesz megvédeni Ukrajna népét, és megteszi a megfelelő lépéseket.
Szergej Lavrov szerint elfogadhatatlan az a kijevi terv, hogy az ENSZ-t is bevonják a délkeleti régióban kialakult konfliktus rendezésébe.
Ha szükséges, Oroszország maga fog küldeni békefenntartókat, a konfliktus nem indokol külföldi erők bevonását! (Emlékeztetnénk itt Ban Ki Monn ENSZ főtitkár kijelentésére: Ukrajna nem rendelkezik konvencionális határokkal, államhatárairól kizárólag a FÁK-szervezetén belül van megállapodás. Gyakorlatilag Ukrajna ma a Szovjetunió egyik közigazgatási egysége. B-R)
(Forrás: http://novorus.info)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rezsiátverés: már a fideszesek szerint is baj van
  2014-04-15 19:37:44, kedd
 
  Rezsiátverés: már a fideszesek szerint is baj van
2014-04-15 11:09:41

Bár nagyon lassan, de a választások után eszmélnek a Fideszhez köthető önkormányzati vezetők is: a rezsicsökkentés újabb kétharmadhoz segítette a pártot, ám már rövid távon sem fenntartható a jelenlegi keretek között. Az olcsó rezsi árát máshol kell majd megfizetni.

Gázláng

Noha a szakmai szervezetek és közgazdászok a tavaly elkezdett rezsicsökkenés első lépésekor jelezték: nem tartható a kormányzati elképzelés - a választási győzelemhez nélkülözhetetlen lépéssorozatot a kormány - legalábbis az első nyilatkozatokból ez derül ki - folytatni akarja. Az újabb kétharmados győzelem után már a Fidesszel való szembenállással nem vádolható önkormányzati szövetségek vezetői is jelezték: jelenlegi formában nem hogy tovább vinni, de fenntartani sem lehet a drasztikus állami beavatkozás hatásait a piacon.

Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke nyilatkozta hétfőn: kizárólag uniós pénzből lehet majd fedezni az energetikai beruházásokat és eszközpótlásokat, mert a víz-, a szennyvíz- a távhő- és más közszolgáltató vállalatok államosításával, a hatósági árszabályozással és a cégek nonprofittá tételével nem marad pénz az egyéb kiadásokra. Sőt, az elnök hozzátette: a villamosenergia- és gázszolgáltatók korábbi állami megvásárlásával, a hatósági árszabályozással, a többkörös rezsicsökkentéssel folyamatosan nyílik az olló a hatósági és a piaci ár között, a különbséget valakinek viselnie kell.

A több mint egy éve tartó rezsiháború legnagyobb vesztesei ugyanis eddig az önkormányzatok. A legtöbb településen ugyanis számos lakossági szolgáltatást (víz, szemétszállítás, távhő) önkormányzati cégek látnak el, amelyekre ugyanúgy érvényes a rezsiharc, mint a - kormány szerint - extraprofitot kitalicskázó multikra. Bár a multinacionális cégek, amelyek a lakossági ellátáson évek óta milliárdos veszteséget könyvelnek el, korábban jelezték: az állami beavatkozás kockáztatja a rendszerbiztonságot, mivel a bevételkiesés a karbantartástól és a felújítástól von el forrást - Orbán Viktor és a Fidesz vezetői mindezt a külföldiek huhogásának tudták be.

Schmidt Jenő azonban maga is Fidesz színekben indult és nyert az önkormányzati választásokon és fideszes vezetésű településeket képvisel, amikor kijelenti: az állami vagy önkormányzati szolgáltatók nonprofit formájukból adódóan nem kalkulálhatnak nyereséggel, és az amortizáció visszapótlása is kétséges, amiből később a beruházásokat lehetne fedezni.

Az ex-MDF-es gödöllői polgármester, Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke ugyancsak aggodalmának adott hangot. Szerinte a 100 százalékos önkormányzati tulajdonban álló közszolgáltató cégeknél meg kell hagyni a tulajdonos ármeghatározási jogát. Ugyanis ha a piaci ár jóval magasabb a hatósági árnál, akkor valóban "visszapótlásra" van szükség, ami akár a lakosságot is terhelheti.

A visszapótlás magyarul annyit jelent: lehet, hogy a lakosság számára olcsóbb a lakásfenntartás, azonban a közösségi tulajdonban lévő vállalatok masszív veszteséget termelnek, amit ki kell pótolni - praktikusan az önkormányzat vagy az állam kasszájából. Ezt pedig csak úgy lehet, ha vagy kevesebbet költ valamire a tulajdonos (egészségügy, oktatás, szociális ellátórendszer), vagy újabb adók kivetésével garantálja a veszteséggel arányos bevétel-növekedést. Bármelyiket is választja a fenntartó, végső soron a lakosság fogja megfizetni az alacsony rezsi árát - sokszorosan.



stop.hu

http://civilhetes.hu/rezsiatvares-mar-a-fideszesek-szerint-is-baj-van
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Választókat szembesítettek a nevükben aláírt ajánlóívvel
  2014-04-15 18:04:30, kedd
 
 
Választókat szembesítettek a nevükben aláírt ajánlóívvel

2014. 04. 15. 12:27
Előzmény (1)

Látta, ahogy másolják az ajánlóíveket

Emlékeznek még arra, hogy a választás előtt a Most Mozgalom elnevezésű alternatív szervezet vezetője állítása szerint saját szemével látta, ahogy öt mikropárt elnöki szinten cserélgette az ajánlóíveket? És arra, hogy az adatvédelmi hatóság az aránytalanul nagy időráfordítás indokával még az ügy előtt elutasította azt a felvetést, hogy a választási hatóságnak át kéne bogarászna a gyanús íveket?

A Most Mozgalom aktivistái a hétvégén maguk próbáltak a lemásolt ajánlások nyomába eredni. Becsöngettek a Magyarországi Cigány Párt gyanús ívein szereplő emberekhez, hogy rákérdezzenek, ténylegesen kit is ajánlottak.
MOST ajánlószelvény-leleplezés

http://indavideo.hu/video/MOST_ajanloszelveny-leleplezes

A szembesítésről készült videó persze nem perdöntő, de néhány ember megerősíti azt a gyanút, hogy bizonyos pártok valóban hamis ajánlások segítségével állíthattak jelölteket.

Ketten azt mondják, ők egyedül Szili Katalin pártja, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért jelöltjét ajánlották. Sőt, az egyik szereplő most tudta meg először, hogy egyáltalán ajánlott valakit, állítása szerint az elé rakott íven megadott adatai stimmelnek, de az aláírás és a személyi azonosító már nem.

A jelöltállítás nem elsősorban a mikropártok eredményei miatt számít lényegesnek, hanem azért, mert a csalással vádolt szervezetek közül az MCP, a KTI, a Zöldek és a JESZ kellő számú egyéni jelöltje után országos listát is állíthatott, és erre az államtól lényegében megkötés nélkül elkölthető 149 millió forintot kapott.

http://index.hu/belfold/2014/04/15/most_video/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csúnya vereséget szenvedett a Jobbik?
  2014-04-15 17:26:02, kedd
 
  Csúnya vereséget szenvedett a Jobbik
2014. április 15.

Ezt írja az egyik hozzászóló a Facebookon. Csúnya vereséget szenvedett a Jobbik? Miközben több mint egymillióan szavaztak rá? Nem a Jobbik szenvedett nagy vereséget kedves Dr. L. V., hanem Magyarország! Amennyiben nem szállítja csoportosan a romákat szavazni a Fidesz, más lett volna az eredmény például Borsodban, Szabolcsban, vagy Hevesben, ahol Vona Gábor ellen lehetett nekik voksolni. Az analfabéták kézfejére ráírták, hogy hányas sorszám alatt találják a Fideszt. A számokat nagyjából a pénzről ismerik...

Május 1-jén hatályba lép a földforgalmi törvény, és a magyar föld nélkül fog maradni!! Tudja mi történt eddig termőföldügyben?? Milliárdos offshore lovagok jutottak hozzá a magyar állami földekhez, és jutnak hozzá a 70 ezer forint/hektár földalapú támogatáshoz. Úgy, hogy vetni nem is kell bele, csak bukfencet! 2021-ig marad a nagyon rossz területalapú támogatás. A többi uniós ország már letért erről a szemét megoldásról, de Magyarország elérte, hogy marad ez a pénzmosoda is. A vidékfejlesztési miniszter erre volt büszke. Elűzték Kishantosról is az eddigi bérlőket, és most a választás után azonnal (előtte vajon miért nem??) kiszántották a vetést az új földesurak.

Munkavállaló ellenes munkatörvénykönyv, a magyar társadalmat ellehetetleníti az alaptörvény, amelyből kihagyták a termőföld, a vízbázis, a társadalombiztosítás és a nyugdíj alkotmányos védelmét, aminek következménye nemsokára felébreszti a Fidesz szavazóit is. A kishantosi ügyről vajon meddig hallgat még a közmédia? Kizárólag Fidesz-csatorna lett belőle! Aki a valós helyzetről akar hallani, annak az interneten kell informálódni! Egyelőre ott még lehet tallózni. Akinek nincs internet elérhetősége, az bizony magába szívja a viszonylagos magyar jólétről a hazugságokat. Az emberek ezért a maszlagért nem kapnak semmit a boltba kedves uram. Megélni szeretnének, nem jól élni. A hatalom és népes holdudvara, az adóelkerülő offshore lovagok viszont jól élnek. A nekik oly kedves egykulcsos adó viszont alkotmányos védelem alatt áll. A kis jövedelmű magyar és az általa eltartott hatalom is 16 százalékkal adózik. De már ennyit sem akarnak fizetni, már fontolgatják a 9 százalékos egykulcsos adó bevezetését. A kieső bevételt meg majd megszorítások útján beszedik tőlünk!

A megélhetési lehetőséghez nem jutó magyar fiatal vagy elhagyta az országot, vagy már csomagol.

Az új parlament megalakulásakor fogja elmondani Orbán Viktor az ország valós helyzetét, amit már nem őszödi beszédnek, hanem felcsúti beszédnek fogunk nevezni. Hogy betyár világ jön a magyar átlagpolgárra, abban egész biztos lehet a magyar társadalom. A kormányzati korrupció, a mutyi, a haverok jól tartása, a hanta folytatódni fog, hiszen előre meg is mondták. Ennyi volt a választási program: Folytatjuk! És a kirekesztő szöveg is ott szerepelt a mikrofonállványukon: Csak a Fidesz! A remény hal meg utoljára, de már igen rossz bőrben van.

Hatszáz törvényt alkotott 2010-14 között a Fidesz, és 2013-ig folyamatosan emelte a rezsit, amit most nem győz csökkenteni. A rezsiharc nagyon bejött.
Mondj egy szlovák királyt! És mondj egy olyan törvényt, amelyet a magyar társadalom boldogulására alkotott meg a Fidesz kétharmad! A választójogi törvény is tökéletesen fazonra lett igazítva. Csaknem 700 ezerrel kevesebb szavazatot kapott a Fidesz, mégis meglett a kétharmad! Igazi matematikai csoda, vagy ravasz Kubatov-listás választókerület átszabás?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A XXI. századi hungarista
  2014-04-15 17:25:15, kedd
 
 
A XXI. századi hungarista

A XXI. században, ahol Európában a fehér, keresztény, patrióta ember a legüldözöttebb embertípus, ott az olyan eszme képviselőjének mint a hungarizmus, merőben újfajta gondolkodást kell meghonosítania. Az új kor, új embert és ezáltal új hungaristát követel meg, hogy az eszme ne vesszen el a múlt homályába.

2014-ben Magyarországon merőben más országot, társadalmat és gondolkodás módot tapasztalunk, mint a 30-as 40-es években. Szálasi Ferenc és követői, egy alapvetően keresztény-nacionalista társadalomban igyekeztek érvényre juttatni a hungarizmust. Az ő jutalmuk is az akkor regnáló hatalommal szemben is üldöztetés, börtön, betiltás volt. Milyen esélyei lehetnek ma egy hungaristának egy olyan országban ahol a zsidók irányítják a médiát és a gazdaságot, ahol a zsidó kultúra és gondolkodás dominál a társadalomban, ha egy keresztény-nacionalista országban is üldözték őket?

A modern kor hungaristájának szembesülni kell a tényekkel. A fehérfűzők, a Szálasi pólók, a neonáci szólamok ideje lejárt. Az imádság pedig önmagában kevés. Segíts magadon Isten is megsegíts szól a régi mondás. A modern hungarista akkor válhat a fény harcosává, ha elméjét és életét a tökélyre fejleszti.

Egy olyan világban élünk amely elakarja pusztítani önmagát. A munka ritkaság számba megy, az emberi kapcsolatok haldoklanak, az emberi értékekből leginkább a kapzsiság, az önzőség és a rosszakarat marad fenn. Ahol a tudás nem erény, hanem bűn. Ilyen világban a fegyver, nem a testünk, nem a hitünk, nem az eszménk, hanem mi magunk vagyunk. Az edzések vagy az imádságok nem fogják a hungarizmust érvényre juttatni. A keresztes háborúk során is a lovagok fegyvert fogtak és elindultak a hosszú utón ahol a legtöbben nem tértek vissza. Az ember az egyetlen aki tettekben képes megváltani a világot.

Milyen is a jelenkori hungarista? Sikeres. Egy jelenkori hungarista tudja mit akar elérni az életben, tudja, hogy mennyi iskolát kell elvégeznie, milyen nyelvet kell tanulnia, milyen munkát kell végeznie, hány gyermeket akar nemzeni, mennyit kell olvasnia. A rohanó világban, a háborút már nem fegyverekkel, hanem tudással vívják. Mert a tudás olyan fegyver ami sosem csorbul ki, sosem fogy el a muníció és senkitől sem lehet elvenni.

A jelenkori hungarista sikere a hungarizmus sikere. A hatalomátvétel után, nem utcai huligánokra, nem szerzetesekre, hanem mérnökökre, tanárokra, orvosokra, közgazdászokra, jogászokra, informatikusokra és a legkiválóbb vezetőkre van szükség. A haldokló társadalomra a túlélők adnak biztosítékot, hogy a fajunk, nemzetünk és eszménk ne pusztuljon el.

Ti hungaristák kik keresitek a választ, hogy miképp is tudjátok hazátokat szolgálni, tanuljatok, legyetek többek mint embertársaitok, legyetek többek mit a társadalom elvár, legyetek sikeresebbek mint atyáitok és legyetek felsőbbrendűek mit az ember valaha is teremteni tudott. Akkor teljesítitek be isteni küldetéseteket, ha jobbá többé váltok, mint gondolnátok önmagatokról.

Csengeri Áron - Kitartás.net


http://kitartas.net/2014/04/14/a-xxi-szazadi-hungarista
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megdöbbentő adatok: így szakadt ketté az EU
  2014-04-15 16:33:55, kedd
 
  Megdöbbentő adatok: így szakadt ketté az EU

Hír24
munkanélküliségEurostatEurópai Unió
2014. április 15. 13:37


Hatalmas különbségek vannak az Európai Unió (EU) 272 NUTS 2 besorolású régiója közti munkanélküliségi mutatókban. Az EU statisztikai hivatala, az Eurostat közleménye szerint Németország egyes részein csak 2,6 százalékos munkanélküliség van, míg Spanyolországban 36,3 százalékos munkanélküliséggel rendelkező régió is akad.

A 28 tagállamból álló EU-ban 2013-ban a legalacsonyabb munkanélküliséget Oberbayern régióban mérték (2,6 százalék) Németországban, azután következett a szintén német Freiburg (2,9 százalék), majd Ausztriában Salzburg régiója (2,9 százalék).

Ezzel szemben a munkanélküliségtől legjobban sújtott régiók mind Spanyolországban voltak, Andalúziában 36,3 százalékos, a jóval kisebb méretű Ceuta régióban 35,6 százalékos, Melilla régiójában pedig 34,4 százalékos munkanélküliség volt.

2013-ban az EU-s átlag munkanélküliség 10,8 százalék volt, és összesen 49 régió volt, ahol az átlag munkanélküliség fele, 5,4 százalék alatt maradt a regionális mutató. Ezeknek a régióknak a többsége Németországban, Ausztriában és Nagy-Britanniában volt.

A másik oldalon 27 régióban volt az EU-s átlag duplája, 21,6 százalék vagy még annál is nagyobb a munkanélküliségi ráta, ezek többsége Spanyolországban és Görögországban található.

Magyarországon 2013-ban 10,2 százalék volt az országos munkanélküliség. Közép-Magyarországon 8,7 százalék, Közép-Dunántúlon 8,6 százalék, Nyugat-Dunántúlon 8,8 százalék, Dél-Dunántúlon 9,1 százalék, Észak-Magyarországon 12,9 százalék, Észak-Alföldön 13,9 százalék, Dél-Alföldön 10,5 százalék volt az állástalanok aránya.

A NUTS (statisztikai célú területi egységek nómenklatúrája) besorolás célja, hogy egységes rendszerben lehessen kezelni a tagállamok régióit. A NUTS 1 besorolás 98 részre, a NUTS 2 besorolás 272 részre, a NUTS 3 rendszer 1315 részre osztja az EU területét. Az EU strukturális alapjaiból való támogatás odaítélésénél a NUTS 2 besorolás alapján számolnak.


http://fn.hir24.hu/gazdasag/2014/04/15/megdobbento-adatok-igy-szakadt-kette-az-eu /?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=napi&utm_campaig n=fn_2014-04-15
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tankönyv, tankönyv, te csodás
  2014-04-15 12:42:36, kedd
 
 
2014.04.15. 08:39
Tankönyv, tankönyv, te csodás


Az Alkotmánybíróság nem babrál tovább a tankönyvtörvénnyel, ezek szerint minden úgy fasza ahogy van. Helyettük is babrál viszont a már fél lábbal az ajtón kívül lévő Raúzsi nénnye, aki nem képes a tanárok-tanulók szívatása nélkül szépen csendben elvonulni nyugdíjba. De aggodalomra semmi ok, a tanárok tankönyvválasztása szabad, szabadon választhatják a kettőből-háromból azt, amelyikkel a fenntartójuk is egyetért.

Ijesztőnek tűnhet ez minden gyakorló szülőnek. Viszont, ha közelebbről megnézzük a dolgot azért kétségbe esni nem kell, Pártunk gyerekeinket már az iskolában felkészíti élethelyzetekre, nekünk szülőknek meg kevesebbet kell szöszmötölni a felvilágosítással. Irodalom órán például nem csak azt tudhatják meg, hogy ejrópai Istenük egy darab van, de azt is, hogy már az ókorban igaz volt: ha a fasz feláll, az ész megáll és oktalan állattá válik tőle Isten és ember.

hoffmann.jpg

Az elmúlt években sok szülő várta az idei áprilist azért, hogy Hoffmann legalább politikai értelemben elmúlik legyen bármilyen az eredmény. Csalódniuk nem kell, a saját pártja is tuti kieső helyre listázva próbált megszabadulni tőle, ami aztán Viktor kegyéből mégsem sikerülhetett: egyszerűen szarul nézett volna ki egy államtitkár a lista "ti már rohadtul nem kelletek" részén. Így Pálffy ment, Rózsa markolhatja tovább maga alatt a széket, karmolhatja rojtosra a karfát, mikor jön el a pillanat mikor kényelmetlenség nélkül tudnak tőle megszabadulni.

De a műve, ez a förtelem akkor is itt marad. Még egy ideig.

Orbán állami iskolás, központosított, gyerek helyett nerkompatibilis egyendroid képző álmát megvalósítani a lehető legszarabbul sikerült. A KLIK nehezen mozduló működésképtelen vízfej, a tankönyvpiac beszűkítve, szereplői tönkretéve, az állami színvonalnak megfelelő könyvek rossz viccei ennek a stadizóleumban megtestesülő rémálomvilágnak. Szégyen, hogy a bólogató nejlonkutyává degradált, tankönyvválasztás nélkül hagyott tanárok ezt az úgynevezett életpályamodellért gyakorlatilag szó nélkül eltűrik. Néha egy kis morgolódás és berzenkedés van, de faszombazmegelés legfeljebb otthon, a négy fal közé zárva történik, már ha egyáltalán. Ha így haladunk mi szülők kénytelenek leszünk falvédőre hímeztetni és a közelgő pedagógus napra ajándékba adni egy megtévedt, véleményformáló tanár szavait:

"Nem a könyvet kell tanítani, hanem a gyereket. Irodalomórán önállóan gondolkodni, nyelvtanórán pedig az önálló gondolatait kifejteni. Aki ehelyett könyvet magoltat, az nem való a pályára, mert csak egy kártékonyabb van nála, a kontár orvos. Eddig is megvoltak a kiegészítő anyagaink, ezután is meglesznek, hülyeség ellen pedig igenis van orvosság: a józan ész és az ép lélek: ki-ki hallgasson e kettőre, és tegye a dolgát."


http://varanus.blog.hu/2014/04/15/tankonyv_tankonyv_te_csodas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Holocaustszeánszozás? Inkább saját vértanúinkra emlékezzünk!
  2014-04-15 12:40:33, kedd
 
  Holocaustszeánszozás? Inkább saját vértanúinkra emlékezzünk!
2014. április 15. 10:00
Ifj. Tompó László - Hunhír.info


Az úgynevezett ,,tanácsköztársaság" üdvhadserege tagjainak, a Lenin-fiúknak célja az volt, hogy eltöröljék nemzeti múltunkat és keresztény hitünket. Ez derül ki egyértelműen a százhúsz éve, 1894. április 16-án Tótszentmártonban született (és 1984. június 25-én Székesfehérváron elhunyt) kiváló egyháztörténészünk, Meszlényi Antal kanonok 1943-ban ,,Keresztény magyarságunk küldetésében" címmel megjelent művéből.

Mégis, minderről valahogy továbbra sem nagyon hallunk.

,,Azok szabadultak ránk a legkegyetlenebb megszállás alatt, kiknek a magyarsághoz és kereszténységhez vajmi kevés közük volt. Ajkukon a Harmadik Internacionálé hamis szólamai bömböltek, vörös lobogójuk a nemzetköziséget hirdette s megindult a harc a keresztény és nemzeti érzés ellen. Nagyrészt idegen faj uralkodott a magyarságon s ki akarta zsarolni mindabból, ami eddig a legszentebb volt, az Isten, a haza és a nemzet szent eszméiből. A harcmodort a későbbi népbiztos, Vágó-Weiss Béla már február 20-án így határozta meg: ne féljetek a vértől, vér nélkül nem lehet dolgozni, vér nélkül nincs terror és terror nélkül nincs diktatúra!"

Ilyetén az úgynevezett ,,tanácsköztársaság" üdvhadserege tagjainak, a Lenin-fiúknak legelső feladata az volt, hogy eltöröljék nemzeti múltunkat és keresztény hitünket, különösen is röplapjaik és tankönyveik által:

,,Egyik sajtóorgánumuk, a Népszava március 28-i számában ekként tüzelt ellene: az egyház volt mindvégig fő cinkosa a rabszolgatartó kapitalizmusnak a maga szellemi fegyvereivel, lélekgyilkos tanításaival, ő vette kezébe az életnek induló gyermeklelkeket, hogy elnyomorítsa, tehetetlenné és terheltté tegye egész életre a kapitalisták kizsákmányoló törekvéseivel szemben. Elaltatták a nyomort, hogy ne lássa az ő dőzsölésüket, így neveltek évszázadokon át nemzedékeket a legsötétebb és legbódítóbb dogmákkal tömve és kötözve meg a gyermeklelket az iskolában és folytatva lélekgyilkos munkájukat a templomok prédikációs székein. Most a fülemelt proletárököl ebbe a sötét és nyomasztó éjszakába is belecsapott és elkergeti a gyermekek mellől a léleknyomorító fekete kísérteteket és fekete tanokat."

Arra is reávilágít Meszlényi, hogy a milliószor ostorozott ,,papi hatalom" fő részének tekintett egyházi ingóságok elrablásán túl végső céljuk magának a vallásnak gyökerestől való kiirtása volt, főleg a gyermekekből. Ennek jeleként ,,a közoktatásügyi népbiztosság keretében és a vallásügyi minisztérium helyébe megalakult az úgynevezett likvidációs osztály, melynek vezetője Fáber Oszkár [hitehagyása előtt piarista novícius - Ifj. T. L.] lett, feladata pedig, hogy az Egyház ingó és ingatlan értékeit lefoglalja. Ebből elég, ha csupán annyit említünk meg, hogy négy és fél hónap alatt sikerült mintegy háromszáz katolikus intézményt felszámolni."

Fáber Leninhez hasonlóan úgy vélte, a vallás csakhamar el fog tűnni és helyét a ,,természettudományos világnézet" fogja elfoglalni:

,,Gyakorlatilag erre Fáber az egyik felsőbb leányiskolában a következőképp akart példát mutatni. Meglátogatta az egyik tanárnő történelmi óráját, akiről tudomást szerzett, hogy tárgyát keresztény és magyar szellemben tanítja. A tanárnő ebből Fáber előtt sem csinált titkot, sőt jelenlétében még nagyobb bátorsággal és nyíltsággal hirdette tanítványainak vallásos és hazafias meggyőződését. A népbiztos rákvörösen hallgatta végig az előadást s mikor az óra véget ért, így szólt hozzá: ,,Tudja-e elvtársnő, hogy nekem jogom van Önt ezért az előadásért a vésztörvényszék elé állítani? Mit fog akkor művelni?" A tanárnő erre így válaszolt: ,,Én akkor is az Ön megtéréséért fogok imádkozni!". Íme a két ellentétes világnézet csattanós összeütközése a megrögzött, aposztata férfiú és a fiatal hitvalló nevelő között."

Hangsúlyozza azonban, hogy ,,minél jobban hangzott a politikai fórumokon, hogy nincs Isten, minél hangosabban kiáltozták, hogy le a csuhásokkal, annál tömöttebbek lettek a templomok és látogatottabbak az istentiszteletek", elvégre ,,meg lehetett gyalázni az Isten házait s megzavarni a körmeneteket, de az ilyesmi csak olaj lett a hit tüzére". Különösen azáltal, hogy Krisztus szolgái ezalatt valóban vértanúi helytállásról tettek tanúbizonyságot.
Meszlényi 1919 ,,ötszáz magyar és keresztény vértanújá"-ból tizenegy katolikus pap mártíromságát ismerteti. Közülük alighanem az alábbi is elég annak érzékeltetésére, milyen gyűlölet vezérelte Isten s a Haza ellenségeit, ugyanakkor milyen állhatatosak maradtak papjaink.

,,Lovászpatonán, mint egyebütt, amikor a nép értesült a tanácsköztársaság bukásáról, az ajkakon elemi erővel csendültek fel a Himnusz hangjai s az ifjúságnak első dolga volt, hogy a templom tornyára és az iskola ormára kitűzze a nemzeti lobogót. A vészhír hallatára a direktórium tagjai rémülten elmenekültek, de augusztus 4-én mindenki legnagyobb bámulatára ismét visszatértek. Nem egyedül jöttek, hanem a Pápáról kivezényelt huszonnyolc vöröskatona kíséretében. Hirtelenjében megjött a bátorságuk is és nagy garral hirdették, hogy a tanácsköztársaság erősebb Budapesten, mint azelőtt. A légből kapott hírre mindenki megrémült s még inkább, mikor megszólaltak a fegyverek s a védtelen lakosok közül nem egyet megsebesítettek. Ez történt éjszaka s mire meghajnalodott, garázda munkájukkal végeztek. Már indulóban voltak a faluból, mikor az egyik vöröskatonának eszébe jutott, hogy a plébániára is el kellene látogatni. Az elhatározást követte a tett s elindultak, mint mondogatták, a ,,csuhásért!" A plébánia elé érve sortüzet adtak le az épületre s ennek ablakai csörömpölve zúztak össze. Utána feltörték a zárt folyosó ajtaját és durva káromlások közt parancsolták ki a plébánost [Nagy Jenőt - Ifj. T. L.]. A megrémült ember kis türelmet kért, míg valami ruhadarabot ölt magára, de ezt be nem várva, belökték szobájának ajtaját s lövésre kész puskát szegeztek eléje. Ő önvédelemből elsütötte fegyverét, mire egészen közelről Major [helyesen Mayer - Ifj. T. L.] Lajos célba vette s tüdejét lőtte át a fiatal, harminchárom éves plébánosnak. Vérfagyasztó eljárásuk után elhagyták a plébánia udvarát. Utána hamarosan ott termett az egész falu népe, de a szerencsétlen áldozaton már nem lehetett segíteni, mert a lövés halálos volt. Annyi ideje még volt, hogy utolsó rendelkezéseit megtegye. Megható, hogy legértékesebb jószágát, egy pár növendék ökrét a templom kifestésére hagyta. Végrendeletének tollbamondása után ezekkel a végső szavakkal lehelte ki lelkét: »Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet.«"

Mellesleg az iménti esetet Váry Albert koronaügyész-helyettes is ismertette könyvében (A vörös uralom áldozatai Magyarországon, 1922): eszerint 1919. augusztus 4-én a gyilkosságot Mayer Lajos vöröskatona, huszonnégy éves győri asztalossegéd hajtotta végre, és tettéért a veszprémi királyi törvényszék 1920. február 20-án halálra ítélte s kivégeztette.

Holocaustszeánszozás ezek után? Inkább saját vértanúinkra emlékezzünk!

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=74360
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 423 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 988
  • e Hét: 4752
  • e Hónap: 8497
  • e Év: 161993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.