Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Kohut Katalin: Húsvét
  2014-04-19 21:17:34, szombat
 
 

Júdásfa árnyékában
fekszik az ország.
Piros tojás ünnep van,
locsolkodó világ,
féktelen ünnep-sereg,
sonka, kolbász dukál,
az igaz éhen ténfereg,
ünnepi hal a tortán...
Krisztus feszületen
hatalmas az ember,
Pál csiga kövületen
készült történelem.
Ahány kapu, mind csapás,
nem véd a múlt hona,
fertelem nem csalódás,
csápolja ostoba.
Húsvét nekem a tavasz,
a zöld kikelet,
így az ünnep is ravasz.
Jöjj el, szeretet!

2014. április 19.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Gecse Ernő építész nevéből Gecsemáné kertje Újhelyből
  2014-04-19 20:55:17, szombat
 
  A börtön vicces kedvében írta a zöld toll lírai karámjának bibliai apokalipszist teremtőivel az újhelyi kezdeti névtárból, mely állandó volt a bibliáját. Így Gecse Ernő majdnem keresztapám, keresztanyám férjének nevéből, aki építész volt Gecsemáné kertet írtak meg, nem jeruzsálemi helyszínnel ottani növényekkel, mint a Talmúdosok. Gecse Ernőt a bibliai apokalipszis ismétlésekor megölték, felesége, Jenei Magda kiliáni börtön berendezésből lebénult, feltételezés szerint anyámon hajtották végre református sorsát. Minden régi helyszíni nevet az elmeosztálya az RTL klubnak a biblia csapásainak ismétlésekor Müllerékkel meggyilkolt a roma 666 korláti központjával Borsodnak. Anyámat a Hunnia magyar filmek kezdetéhez tették gesztenyebarna hajjal, ezek a börtönben lévő trianoni református magyarok. A sorsát Benkő Dániel pinázó kezdetével születésem óta hajtják végre, itt 1998-tól ismétlésben a Mónika Show cigánytelepével Dávid Mónika 1972-ben eltemetésre ítélt helyett.

Júdásfa volt most beállítva egyébként, rengeteg Júdással, mert sok volt a báb-Krisztus, melyek helyett engem tettek feszületre, mint a Rákóczi téri vasrácsos Krisztusok helyett, Inry felirattal. Ilyen volt Anna is, aki a méhemből megszólalt Misztikus titkok szerint a kisvonat megállóba tett vasrácsos Krisztus feszületével az állandó hecskei Pusztai pipással, Pipa utcával berendezett helyszínével Izraelnek, misztikus történelmével.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar RMDSZ Vörös Oroszlán Nagy Anna reformátusai
  2014-04-19 19:51:58, szombat
 
  A romániai miskolci Rákóczi tér születésem óta csonkította meg magyarként anyámat, a romániai börtön tik sem vagytok magyarok 666 központja Korlátnak Illés apokalipszisével az embereket, a romániai karmikus református Gábor és Gabriella csapások foglyuggató kíséretével és boszorkányai helyett Máté és Miglécz berendezésével engem 18 éves koromban, előzetesen a Jehova sátánisták fogsárgítása után.

Az RMDSZ Nagy Anna halál reformátusait jelenti Annaként az én áldozásommal születésem óta Johanna Halak reformátusuk helyetti kezdettel - ő később született meg - Vörös Oroszlános kommunizmus végtelen folytatásával, teljes világ begyűjtésével rima Jeruzsálemnek rám és családomra Nagy Anna cigánytelepével. A halál reformátusok tudtával és belegyezésével történt az összes karmikus reformátusuk sorsának és előző életének végrehajtása a teljes világ végi begyűjtéssel, elpörölésemmel médiájával minden Istentől, királytól és kortól zenei beállítás bizonyítékával és írásaim szerint még a Porcelán szívű Sárközi Anita romániai nemi csapás helyett is engem gyilkoltak le, meg az Avonos üres szívű romániai Ómasztáné és legyei helyett a Fifi díjű kiliáni börtön Illyés Gyula könyvének Zoltán Erikájával a szerelemre született gésáknak amerikai Zöld Medeiájának elmeosztályával. Az amerikai elmeosztály Zöld Medeiája Gábor Zsazsa óta gyilkol támadva a szőkék helyett, mert gondolkozás nélkül lettek létrehozva.

Az RMDSZ a teljes begyűjtése után a református halálnépének vastrágya egyházakat alapított, hozott létre a sötétkapus dögjeivel a II-es elmeosztályával a tatárdombi és többi borsodi berendezettjével, Gáspár Győzivel az élen. Így zárták le a halott vagyok, tetszhalott, ez a feltámadára váró élet egyik állapota novellámat, hogy még sokan fognak nekem ártani,mint karmikus börtön bűnözőjüknek. A reformátusok vonultatását, sorsuknak végrehajtását a médiából láthatóan folytatta Románia Csomós Katalin és más orvosok halál reformátusainak áthozatalával, a Hegyalja Ruházati szövetkezet szalagjainak és névtárának ismétlőivel születésem óta tartó gyilkosaim helyetti ismételt támadásukkal.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Keresztesi Nelli Rákóczi téri börtön elme ismétlése
  2014-04-19 17:15:06, szombat
 
  Sógornőm anyját Keresztesi Jolánnak hívták. Meddő családban élt kihalatásra ítélve a Pázsiton a régi egészségügy által. Keresztesi Jolán a Rákóczi térről felszedte a nyíregyházi mérnököt, Hársfalvit, belőle lett a sógornőmmé tett Keresztesi Nelli Rákóczi tere, amelyik sorsát velem hordoztatják el család kihalatásával 1971. óta, Müllerék azért is megtámadtak engem, mert Keresztesi Jolán roma csapást a Semmelweis elmeosztályára zárták, ezt jelenti Keresztesi Nelli a Semmelweis miskolci börtön elmeosztályával.

Három síkban hosszabbít a borsodi Rákóczi tér hetven éve református Ágnes halak kezdetével anyám támadásával kezdetben, majd az enyémmel születésemkor: Keresztesiék 1971. óta, Roland divatházzal Szelep coca colás és kávés elmeosztálya 1972. óta az Időjelekből, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója ötágú csillagos kommunistákkal fertelmekkel, Mónika Showwal, romákkal.

A főnixes fekete gálya éjszakája punkokkal együtt hippikkel, beatesekkel, teljes egészében Rákóczi terét jelenti a 666 borsodi központnak Illés apokalipszissel együtt egykori Romániának, amik hosszabbítottak Emlék M-nek Rákóczi téri kezdetével dr. Melionnak 1972. óta, ugyanakkor már Madonnát és Michael Jakcont, zöld-sárga Puniellát Mexikóból leértékelt áruként hozták a sorozataival a Talmudnak maga helyetti emberek megáldozásával. A leplezés Időjelek szereplőéjé lett volna, testenyészeté, de ott voltak születésemkor a Ferikés Medúzával a börtönükkel. A visszaszámlálás Imre börtöné lila csempés boltjaival ufóival a kakukkolóknak, ezek is az elmeosztályt jelentik.

Az RTL klub az összes elmebetegét jelenti az apokalipszisnek, Kolossy Katalinnal az élen, ahogyan 2001-ben áldozásommal odatette az elmeosztály. TV2 Kállai börtön a Révész utcai sátán csapásával Andó Marianna magát áruló helyett a zsidókkal a börtönből német elmeosztályokkal együtt mindkettő.
A Duna tévé idején menta blúzt vettem magamnak, menta színben lett kiadva a Mekate Katalin néven szereplő összes élővilág ellenes csapása Miskolcnak. A többi csatorna legtöbbje, mint az ATV börtönből van a sánta Hit szektással 1991-es elementálos csapásokkal való legyilkolásomból emelték amerikai börtönnel. Az Echo visszhangot jelenti Varga határlezáró kezdetével a nyaralgatóknak a Rákóczi térrel együtt, amíg sorsukat és szerepeiket végrehajtották, a nyaralást itt a menhely kiabálásával kezdték előlről, folytatták a születési berendezésével az ember gyilkosoknak kíséretükkel. Miskolc a színhelyeket felszámolta, szereplőket elvitte, a világ négy égtájának berendezőt, értelmiség legyőzőkkel együtt eltüntette.

A médiába mentek azok, amik a Familia KFT filmjét kezdték ismételni a család támadóinak beállításával, köztük a rendőrséget képviselő Garamvölgyivel, gyári munkásaival Esztergályosnak szőkeként embereket támadva helyette.

Mivel már 56 éve tart a vasbabilon ember gyilkossága csonkításával együtt, puffasztásával Zoltán Erika elmeosztályának japánok helyett 1986. óta, egyetlen út marad, mivel ezeket levenni és kivenni nem lehet belőlem, ha megengedik, hogy meghaljak. Nyomorultak átléptek hetven éve Farkassal kezdődően a jövőbe a roma börtönnel.

Még Balla Erzsébet kilencven éves Tóthné testvére helyett is megtámadtak két éves koromban,mert lebénult lábbal hozta létre a Semmelweis elmeosztálya. Sok Balla ered innen, Debrecenben is valamennyi hivatalsegéddel és házmesterével az apokalipszisnek, T. Gyula berendezésével húsz éve kezdték ismételni.

A média teljes egésze a politikusokkal elmeosztályt jelent a cigánysággal együtt, apokalipszist a főnixes zenei csapásokkal, amik világ végére vártak egyetlen szőke kezdetével, az unokanővéremmel, amit tudtak valamennyien, hogy a többi elmeosztályról ered. Magyarországnak kell szégyellnie magát, mondta Cseh Károly vastrágya lírai karámjának tagja 1992-ben, amikor M. Gabriella és Máté Krisztina helyett hidat készítettem maszek alapon, s rejtegettem magam. Magyarország felszámolta rima Jeruzsálemmel és Romániával az emberiséget a Talmudjával és a börtönnel. Közgyógyra szoktam készíttetni fogsort, de négy éve F. Krisztina szőkeként megmentett hosszabbítása a két Rákóczi térnek utódokkal szaporodva ember áldozással Liptai asszisztensnőjével a két elméről csak felülről vett mintát. Varga énekesként Újhelyből kivitt egykori fogtechnikus mestere készítette el a fogsort, melyet egyáltalán nem lehetett használni, de a pénzt felveszik érte. Akinek van pénze maszek orvosra, szép fogsort kap. Nekem nem lehet beültetni, mert inyevő baktériumot kaptam Gór Nagy Mária börtönétől Mária helyett ismétlésben, Illés doktor kezdetével az Elzettnek, ahol én verekedtem össze egy asszonykával Illés doktor szerint. Illésék innen vették a nevüket Mihállyal együtt, az összes bibliai szereplővel, mint kiindulási állandó helyszínről Vajdahunyadvárával és Vajdasággal együtt, ami a vajdák romániai cigányságként hajtanak végre. Nem lehetne beültetni, mégha pénzem lenne is rá, közgyógyra használhatatlan mini fogsort készítenek kontár munkaként a fogkiszedő fogorvosok, mert ez volt a lényege annak, hogy a nácik miatt idehoztak, mert nekik nem szabadna lenni foguknak.

Kazincbarcikai Varjú bíróval 2001-ben Katalin miskolci bírója mellett a két elmének ismételték Göncz Árpád könyveit a Pszichografológiával együtt. Varjú bíró az összes könyvét jelentette a 130 évvel ezelőtti világ végének a mi gyilkosságunkkal, meg trianont.

Megbüntetni a terápiákra járó elmeosztályt lehetetlen, Miskolc teljes egésze elmeosztályról ered jeruzsálemi csapásként minden elvittel együtt szlovákiai történelem Tóthjaival, amik Svájcban nyaralgatnak. A média elmeosztályát sem lehet megbüntetni, nincs értelme, sem a főnixes feketék számait ismétlő csapásokat az elmeosztályokon húsz éve sötétkapus dögökkel, mint börtön csapásaival. 1992-ben már én feküdtem a börtön priccsen, minden éjszaka rám támadtak a dögök, mai napig engem ölelgetnek és gyaláznak a két elmeosztállyal és médiával.



Az adventistáknak kellett volna leleplezni a rock-zenészekkel kezdődően a Sátán és börtön csapásait, de ember áldozásommal kezdtek a Bertalan utcáról Kelet vastrágyájaként bolondokkal Erdélyi utcai berendezéssel kínaiakkal együtt.

A gitárom körben ment a világon, mégha Túri Ferenc a megyei kórházban át is adta a cigányságnak. Dallast ugyanúgy érintette, mint az összes vastrágya elme egyházát a világnak, ahol gitároznak. Minden lírai karám belőlem van, maja korral és kék ruhás török Hagia sophiával együtt Sárossy Katalin egy forintos helyett. Malekék emberfeletti életet élnek elmeosztályukkal Ausztriában és Amerikában, mint Kylián filmrendező Borsodból az összes kiment vasfüggönyös magyarrral, utazgatnak, nyaralgatnak, míg a könyveiket és szerepeiket végrehajtják. Jeruzsálem nem nyugszik, míg egyetlen magyar marad, a magyarok és emberek gyilkosságát ismétli a média és politika folyamatosan.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma ismét meggyalázására ébredtem a Rákóczi térnek
  2014-04-19 09:51:08, szombat
 
  A borsodi Rákóczi téri nagyik tojás avatást ünnepelnek. Születésem óta tart az Ágnes atlantiszi halak énekesek reformátusai helyetti gyalázata a nemeseknek Nagy Karola népeként a cigánysággal 666 központjából a vasasoknak és a menhelynek a cigánytelepek helyett. Körben szorítja a testemet, beleszúrkál a szívembe, egyre nagyobb erővel kínoz, adja az álmokat, miközben a méhemben van húsz éve a Rákóczi téri szomszéd helyett, aki Keresztöltést szült, aki helyett a gyerekeim sem szerettek, mert ők szeretetben, tiszteletben Simon Ilona simontornyi elméje és a Puskás szellemvilággal rendelkező Vörös Oroszlános nemi csapások helyett. Iszonyatos arra ébredni, hogy gyalázza a nemi szervemet, s ez már húsz éve történik a Rákóczi népének emelése és tisztítása közben ismétlésben már. A kurvákat férjhez adták, szép életet adtak nekik a mennyasszonyi kölcsönző beállításával hetven éve már, így lettek nagyik a Rákóczi tériek. A menhelyi nemesek tisztulnak az elmeosztályokkal, mint Müller Péter népei Mónika Schow Szörnyeteg koporsójával dögökkel, amik 1992. óta vannak rajtam a börtönből, így hajtották végre a börtön bűnözők sorsát Kállai Révész utcai kezdetével.

Apa börtön támadói is a Bertalan utcába vannak berendezve, ezt is ismételték az én áldozásommal, a börtön Hunnia filmet Különös házasságként elűzve Balta Nikolett neve alapján a Ládi telepes favágók sorsa helyett cigiző Gizihez albérletbe, becsületbeli házasságot kötöttek. Egy fiúkat Heilig Gáborék főnixes médiája összezúzta fiatal korában, már több, mint hatvan éves, vigyorog, mint Helilig, anyját halálra ítélték a Bertalan utcai berendezettel, fekvő beteg volt tíz évig, tavaly halt meg. Az összes embergyilkos a két utcát a Korlátot jelenti cigánytelepével, Kék csillag ismétlőkkel az Idegosztályhoz tartozó csapásként, gyomorbetegsége miatt engem támadtak meg 1998-ban az Isten gyermeke 666 börtön cigányának.
Apát a Rákóczi tér hatalmas suttogó szörnyetege cipelte éjjelente anyámhoz, mint infatilis skizoprenné tetthez házaséletet élni, holott képtelen volt rá. Ezt itt 1995. . óta ismétli a Rákóczi tér a menhellyel, amelyik anyámat beteggé tette a sorsával és az anyja sorsával együtt Balázsné Győri kapui Jancsis utcanépével.

Apát csak néztem néha, uralkodott a hatalmas erőn emberi tartással, ami őt cipelte. Egyszer még a nadrágszíjat is elővette a hatvanas években, ebből a kereskedelem és média, amelyik az apokalipszist jelenti a két elmeosztályról medveszíjat adott ki a kocsmákban, medve korokkkal kezdtek Kata Gyümölcseivel, amit az egész város Kata kocsmával ismétel Kata Miskolc kártyával Káli Sándorékkal, még a postás Tibit is a Kata gyümölcseiből hozták ide.

Ilyen megalázást hajtanak végre a Rákóczi térrel és a börtönnel, a Zöld Medeiájával az elvitteknek már száz esztendeje, amióta megölik az emberiséget, mint amikhez emberhez méltó sorsuk van.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 758
  • e Hét: 1907
  • e Hónap: 8148
  • e Év: 60414
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.