Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Boyzone: Words - Szavak
  2014-04-02 19:53:59, szerda
 
  Link

Mosolyogj, örök mosoly
A mosoly hozhat közel hozzám
Soha ne hagyd, hogy megtaláljam, hogy elment
Mert, hogy hozna egy könnycseppet nekem
Ez a világ elvesztette dicsőségét
Kezdjük egy teljesen új történetet
Most a szeretet
Azt gondolom, hogy én nem is jelenti azt,
Egyetlen szó, én azt mondom ...
Ez csak szavak
És a szavak minden, amim van
Ahhoz, hogy a szíved távol

Beszéljen, örök szavak
És ajánlom őket, nekem
És adok egész életemben
Itt vagyok, ha meg kell hívni nekem
Azt gondolom, hogy én nem is jelenti azt,
egy szót mondok ...

[Kórus, ismétlés]

Da da da da da da da
Da da da da da da da da
Da da da da da da da da
Da da da da da da da da

Ez a világ elvesztette dicsőségét
Kezdjük egy teljesen új történetet
Nos, szerelmem
Azt gondolom, hogy én nem is jelenti azt,
egy szót mondok ...

[Refrén ismétlés kétszer]
 
 
0 komment , kategória:  Dalok  
More Than: Words - Szavak
  2014-04-02 19:46:49, szerda
 
  Link


Azt mondom: Szeretlek
Nem a szavakat akarom hallani
Én azt szeretném, hogy
mutasd meg, amit érzel
Több, mint a szavak mindössze annyit kell tenni, hogy valós érzéseket mutatsz
Mert én már tudom,
Mit tennél, ha a szívem kettészakadt
Több, mint a szavak , hogy mutasd meg, érzed
Ez a szeretet számomra igazi
Mit szólnál hozzá, hogy mondtam ezeket a szavakat
újból és újból csak annyit
mondok , hogy szeretlek
Több , mint a szavak
Most próbáltam beszélni veled és érted
Mindössze annyit kell tenned, hogy csukd be a szemed
És érd el a kezem és érints meg
Ölelj szorosan, soha ne engedj el
Több, mint az összes szó, amit valaha is akartam, hogy mutassa,
Akkor nem kell mondani , hogy szeretsz
Mert én már tudom,
Mit tennél, ha a szívem kettészakadt
Több, mint a szavak , hogy mutassa meg érzéseidet
Ez a szeretet számomra igazi
Mit szólnál hozzá, hogy mondtam ezeket a szavakat
újból és újból ismételve
Csak annyit , hogy szeretlek
Több, mint a szó

Google Fordító
 
 
0 komment , kategória:  Dalok  
Kohut Katalin: Allergia?
  2014-04-02 17:57:01, szerda
 
  Kohut Katalin: Allergia?

Tüsszögök és csak prüsszögök,
orrfújás és potyogó könny,
meglepődtem és küszködöm
érthetetlen apró göröngy,
vagy para-bacik orromban,
csiklandozzák a torkomat,
majd' megfúltam ma utamban,
allerg'a? - kérdem magamat.
A virág illata kedvencem,
a gyomnövényt is szeretem,
mi történt ilyen hirtelen,
nem felel csak tüsszögésem.
Al-ler-gia iás kór ez,
fel emberek - ez elvégez.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Az elmeosztály Újhelyben készül a jövővel
  2014-04-02 07:48:32, szerda
 
  Miután a sátoraljaújhelyi náci munkahelyekkel és ismétlőikkel, a Szörnyeteg koporsójával, Müllerékkel felszámolták a várost az emberek megölésével, megcsonkításával, kínzásommal a börtön és elmeosztályok részéről, köztük Szamosvölgyi Péter nemi csapás sorsát elhordoztatva ismétlésben is a Pszichografológiai apokalipszisből Hörcsig Rihárdéval együtt Hörcsig Mária utcai kezdetével az újhelyi börtönnek, felesége Hörcsigné Teréz kontyosként anyám támadóit jelentette, így kerültem vele egy gyors-gépíróba, mint butával együtt, amelyet mesterségen emeltek a kommunisták az elmeosztályról. Hörcsig Richárd ismételte a születésem utáni történelmet.

Hörcsigné Teréz és börtön férje sorsát születésem után kezdték el rajtunk a Mária utcából Tátrai Mari asztalon táncoló elvittel együtt. Hörcsignénak ugyanolyan kék szövetkabátja volt a hatvanas évek elején, amilyet anyám kapott apámtól. Másnap arra lettünk figyelmesek, hogy anyám az egy hetes mosogató vízbe nyomta a kontyát fejével együtt,ami ugyanolyan volt, mint Terézé és belenyomta a zsíros lébe az új kabátját. Apa sírt, átmosta a kabátot mosógépben, nem tudtuk, mi van anyámmal. Akkor minden szőke és zsidó helyett, Rákóczi tér és boszorkányok helyett minket támadtak meg, Kovács Erzsi szív küldi médiája kezdetével a féltékenységnek, Berdnárikné férjét kihasználó sorsával együtt, amiért összeállították rajtam ismétlés miatt a Révész és Bertalan utcákat és mennek végig rajtuk születésem óta. Én nagyon féltem, nemcsak a Medúza miatt a VÍzi táncsorból, hogy nem szerethetett senki, rettegnem kellett anyámtól Simonok helyett kezdetben, sírva szaladtam a kontyos kék kabátos Hörcsigné után az utcán, mert féltem felismerni, de mégis csak az anyám volt, aki rettegésben tartott hipnózisban a két elmeosztály és a zsidók által. Ekkor megfordult anyám kontyával és kabátjában és Hörcsigné Teréz nézett rám a Mária utcából. Ezt ismétlik Hörcsig nevűekkel a Hegyközből is, még varróleány időszakomban a hatórások mentésével, Nyúl Ica kezdetével, mert a főmeós pinának szólította, jött a motoros utcanép férjnek, de a többi hatórás és menhelyi sorsát is rajtam kezdték el Pán-Európai Unióval Unió együttes Biborszárnyú alkonyat kezdetével.

1985-ben Sütő László és Dévényi Erzsébet kommunista megtagadása után jogi egyetemen való tovább tanulásomnak Ostváhné Réti Mária elnökké lett külvárosi kommunistának zöld szemem miatti dührohamaival - nem írt alá semmit, amit én vittem fel az elnöknőnek - szabályszerűn kiutáltak a romániai sánta csapás és a zsidó nép a zsidó Ktsz-ből, azzal, hogy tirhuljak el onnan és ne engedjem, hogy másutt is kihasználjanak, mert mindenki munkáját én vegeztem a legkevesebb fizetségért, én tanítottam be a számviteliseket is volt főnökömmel együtt.

Ezt követően az újhelyi Pályafenntartás, a MÁV ígért magasabb fizetést és azt, hogy ott továbbtanulhatok. Itt már megtámadtak a 666 miskolci csapásai, naponta elaludtam, taxival mentem dolgozni, mert Szabó Pistike párttitkár kezdetével a Zsidó Ktsz-ből közölte, hogy én kihasználtam a volt férjemet, nem ő engem. Itt már Varholáné, Berdnárikné és Szabóék börtön szirmabesenyő reformátusainak sorsát hajtották végre az ide berendezett genyóval, akit kihasznált szőke felesége, ezt folyamatosan ismételték visszamenve időben majdnem száz évet korokkal és mindenkori politikával.
A Mávnál visszamentek időben a Spartacus futballcsapat római egyházas kezdetéhez a meghaltaknak, járványtemetőben feküdtek a római egyház bibliai játékosai. Cselényi dolgozott a Pályafenntartásnál a Spartacusból, ahová apát emberként beállították annak ellenére, hogy a focisták valamennyien szerepet játszanak Jehova focistáiként a temetői történelem folytatásaként. A Máv-ra jött a szőke Kosnő Vera néven, miután befejezte a működését, a főmérnök férje infarktusban meghalt. Már akkor Mötyike dr. Lámer asszisztensnője Pirigyiné alkoholistát mentették ember áldozással. Utána ott volt az Elzettben is a pusztító, Deutsch György új temetői név keze alatt dolgoztam, odamentek a Hecskére felszámolva az eredeti helyszíneket. Deutsch Tamás már Pesten be volt rendezve zsidó névvel. Deutsch kiabálta Jenő bácsi zöld-kék szemű fiának képviselője előtt, hogy a Katit nem engedni összezúzni Szilágyiné igazgatónőnek és társainak, mégis megtörtént. A Telefongyárban zöld szemű boszorkánynak szólítottak. Hraboszkyék voltak ide berendezve a korláti központból. Ignáczné Ildikó szőke rövid hajjal számvitelisként kiválasztott volt a Telefongyárban, utcanépe megtámadott 1986-ban Moldován Nóra szabadköműves miatt. Varhola sorsát és férjét kihasználók református megmentését öcsém megölői, a borsodivánkai, füzesabonyi elmeosztály kommunistái Müller Péterrel ismételték 2007-ig cigányság helyetti deformációjával a mindenkori Pszichografológiai politikának.

A sportolók valamennyien belőlem vannak, beleértve Kriza Ákos református miskolci polgármestert, az összes református belőlem van születésem óta. Testnevelés elleni csapásként indultak az iskola ellen, amit a sötétkapus dögök jártak el Kodály ének-zene iskolaként a börtönnel, szlovák berendezőivel a Bertalan utcai skizopreneknek Tóth kezdettel a börtön Hunniával csikkes kommunistáival Törőcsik Mari népének a Horváth Bercis vasgyári munkásával, akivel ketten állították be az egykori pojáca kommunista margarétás erdőjét, Első villamossal együtt, már 18 éves ismétlésben ismét a könyvek végrehajtásával rajtunk.
Kolczáék a Nagy-Hecskén laktak, bolond család volt, a bolondokat is a mi áldozásunkkal emelték mint pusztai honfoglalókat Bi Aranyketrece szerint Kóbor János Katalin denevérnek a Talmudból, majd jöttek a világrészek Katalin néven és a tanyasi népek, az összes reformátussal, 1991. óta a római katolikusokkal a hunnia börtön elme után Takács Klára egykori Titus kori kezdetével az egri Zizi Magazin tanúsága szerint, ebből volt Szenes Andrea is, tüdőtőmadóimmal Verebesékkel 1995-ben.

Miután az embereket megölték, sorsukat végrehajtották ismétlésben Müllerékkel, mennek oda az odament pesti Rákóczi térnek és Humanás cseremisz pusztító népének munkahely teremtő beruházást avatni a roma parabrutális légy miniszterével. A cseremisz pusztító a Keresztöltés, mint ismeretes, kihalatta ki az emberi családomat a Rákóczi terével, amivel kezdődött a Medúza után az életem, kiszedte anyám fogait a Rákóczi tér helyett azzal, hogy a barna gyerek elviszi az anyák fogait. Itt megállt az élet, a csapások sorsát és szereplőkét folyamatosan végrehajtva itt megállnak, mint húsz évvel ezelőtt, mert Ágnesek a főszereplők, melyek mossák lepedőiket a börtönnel.

666 központ része volt az Elzett, a szociális hálózat mindenütt az országban, csak a belőlem tettek vannak ott a polgármesteri hivatalokkal együtt szerte az országban. A Telefongyár a Pataki utcában mindekori kommunistáival, Rák Katalinból Rák Barnabással és mini feleségével, Budai kivégzőivel az embereknek, amit Miskolc városa a televíziójával ismételt a börtönnel.

666 Zoltán Erika Zöld Medeiája mellett Gór Nagy Mária inysorvadást végrehajtó csapásaival, Illés doktor, amelyik közölte, hogy én verekedtem össze egy asszonykával, asszisztensnője Piroska, Nagy Katalin, Budai Borbála, menhelyből emelkedtek valamennyien Kállai színésszel együtt az elméről, rózsakeresztes rend I. emelettel, Varga Miklós István a királlyal, babái a pusztítónak, Szajkók, Barnák, Adamek Gábor zsidó fogtalanító emberáldozással megmentve, Motsilnik Katalin Mákostésztás hintás magyar kislány, Medve Marianna, fülbevalósok, orrperecesek, Kati és kerek perec Pereces teljes Rákóczi tere az összes boszorkánnyal, sivatagi néppel és felsorolhatatlan ország képviseletével, mint a Japánnal, pusztítóval szőke Kos-nő formájában.

Szamosvölgyi itt már befejezte csapásait a menhellyel Migléczinével és Miskinével, Ráskinéval együtt Dévényi Erzsébettel és Csepregi Évával, Derlánéval a náci bárányaként három gyerekesként németek közreműködése mellett.

Miután a skizopren refrén két elmével végigment az egész városon, mint egykori romániai csapások, valamennyi munkahelyen, Mohácsi Csilla és volt osztálytársam helyetti életemmel, jutalmazza Zenekakadémián a vasfüggönyös városokat, mint Mezőkövesdet és Mohácsot, a falvakkal együtt, mint tiszta falvakat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Allergia - légcső fulladás struma nyakörvvel
  2014-04-02 04:29:46, szerda
 
  Jelenleg az elmeosztálya a Rákóczi tér aljanép és cigányság emelése gyalázata mellett az egyik szőke ebédkihordó családja helyetti egészségem tönkre tevésénél jár. Egyik gyereke János már belőlem született szívgyengeként, asztmával a tüdőtámadatásom óta többekkel együtt.

A szőke nyomorult Lila kocsmából emelt ebédkihordó pusztító erős tekintettel és sokak miatt gyomortükrözést végeztek, ugyanis 1998-ban sötétkapus rontást kaptam a bal oldalamba végig, hatalmasra dagadt a bal oldalam, a tüdőmben és a gyomrom mellett helyezkedik el, nyomja az ételt is felfelé, nem lehet enni, mert van, amikor kiszedi belőlem az ételt, mivel én vagyok az elme állattá tett embere az elmeosztályok helyett.
Már két hete majd megfulladok, egyre nő a kígyós sátánjával a börtönnek, amit fekete kígyóként ábrázoltak egykori zsidó népnél a nyakam körben, nemcsak elől, ahol a mirigyek vannak, hátul is ki van dagadva, gondolkozni sem tudok, sem berögzíteni semmit 1986-os legyőzésem óta. A méreganyagoktól egyre jobban nő a struma, amit azelőtt soha nem szedtem, még vitamint sem. A sok elmebetegség, amit kapok folyamatosan gyógyszerei hatására egyre jobban nő a nyakam, már hatalmasra dagadt, s ehhez hozzájön a torkomban lévő menhely misztikus csapása, ami mozgatja a számat is, ez fullaszt engem, a nyelőcsövemben van, amit az összes csapás tud 2004. óta, akkor kaptam a sátánistáitól Romániának.

Ma közli a szőke Merlin Monroeja a nyomorultaknak, hogy biztosan a refluxtól -amit a sátánisták rontása okoz nálam, meg a dög, ami nyomja fel az ételt nyitva maradt gyomorszájjal - a sav megy fel a torkomba és attól fulladok, mert neki is refluxa van és fullad tőle, sőt majdnem megfulladt az egyik rokona. Anyámnak is refluxa van, neki, mint írtam születésemkor a Keresztöltés Humanás cseremisz pusztító kiszedte a fogait, amelyik 1971. hosszabbít és baházasodott a családba, kihalatva minket Bodor nyiregyházi berendezése Téltakarító könyve szerint a cigányság hozta az Okos Katit hosszabbításként, én voltam a hetvenes években az Okos Kati a nácik helyett, meg a fóbiás, meg a börtönbe zárt napfény és levegő nélkül, míg ők dolgoztak, autót vezetnek, lakásokat újítanak, szaporodnak egyetemistákkal.
Anyám sorsát a Rákóczi térrel kezdték, ahová a Keresztöltés megszületik és itt megállt az élet 1995-ben is a születési kezdetemhez érve, mert Ágnes a Rákóczi tér képviselője és a pók is, amelyik szája miatt a lányom szájszagát okozták, őt fogászatra vitték, itt természetes, minden fogkiszedő fogászaton dolgozik.

Minden fogatlannak a Rákóczi térnek és a Keresztöltésnek, pók népének kell lennie. Nem értem azt a cigányasszonyt, amelyik közölte velem Ménesi helyett, hogy én vagyok az Okos kati a hetvenes években, miért kellett nekem idejönnöm a születésem utcájába és iszonyatot közvetítenem, egyedüli áldozataként egész Magyarországnak? Ha a börtön hozta ide a nácikat, az Okos Katit is, miért a cigányok mondták el, hogy én vagyok az Okos Kati, akiből a megmentett, sorsát végrehajtó Rákóczi téri és Okos Kati fiatalok laptopot kaptak, most osztják széjjel emberek vérén a jövőbe átlépettek.

Most két napja az orromat fújkálom, már azt hittem, meg vagyok fázva, ami soha nem szoktam lenni, mert én embernek születtem, tökéletes egészséggel elméletben. Allergiás az orrom a sátánisták rontásától, egyfolytában az orromat fújom az allergiások miatt. Én kimondottam szeretem a virágokat tavasszal, nekem soha nem jelentettek gondot, én nem hajtottam végre egyetlen apokalipszist sem, hogy allergiás legyek, mint Kőrössy a lisztre, mint új-kenyér ünnepét jelentő nemi csapása a tűzoltóságnak, amiért engem szőkesége miatt húsz éve megtámadtak, hogy tisztességet adjanak neki. Már akkor a városban én voltam a nemi csapás, azóta ezek helyett gyilkolnak, ezt jelenti Miskolc.

Minden betegségnek oka van, mint a sátánisták és Müllerék bemutatták rajtunk, embereken a csapásaikkal maguk helyett.

Nem értem, hogy a börtönből Gór Nagy Mária inysorvadásnak, mint börtön csapásnak miért vannak meg a fogai a Gáborokkal együtt, mint fogkiszedő kísérettel járóknak? Miért viszik ki őket a városból az elmeosztályokkal? Nem értem, miért támadtak meg engem az elmeosztályokkal megmentve Gór Nagy Máriát, művészeti vezetővé téve a börtönt Dévényivel együtt újhelyi névvel? Tibi bácsi az összes értelmiség legyőző csapást kitermelte irodalmi portálokon helyesírni nem tudókkal együtt, akik magyarságukat hangoztatják, összeférhetetlen skizoprenek, valamennyi anyám születése óta meg van mentve, azóta hosszabbítanak, már nyolcvan éven felüliek az elmebetegek mindenkori politikusokkal együtt. Ma a hivatalsegéd Marozsán költőnő nevével találkoztam a jövőbe lépetteknél. Ismétlik a kommunizmust, itt voltak berendezve valamennyien, mint a Vasvári mióta vastrágyákat elkezdték, már ki tudja hanyadik leszármazottként. Mióta szaporodnak a csapások? Élték nyugodtan május kosaras életüket udvarolva, utazgatva, mint ahogyan teszik ezt mai napig magyar névvel, ez nagyon fontos, mert a magyarokat és az embereket megtámadták.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Figyeld meg a részleteket - börtön zöld börtöntoll teremtő
  2014-04-02 04:07:00, szerda
 
  Laboda Kálmán kövesdi matyós vasfüggönyös kezdetével az Új Bekezdésből már lelélve életét kecskésként a Pszichografológiából írta meg a Zsenik versét, melyek fűszálakat kellett volna számolniuk, ehelyett sztárjai lettek a televízió műsorainak a börtönből. Untatnak a részletdolgok, szintén a fekete ceruzarajzból született börtön zöld írótolla végtelen apokalipszise - fekete sárkány is sajátja a görög tigrissel, spanyol sárga halállal, úttörő kutyákkal, kerékbetöréssel, vasasokkal, fekete csíkos sárkányával a füves boszorkányoknak, hatalmas energiával, amit kaptak. Valamennyi helyett engem támadtak meg, mint védett pusztítók helyett Müllerékkel, Pogány Judit Időjelek Medúzás Ferika Balázs Fecó kezdetével ónkupa vérnek Kupa Mihállyal, Papadimitru sötétkapujával, amit itt dr. Tűzkő Judit vasas nemi füves csapás sötétkapus romái ismételtek begipszelt kézzel már ezelőtt tíz évvel - Kiskató pusztai névtörténelemmel, amin születésem óta mentek végig világrészekkel, svéd Katalintól kezdve minden Katalinon és beceneven, Mariannán és Jánoson, valamennyien az én gyilkosságomból lettek kiválasztva, ez itt normális politika volt, mint a Ferencek a Medúzás kezdetből. A kezdet a vég volt, az Időjelek könyv végén szerepel a Medúzás Ferikés Pogány Balázs történet, amelyik helyett bíróságra citáltak engem, mert megváltoztatta a nevét, többek között ez volt az egyik indoka Demjénnek dr. Dávid Mónika Dávid, Szörnyeteg koporsójával közös ember gyilkosságban maguk helyett, vagyis Demjén Rózsi a Pszichografológiai nyomorultakhoz tartozik, mint református sötétkapus, azok viszik el a reformátusokat, a sötétkapusok ember gyilkosságban védelem alatt vannak. A Bermudának a könyv végéről is ott kellett lennie, ezért rendezte be tíz éve a megyei kórház a nálunk lévő és gyilkoló Talmudos csapásokkal, az ezer éves szerepjátékosokkal. Ott kezdték az összes könyv végrehajtását, míg ők ittak, szeretkeztek, házasodtak, könyvkiadókat üzemeltettek, könyveket adtak ki. Gulyás ebből az utcából mártírrá van avatva többekkel együtt.

Urbán Tibor mondta, hogy figyeljem meg a részleteket, el is mondták mindig a mondatát annak, hogy kire vonatkozik a szerepem, amit én nem érthettem, sem azt, hogy milyen szerepekbe nem kellene magam beleélnem. Szerintem ide van berendezve az utcába, vagy már elköltözött innen, mivel senkivel sem foglalkoztam régebben, az utcai listát kidobtam, a rendőrség ismeri, mert végig ment rajta 2004-ig a Tamás zöldségesével, mint egykori történelmén a római egyházas búcsúknak, amihez Miskolcnak a 666 központjával semmi köze nem volt.

Lehet, hogy Urbánnak kellett volna megfigyelnie a részleteket, neki kijárni minden szerepet, bár ez felfoghatatlan, hogy egy egész ország világ vas-Magyarországként utazgat a világon, diplomázik a Vargákkal, s a szerepét egy lényen végrehajtják,még akkor is iszonyú lenne, ha az az egy börtön bűnöző, mint Urbán, én biztos, hogy felemeltem volna a hangomat és feljelentést tettem volna valahol, kértem volna menedéket neki máshonnan és segítséget.

A zöld börtöntoll teremtő jelenleg az internetvers fesztivált rendezi hetedik bekezdéssel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 956
  • e Hét: 2843
  • e Hónap: 5202
  • e Év: 57468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.