Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Lírai karám nem ment vissza a 666 másik világába
  2014-04-20 11:35:00, vasárnap
 
  A lírai karám zenészei, mint bibliai apokalipszist végrehajtók végig az én áldozásnak szerepeivel és a lírai karám költői nem mentek vissza a 666 menyországába, megmentette őket Müller Péter romániai börtönnel Farkas kezdetével.

Amikor az Atlantisz énekese elment búcsúzás után, felhördültek és azóta tartósítják őket. Mikor Révészre került a sor a Révész utcai börtönéből, mentek a szőke csajok megmenteni remeteségéből.

Cseh Károly a rendszerváltásnak nevezett angol kommunista kora után a börtönnel felállított elmeosztály idején írta meg, hogy ágya előtt útrakész bőrönd, mint negyven felé a létezés, hogy ez a sorsa vasfüggönyös lírai karámnak. Ekkor idehoztak hatalmas erővel és legyilkoltak vasfeszülettel a népükkel, mártírnak számít a vasfüggönyös biblia föld létrehozója Ízisz kitalálálója ember áldozással, aki felkiált, hogy Istenek, miért hagytatok el engemet 1977.óta végrehajtva.

Búcsúznak folyamatosan a bibliai apokalipszis létrehozói, belőlük jöttek létre a Vörös Oroszlános egyházak a börtönnel, amelyik nem fél az oroszoktól.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Atlantiszi földrengés - a romániai csapások megváltva
  2014-04-20 10:58:18, vasárnap
 
  Atlantiszi aranyhalakkal kezdték az egykori bibliai történelmet, ezért támadott meg a spanyol pusztító énekesként. A zöld szemem kék Illés apokalipszisben az én áldozásommal fülemet összetörő bikaként bikaviadalként beállított társa törte össze a bal fülemet, amit Müllerék ismételtek húsz éve azzal, hogy miért bántotta szegény pusztítót a nemi társa az én támadásommal. Minden halak szülöttje az országnak születésem óta belőlem él jólétben, mint a romániai magyar nevűek, sőt az egész média képviselete a világon, mint Lyz Taylor is volt misztikus halakként. Ez átment már régen cigánysághoz Kernék elmeosztályával kislány áldozásában és Kellerékkel a maffiákhoz, így minden Halak, mint Csernus Imre az elmeosztályról sikeressé lett téve a Rákóczi tér Ágnesével a reformátusoknak, amik helyett születésem óta gyilkolnak barátnőkkel élve a családban, amit tőlünk elvettek folyamatosan, meggyaláztak a gyerekeim előtt 1986-ban. Hiába állították be a 666 Révész utcai központjához az apokalipszisnek Gina Lolobrigidát a Rózsákkal és Sophia Lorent a sakk-kártyájával a vasfüggönyösöknek, engem gyilkoltak le helyettük.
Anyám fogát a börtön szed ki ki, ezt ismételték Ágnes református romániai csapáshoz érve húsz éve méhem meggyalázásával, mert Keresztöltés született nála barna színben, ezért adták férjhez a lányomat a Rákóczi térhez, gyalázatot gyalázatra halmoztak az emberek csonkításával és kihalatásával, azért, mert a Rákóczi tér kap a börtöntől gyerekeket apokalipszisként.

Atlantiszi földrengéssel pusztult el az egykori világ, melyből a Vénusz szobor emelkedett ki. Így kezdődött Vénusszal a Kata gyümölcsei medvés kommunista kor születésemkor, ezért tett tönkre a Mészáros Kata kocsmás alkoholista kommunista népe az árnyékoskertnek Káli Sándorral és Pataki Attila börtönével, punkrációs főnixes együttesekkel együtt apokalipszist és gyalázatát a Rákóczi térnek hajtva végre folyamatosan.

Atlantiszi földrengéssel a számban ismételték a kommunikációs énekesség miatti bénítást az utcai berendezett apokaliptikus csapás helyett, majd Müllerék a saját szemfogamba tett bűzös csapásuk miatt hurkát Pintér Margitnak kezdték a börtönnel 1998-ban ismételni, majd kaptam egy injekciót, amitől a Talmud bal szememben lévő csapása feldagadt Szelep sorsaként és kivésték a fogaimat azzal, hogy ne mutogassam magam az embereknek a megyei kórházban az ember gyilkosok egészségügye. Ekkor az Őrházas határokat lezáró Varga-Varsányi páros helyett- egyik lábam megrántója a bölcsődében a sánta vörös botos talmudus Jézusként - szállítottak a kórházba egyből a barziliai Branyiczky házaspár dobálása után Liptai elmeosztályának. Valamennyi Varga könyvét a börtönnek a skizopren refrén végrehajtotta, Imréét is, amelyik ufói vannak végig a bulgárföldi üzlethálózatával a kimentetteknek lila csempével megjelölve. Amik itt vannak, ezek a Szelep coca colásait jelentik az Időjelekből. A fogamat Miglécz Gabriella karmikus református kíséretének lyuggatását ismételve szedte ki Müller Péter népe.
Az innyemet teljesen tönkretették, Borza Gizi, apa első feleségének testvérét úgy ölték meg húsz éve, hogy még a szájpadlását is megette az inyevő baktériuma a börtönnek. Nem lehet embernek protézist megszoknia, nem teremtmény. Ide vannak a Bertalan utcára rendezve mindazok és kíséreteik, amik sorsát rajtam hajtották végre ismétlésben, akik kiszedték a börtönnel nagynéném fogait- ezzel kezdtek a TV2-vel húsz éve -, apáét, öcsémét, bátyámét Müller Péter az enyémmel együtt. A menhely szegény magyarokat mentette, mint romániai csapásokat meg emberek meggyilkolásával születésem óta. A romániai menhely az ország fölött jeruzsálemi csapásként Oláh Ibolya fogam csonkítója és nemi gyalázójával együtt az elmeosztályoknak.
Ennyi volt itt az atlantiszi földrengés egyetlen apokalipszise a kommunista kor kezdetnek.


Szívemet gyalázzák együtt a testemmel húsz éve már, nemcsak róka, farkas, varjú helyett, valamennyi cigánya helyett a megyének és romáknak Tik sem vagytok magyarok kezdettel.

Az atlantiszi földrengést mint világok pusztulásának maradványait ismételték már többszörösen Delhusa Gion motorosával a Várkonyi könyvnek Várkonyi Andrea szőke nemi csapás beállításával.

Az atlantisziak énekesek, zeneszerzők, építészek és feltalálók voltak, róluk szólt a biblia. Világ kezdetével indultak a bibliával, vagyis ismerik. Az egész Magyarország ember gyilkos, nemcsak a trianoniak, valamennyien ember áldozással szórakozva élték életüket, mind borsodi 666 csapásai Miskolc világ négy égtájában berendezve, amelyik felszámolja a világ berendezését, szétmenve a világba.

A Kék és fehér dalom alapján, mely születésem után kezdődött egykori Jézus feszületet jelent, akit hárman gyaláztak meg a 666 központból a Bertalan 14. Fsz. 3-as lakásban lévő helyett engem gyaláztak meg. Ekkor a selyemréti ügyvédjével és a buzikkal, sátánistákkal elvitték Puskás Katit, akit nem lehet tisztelni és szeretni a kutyákkal, mint egykori svédek összezúzójának képviseletét szellemvilágával együtt, majd berendezte fehér bútorral a konyhát, akár a selyemréti elmebeteg ügyvédje a buziknak. Minden apokaliptikus egykori kor, amit rajtam kezdtek el itt van berendezve az 1995-ben világ végére ítéltek központjában, mint a szarkahegyi náci elmeosztályoknál, azóta engem tartva túsznak gyilkolnak maguk helyett a cigánysággal, amiket idetettek az utcai névtárhoz.

Kék és fehér felhős lett az ég, a Nap barnított és az álmom becsapott. Nem tudtam én, merre indulok, más-más csónakot sodort alám a gonosz. Sötét lett az ég és elsodort a szél Nyugatról Keletre, Északról meg Délre. Nem vagyok más, csak sápadt falevél, ez lettem már, egy tépett kis levél. Mondd jó Uram, a megrontott meddig él, mennyit bír egy lélek és miért baj, hogyha fél? ....Harmadik gyalázat halálos lesz, s miért? Mert így akarják, gonoszok uralják, ezt az egész Földet jó Uram. Miért kell a játék és miért nem kell a jó, ki vette el szívemet, s ha sírok kinek jó? ....

Ezt a cserepét egykori főnixes Rákóczi tér Bertalan utcai berendezettekkel meggyalázott Jézust rajtam hajtották végre születésem óta, ezzel ismételtek itt 1998-ban, hogy én fehérre cserélem a bútorokat, át van festve a Jézus arcképe a cserépnek falevélre. A szívemen lévő csapás megmentett minden nemi gyalálót az apokalipszisből az én áldozásommal.

Ez egy játéka a borsodi 666 központnak, hogy Lázár helyett a sötétkapus dögökkel 1961-ben megölte a nagyapát, Szabó István helyett az ezer éves karmikus reformátusok valamennyi könyvét és sorsát végrehajtotta az egykori nagy- Világ-Magyarország náluk berendezett címereivel, amin a Duna tévé ment végig a sötétkapus dögökkel, hogy én vagyok az Időjelek összes szereplője Ébredő játszóterével egykori vallásoknak, egyházaknak Mákostésztás Hintás magyar kislányként. Lázárral kezdődött a romániai halál reformátusok helyetti emberek gyalázása és kivégzése, elvették az ennivalót is, mosógépet, mindent, ami emberi éléshez szükséges volt a miskolciakkal, mint 666 kommunistái. Lázár vázájának egyikét, a csíkos vázát Csíkos heves értelmiség legyőző boszorkány helyetti gyalázatommal kezdte el ismétlésben 1986-ban Csernobilkor Herczeg Tibor ózdi árnyékoskertivel Bencs Marianna Lila kocsmai pusztító babája és Szajkó Valéria, Katalin helyett. Lázárnak a halál reformátusok által kitalált két utcai apokalipszis gyalázatának összes vázáját a tanítványok összehordták, ezeken ismétlésben 1995. óta mennek végig a magyarok és emberek gyilkosainak apokaliptikus sorsával a mi gyalázásunkkal és áldozásunkkal. Köztük volt az Iker vázája is az Iket toronynak, a megmentett Vicziánné római egyházas ufósé, Braun nácijé. Szép életet éltek a 666 románai-jeruzsálemi csapásai első miskolci főnixes Demjén Rózsi szárnyas betétjeivel, amikkel előlről kezdtek a börtön emelésével 1990-ben.

Kohut Gabriella néven berendezték a gyalázókkal a pesti színészek meggyalázása idején 1986-ban, amikor Zalatnay helyett plasztikai műtétre vittek a Szövetség utcába a börtönnel, baszógép kezdetével indult ember gyalázatával priccsén, Gyuri, apa első becsületházasságából született Heilig Gábor hasonmás és sorsa, mint elmebeteg végrehajtása közben a tarcali elme Erzsijével esküdött meg. Terhesen naponta cibálták a munkahelyén a férfiak, a nemi csapások, meggyalázással született meg a roma csapás, Gabriella a nevünkkel. Ekkor engem már Moldován Nóra róka szabadköműves I. emelettel berendezett szeretői legyőztek utcanépével együtt. Nagyapa gyilkosát 1994-ben ölték meg, mikor Nagy Anna halottjuk helyett teljes világ végét hajtottak végre rajtunk. A kollektív gyalázója a nem apokaliptikus csapásoknak rajtam van körben 1998. óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 3280
  • e Hónap: 5639
  • e Év: 57905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.