Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Telefonálás a pokolból
  2014-04-29 21:16:12, kedd
 
  Telefonálás a pokolból


Orbán Viktor, Angela Merkel és II. Erzsébet találkoznak a pokolban. Merkel megkéri az ördögöt, hogy hazatelefonálhasson Németországba, mert tudni szeretné, mi történik az országban távozása után. Beszél is két percet, leteszi a kagylót, majd az ördög közli vele, hogy a számla kétmillió euró lesz, amit Merkel ki is fizet. Amikor ezt látja az angol királynő, ő is megkéri az ördögöt, hadd telefonáljon haza. Fel is hívja Angliát, beszél öt percet. Az ördög átad neki egy ötmillió fontról szóló számlát. Erre Orbánnak is kedve támad hazatelefonálni, beszél is fél órát, és amikor leteszi, az ördög azt mondja, 300 forint lesz. Miután látta, milyen drága volt a többieknek a telefonálás, Orbán nem bírja ki, és megkérdezi: Magyarországra ugyan miért ilyen olcsó a hívás. Mire az ördög: Nézd, Viktor, ezzel a rengeteg munkanélkülivel, világbajnok áfával, Európa-bajnok inflációval, minimálisra visszavett szociális ellátásokkal és munkanélküli-segéllyel, leépítendő húszezer közszolgával, csipszadó, telefonadó, bankkártyaadó és az ilyen, olyan, amolyan újabb és újabb adókkal, a büntetéspénzekre vadászó rendőrökkel és más hatóságokkal, a szigorodó adóellenőrzéssel, a rengeteg újabb és újabb megszorítással, a politikusok szűnni nem akaró hülyeségeivel és hazugságaival, a mélységes korrupcióval, az igazságszolgáltatás politikai elfoglalásával, a média korlátozásával, a felsőoktatás leépítésével, az országból elvándorló rengeteg magyarral... Magyarország nyilvánvalóan maga a pokol. Márpedig a pokolból a pokolba helyi tarifával lehet telefonálni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismét zsidókat visznek el Budapesten!
  2014-04-29 21:08:49, kedd
 
 
Ismét zsidókat visznek el Budapesten!
2014, április 29 - 18:06

Egyenként távolították el a rendőrök a budapesti Szabadság térre tervezett emlékmű építési területéről kedd délután azokat a demonstrálókat, akik a német megszállás áldozatainak emlékműve megépítése ellen tiltakoztak.

Az intézkedésre azt követően került sor, hogy az emlékmű kivitelezőjének kérésére a VIII. kerület jegyzője hétfőn birtokvédelmet rendelt el a területre. Suchman Tamás, a Horn-kormány volt minisztere úgy fogalmazott, hogy

őt a 70 évvel ezelőtt történtekre, a holokausztra emlékezteti a mostani rendőri intézkedés, az, hogy zsidókat távolítanak el egy helyről rendőri erőszakkal.

MTI - alfahir.hu

http://alfahir.hu/ismet_zsidokat_visznek_el_budapesten
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brüsszelbe vezető út
  2014-04-29 21:06:54, kedd
 
 



Brüsszelbe vezető út


Május 25-én tartják az EP választásokat. A választáson 8 párt indul, a Fidesz, az MSZP, a DK, az Együtt 2014, az LMP, a Jobbik, a Haza nem eladó mozgalom és a Seres Mária szövetségesei. Ami kirívónak mondható, hogy több párt is olyan jelölteket állított az élmezőnyben, akik már tagjai az országgyűlésnek és feltehetően ott is maradnak, így a kevésbé ismert (vagy kevésbé támogatott) jelöltek nagyobb eséllyel kerülnek be az EP-be.

A kormánypárt listáját Pelczné Gáll Ildikó vezeti, aki egyben a párt alelnöke is. Őt követi három "veterán" EP képviselő: Szájer József, Tőkés László és Deutsch Tamás. Érdekesség, hogy a listán szerepel a Via Nova Ifjúsági Csoport elnöke Gubík László. A Via Nova a szlovákiai Magyar Közösség Pártjával áll közelebbi viszonyban. Gubík arról lett ismert, hogy elvették a szlovák állampolgárságát mikor kérvényezte a magyar állampolgárságot és hónapokig "országtalannak" kezelték. Gubík sokáig kapcsolatban állt a Jobbikkal is, most mégis a Fidesz jelöltje.

Az MSZP listáját Szanyi Tibor vezeti, őt követi Ujhegyi István, Gúr Roland és Veres János. Feltehetően ők be is kerülnek az EP-be hacsak nem fog gyengébb teljesítményt nyújtani az MSZP mint 2009-ben. Az Együtt 2014 listáját Bajnai Gordon vezeti azonban ő kijelentette, hogy miképp a országgyűlésbe úgy Brüsszelbe se kíván menni, így ha lesz befutója az Együtt-nek akkor az a lista második helyezettje Jávor Benedek lesz.

A DK listáját egy országgyűlésbe bekerülő "nagyágyú" Gyurcsány Ferenc vezeti aki szintén nem Brüsszelbe képzeli el a további politikai szereplését. Amennyiben lesz DK-s képviselő az EP-be az Gyurcsány jobb keze Molnár Csaba lesz. Gyurcsány megszellőztette a sajtóban, hogy amennyiben nem lesz egy képviselője sem a DK-nak úgy az elnökséggel kapcsolatban "kinyílik a kérdés". A DK azonban nagyon bizakodó és a három helyet sem tartják elképzelhetetlennek. Ha bejönnének a számításaik akkor Molnár mellé még Brüsszelbe menne Neidermüller Péter és Kakuk György is.

A Jobbik listáját Morvai Krisztina vezeti, őt követi a szintén országgyűlési képviselő Balczó Zoltán. Harmadik helyen a másik "veterán" EP képviselő Kovács Béla áll. A listán szintén van még néhány országgyűlési képviselő köztük Staudt Gábor, Volner János és Z. Kárpát Dániel is. De a listán felfedezhetjük Gőbl Gábort is aki inkább a Moby Dickből ismerhetünk. Szabó Gábor pártigazgató pedig mint az országgyűlési választásokon itt is a lista utolsó helyén szerepel.

Az LMP listájának az első helyén Meszerics Tamás áll, míg a Haza nem eladó mozgalom első helyezettje Kásler Árpád aki úgy látszik nem adja fel a politikai karrier lehetőségét. A Seres Mária szövetségesei elsője pedig Tóth Tamás Mihály. A JESZ (Jólét és Szabadság, egykori MDF) vagy a MOMA (Bokros Lajos pártja) listáját visszadobták mivel nem tudták időben összegyűjteni a szüksége aláírásokat. A Fodor Gábor vezette Magyar Liberális Párt pedig már az országgyűlési választások után bejelentette, hogy nem kíván indulni az EP választásokon.

Amennyiben az országgyűlési választásokhoz hasonló pártpreferenciák lesznek az EP választáson is akkor a Fidesz adhatja a legtöbb képviselőt Brüsszelnek. A második és a harmadik hely pedig az MSZP és a Jobbik között dől el. Az Együtt Bajnai és a DK Gyurcsány miatt nem zárhatja ki egy-egy képviselő lehetőségét sem, de ez leginkább a választások napján dől el, hogy önerőből a két szervezet képes annyi szavazatott összekaparni, hogy legalább papíron képviseljenek valamit Brüsszelben.

Várhatóan a baloldal még nagyobb vereségbe fog beleszaladni, mint az országgyűlési választáson, mint ahogy az is, hogy a Fidesz küldi majd a legtöbb képviselőt, ám vélhetően a Jobbik jobb eredményt fog elérni (legalábbis az alacsonyabb részvétel miatt esély mutatkozik rá), mint néhány hete. Hogy ez befolyásolja-e a magyar emberek életét? Nem. Ezekből tendenciákat lehet megállapítani, amiből le kell vonni a helyes következtetéseket.

Csengeri Áron - Kitartás.net (Nemzeti Választási Iroda - Origo nyomán)



http://kitartas.net/2014/04/27/brusszelbe-vezeto-ut
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezt is megértük: Áder szerint nem Mohács, hanem Auschwitz Ma
  2014-04-29 20:30:12, kedd
 
  Ezt is megértük: Áder szerint nem Mohács, hanem Auschwitz Magyarország legnagyobb temetője
2014. április 29. 12:06
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

auschwitz2011.jpg

Az ember fogja a fejét, s legszívesebben üvöltene a fájdalomtól. Mármint a saját sorsunk iránti, mára már államelnöki szinten is megnyilvánuló érzéketlenség által kiváltott fájdalomtól. Mert, igen, ezt is megértük: Áder tegnap Auschwitzban a Nemzetközi Élet Menetén tartott beszédében kijelentette: nem Mohács, hanem Auschwitz Magyarország legnagyobb temetője. S nyilván mi magyarok vezetők vagyunk a zsidómészárlásban. Mert még megérhetjük, hogy legközelebb meg majd ezt vágja a fejünkhöz.

Százkilencven éve Kisfaludy Károly elégiájában még Mohácsot tartotta ,,nemzeti nagylétünk nagy temetőjé"-nek. Igen, nem tévedés, alig két évszázad múlva az ország első embere viszont - Auschwitzot! De idézzünk csak a Mazshisz honlapján olvasható államelnöki nagyotmondásból!

,,Aki a bűnt mentegetni, relativizálni, megkérdőjelezni akarja, erkölcstelenséget követ el. Így maga is bűnössé válik. Mert minden engedmény, minden megengedő, önfelmentő vagy önigazoló gesztus oda vezethet, ahol most állunk. Újra megtörténhet, aminek sosem lett volna szabad megtörténnie."

Hát arról, hogy mi történhetne meg az érintettekkel általunk ott, ahol képletesen szólva lassan már levegőt sem vehetünk engedélyük nélkül, ugye kár bármit is írnunk. Ellenben nem lenne kár, sőt kifejezetten hasznos lenne, ha a holocaustszeánszozók közül csak egy is kifejtene végre valahára valamit.

Azt, hogy most akkor mégis kikre emlékezzünk, magyarokra vagy zsidókra? Mert olyan, hogy magyar zsidó, nincs. Ne erőltessük, ami nem megy! Választani kell, mert akár tetszik, akár nem, ez a dolgok rendje. Mert ha történetesen zsidó származású személyek gyalázzák múltunkat, mikként teszik?

Mikként, magyarokként és zsidókként? Ugye nem! Márpedig erre, lássuk be, mindig is volt s van példa. Ráadásul nem kevés. Ami azért megkérdőjelezi a kettős identitás létezését. Egy budapesti egyetemi hallgató száztizenkét éve megjelent művéből (Nagy József: Magyar keresztény ifjúság) idézünk:

,,Egyes zsidóknak megmagyarosodása kétségtelen. Ha egyszer a zsidó a Magyarországon uralkodó keresztény fölfogást, gondolkodást magáévá teszi, akkor a zsidó megmagyarosodik s másod, harmad nemzedékben beléolvad fajunkba. Ez lehető. Sajnos igen kevesen vannak ilyenek."

Ez volt tehát a helyzet valahogy már abban az időben is. 1901-ben a Pázmány Péter Tudományegyetem hallgatóiból verbuválódott Nemzeti Párt elhatározta, hogy miután egyesek letördelték a kereszteket az egyetem lépcsőházának Szent Korona-díszítéseiről, válaszul tantermeiben kihelyezi a keresztet.

Talán mondanunk sem kell, kik tördelték le a kereszteket. Amiknek kihelyezéséből viszont lett aztán haddelhadd. Megint csak egyesek a keresztek azonnali eltávolítását követelték, éspedig olyannyira, hogy végül maga az egyetem pap-rektora, Rapaics Rajmund, fel is szólította erre a hallgatókat!

Mert ugyebár nálunk már akkor magukénak tekintettek szinte mindent, beleértve Pázmány egyetemét is. Mert lehet ám hadoválni kettős identitásról, a tény azonban tény marad. S ez pedig akkor sem volt más, mint az, hogy nem mi, hanem ők akartak bennünket mindenhonnan kirekeszteni.

,,Nyelvünket arcpirító támadások sértik folytonosan, országunk fővárosában idegen szellem, nyelv, erkölcs vert fészket és gátolja a mienket kifejlődésében". - olvassuk az említett párt egyik kiadványában (Nemzeti ideál. Mit akar a magyar ifjúság? Kibocsátja ezer magyar ifjú, 1901).

Minő érdekes, arról ellenben nem tudunk, hogy keresztény magyar ifjak gúnyt űztek volna a sábeszdekliből, zsinagógából, kaftánból. Nekik ugyanis volt gyermekszobájuk. Nem sértegettek másokat. Őket viszont folytonosan sértették támadásaikkal. De kik? Netán magyarok? Vagy magyar zsidók?

Magyarországi zsidók. Akik magyarul beszéltek, de talán azt se tudták, hol van Mohács s ott egykor mi történt. Mert nekünk az Magyarország legnagyobb temetője. Meg Trianon. Kinek mi. Mindenesetre az ember fogja a fejét, s legszívesebben üvöltene a fájdalomtól. Mármint a saját sorsunk iránti, mára már államelnöki szinten is megnyilvánuló érzéketlenség által kiváltott fájdalomtól. Mert mi Dsida Jenővel azt valljuk: ,,Aki még nem volt magyar, nem tudja, mi a fájdalom." Bizony nem.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=74714
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Globális közvéleménykutató: a magyar többség inkább oroszbar
  2014-04-29 20:27:06, kedd
 
  Globális közvéleménykutató: a magyar többség inkább oroszbarát
2014. április 29. 16:08
Hunhír.info

putyin-250.jpg

Egy 11 országra kiterjedő felmérés eredményét ismertette az Írországban és Angliában működő IpsosMORI közvélemény-kutató igazgatója, Bobby Duffy a Twitter-oldalán. A felmérésben az Oroszország elleni EU-s és amerikai szankciók megítélését vizsgálták, a 11 országban összesen 8333, 16 és 64 év közötti válaszadót hallgattak meg. A felmérés szerint a magyarok inkább oroszbarátok, és kevésbé éreznek együtt az új ukrán vezetéssel.

A konkrét kérdés azt firtatta, egyetértene-e a válaszadó azzal, ha saját országa szankciókat vezetne be Oroszország ellen. A szankciók leggyakrabban beutazási tilalmat és vagyonbefagyasztást jelentenek.

A vizsgált országok közül Magyarország az egyetlen, ahol a szankciókat ellenzők aránya meghaladja azokét, akik egyetértenek az Oroszország elleni büntetőintézkedésekkel. Feltehető tehát, hogy a közvélemény inkább oroszbarát, és kevésbé érez együtt Ukrajnával.

A felmérésben Svédországot, Lengyelországot, Németországot, Nagy-Britanniát, Spanyolországot, Hollandiát, Írországot, Belgiumot, Franciaországot, Olaszországot és hazánkat vizsgálták.

Svédországban utasítják el a legtöbben az orosz fellépést, ott ugyanis a válaszadók 33 százaléka nagyon, 25 százaléka inkább egyetért a szankciókkal, míg 6 százaléknyian vannak azok, akik inkább elutasítják a büntetőintézkedéseket, és 5 százalék azoknak az aránya, akik nagyon ellenzik azokat. Svédország után a hagyományosan oroszellenes Lengyelország, majd Németország következik és így tovább a fenti felsorolás szerint.

A lista végén Magyarország található, ahol 16 százalék nagyon egyetért, 15 százalék inkább egyetért a nemzetközi közösség fellépésével, 15 százalék inkább, 23 százalék pedig nagyon ellenzi a szankciókat. Még az utolsóelőtti Olaszországban is nagyobb az egyetértők aránya (14 + 20 százalék), mint az egyet nem értőké (15 + 16 százalék).

Hunhír.info - hvg.hu

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=74725
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 423 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 915
  • e Hét: 2837
  • e Hónap: 6582
  • e Év: 160078
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.