Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Választott a sorozat és celebcsápoló nép -nem változik semmi
  2014-04-06 21:05:01, vasárnap
 
  A sorozatfüggő megöregedett borsodi nép is választott a börtön elme kormányára, amint felállították őket 1989-ben az emberi családok kommunikációs és nemi bénításával. Nem változik semmi, csak a libás festményünkből odakerül az MLP talán. A liba egykori magyar történelem része volt, hét hónapos koromban jártak itt, s egyben az egyiptomi bagolynál, amiből izraeli bagoly lett, mivel több irányban indultak el.

Mulatnak a tort ülő ember csonkítók, amik végig mentek 18 éves ismétlésben a két utcájukon, mint ember gyilkosokon, ezek futtatásával, férjhez adásásával, beiskolázásával, szaporodásával Okos Katiként.

Mulatva mentek végig az összes könyvén a biblliai apokalipszisnek, miután Nagy Anna helyett rám szállították a jeruzsálemi és izraeli csapásokat trianonként, ebből nyitották meg vasfüggönyösök határait, azóta mulatna magyarként és szavazgatnak a reformátusokra, amik sorsát egyesével hajtották végre megmentésükkel.

Nézik a belőlem készült szappan tisztító sorozatait a járványtemető halottjaival kezdődött Bestia kezdetével a Talmud hetes tojáskocsonyájának Tau jelével, mint amire felakasztották a sánta vörös botos Jézusukat, ami én vagyok születésem utáni lábmegrántásom óta a Pszichografológiai szerint zöldl szeműként. Viszont a hét tojáskocsonyája a misztikusoknak a nagy Talmudosoké, akik ezer éves állandó biblia berendezői a földnek, mai napig mennek végigi a mexikói, braziliai sorozatok filmeivel az ember gyilkosságuk, 1971-es ének tanárnő Bestia kezdetét ismételve végtelen ember áldozásukkal, ezer éves szerepjátékosaik összes könyvével együtt az elmeosztályokkal. Ismételten megmentették az összes kommunista skizoprent, amik helyett én voltam egyedül az összes kommunista kor, minden főszereplője a Vörös Oroszlánnak, az összes egyház perverzekkel indult elmeosztályának a reformátusoknak.

Magyarország csapásai nem engedték az embereket sem érvényesülni, ezt az életet megismételni nem lehet, a hangomban senki sem gyönyörködött, csak a láthatatlan világ, amelyik megszüntetett a médiájával irigységből, minden ékességemet elvették egyiptomi Inninként ismétlésben a szomszéd egyiptomi szereplő fáraóhangyás börtönével.

A celebek innen vannak állítva, nevük felvételével, valamint az írásaimat, megjelent rajzokkal állították be, ismételve a vasfüggönyösök szív ellenes csapásainak táncdalait végtelen apokalipszisként, tehetség kutatókkal együtt.

Már elcsúfítottak, hangom elvették, megcsonkítottak, engedjenek meghalni nyugodtan, mint ahogyan az öcsém és rokonaim megcsonkítva meghaltak szívük miatt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 161
  • e Hét: 923
  • e Hónap: 12628
  • e Év: 51629
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.