Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Az Ikerház növényei - Diófa története vas nemesekkel
  2014-04-08 18:10:16, kedd
 
  A római ufós egyház- náci-Braun-Rákóczi tér-Időjelek testenyészeteinek négyes iker tornya már, amivé lett születésem óta növényeket hozott létre csapásként.

A náci Braun népe a budi üledékébe ültette a burgonyát, amiért itt a cigányság az orvosoktól burgonyával is megvásárolta a rokkantságit, éppen ezt ismételték, de Kaporral kezdtek itt 1998-ban, hogy felpuffadva a szarból létrehozott árnyékvilág átment a másik világba, új árnyékvilágot hoztak létre. Azóta engem gyilkolva mennek el az apokalipszis csapásai, költöznek falura, nagy házakat építenek, Pestre költöztek valamennyi szerepét és könyvét átmódosítva iszonyatra.

Minden zöldség és növény név az iker toronyhoz tartozik, így a diófából lett Diószeghy vasnemesek, a Diós és más dióból képzett nevekkel skizoprenként, megmentve a mi megáldozásunkkal, a hívek nemesek, könyveket adnak ki, meséskönyvet is, valamint a szociális hálózatot foglalják el, akiket 1998-as Somogyi kommunista kezdet ismétléssel bármikor be lehet szállítani az elmeosztályokra elmondásuk szerint, hiszen ezért hoztak túszokat ide, hogy ez ne történjen meg a Rákóczi téri és média hosszabbításokkal, köztük sajnos a spanyol pusztító és fekete sárkány börtön népe, a zöld lirai karám 130 éves írótolla, valamint a vasas kommunista kutyák közös Időjelek testenyészetei is végtelenül hosszabbítanak születésem óta a mi gyilkosságunkkal a népükkel, ez náluk teljesen természetes.

Az utcaseprői a műanyag kommunizmusnak narancs ruhákban játszottak a Tatárdombon, nem vitték el az olajos diófa levelet a hármas száma alól a római egyházas Ufós elmének és az Időjelek összekötött lábú képviseletének.

Én is ültettem növényeket, a nemesített rózsákat meghagytam, mindegyik rózsa történelme egykori idők egyik orszgát jelentette, mint a fehér rózsa Egyiptomot.

Nem kell csodálkozni a diófából lett nemeseken, mert nagyapa mókusából, ami kalitkában volt mókus örs lett a kommunistáknál, majd mókuskerékbetörésem Liptaiék dr. Tűzkő Judit elmeosztályának médiájával a brazil füvesekkel együtt.

Braunnéék a budi alá ültették a meggyfát, nagyon erős a kanadai Új Éva vasfüggönyös népe a Heti hetessel, fekete levesével az értelmiség legyőző ember gyilkosoknak forgószeleikkel együtt Idegen hangú Évákkal.

A skizopren megmagyarázhatatlan tettekre képes, ami látható a médiából, még a Napnak is nekimentek a római egyház csapásai, meg az állatoknak, a börtön és a Talmud a két elmeosztállyal és a médiával időjárást tud irányítani, ez látható az egész földön. Jupiter-lány kalandjaiban megírtam, hogy egykori iskolákban a természeti erők irányítását tanították, őket a börtön fogságba ejtette.

A skizopren nem fogja fel, mit tett, hogy az ezer éves reformátusok könyv-szerepeit nem lehet a világ könyvtárával együtt embereken végrehajtani, amit közösen ismételtek a cigánysággal, mint sötétkapus dögjeivel a reformátusoknak.

Braunné egy hatalmas vasszöget vert bele az almafájába, hogy elpusztuljon a nácinak, vagyis a nácinak van saját almafája, Ádám és Éva népével. Braunné a Rákóczi teret képviselte, megkísértette a náci népét, amiért engem támadtak meg születésem óta. Tudták a Tatárdomb Ufós lakói, mit képviselnek, Csákányi László Csákány utcájával a cigányságnak, valamint a Kalapács utcai kommunisták. Sarlóval nem találkoztam, de nem is volt időm szétnézni az űrhajós Tatárdombon, sem máshol az állandó szerepjátékos üldözésem és tehetetlenségem miatt.

A vadrózsának és nemesített rózsáknak a jelével ki lettek adva könyvek, romantikus sorozatokban. Ebből állt a médiába a Romantic együttes a börtönből, mert nem bírta elviselni, hogy egy orvos romantikus könyv sorozatot adott ki, természetesen az én gyilkosságommal a Tatárdomból Miskolcról.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány minden magyar nevű gyilkos felett áll a világon
  2014-04-08 11:10:40, kedd
 
  Kövér László a nyertes Révész utcai kommunista szerepjátékosok, náciként magyarok támadói, születésem óta embergyilkosként megmentettek képviseletében bejelentette, hogy a világban bárhol élő magyar nevű ember gyilkos felett áll, így a kanadai Forgószeles új Éva népett is vastrágyaként, a vasfüggönyös slágereresek, Illés apokalipszis borsodi korláti 666 központtal, a johannesburgi elmentek felett az én áldozásommal születésemkor, az ausztráliai megmentettek felett a Zöld Média részéről, a Zöld Média elmeosztálya felett, a Pszichografológiai szörnyetegek és országok felett, melyeket a Nyírő Gyula zsidó kórház elmeosztálya alapított Pán-Európai Uniójával Mülleréknek, egykori japán Nagy-Pán kezdetével a régi koroknak. Ebből van az egész sivatag, ott élő magyar nyelvű bibliai csapásokkal megmentve, mint az összes szerepjátékos.

Mivel "csak" az embereket áldozta meg Orbán Viktor ismételve húsz éve a Pszichografológiát valamennyi elmebetegségével apa támadóinak a kormányában, mint apa megkísértőivel 2001-ben már együtt voltak Pápaiékkal, a Gabriellákkal, a Bizottság beállítása szerint Lendvaival, már a hatvanas években kezdett Talmud ezer éves szerepjátékosainak előző élete miatti támadással Ildikó erkölcstelensége miatt, a cigányság, mint Pszichografológia alapján Kelet teljes egészével történő emberré nemesedésével az én áldozásommal születésem óta Ágnes asszonyok helyett, amik az elmeosztállyal mossák lepedőiket a börtönnel. A börtönnel és nácikkal, lábmegrántásommal kezdődött az életem, amik a nyomorultakkal a két utcát kommunista és egyházi főnixes és különféle ember gyilkossal rendezték be a hetven évvel ezelőtti magyarok gyilkosaival, ez jelenti hetven éve a mindenkori politikát, végig menni a könyvein a börtön előtti varjús időszak óta.

Mivel Orbán Viktor és Lévai Anikó a Bertalan utcából magyarok támadóként és ember gyilkosként kerültek beállításra, ezt a játékot a kormánya végtelenül fogja játszani, bár a könyveit az ezer éves gyilkosoknak a világ minden országában befejezte, azóta át is írta őket, hiába ment el Visnyei könyvekét felelős világ gyilkosa Miskolcnak, a kormányuk felvállalta Miskolcot is, a világ négy részének berendezettjeivel, ezek nyaraltatásával külföldön, taníttatásukkal, tisztulásukkal ember áldozással, ami hetven éve történik, ez lesz a jövő Magyarországa az általuk megírott magyar és világ történelemmel.

S mert az utolsó magyar Benkő Lajos volt olaszliszkai központtal, a magyarok engem megvédeni nem tudtak, nem tudnak, mivel a trianoni német és magyar nép gyilkolt le minket a Talmud zsidóival, ezer évesekkel a börtön védettségében, ami az összes téglaházast jelenti az egész világon.

A felvett nevű ország háromnegyede szerepjátékos, romániai berendezésű magyar névvel, szerepüknek megfelelő nevekkel, a magyarság meghalt, velem és az emberekkel kezdte a főnix és Zöld Média a további csonkítást és gyalázást a magyar nyelv és szívból való ének miatt. Én nem tudok egy országnyi csapással és a romániai vasfüggönyös nemesekkel, vastrágyákkal szembe szállni, kicsi vagyok hozzá, látható a sorsomból.

Mivel a két utcai - újhelyi Révész és miskolci Bertalan - apokalipszis valamennyi kommunizmus időt műanyag punkáricós gyárakkal és idővel együtt jelenti a Hunnia börtön elmével egyházával együtt és a római egyház Ufósaival, pusztítójával a spanyoloknak várhatóan az ember áldozásból emelt kormány kommunistáit és vasfüggönyös vallásait soha senki megbüntetni nem fogja, nyilvánosan nem lesz kimondva az emberek felszámolása, nem lesz soha nyilvános bírósági elítélése a szerepjátékosoknak, az orvosoknak és borsodi csapásoknak magyarok, majd születésem óta emberek megalázásáért, meggyalázásááért a Rákóczi térrel, megcsonkításukért, megölésükért, minden könyv végrehajtásáért a Talmud ezer éves játékosaival, a börtönnel. Itt a csapásoknak folyik a mártírumsága, amik elesnek, vagy bajuk történik, az ő esetük van kivizsgálva, minden bűnűgy a sajátjuk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rácz etikai orvosetikai bizottság vezetője 2001. óta hallgat
  2014-04-08 00:05:11, kedd
 
  2001-ben írtam levelet az akkori miskolci orvosetikai bizottság vezetőjének, Katona igazgatónak, aki egyből elment innen, továbbította a levelemet Rácznak.

A levelet utólag tiszta fejjel elolvasva hipnózisban írva borzalmasnak tekinthetném, ha nem támaszkodna tényekre, felsorolására annak, mi minden történt velem az egészségügyben, akik játszottak velem 1986. óta, amióta a 666 orvosai mentek végig a könyveken és szerepeken megmentve a csapásokat és ezer éves református könyvvel rendelkezőket, ismétlésben a cigánysággal 1995. óta a romániai Tik sem vagytok magyarok cigányságával Müller menhelye mellett.

Rácz azt felelte, hogy erősítsem magamban a hitet azok felé, akik segíteni akartak. Ilyen egyetlen egy volt, a szabadköműves orvos, aki miatt 1998-ban is megtámadtak a cigánysággal a lakásban, valamint a börtönnel, azzal, hogy Isten gyermekeinek tetették magukat a Szentlelken, ami egy hegyet jelent Miskolcon, hogy leszállítsák az Ufóit a szabadköműveseknek. Majd 18 esztendő kínzása következett a szabadköműveseknek üzenve Amerikába, azoknak, akik a világ kezdete óta voltak szabadköművesek, nem a róka Moldován Nóra magyarországi fekete 666 népének, amelyik miatt megtámadott az utcanépe Sátoraljaújhelynek 1986-ban, mert kisfiúkat avatott be nemileg.

Rácz 2001. óta hallgat a pesti orvosi bizottsággal együtt, amelyeknek 1995-ben írtam levelet azzal, hogy megfenyítettek a megyei kórházban és furcsán viselkedtek az orvosok a Jehova és Amália Pestről Túri Ferencék által a kórházzal hozatott orvosokkal. Felsoroltam neki minden visszaélést 1990. óta, amióta depressziósként kezeltek egy indiai cigányasszony helyett, haldoklók közé fektettek be éjszakára és csokit kutattak a zsebeimben előtte, majd 1991-es kommunikációs, testi bénulásomat - mely mint kiderültl a Bertalan utcai csapások vasbabilonos feszületét jelentette -. Az orvosok berendezték az osztályra a pusztító népét, 1977. óta velem hordatva el Paduchné Török Erzsébet életét, mint takarítónőjét, akinek hatalmas rokkantsági nyugdíjat adtak ezután. Paduchné férje a kiliáni Moso Masa mosodája szerint Noé bárkájához tartozik, amit az amerikai elmeosztály is már egyházakkal rendezett be, nagy az elmeosztály szövetsége az egész világon.
Berendezték a szomszéd római egyházas ufós Vicziánné helyetti fogadásomra, amelyik címére dr. Melion József a Fejezetek a szexualitás történetében Jung részéhez érve folyamatosan ismétlésében cigánysággal termékenységi törzsek reformálásával születésem óta - ez a Keresztöltés is B.-né Ágnesként való beállításával, akinek az életét születésem óta rajtam hajtják végre ismétlésben is nyomorultként, mint ahogyan kurva voltam születésem pillanatától a nemsek Ágnese helyett.

Berendezték az orvosok a náci boltba járni tanuló fóbiást, már akkor sas lett a születési kezdet zöld szemű istálló-Vénuszként - Jézusként a Pszichografológiába helyezve az összes fasiszta kivégző szörnnyel együtt, mint a Rákóczi téri Mónika Show Dávid, Szörnyeteg koporsójával, ami körben van a melleim alatt majdnem húsz éve, így járok, kínban éjjel-nappal, bennem a II-es elmeosztály szellemvilágával, a Zöld Medeiával együtt, mely megmentett mindenkit, minden ezer éves játékost, minden nyomorultat a Rákóczi térrel együtt, együtt vannak a médiában az elmeosztályok képviseletei.

Berendezték a Katit, akitől a férje elvette a gyerekeit, már 1983. óta veszik el tőlem a Bertalan utcai csapások miatt a gyerekeimet, berendezték az iszonyatos lényét annak, akit tizen erőszakoltak meg egyszerre, egy közös volt bennük, mindegyik miatt megtámadtak engem születésem óta. 1990-ben azt vizsgálták, hogyan viselkednek az emberi gyerekek, amikor az anya kórházba kerül.

A betegek elmondták, hogy pesti orvosokkal rendezték be a római egyházas ufós elmeosztályok helyett az én fogadásomra az osztály betegeit, orvosaival együtt, egyetlen gyógyítóval, László Zsuzsannával.

Dr. Melion nekem mutatta meg, gondolom későbbi leplezés miatt, hogy hármas szám alá állította ki a kartonomat a szomszéd helyett, s amikor a Hunnia egyház filmjeit elkezdték az elmeosztályokkal ismételni az én áldozásommal, oda küldte a szomszédhoz a mentőt is. Dr. Melion Józsefhez érve a börtön, amelyik az orvosokat tette meg az elmeosztály orvosaiként végrehajtotta rajtam bal fülembe egy hatalmas iszonyatot téve a menhellyel a jungista biblia olvastatást, János evangélumát és János levelezéseit, mert ezek a részek vonatkoztak Jung híveinek elméletére a kiválasztott napbaöltözött asszonnyal. Ezután állították fel a jelenlegi médiát, majd folyamatosan szállították le az ég seregét, amit láthatott mindenki a tévében megmentve a csapásokat a mi áldozásunkkal, ismerkedtek egymással.

Dr. Melion helyett rám vonultak fel a jungisták ellenes csapások 13 napig Húsvét előtt 1995-ben, miközben lehullt a hó, Ádám és Éva versét kezdték el, azzal, hogy egykori Sátánhoz az út a fehérségen vezet, mint egyik Istenhez, aki miatt lefektettek meghalni. 13 napig nem ettem, húsvéti feszületre tettek egykori Mózesi nép helyett, miközben a nyakamban a mostani Ádám és Éva nép teremtője van 1986. óta, egyre nagyobb fulladás mellett a szmog, a tüdőszorítás, a méreganyagok, a dohányzás miatt.
Melion, mikor letelt a 13 nap, annyit mondott, hogy sokat fogyott, előtte pedig, hogyha a gyerekeim most ott hagynak, nem is szeretnek, vagyis szerepet játszott, természetes volt neki, hogy a jungisták csapásait emberen hajtsák végre.

Ezt követte a trianoni bibliaolvastatás, miután a média szétnyitotta a vastrágyáknak az ország határokat.
Minden csapás megváltozott, az orvosok nyugodtan élnek, természetes volt nekik, hogy emberek az áldozataik.

A születésem óta belőlem emelt főnixes együttesek és vasfüggönyös énekesek után felállt az elmeosztály valamennyi képviseletével, így a Bizottsággal, a V-tech-kel, a Pettinggel, a Depresszióval, az Orvosokkal és Elmeosztállyal a végén.

Mit lehet tenni egy ilyen országgal, amelyik magyarság ellenesként magyar nyelven beszélve embereket áldozott meg maga helyett? Nem kiáltanak, nem védekeznek, hiszen lehetetlen volt felfogni mindazt, mit végrehajtottak. Nem volt segítségük sehonnan.

2004-ben, már tíz éve vette el Müller Péter véglegesen a hangomat az árnyékoskerti Káli Sándor belőlem kommunikációs orosz iskolát végzett sorsát ismét rajtam végrehajtva, főnixes bárányként énekeltem el az utolsó dalaimat, igaz már tüdőm megszállásával.
Ekkor a református dögökkel a megyei kórház berendezte fogadásomra az I-es Idegosztályát, kiírva Sipos Gyula nevét. Valamennyi Sipos és Pintér néven 1998. óta mennek végig, könyveiket és életüket végrehajtva. A reformátusok gyilkossága végtelen, így szoknak le mérgezésemmel a cigiről is.
Az orvosok a cigit is letették az én mérgezésemmel, mint valamennyi 666 vasfüggönyös csapás a hosszabbításokkal együtt.

A Talmud ezer éves szerepjátékosait, amelyek a zsidóikkal folyamatosan rendezik be a világot tagjait rajtam való könyvszerepeikkel megmentették. A Talmudosok voltak nálunk születésemkor a Rákóczi téri Szörnyeteg koporsójával, a Keresztöltés pókjával, ami egyből kiszedte anyámnak a fogait. 1995-ben az egészségügy ismét a születésemhez ért, ekkor belém döfte Ágnes miatt a katétert, véreztem, majd azt kiabálták az egyik öngyilkosság miatt hetente visszatérő velem jót tevő asszony miatt, hogy én minden évben ott vagyok öngyilkossággal. Már itt elkezdték ismétlésben is a II-es idegosztály tatárdombi újságosának végzetét velem, hatalmas erővel.
Ide a meghalt Pszichografológiai születésem óta ember gyilkosok feleségeit hozzák, gondolom, mártírok a meghalt férjek, akár Papp miniszterelnöke volt a pszichografológiának, minden csapással együtt, ez a divat a médiánál és elme kormányánál.

Tehát ennyit a magyar egészségügyről, valamennyien nemcsak magyarok ellenes gyilkosságot hajtottak végre, 56 éve embergyilkosok, valamennyi szerepet, ami csak könyvekben fellelhető a mesékkel együtt. Nem nekem kellett utazni Kovács Katival, mint egri Hevesi Tamás vasfüggönyös leánykával egy repülőn határozatlanul, hanem Medveczky Ilonának.

Íziszes cserepet hajtott végre az elmeosztáya Borsodnak annak ellenére, hogy az egyiptomi, vagy sumer kori Ízisz szerepjátékos berendezve volt a Kelet vastrágya sorozatában, amiről azt állítják, hogy a horvát parttal együtt többszáz éves kezdetük volt. Itt vagyok az utcájukban, 130 éves a miskolci berendezés, ami a világ négy égtáját jelenti. Még a kezdetét is felszámolták az állandó bibliai apokalipisnek Újhelyben, hogy a sivatag megmaradjon az egykori focizó Jehova kutya zsidó temetőjéből, aminek történelmébe a mercedeses nácik beírták magukat nyomorultként.

Az Orvosok ember gyilkosok. Felsorolhatatlan, amit végrehajtottak a csonkításommal együtt, tönkre tevésemmel, kínzásommal húsz esztendeje már születésem óta, mert egyből Pethővel néztem szembe a börtön képviseletében a Ligának nevezett szülészetén a Bestiának.

A pesti orvosok azt felelték 1995-ben, hogy ők nem szólhatnak bele a miskolciak dolgába. 2004-ban Alberle Lajos és társ-pszichiáterei elmebetegnek mondtak, mert kezdtem érteni, hogy ez a város mit jelent. - Mi van itt berendezve? - kérdezte a börtönből Alberle Lajos, előtte Marofka Eszter Müllerékkel be akarta adni a ciszerdinolját az egyik cigánylánynak, amelyik cigányságával az emberekkel - itt öten voltunk - helycserét rendeztek, az emberek mentek 16 órázni az erős nép helyett, majd jöttek szőkék, vörös, piros hajúak, füvesek, drogosok, alkoholisták, nemi csapásai Pándi népének, Oláh Ibolya 666 cigánytelepe Kern András elmeosztályának szervezésében Kati néven.

Ennyit a megmentett Horváth és többi orvosról és református könyveikről, mint Csiba Gáboréról 18 esztendeje ismétlésben is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 2990
  • e Hónap: 9231
  • e Év: 61497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.