Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
1956-os lincselők és vasbabilonos nemesek egyházai, nácik
  2014-04-09 13:23:22, szerda
 
  Születésemkor kezdtek a nácik Jézus istálló-Vénuszos zöld szemű ember áldozásommal, az emberek megáldozásával a főnix Vörös Oroszlános nemeseivel, Rákóczi téri 1956-os lincselőivel a Szörnyeteg koporsójának, a többi lincselő tisztításával Ágnes asszony kezdetével.

Minden fóbiája helyett, ami lett volna a náciknak engem zúztak össze, így tették őket kormányra, nemi csapásokkal, a szőkék helyetti születésem óta való börtön gyilkossággal, mert a náci kiválasztottja szőke.

Nem titok, hogy az ének miatti gyilkosságot születésem előtt kezdték el, az ember áldozás folytatása volt a szívből éneklők elleni merényletének a Talmud csapásainak, mint Kóbor Jánosnak és denevéres társainak.

Tüdőkórházakat üzemeltettek az énekhang miatt születésem előtt, tüdőbajban haltak meg a magyarok, majd 1961-ben a sötétkapus Kiss Tábornok utcai Lázár népe megölte nagyapámat tüdőrákban szerepét végrehajtva emberen, már akkor mentek végig a tüdőbetegségein azoknak, akik azelőtt a tüdőtámadásokban részt vettek. Húsz éves a tüdőtámadásom a Bertalan utcaiak által, azoké, akik a tüdőbetegségekkel megölték a magyarokat. A tüdőgondozóknak ezt tudniuk kell. Én járok a tüdőmben a II-es elmeosztálya a megyei kórháznak csapásásával azóta, amit hörgőszűkületnek diagnosztizáltak, nem kapok levegőt, hatalmasra van duzzadva a bal oldalam a tüdő, szív fölött és a gyomrom, mert a cukorbetegek helyett is engem támadtak meg.

Belőlem születnek már olyan gyerekek, amelyek szája oldalra van, agyukban daganat, ezek kérnek segítséget mindenkitől olyan szülőkkel, akik belőlem lettek. Az elmeosztály emiatt ismét támad, bár ez karmikus születése azoknak, akik ember gyilkosok voltak, ennek úgy látszik, soha nem lesz vége.

A náci a szőkék mentésével iszonyatot hajtott végre Müller Péter cigánytelepével a 666 korláti központnak, romániai börtönnel izraeli vasfüggönyös kezdetével a Varga Időjelek szülötteknek azzal, hogy nem vállalták szerepüket, hogy arcuk nem lesz ismerős és semmik sem lehetnek a vasfüggönyös táncdalfesztivál kezdetével Őrházzal az ország lezárásával, iszonyatot hajtottak végre 56 éve folyamatosan az összes csapással és szerepjátékossal, bábbal együtt, szintén vasfüggönyösök a báb királyok, amiért a KFT elmeosztálya jutalmat kapott a náci kormánytól. Nem fóbiások, be tudnak menni a boltba, el tudnak menni szülői értekezletre, tudnak közlekedni az utcákon, nincsen a szőkék helyett egyensúlyzavaruk, sem metro fóbiájuk, sem liftfóbiájuk, tudnak kerékpározni, tudnak autót vezetni, mi kell még a boldogságához a Sátán agyi tumorát embernek adó börtönnek?

Tehát a tüdősök tüdőkórházakban is zenei csapásként ölték meg az énekeseket, ezért énekeltettek engem is Fűzérradványban haláluk előtt a tüdősöknek és asztmásoknak.

Ha ez volt 1956, akkor az szégyene az országnak, a lincselő néptömeg Rákóczi tere ballonkabátos szívkivájóval, ami az én szívemet is nyomogatja és szúrkálja emberi szívként 18 éve, sőt 1983-ban odaszegezett az ágyhoz az ezer éves református szerepjátékosuk lyukas szíve miatt, akinek labirintusát összes címerével egykori trianoni világ-Magyarországnak a kormány végrehajtotta húsz esztendeje.

Ha ezek a nemesek a Vörös Oroszlánból Nagy Karola mimóza könyve alapján impotens felvonulásával a 666 központjának a Bertalan utcának, én nem cipelném a Vörös oroszlános István koronáját, nem üttetném magam vas-lovaggá indiai cigány láma telep által emelve emberek megáldozásával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 535
  • e Hét: 2857
  • e Hónap: 9098
  • e Év: 61364
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.