Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
1983. István a király Borsod - Románia 666 Időjelek-főnix
  2014-05-01 22:28:17, csütörtök
 
  Valakinek meg kell válnia életétől kezdete volt ez a Bródy hatvanas évekbeli dalának, az Illés apokalipszisnek átirattal, ugyanis az Illésben még egykori Nap-királyoktól vettek el gyakorlatban, mint amivel kezdték az apokalipszist, ez is került megfestésre Cserép Imre neve alapján cserépkorban, egykori történelmi idők szerint. Isten szeme ábra jogar és kard volt a jelük és a Nap.

Ezek szerint a római egyházas történelme Istvánnak nem igaz, már csak azért sem, mert a nemesi kezdet Tréfás felvonulása szerint István egy felvonuló volt a többi között, istrángra hívó papként feltüntetve.

A római egyház római Isteneket jelentett, Jupitert és társat, Jupiter vasárnapját tartják mai napig, eredetileg atlantiszból ered a római egyház trapéz aranykeresztje a cserepek szerint is, meg a támadásom szerint is atlantiszi aranylélekként, énekesként a pusztító részéről Gina Lolobrigida berendezése ellenére atlantiszi aranyhalként.

Nem igaz a hatalmas pogányság, a Pogány nevek a menhelyieket romániai 666 csapásként és Pogány Balázs nevét jelenti a börtönből, vadállati apával, akitől elválasztották az anyját a mi támadásunkkal, ami mai napig tart az anyja kiválasztottságával, mint ufós elmeosztály képviselet tagja. Sorsát folyamatosan hajtották végre két fia sorsával együtt az Időjelekből embereken.

Deák Bill rossz választás feszületesként Fekete bárányként a fekete világából a vastrágya hosszabbításnak az Időjelekből, a csótány kommunista punkrációs műanyag kommunizmus végrehajtójával, Nagy Feróval együtt, amelyik nemhogy panel élősködőként csőlakos lenne, hatalmas házzal dicsekszik az embergyilkos főnixes fekete világgal, amelynek engem tettek bárányává születésemkor a vasfüggönyösökkel. Én nem jártam volna a világot meghamisított történelemmel, míg élnek emberek és azok, akik ismerik a valóságosat. A kutyák nem pogányok, hanem a 666 csapásai.
1983-ban a Révész utcával a Bertalanhoz apokalipszist állítottak össze, amit addig is rajtunk hajtottak végre, Varga a börtönhöz tartozik, nekik nincsen István királyuk, sem római egyházuk, semmilyen egyházuk nincsen, s ennek a nyaralásnak soha nem lesz vége, különösen nem így, hogy a vasfüggönyös Vargák az Őrházas határlezárásukat adták át a füveseknek, kábítószereseknek, perverzeknek az egészségügyi szociális hálózatukkal, gyogyosokkal, amik kiválasztásával kezdtek magyarok után emberek támadásával a Pszichografológiával, végig a mi támadásunkkal és kommunikációs bénításommal, gyalázatommal a hatalmas sötétkapus dögök és cigányság helyett születésem óta.

Miskolc idehozatalom után vált már a cigányságtól Perecesen, s minden környékén a 666 Rákóczi terével, cigányok helyett is küldtek munkanélkülire, végig velük gyilkolt a Pszichografológia, dicsekedtek házaikkal, butikjaikkal, mályi földjeikkel. Az egész megyében a romániai cigányok voltak, minden faluban, holott maguk is romániai 666 csapásai. A cigányok húsz éve végleg lemészároltak engem Müllerék menhelyével a roma börtönnel Gyarmathy Ica népével, a szociális hálózatukkal, az elmeosztály gyámügyeivel Takácsokkal, Somogyikkal, Mészáros Kata kocsma engem gyilkoló Szörnyeteg koporsója Dávid csillagos kommunistáival - ötágú embercsillagosok Hagia Sophiával - Dávid Mónikának, csupán azért temettek el helyette, mert elmebeteg volt és sánta. Szelep, vőm helyett azért, mert tompalátónak hozta létre a zöld toll írói karámja összekötve egy fekete döggel, húsz éve folytatódott a két elme gyilkossága a népükkel, mint Időjelekkel, amit mentősök és tűzoltók is jelentenek.

Éppen tegnap éjszaka láttam egy ördögűző filmet, hogy a skizopren Pszichografológiai népével összetévesztik a megszállottságot. A skizopren szabad, mint Orbán Viktor és a kommunisták, gondolkozni, írni, fogalmazni tud, itt a lírai karám teljes egésze skizopren, a helyesírni nem tudó születésemet ismétlőkkel együtt, amik dicsekszenek a diplomájukkal analfabétaként. Dudás Sándor helyett én voltam a költő 1983. óta. Most abbahagytam az írást, segíteni nem lehet, mert ezek a Pszichografológiai elmeosztályok és szörnyek, Főnix gyalázói Csepregi Éva szájjal kielégítő miatt megszállásán és a Sátán kígyóján az erdő népnek Erdős Anna népeként senki sem tud segíteni, meghalni nem engednek a mészárosok. Túl egyszemélyes volt - írta egyikük - a versemre. Nehéz elmondani, hogy a romániai elmeosztályok 666 csapásai apokalipszisként gyalázatot és csonkítást, bénítást hajtottak végre a médiával, mert nem mentek vissza az elmeosztályokra, embereket áldozták meg, az embereket áldozták meg az apokalipszis csapásai helyett, amik itt ismételnek folyamatosan az Ifiház névtárával Csókalányok könyvével együtt, Mariannákkal, Dudásokkal, Ágnes asszonyaival a Rákóczi térnek az Okos Kati hetvenes évek ismétlői nácikkal, Tóthokkal, a szarvasi maratoni versversenyen még Tilman Lajos nevét is felvették az az Üres szív írás ismétlői, végrehajtói. Az egész megye Kata néven van itt, Mészáros Kata kocsmás Dávid Mónika Rákóczi terével.
Már 1975-ös férjhez adásomkor 666 Kukó kastélyban pöffeszkedő ember gyilkos cigányai helyett azt kiabálta anyám, hogy én felmentem Pestre kurválkodni a Keresztöltés Rákóczi terével, a szomszéd berendezésével, Szajkóként és Tátraiként, amiket be is állítottak ember áldozó médiába. Ekkor jártak férjhez üldözésemkor Királdon a bányászoknál, Alexáéknál, Rózsa megmentésekor, amelyiknek a férje hordta az ennivalót, valamint a perecesi Bazsányiéknál, a bányászoknál, valamennyi kislány gyalázók voltak. Sorsukat folyamatosan ismételték emberek támadásával. Így maradt meg a megye.

A budapesti rendőrség már 2001-ben kérdezte, elvigyen-e engem innen, bár Pintér helyett 1998. óta gyilkolnak, én vagyok a voltam a döglegyek és legyek helyett.
Akkor hatalmas erővel hajtották végre a város világ négy égtájának könyveit. A megyei 666 apokalipszis kivonult külföldre, szaporodnak, házasodnak. Nem vittek el, nem tudnának mit tenni az elmeosztályok bennem és rajtam lévő dögjei és szörnyei ellen. Jellemző megyére, hogy Porácsné Benedek utcai börtön téglás Bodrogba fojtását a romániai parasztok vízbe fojtásával ismételte, hogy integettek a vízből, de folyamatosan járnak végig a két utcán különösen, mint apokaliptikus csapások, nagyon sokan vannak az országban, az egész világon.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Úgy fáj, sajog
  2014-05-01 11:00:22, csütörtök
 
  Kohut Katalin: Úgy fáj, sajog

Úgy fáj, sajog a szívem,
az ideálom elvesztettem,
halottá vált a hitem,
emberségben reménykedtem.

Merre menjek, hol van Ő,
ki soha nem lesz felejtő,
barátom lesz, s kebelében
megpihen az árva szívem?

Hol van, kinek hiányzom,
aki az egyetlen vigaszom,
nélküle nem létezem,
reményt és szívet ad nekem?

Illúzió az emberség,
magam kergette restség,
ha nem inge más sorsa,
leveti, vallomásom ostoba.

Nincs barátom, szerelmem,
emberséged nem kergetem.
Csalódtam, nem remélem,
egyszer is erős lesz hitem.

2014. május 1.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 54 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 3183
  • e Hónap: 5542
  • e Év: 57808
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.