Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A rák legyőzhető
  2014-05-12 22:25:43, hétfő
 
 




A RÁK LEGYŐZHETŐ






Egy csodálatos gyógynövény a rákos sejtek 98%-át elpusztítja 16 óra alatt
május 9, 2014

Figyelembe véve, hogy a rák az egyik leggyilkosabb betegség a világon, a kutatók folyamatosan próbálnak rá gyógymódokat találni. A képen lévő gyógynövény a rákos sejtek 98%-át megöli mindössze 16 óra leforgása alatt. Nehéz ezt elhinni, tudom. Én sem hittem ezt el addig, amíg a kijelentés mögött álló kutatásokat el nem olvastam.

Artemisia annua vagyis az édes üröm

Nevezetesen, a "Life Science" magazin publikálta először az artemisininről azt, hogy az "édes üröm"- azaz az "
“Artemisia annua" származék, amit a kínai orvoslás már régóta használ- a tüdőrák sejtek nem kevesebb, mint 98%-át megöli mintegy 16 óra alatt.
A gyógynövény önmagában a tüdőrák sejtek számát akár 28%-al csökkenti, de vassal együtt használva az "Artemisia annua"teljesen “törli" a rákot szervezetünkből és ahogy kísérlet mutatta, ez a növény e mellett az egészséges tüdősejtekre nem volt hatással.
Az artemisinint a múltban erős malária elleni orvosságként használták, de mára már bizonyított tény, hogy ez a gyógymód hatékony a rák elleni küzdelemben is.

Amikor a tudósok a növényhez vasat adtak a tanulmány folyamán, a vas a rákos tüdősejtekhez kapcsolódott. Az artemisinin szelektíven támadta a "rossz", vasat tartalmazó sejteket, és a “jó", egészséges sejteket érintetlenül hagyta.
Általánosságban elmondható az az eredmények szerint, hogy az artemisinin leállítja az "E2F1 “transzkripciós faktort és beavatkozik a tüdőrák sejtek életébe. Ez azt jelenti, hogy az artemisinin a rákos sejtek reprodukálásához kellő transzkripciós módot akadályozza meg- ahogy a University of California laboratóriumában végzett kutatások mutatják.

A kutatás bebizonyította, hogy a rákos sejtek apoptózist, vagy önpusztítást követnek el.

Ezt a növényt otthon magról is lehet termeszteni, kivonatát pedig csepp vagy kapszula formájában árusítják az interneten.

forrás:naturahirek.com


Link











A tengeri uborka a rákos sejtek 95%-át megöli, a tumorokat összezsugorítja
2014, április 23

A tengeri uborkát több ezer éve használják a hagyományos kínai orvoslásban.

Mostanra a nyugati ember számára is bebizonyosodott, hogy a tengeri uborka kivonata képes elpusztítani a rákos sejteket, miközben serkenti az immunrendszert.

Amint arról Ethan Evers, a "The Eden Prescription" című könyv szerzője írt: “...a tengeri uborkával kapcsolatos korábbi kutatások bebizonyították, hogy az képes megölni a tüdő-, emlő-, prosztata-, bőr-, vastagbél-, hasnyálmirigy-és májrák sejteket. A tengeri uborka kivonata ugyancsak hatékonynak bizonyult a leukémia és gioblastoma sejtek megölésében."

Nagyon úgy néz ki , hogy ezt a növényt is hozzá kell adnunk a rákellenes élelmiszerek listájához!

A tudósok úgy vélik, hogy egy kulcsfontosságú vegyület: a "frondoside A" felelős mindezért. A Frondoside A egy triterpenoid.

Egy legújabb tanulmány, amely a PLoS One folyóiratban jelent meg, megerősítette, hogy mennyire hatékony a frondoside A valójában. A kutatók azt találták, hogy az emlőráksejtek 95%-át megöli, a rákos májsejtek 90%-át, a melanoma sejtek 90%-át és három különböző típusú tüdőrák 85-88%-át. Az Evers jelentése szerint:

“A vegyület pozitívumai nem állnak meg a programozott sejthalál (apoptózis) kiváltásában. Az angiogenezist is gátolja- vagyis a tumor azon képességét, hogy további vérereket bocsássanak ki ahhoz, hogy maguk is táplálékhoz jussanak. Ezen kívül leállítja a rák metasztázisát, vagyis áttételeződését azáltal, hogy megakadályozza a rákos sejtek migrációját és invázióját. Még ennél is érdekesebb a frondoside A azon képessége, ahogy aktiválja az immunrendszer természetes ölősejtjeit, hogy azok megtámadják a rákos sejteket. Ezt a mellrák esetében már kimutatták, ámbár nagyon valószínű, hogy más rákos megbetegedés esetében is hasonló ez a mechanizmus. Ez részben megmagyarázza azt, hogy a frondoside A miért volt olyan hatékony egér tüdőrák zsugorításában.“

Nem-kissejtes tüdőrákos egereknek adva a frondoside A-t azt találták, hogy az a daganatok 40%- át csökkentette csupán 10 nap alatt. A tengeri uborka fogyasztásának nincs ismert kockázata. Ezen túlmenően, az ilyen eredményt produkáló adag kevesebb mint egy font egy 165 fontot nyomó felnőtt esetében.

Míg a tengeri uborka kivonatok jelenleg nem részei a hagyományos rákkezeléseknek, szárított és porított változatuk a bio boltok polcán megtalálhatók. Gyulladásgátló tulajdonságai miatt pedig, izületi gyulladásban szenvedőknek fogyasztása kifejezetten ajánlott.

Források:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18800890
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19162021


Link








 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk érdekében...  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 308 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 204
  • e Hét: 8441
  • e Hónap: 35064
  • e Év: 172436
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.