Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-05-14 23:41:33, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

A sötétség is harcol. De a fény fog győzni. Ez lassú folyamat és a mérce generációs. A magok lassan nőnek, de az idő a kertész-mester oldalán áll. El kell kezdenetek generációs csoportokban gondolkodni és észlelni és nem egyszerűen évről évre. Értsd meg, hogy el kell telni az időnek, ha semmi más okból nem, csak azért, hogy leszülessenek azok a gyerekek, akiknek már nem ugyanolyan tudatosságuk lesz, mint a szüleiknek. Éppen ezt látjátok, ami generációs és itt történik előttetek. Nézd a potenciálokat, ne a napi híreket, és ha a dolgok nem történnek meg holnap, legyél türelmes.

Hadd beszéljek nektek azokról az Emberekről, akik most a Földön élnek, és akik ezután jönnek ide. Ez segít majd megértenetek, hogy mi is áll előttetek. Jelenleg majdnem minden olvasó azon emberek közül való, akiknek biológiai születése a régi energia keretén belül történt. Ezért van az, hogy az önbecsülésetek zászlója félárbocra van eresztve. Eónokon keresztülhaladva értetek el idáig, s most itt ültök azzal a DNS-sel és azokkal a spirituális alaptulajdonságokkal, amelyek végigkísértek benneteket ezen a hosszú időn át. Ám most egy változás lehetősége is itt van veletek. Annak köszönhetően, amit elvégeztetek, ajándékokat kaptok a 11:11-es engedélyt követően. Régi energiájú emberekként kiérdemeltétek a lehetőséget, hogy túllépjetek lenyomatotokon, és sejtrendszeretek új rezgésszintre válthasson. ,,Régimódiak" lévén meg kell változtatnotok biológiai szervezeteteket, hogy illeszkedjen az új energiához. El kell végeznetek olyan dolgokat saját magatokért, melyek az új gyermekek esetében már szükségtelenek. Az eszközök már itt vannak, és a kulcs hozzájuk a tiszta szándék. Néhányan már rájöttetek a következő lépésre is, mégpedig a ,,Kozmikus Szövedéknek" nevezett energiához - ami tulajdonképpen a körülöttetek lévő energia mintázata - való kapcsolódásra, mert ez a módja annak, hogy megnöveljétek azt az energiát, amellyel a Földre érkeztetek. Hatalmas lehetőség ez, és most itt az ideje, hogy éljetek vele. Az új energiában átadott tudomány segíteni fog a sejtek újra ébresztésében. Biológiai rendszeretek az engedélyeteknek megfelelően lesz felébresztve. Más szóval a hallgatók és olvasók szándékuk révén és tanulás által képesek arra, hogy megtalálják a módját a hosszabb életnek, a felemelkedett állapotba jutásnak, a félelem elhagyásának és olyan életfeladatoknak, melyek létezéséről korábban még fogalmuk sem volt. Elhagyhatjátok életetekből a régi megállapodás szerinti leckéket, békességgel eltelve haladhattok át olyan helyzeteken, melyekről ezt elképzelhetetlennek tartottátok, és olyan életet élhettek, amely minden képzeleteteket felülmúlja.

Az 1987 után született gyermekek már olyan embertípust képviselnek, akik teljesen ,,Indigónak" minősülnek. Olyan eszközökkel érkeznek, amilyenekkel ti soha nem rendelkeztetek, és bár most még úgy tűnik, képtelenek a beilleszkedésre, ahogy halad majd az idő, tisztába jöttök vele, hogy valójában kik azok, akik nem tudnak alkalmazkodni. Ugyanis amikor már ők lesznek többségben, nyilvánvalóvá válik, hogy hacsak meg nem változtok, ti fogtok furcsának számítani. Az Indigók olyan tisztasággal, olyan spirituális réteggel érkeznek a Földre, amilyennel ti eddig még soha, mert ők engedélyt kaptak saját maguk magasabb szintre emelésére. Az Indigó Gyerekek szervezetében fejlődőben van már néhány szerv, amelyek sokkal kifinomultabbak a ti mostani szerveiteknél. De a spirituális fejlődés nem áll le, már úton van az újabb típusú Ember is. 2012-ben már láthatjátok az új nemzedék első képviselőit, vagyis az Indigók gyermekeit, és ez az, amikor az igazi változás a kezdetét veszi, amikor az Ember spirituális evolúciója tisztán érzékelhető lesz. A gyermekek gyermekei saját szüleiktől is jelentősen különböznek majd. A spirituális evolúciónak azt a nemzedékét jelentik ők, akiknek lehetőségük lesz és képesek is lesznek rá, hogy teljesen megváltoztassák a Földet. És most néven nevezzük őket: ők a béketeremtők, akiknek a DNS-változása látványos lesz! Nem válik mindegyikükből spirituális óriás. Ez a szabad választás bolygója, és az is marad, ahol a korlátozó dualitás keretei között élnek az Emberek. Ezek a gyermekek azonban azzal a késztetéssel érkeznek, hogy békés bolygót alakítsanak ki, és meglesz a hozzá való bölcsességük meg önbecsülésük. És ahogy látod, a fiatalok egyre feljebb kerülnek a ranglétrán és odaérnek, hogy belőlük lesznek majd a vezetőitek, olyan megoldásokat fogtok látni, amilyeneket mindig is kerestetek, amelyek logikusak, és amelyeknek van értelmük.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
1 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-05-14 23:36:39, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

A politika az a mód, ahogy a földi rendszerek próbálják szervezni és irányítani a változást. Ha tanácsot akarnék adni nektek, kedves emberek, arra vonatkozóan, hogy kit keressetek, kihez vonzódjatok, akkor csak egyet mondanék: Mindig az integritást, az őszinteséget keresd. Az integritás, őszinteség és összhang nélküli dolgok nem állhatnak meg az új energia fényében. Mindig óvakodjatok azoktól a rendszerektől, amelyek elvárják tőletek, hogy csatlakozzatok és aktívan cselekedjetek. Inkább olyan új gondolatokat keressetek, amelyek köré nem épült ki szervezet, vagy csak nagyon kis mértékben. Ezek az új energia képviselői - ezek valós, megfogható rendszer nélkül képesek biztosítani az egyéni fejlődést - és ezek rendelkeznek leginkább a falak, szabályok és tagság nélküli szervezet tulajdonságaival. A távoli jövőben az a fajta politizálás, ami most működik, véget fog érni. Amikor majd kezditek megérteni a bolygón működő új energiák jellemzőit, többé már nem igazán lesz megfelelő az ellenzéki pártok létezése. Ehelyett azokat fogjátok előnyben részesítni, akik párttól függetlenül, a saját üzenetüket fogják hirdetni. És amikor szavazni kell majd, az üzenetre szavaztok, nem pedig a politikai hovatartozásukra. Ahelyett, hogy hovatartozásukkal elhatárolódnának, egységesek lesznek célkitűzésükben. Egyedülálló és gyönyörű ötleteik lesznek, eltérően azoktól, akik bármelyik skatulyába tartoznak. Egy napon a kétpártrendszer olyan elavultnak tűnik majd számotokra, mint manapság a diktátorok a földön, ahogy ott páváskodnak saját személyzetük előtt. Lejár az idejük.Ne lepődjetek meg, ha az a rengeteg skatulya, amibe a spiritualitást szerveztétek, elkezd egységessé válni, mert sokkal erősebbek lesznek, ha ezt teszik. Sokkal több emberhez jutnak el a tanítások, ha ezt teszik. Végül majd azt fogjátok látni, hogy a személyes skatulyák eltűnnek.

A régi energia haldoklik, miközben rúgkapál és kiabál. Lesznek még mentsvárai sokáig. Lesznek még olyanok, akik meg vannak győződve arról, hogy csak úgy érhetik el, amit akarnak, ha drámát, háborút és félelmet teremtenek. Továbbra is fel akarnak majd bukkanni olyan helyeken, amelyekről te már úgy érezted biztonságos és megpróbálnak visszahúzni. Gyűlölik a tényt, hogy a Föld egyre szelídebb és továbbra is csörgetik a kardjukat, fenyegetőznek és híreket kreálnak, hogy ezt elérjék. Nem ők vannak többségben kedves emberi lény, de gyakran ők a leghangosabbak. Amikor teljesen egészséges vagy és nagy ritkán megfájdul a fogad, mire gondolsz ilyenkor? A fájó fogadra! És ilyenkor a médiában is csak a fájós fogakról hallasz állandóan, ez elkeserítő. Tudom, hogy érted a metaforát. A régi energia lassan távozik, de eljön az a nap, amikor már nyoma sem lesz. És ez lassan meghozza a változást ezen a bolygón, persze ez nem lesz lejegyezve. Mert a médiának világszerte, fogalma sincs róla, mit kezdjen ezzel az új energiával és egyáltalán nem is tűnik hírértékűnek számukra. Ők át vannak itatva a régi Emberi természettel, ahol az a hír, ami szétválaszt, és ami egyesít az nem. Mégis ez az egyik legnagyobb energia, amit ez a bolygó tapasztal manapság. Én azért vagyok itt, hogy elmondjam, hogy ez valós, de mindez csak úgy a fű alatt történik, mondhatjátok.

Van, aki elkeserítően egyedül érzi magát ebben a folyamatban és senki sem érti meg. Képzeld el, mit érezne a számítógép, ha lenne tudata, amikor kikapcsolod és újraindítod. Elveszítené az emlékeit mindannak, ami megtörtént. Hasonló a helyzet most az emberi tudatossággal, ahogy újraindul egy másik paradigmában, ahol a történelem már nem fogja diktálni, hogy mi történjen. És ez az, amit éreztek - az egyedüllétet az újraindítás lehetőségével, egy olyan paradigmában, ami egyáltalán nem hasonlít semmiben az Emberi természet történelmére. Az új tudatosság új találmányokat hoz létre - magasabb szintű tudományt, magasabb szintű gondolkodást és megoldásokat azokhoz a dolgokhoz, amelyeket ti alapvető emberi problémáknak hívtok. A népességrobbanás, élelmiszer, víz, energiatermelés - mindezek a dolgok változni fognak. Új gondolkodás lesz, új gondolatok és új felismerések a következő két generáció folyamán, de némelyik akár 18 éven belül is. Az észlelésben történő váltás, mestereket teremt a munkahelyeken, a családokban, a politikában, még a börtönökben is. Ez nem a vallásról szól. Ez az emberiségért való könyörületről szól és az előnyökről, amiket ez magával hoz. Az emberi lélek fejlődéséről szól a Földbolygón, ami többé már nem törődik a dogmákkal vagy szervezetekkel. Minden dolog, ami a bolygón történik, lassan történik. Ennek a folyamatnak a beteljesülése során a régi energia egyes területeken uralkodóvá válhat, és bizonyos helyek visszasüllyedhetnek a sötétségbe.


Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-05-14 23:32:17, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Dél Amerika ugyanezt a dolgot kezdte fontolgatni. Szeretném nektek lefesteni a történelemnek azt a részét, ami Dél Amerikára vonatkozik. Volt olyan időszak, amikor ott minden egyes országban diktátor uralkodott. Nincs 15 éve, hogy tönkretették a gazdaságot és értéktelenné a fizetőeszközt. A viselkedési normák a zavargások a viszályok és a gyilkosságok voltak. A portyázó drog-bárók a nyílt utcán gyilkoltak és korrupció volt minden felé. Még a politikusok is a félelmet táplálták és sokan tűntek el egyik napról a másikra, hogy soha többé ne kerüljenek elő. Ma már ez nem így van. Ma már folyamatos a stabilitás, ahogy egyik ország a másik után biztosít egy új, pozitív, stabil energiát a lakosságának. Hogy történhetett meg mindez, bármiféle nemzetközi vezetés vagy irányítás intenzív erőfeszítése nélkül, hogy tudott volna mindez megváltozni mindössze 15 év alatt? Az egész kontinensen egyetlen diktátor maradt. Még az egy diktátor eltűnik és kezdődhet az egyesítés. És ez működni fog, talán 50 év sem telik bele.

Végül ez az egységesedési hullám átterjed Afrikára is, ami egy gyógyult földrészt fog jelenteni, ahol már soha többé nem lesz jelen az AIDS. Egy egészséges és gyógyult ország lesz, ahol nem pusztítanak betegségek, nem tűri meg majd a diktátorokat, akik a beteg népességet kihasználták. Afrika szó szerint ,,Új Világ" lesz 75 éven belül. Ez a gyógyult kontinens lesz az egyik legerősebb gazdaság a bolygón, még Kínát is meg fogja verni a gazdasági versenyben. Hogy miért? Mert Afrikának nincs egységes gazdasági illetve doktrinákon alapuló történelme. Tiszta lappal indulnak az új energiában. Miközben Kína még mindig küzd a régi rendszer képviselőivel és nem tud leszokni az ezeréves korlátozó szabályzatokról. Nem lesz képes felvenni a versenyt egy olyan társadalommal, ahol nincs miről leszokni, vagy mit elfelejteni.

Egy váltás történik ezen a bolygón. Az emberi tudatosság változik és a különbségek többé már nem választanak szét benneteket. Az Emberi Lények tudnak együtt élni, akár azok az országok, amelyek határok nélkül léteznek egymás mellett. Kultúrájuk attól még egyedi és még mindig megvan az integritásuk. De most már együtt élnek, egy nagyobb elgondolás részeként, ahol már soha többé nem fognak háborúzni egymás ellen. Egyszerűen nem tudnak. A megélhetésük köti őket egymáshoz. Az egyesítés teszi ezt. Anélkül, hogy észrevennétek, szép lassan szelídebb lesz a bolygó, az energiák a férfi jelleg irányából egyre inkább a női jellegű energiák felé mozdulnak. Hogy úgy mondjam, egyensúlyba kerül, ami nem volt egyensúlyban.

A nagy pénzek terén is változások lesznek a bolygón. Már elkezdtétek egy olyan tisztességen alapuló rendszernek a kiépítését, melyben a világ együtt tud működni pénzügyileg. Mivel a kontinensek úgy döntenek, hogy egyesítik országaikat, nem pedig szétválasztják eljön majd az idő, amikor csak ötfajta valuta létezik majd a bolygón. Ennek az új, versenyképes gondolkodásnak a mozgatórugója vagy katalizátora a tisztesség. Szerinted a nagy üzlet és a tisztesség nem férnek össze egymással? Úgy szokott lenni! De figyeld, a Földön történő változást. Elérkezhet a nap, amikor a nyereséget a vállalat szerkezetének tisztességtényezője alapján osztják szét a részvényesek között. Ez annyira új, hogy legtöbben még nem is hallottatok ilyen dologról. Higgyétek el, ez mind ott található a "most" buborékjában, mint a lehetséges szerkezetek egyike.

A nagy gyógyszeriparnak (Amerika gyógyszeripari cégeinek) nagyon sürgősen változtatniuk kell, vagy összeomlanak. Ha egy olyan ipart működtetsz, amelyik pénzért betegen tartja az embereket, az nem maradhat életben az új tudatosságban. A nagy pénz, ami részt vett ebben a zárt körben az a roppant mennyiség és a tisztesség hiánya lassan napvilágra kerül. Számítani fognak a ,,profitért elveszett" életek és lesznek majd kényelmetlen helyzetek. Ha elképzelsz egy olyan ipart, amitől azt várod, hogy gyógyítsa az embereket, közben szándékosan betegen tarja őket, az csak egy métely abban a szerkezetben, hogy mi a helyes és mi van az emberiség javára. Tehát elbuknak és tudni fogjátok a nevét mindnek, s küzdeniük kell majd, hogy felzárkózhassanak a világ többi részéhez, azokhoz, akik esetleg nem annyira hajlamosak a kapzsiságra.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-05-14 23:29:15, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Most pedig a bolygó potenciáljairól. Soha nem kaptok olyan információt, ami már ne volna jelen potenciálként az emberi tudatosságban. Nagyon gyakran a jövendölés elhangzik, majd be is következik. Amikor ez megtörténik, jövendőmondásnak tekinted. Nem az. Ez egy energia, azon a
véletlenszerű, kaotikus helyen, amit ti kvantumnak hívtok és mérlegeli annak a lehetőségeit, hogy mi történhet meg, a ti életetekkel és a Földdel kapcsolatban. Tehát a jövőt azok a potenciálok határozzák meg, amelyeket ti hoztok létre saját tudatosságotokkal, mint civilizáció ezen a bolygón, - nem a jövendőmondás, hanem annak a mérlegelése, amit ti létrehoztok.

Talán két generációra is szükség lesz, mielőtt valóban meglátjátok, hogy miről beszélünk a Közel-keleti problémák megoldásával kapcsolatban, mert ez tisztítja meg az utat egy tartós békéhez a bolygón. Manapság sokakat, akik Izraelben születtek, születésüktől fogva arra tanítottak, hogy utálják a körülöttük lévőket és ne bízzanak senkiben. A történelemnek ezen a pontján, ezen a bolygón, azokat körülöttük születésüktől fogva arra tanították, hogy gyűlöljék a zsidókat. Gondosan tanították őket. Bármilyen furcsa is, ők büszkék erre az elszigetelődésre, mert az elődeik vérvonala forog kockán és ők követni akarják a történelmi protokollt. Ők szétválasztva akarnak maradni. Mégis ez változik. Változik olyan helyeken, ahol nem is feltételezed. Változik Jeruzsálemben. Változik Iránban. A gyermekek felébrednek, és azt kérdezik: "Mondd csak el, miért kell őket gyűlölnöm? Mit tettek és mikor? Azok nem ők voltak. Az elődeik voltak. Azok, akik most itt vannak, ők nem vettek részt a történelemben. " A szülők csak rázzák a fejüket és azt mondják:
"Tedd azt, amit mondunk, mert a tradíció és a történelem világosan azt mondja, hogy ők az ellenségeink és mindig is azok lesznek." És a gyerekek majd azt válaszolják: "Nem. Nem fogom azt tenni és ők sem fogják, a másik táborban." És ez lassan meghozza a változást ezen a bolygón. A számotokra elefántméretűnek tűnő probléma, amit ti terrorizmusnak hívtok, ami akadályozza, hogy bekövetkezzen a béke, és ami a legnagyobb probléma a Közel-Keleten, egy olyan fordulatot vesz, amit senki, de senki nem láthat előre. Vajon elcsodálkoztatok, amikor a Szovjetunió összeomlott? Hát nem őmiattuk volt felhalmozva az a komoly mennyiségű fegyver? Vajon nem emiatt olyan hatalmas a Pentagon? És mindez összeomlott, egyik napról a másikra. Vajon számított erre valaki? Ilyen döbbenetes lesz ez is. Egy olyan probléma előtt álltok, amire ma még nincs megoldás, holnap történelem lesz és elkezdődhet az összhang.

Ötven évvel ezelőtt kezdett érkezni ez az új energia. A behangolódás lassan megy, de az energia itt volt. Elindult, elkezdődött. Ötven évvel ezelőtt valami történt Európában és ti nemigen hallottatok akkor róla. Néhány nagyon tisztán-gondolkodó összejött a II Világháború után és azt mondta: "Ha nem teszünk valami egészen mást és nem lépünk ki a mai gondolkodás skatulyájából, minden meg fog történni újra, mert mi ezt tesszük. Az emberek háborúznak." Nyilvánvaló volt ezeknek a bölcs férfiaknak, hogy meg kell próbálniuk valamit, valamit, ami esetleg működhet - egyesíteni, felosztás helyett. És így, kialakítottak egy eszmét. Hadd mondjam el, mi volt az. Azt mondták maguknak: "Mi volna, ha meg tudnánk szerezni minél több ország beleegyezését, hogy legyenek egy 'állam-szövetség' tagjai? Ha most elkezdjük és folyamatosan dolgozunk rajta, végül lehet egy olyan közös kereskedelmi rendszerünk, ahol egy ponton eltűnnének a határok, nem lenne ellenőrzés, nem lenne útlevél. Mindezek a kultúrák, még a régen ellenséges országok is, mindannyian egyenlően kereskednének egymással, és hogy ez megtörténhessen, talán még közös pénznemünk is lehetne. Nézzétek csak meg az Egyesült Államokat, ott a minta, ahogy ez működne. Európa soha többé nem háborúzna egymással. Lehetetlen lenne, mert pénzügyi szövetségben lennének egymással." Természetesen, mindenki csak nevetett rajta! Aki csak hallotta, az volt a véleménye, hogy ezt nem lehet megvalósítani, mert túl sok megoldani való probléma van.
Ez két generációval ezelőtt volt, 50 éve. Ma létezik az Európai Államok Uniója. És egyre többen vannak, már rég meghaladták az eredeti létszámot. Vannak olyanok, amelyek "sorban állnak", hogy felvételt nyerjenek! A határok eltűntek, az ellenőrzés megszűnt, a pénznemet Eurónak hívják és a legerősebb pénznem a Földön. Hadd mondjam el, mi tette ezt. Egy tudatváltás, ami már 50 éve kifejlődött. Két generáció alatt, a szabad-gondolkodóknak lassan lehetővé tette, hogy egyesítsék azokat a dolgokat, amelyek azelőtt soha nem voltak egyesítve. És az eredmény? Ezek az országok soha nem fogják megint leigázni egymást, mert a "történelem" abban a pillanatban véget ért. Egy új világszemléletet indítottak el Európa számára, egy olyat, amire nincs ember-emlékezet óta ismert történelmi példa. Ennek a területnek a régi történelme eltűnt és soha nem fog újra megismétlődni.


Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-05-14 23:25:32, szerda
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Ezen a bolygón nem lehet többé ilyen fokú összeesküvés, ennek az oka pedig a következő: Olyan világítótornyok léteznek mindenfelé a világon, mint te is, akik elkötelezték magukat, hogy kiállnak és hagyják kiáradni a fényt.
Az összeesküvéshez titkolózásra és szétválasztásra van szükség. A történelem arról számol be, hogy az emberek megosztanak, szétválasztanak. Ha valamelyik Embercsoport nem kedveli a másikat, rögtön elkerítik magukat egymástól és száz meg száz éveken keresztül egyedi nyelvet fejlesztenek ki és soha nem akarnak egységessé válni a többiekkel. Háborúznak egymással, leigázzák egymást. Ezt teszik az Emberek. Elkülönül és hódít. Inkább szétválasztja a dolgokat, minthogy egyesítené őket. Még az emberiség számára legszentebb dolgokból is kategorizált és szervezett spiritualitás lett.

Az Istenről való felfogás nagyon különbözik világszerte. Istennel kapcsolatban komoly félreértések vannak. Ezek pedig mind az embereknek és kulturális tapasztalataiknak köszönhetően alakultak ki. Néhány közülük tisztességes körülmények közt, míg néhány nem. Némelyik egyszerűen a multidimenziós Isten 4D-s félreértelmezése, némelyek viszont a hatalom által, rosszindulatúan létrehozott magyarázatok, hogy félelmet keltsenek és még több hatalmat szerezzenek maguknak. Istent beskatulyáztátok, és ha valakinek újabb ötlete támad, létrehoztok egy újabb skatulyát. Mint spirituális hitrendszer, több mint 700 verzió található ezen a bolygón, sok-sok szerkezeti formában és a szabályok sok variációjával. Ti választottátok el magatokat Istentől. Ebben a folyamatban, ujjal mutogattatok a többi skatulyára, ,,gonosznak" nevezve azokat. Sőt, ezután még leigázni is elkezditek őket. Az egyház történelme nem volt mindig csodálatos. Voltak olyan idők, amikor a korai keresztények felégették és kifosztották azokat a falvakat, amelyek nem akartak hinni a megmentőben. Főleg a spanyol inkvizíció ideje alatt. A zsidók is tették és a muzulmánok is egy korai időszakban. Ábrahám radikális fundamentalista gyermekei évszázadokon keresztül háborúztak egymással. Hát ezt teszik az Emberek. Az emberiség ezt teszi. Szétválaszt. Háborúzik Isten miatt.
Még saját magát is szétválasztja, különböző skatulyákba, miközben a teremtő energia egyetlen energia! Az emberiség minden része hibáztatható azért, függetlenül attól milyen a spirituális hitrendszere, hogy beleesett a történelemnek abba a csapdájába, hogy szétválasztotta a dolgokat, ahelyett, hogy egyesítette volna.
Képzelj el egy entitásokkal teli termet, akiket emberiségnek hívnak, és akik sötétségben élik az életüket. A metafora itt spirituális sötétség. Az Emberek nem tudják, hogy kik ők, vagy miért vannak. Fogalmuk sincs róla, hogy ők részei Isten teremtő energiájának. Bármi is legyen az, azt követik, amit még fiatal korukban kaptak, bármilyen dogmát is tanítottak meg velük. Abban a sarokban találják meg Istent, amelyikben tudják. Néhányan megtalálják mélyrehatóan, mások nem. Sokakban támadnak indulatok és soha nem fognak megérteni semmi többet, csak magát az indulatot. Látszólag sötétségben, gyakran egymásba ütköznek. Van, aki az ütközések miatt mérges lesz, háború kezdődik. Hát, ez történik a sötétségben, amikor nem igazán látod, mi történik, eltekintve attól, amit magadról tudsz. Ezért, ami folytonosan történik, rajtad kívül van és állandóan rejtély. Ezért születnek a drámák. Ezért léteznek az összeesküvések és a bizalmatlanság. Ha sötétben vagy, az háborút teremt. Ha sötétben vagy, az elkülönülést és gyűlöletet teremt. Ha sötétben vagy, az félelmet és szorongást teremt. Azért vagyok itt, hogy elmondjam, a történelemnek ez a fajta kommunikációja a végéhez közeledik, mert az Emberi természetnek ez a paramétere kezd váltani. Az emberek kezdik látni ezeket a dolgokat és kezdik összerakni a képet. Ezen a bolygón egy váltás történik, ami véget vet a történelemnek. Véget vet majd a régi Emberi természetnek, mert ez a fejlődés tárgya. ,,A történelem vége" metafora nem a pusztulásról szól, hanem azt jelenti, hogy vége a dolgok megszokott működési módjának. Ha kvantum formában értelmezed, azt mondjuk, hogy ez a történelmi energiák vége.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Sakk
  2014-05-14 23:11:28, szerda
 
  Jössz velem sakkozni?



 
 
0 komment , kategória:  Receptek-ital,szörp,gyümölcs  
Tengeri sügér kruton krusztával és édeskömény salátával
  2014-05-14 22:59:31, szerda
 
  Tengeri sügér kruton krusztával és édeskömény salátával

Hozzávalók:

4 szelet száraz fehérkenyér
10 dkg reszelt kemény sajt
1 csipet cayenne bors
1 evőkanál friss oregano
1 gerezd fokhagyma
1/2 citrom reszelt héja
1/2 teáskanál szardellapaszta
2 evőkanál olívaolaj
2 bőrös tengerisügér filé
A salátához:
2 kisebb fej édesköménygumó
1 marék rukkola
1 kis csokor friss metélőhagyma
1 citrom facsart leve
olívaolaj

frissen őrölt bors

Elkészítés:

A sütőt melegítsük elő 160 fokra. Kockázzuk fel apróra a száraz kenyeret, majd egy sütőtálcára szórva süssük 15 perc alatt aranybarnára. A sütőből kivéve a sütő hőfokát emeljük 180 fokra.

A pirított kenyérkockákat szórjuk egy nagy tálba, keverjük össze a lereszelt sajttal, a cayenne borssal, az oregánóval, a zúzott fokhagymával, a reszelt citromhéjjal,





az aprított szardellával és az olívaolajjal.





Olajozzunk ki egy sütőtálcát és helyezzük rá a halfilét, a bőrével felfelé, irdaljuk be.





A kruton-keveréket oszlassuk el egyenletesen a halszeletek bőrös felén, kissé nyomkodjuk le.





A sütő középső rácsán süssük készre 8-10 perc alatt.

Ezalatt készítsük el a salátát: az édesköményt szeleteljük olyan vékonyra, amennyire tudjuk.





A metélőhagymát aprítsuk fel, majd keverjük össze az édesköménnyel és a rukkolával. Locsoljuk meg a citrom levével és olívaolajjal - ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd alaposan forgassuk össze.





A megsült ropogós hal mellé kínáljuk ezt a frissítő salátát.





Megjegyzés:

Péter András receptje, fotó: Tóth András, styling: Filep Kata

Forrás:Mindmegette.hu




 
 
0 komment , kategória:  Receptek-halas  
Pikáns lencsefőzelék
  2014-05-14 22:46:59, szerda
 
  Pikáns lencsefőzelék

Hozzávalók:

50 dkg lencse
2-3 babérlevél

ételízesítő
2 evőkanál ecet
1 csapott evőkanál cukor
2 evőkanál mustár
1 kis pohár (kb. 175 g) tejföl
3 gerezd fokhagyma
1 kisebb fej vöröshagyma fele
1 evőkanál Vénusz olaj
2 evőkanál liszt
őrölt paprika
őrölt bors

Elkészítés:

A lencsét átválogatom, meleg vízben kétszer átmosom, majd dupla mennyiségű ételízesítős, sós vízben, a babérlevelekkel együtt felteszem főni. Amikor már majdnem teljesen megfőtt, pótolom a vizet (ha szükséges), beleteszem az ecetet és a cukrot, egyet rottyantok rajta, kikapcsolom alatta a gázt, és kidobom a babérleveleket.

Elkészítem a rántást: az olajat felhevítem, megpirítom rajta a lisztet, borsozom, paprikázom (vigyázok, hogy meg ne égjen!), belereszelem a fokhagymát és a vöröshagymát, majd meleg vízzel felengedem. Visszakapcsolom a gázt a lencse alatt. Egy szita segítségével beleszűröm a rántást a főzelékbe, beleteszem a mustárt, végül a tejfölt, és még egyszer összefőzöm.

Mivel a lencse egy idő után felszívja a nedvességet, nem a kívánt sűrűségre, hanem hígabbra kell készíteni.

Megjegyzés:

Ez egy pikáns változata a lencsének, mi ilyen savanykásan szeretjük. Isteni!

A receptet Bömbikee küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu
 
 
0 komment , kategória:  Receptek-főzelékek, lecsók,   
Klasszikus isler
  2014-05-14 22:45:38, szerda
 
  Klasszikus isler

Hozzávalók:

kb. 15 darabhoz:
20 dkg liszt
20 dkg dió/mandula (darált)
10 dkg vaj
10 dkg cukor
2 tojássárgája
1 csipet só
Valamint:
lekvár
étcsokoládé / tortabevonó
vaj

Elkészítés:

A tészta száraz hozzávalóit összekeverem (liszt, dió, cukor), majd a tojássárgájával, a vajjal és sóval összegyúrom (ne legyen ideje elolvadni a vajnak). Legalább 1 órára hűtőbe teszem állni.

Lisztes deszkán kinyújtom (ne legyen vastagabb fél cm-nél), majd tetszés szerinti méretre szaggatom.

175 fokon 8-10 perc alatt aranysárgára sütöm.

A csokoládét a vajjal gőz felett megolvasztom.

A kihűlt lapokat lekvárral összeragasztom, majd óvatosan bevonom a csokoládémázzal.





Jó étvágyat hozzá!

Megjegyzés:

A receptet és a fotót Lucadalma küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-sütemények-desszertek  
Lencsefőzelék csülökkel franciásan
  2014-05-14 22:42:54, szerda
 
  Lencsefőzelék csülökkel franciásan

Hozzávalók:

(4 személyre):
1 sertéscsülök
0,5 kg lencse
2 sárgarépa
1 nagy fej vöröshagyma
1 marék zellerszár
3 gerezd fokhagyma
1 fűszercsomag (petrezselyemzöldje, babérlevél, kakukkfű)
3 evőkanál Vénusz olaj
2 evőkanál vaj
1 kis csokor petrezselyemzöldje

Elkészítés:

A megtisztított lencsét felforraljuk, habját leszedjük. A csülköt két órára hideg vízbe tesszük, utána hideg vízben sózás nélkül felforraljuk, s egy órán át főzzük. Az olajban megdinszteljük a megtisztított, finomra vágott sárgarépát, hagymát és a zellerszárakat. Amikor a hagyma áttetsző lesz, hozzáadjuk a szétnyomott fokhagymát, a lencsét, a gézbe kötött fűszercsomagot, beletesszük a csülköt, s annyi vizet öntünk rá, hogy az egészet éppen elfedje. Amikor a víz forrni kezd, a lángot levesszük, s a lencsét lassú tűzön kb. háromnegyed órát főzzük. Amikor megsózzuk, megborsozzuk, kivesszük a fűszercsomagot, a lencse felét salátástálba rakjuk, hozzáadunk két evőkanál vajat és egy evőkanál finomra vágott petrezselymet, leborítjuk a megmaradt lencsével, az egészet jól elkeverjük, ha szükséges ízesítjük, és a csülökkel tálaljuk.

Forrás:Mindmegette.hu
 
 
0 komment , kategória:  Receptek-főzelékek, lecsók,   
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 548 db bejegyzés
e év: 4790 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2236
  • e Hét: 6817
  • e Hónap: 20722
  • e Év: 150429
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.