Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Gárdonyi Géza: A gyerek az öröm, reménység
  2014-05-28 20:15:13, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Anthony de Mello: A lélek birodalmában
  2014-05-28 20:13:22, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
A legnagyobb ajándék
  2014-05-28 20:12:12, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
J. F. Oberlin: A gyermekkor évei
  2014-05-28 20:11:19, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Ma van Szentpétervár születésnapja
  2014-05-28 19:37:07, szerda
 
 


Link

Egy kis olvasnivaló képekkel Szentpétervárról: Link




Link

E-könyv Szentpétervárról: Link




Link

És még egy csodálatos videó Szentpétervárról: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
A szívek összetartoznak
  2014-05-28 17:56:19, szerda
 
  Bizonyára hallottál már arról, hogy a szívek összetartoznak.
Ha nem így volna, nem kutatnál szakadatlanul a másik szív után. Folyvást keresed, miként ő is téged.
Tudod, hogy létezik, földre érkezésed pillanatában, sőt annál előbb is tudomásod volt róla. Ugyanolyan ártatlan, mint te, s nélküled ugyanolyan védtelen, amilyen te vagy nélküle.
Amikor megszülettél, az Ajándékozótól kaptál egy érzékeny szívet. Font hozzá egy ezüstszálat is. Innenső végét a te szívedhez, túlsó felét ahhoz a másik szívhez kapcsolta, végül összekötötte őket. A két kicsi szívből egy nagy szív lett. Bármilyen távol vagytok egymástól, ez az ezüstszál nem szakadhat el soha.
A Szeretet Palotájában az emberi szívek azonban gyakran összetörnek. Ám miután a nagy szív ismét két kicsi szívre hullik szét, akkor is összetartoznak, mert találkozásuk szent találkozás.
A kicsi magányos szívek olyanok, mint a születő csillagok: pislákoló fényükkel még nem tudnak ragyogni.
Te tündökölni jöttél. A szeretet tudása mellett magaddal hoztad a csillagidőt. Te akartad úgy, hogy a Szeretet Palotájában is a csillagidő törvényei szerint élj.
Ragyogni jöttél, bár tudtad, a csillagszikrák sugárzása csupán egyetlen pillanatig tart: az egyik fény átadja helyét a másik fénynek.
Tatiosz: Az Ezüstszál Tanítása
Közzétette: Föld Angyal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!




Link

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Ökóanyu
  2014-05-28 17:52:04, szerda
 
  Ezt én is kipróbálom mert nem mindegy mire mennyi költünk!

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Ezek a legszebb gombák, amiket valaha láttál!
  2014-05-28 17:50:34, szerda
 
  Ezek a legszebb gombák, melyeket valaha láttál
Ahhoz, hogy a természet normálisan működjön, elengedhetetlen a gombák segítsége. Ők bontják le a szerves, elsősorban növényi anyagokat, így hozzájárulnak a talaj keletkezéséhez. Egyes fajoknak a természetes kiválasztódásban is nagy szerepe van, hiszen szabályozzák a káros anyagok elszaporodását. Legfrissebb képriportunk a bizonyítéka annak, hogy a gombák nem csak hasznosak, hanem rendkívül szépek is.
Rengeteg olyan felvétel készül a gombákról, amelyek felépítésükre, szerkezetükre koncentrálnak, és egyáltalán nem mutatják meg ezeknek a csodálatos élőlényeknek a szépségét, különlegességét. Van azonban egy fényképész, Steve Axford, aki eldöntötte, hogy méltó módon örökíti meg a gombákat.
Axford az ausztráliai Új-Dél-Wales-ben él, és gyerekkora óta a gombák szerelmese. Ahhoz, hogy ilyen csodálatos felvételeket készíthessen kedvenc élőlényeiről, szinte az egész világot bejárta. Érdekesség, hogy a legtöbb gomba, amit megörökített, annyira ritka, hogy talán még soha nem kapták őket lencsevégre - vagy legalábbis ennyire művészi és egyedi módon biztosan nem.
Axford azt mondja, a legtöbb gombát otthona környékén, szubtrópusi régiókban fotózta, de vannak olyanok is, amelyeket a mérsékelt égöv területén kapott lencsevégre.
nyisd meg, még többet láthatsz: Link



Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Méregtelenítés helyett: alvás és egy pohár víz
  2014-05-28 17:48:40, szerda
 
 


Link

Spóroljuk meg a felesleges pénzkidobást
A méregtelenítő kúra felesleges: pénz- és időkidobás - állítják brit szakértők. Ehelyett igyunk este egy pohár vizet és aludjunk nyolc órát. A többit megteszi a szervezetünk.
Felesleges a diétázás, a különböző kapszulák szedése és más idő-és pénzrabló foglalatosságok - ezt egy új kutatás mutatta ki, amely a vízivást ajánlja és utána a megfelelő ideig tartó alvást, körülbelül nyolc órát. Szerintük ennyi elég ahhoz, hogy a mindennapi ártalmakat kompenzálja a testünk - írja a brit lap, a Daily Mail.
Az csak egy mítosz, hogy a méregtelenítést diétázással vagy pirulák szedésével, testet beborító méregtelenítő lepedőkkel meg lehet gyorsítani. A belek ugyanis már a legtöbb mérget megakadályozzák abban, hogy bejussanak a szervezetünkbe, a többit pedig a máj elintézi.
A brit jótékonysági szervezet, a Sense About Science által most összeállította a Making Sense Of Chemical Stories címet viselő útmutatóját. A kiadvány címét magyarra talán azzal fordíthatnánk: Vegyi anyagok ésszerű használata. A kötet azt állítja, hogy nincsenek méregtelenítő tabletták, nincs méregtelenítő testborítás, nem kell gyógynövény-oldatokat inni, és nincs "detox-diéta" sem, amelyeket a reklámok sugallnak.




Link
Méregtelenítés helyett: alvás és egy pohár víz (Fotó: Europress)

Ehelyett inkább spóroljunk. Igyunk vizet és aludjunk - ismétli sokadszor a brit lap. Alan Boobis, az Imperial College London toxikológusa - aki az útmutató egyik szerzője - szerint azért elég ez, mert a szervezet saját méregtelenítő rendszerei rendkívül kifinomultak és sokoldalúak. Erre már csak az evolúció miatt is szükség volt, hiszen környezetünk számtalan veszélyt hordoz, amelyek elhárítására fel kell készülnie a testünknek.
Dr. John Hoskins, aki független toxikológiai tanácsadó, még keményebben fogalmazott: a méregtelenítés során egy dolog veszt a súlyából: a pénztárcánk. John Emsley vegyész és népszerű tudományos művek szerzője, szintén a szkeptikus a herbateákat és a "varázsvizeket" illetően. A dietetikus Catherine Collins pedig marketingmítosznak nevezte a méregtelenítést.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Taxis átverések
  2014-05-28 17:41:34, szerda
 
 


Link

Akarsz egy jót nevetni? Akkor érdemes ezt a viedót megnézned!Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Video  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 390 db bejegyzés
e év: 5810 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 486
  • e Hét: 5550
  • e Hónap: 10288
  • e Év: 116432
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.