Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Debreceni Reegen Biblia 1985. református Babylon
  2014-05-03 16:38:48, szombat
 
  Születési kezdetem volt a később született református Johanna Halak református látnonok általi kezdete a Vörös Oroszlános kommunistáknak, Anna és Cate neveken berendezve Adam Cadmon régi fekete világának szülöttjeivel, helyettük való ember gyilkossága Romániának, egyből a 666 központ apokalipszisét kezdték el, még kommunista időkkel, egymás után sorban.

1971-ben beállították Bertalan utcába a születési kezdetemet szőke kommunikációs csapásokkal, hivatalsebéddel, genyóval, genyózóval, mint Kos-nővel pusztítóként, Szamosvölgyivel, Urbánnal, Lévayval, Mátéval, Seressel, Rózsahegyivel, Begyikkel, Győrfivel, Tóthokkal, Némettel, árvayval, Baratival, az ő nemesi Ágnes lányával kezdték a Pszichografológiát, tavaly megérkezett az utcához, a Farkasokat befejezték, Mészárossal, elvették a hangomat az árnyékoskerti Kata néven berendezett Jézus feszület végrehajtóival Kék és fehér dalom alapján Mészárosékkal, Rákóczi térrel, nácikkal, lábmegrántóimmal, Varga Őrházas határlezárókkal, Gulyásokkal, Gyöngyösivel, Bodorral, Bencsikkel, Tóth Kecskés Pszichografológiájával az Ágnes asszonyoknak, egész Ázsia és cigányság megváltóival az én áldozásommal Vekerdi cigány család kezdetével, Szűcsökkel Hunnia elméről és börtönből, Horváthokkal a börtönből, pusztítótól és Időjelekből, Margarétás Ringy-rongy király erdőjének végrehajtóival, valamennyien reformátusokként megmentve a bolond honfoglalókkal együtt, Tas honfoglaló kezdetével, egyesével hajtották végre a sorsukat, majd hozzátették az ember gyilkos Révész utcát valamennyi Rákóczi téri magát árulóval és a menhellyel már ismétlésben szőkékkel ismétlésben anyám sorsát. Ahogyan megöregednek az apokalipszis beállítottjai és meghalnak, jön az ide újabb csapása a börtönnek. Valamennyi Dudás már a meghaltakkal együtt emberiség ellenesként van ide beállítva, mint Dudás Ica Karcsán, amelyik azt híresztelte, hogy mi Kukó cigányok vagyunk 1975-ben. A megszólalt a duda az autóban színjátéka a Révész utcai Hunnia elmének már börtön Dudás Hunnia egyházat jelentett a duda rendőrökkel együtt.
Érthetetlen a reformátusok helyetti emberek megáldozása az adventista egyház könyvei Tóth-Erdélyi kezdetével Benkő fülbevalójának.

1985-ben, válásomkor kezdték el a debreceni Gelencsér Zsigmond előszavával megírott Régen Bibliát vörös és kék csapásokkal, amiket 1995-ben is egyesével kivittek az országból, letudták a háborújukat. Összezúzásommal emelkedett a jelenlegi református értelmiség a nyolcvanas évek óta, valamennyi lírai karámmal, zenésszel, amiket jutalmaz a börtön ország, mint karmikus Simon Éva kezdet Gór Nagy Mária népeként valamennyi zenész és lírai karám, könyv kiadójaként.

Országszky megírta az Ördögi felvonulást, majd kivonult Ausztráliába, az iderendezett felesége 666 népeként már nyugdíjba vonul a cigányoknak embert felkínáló Kernékkel együtt, a Ki Mit Tud-osokkal, a Forgószeles Heti hetes értelmiség legyőzőivel, amik saját sorsukat hajtották végre, ez a fekete leves a végén. Az Időjeleket vastrágya hosszabbításként jutalmazzák, miután az öcsémet megölte a népe Deák Bill Gyulának.

Valamennyi református ember gyilkosságból él jólétben és boldogságban, szerető családdal a kommunizmusa és valamennyi vallási kora végrehajtásával ezeréves karmikusaival, Talmudosokkal együtt, mint csonkítóimmal.

Babylont építettek 1985. óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Az igazság
  2014-05-03 10:01:29, szombat
 
  Kohut Katalin: Igazság

Egyetlen út ágaskodik
terpeszkedő sötétjével:
jövőm összezsugorodik,
majd elillan gyors reménnyel.
Mesélem az igazságom,
borzalmakat, gyalázatot,
olvasóimat meghatom,
segítségem is elhagyott.
Emberszív volt a szükségem,
vallottam tehetetlenül,
miatta éltem, s reméltem,
kezem nyúlt temetetlenül,
sötétség mélyéről kiáltva
meghozta a szép jövőmet,
s bizalmamon ellágyulva
forrón imádtam az embert.
De tilossá vált a leplezés,
akadályoz igaztalan,
nem bír hangos neszezés,
én lettem az otthontalan.
Köztük lenni meghasonlás,
szívem mélyén fájót dobban
a felismerés, az elvonás,
a szereplőnek elege van.
Ezért búcsúzom Tőletek,
életem Tiétek - zavar,
hangtalanul így üzenek:
az igazságom itt badar.

2014. május 3.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 54 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 44
  • e Hét: 452
  • e Hónap: 12157
  • e Év: 51158
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.