Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Szerelmi horoszkóp májusra
  2014-05-03 21:50:26, szombat
 
 







SZERELMI HOROSZKÓP MÁJUSRA


Ösztöneid vezérelhetnek ebben a hónapban. Csábítás, adakozás és befogadás a hónap kulcsszavai. Ám az is előfordulhat, hogy éppen most hozod meg azt a döntést, hogy véget vetsz egy kapcsolatnak. Ám hogy neked mit ígérnek a csillagok, a Life.hu szerelmi horoszkópjából tudhatod meg.


KOS (III. 21 - IV. 20.)

Páros:
 érzed, ahogy napról napra nő benned a szenvedély? Ezt kedvesed is észreveszi, próbál is majd alkalmazkodni, keresi a kegyeidet, lesi a kívánságaidat, bár a tempódat nem biztos, hogy folyamatosan tartani tudja. Néha lassíts, s várd be őt is!
Páratlan:
régóta kiszemeltél valakit, de még nem sikerült a közelébe férkőznöd? Akkor itt az ideje, hogy lépéseket tégy a sikerért, bár az is igaz, hogy annyira vonzó leszel, amiért egyáltalán nem biztos, hogy ott érsz célba, ahol eredetileg tervezted.
Tipp:
vedd elő a bikinidet, és a hétvégéken menj strandra! Az időjárás kedvező, legfeljebb egy kis sportot kell beiktatnod, hogy még csinosabb légy!


BIKA (IV. 21 - V. 20.)

Páros:
Vénusz folyamatosan feltüzel, és arra sarkall, hogy minden nap okozz valami meglepetést a kedvesednek, s tartsd életben a szenvedélyt. Hidd el, észre fogja venni, hogy jó irányba haladnak a dolgok, rég látott már téged ennyire vehemensnek és rámenősnek. 
Páratlan:
ideje felébredni a Csipkerózsika álomból! Most meg kell fordítanod a dolgokat, s még akkor is neked kell megtenned az első lépést a másik nem irányába, ha egyébként konzervatív vagy, s szereted, ha udvarolnak neked. Nem kell erőlködnöd, csak mosolyogni, beszélgetni, őszintének lenni!
Tipp:
minden szabadidődet töltsd társaságban. Ismét vonzóak lehetnek a nyárindító szabadtéri partik, ahol nincsenek tabuk!


IKREK (V. 21 - VI. 21.)

Páros:
érdekelnek az újdonságok? Szeretnéd feldobni a mindennapokat? Akkor olvass, légy kíváncsi, s aztán vesd be otthon az új praktikákat, dobd fel a szerelmi életedet. Ellaposodás ellen nincs más orvosság! Próbálkozásaid célt érnek, kedvesed vevő lesz mindenre.
Páratlan:
május elején még megengedett, hogy a munkádat helyezd előtérbe, de ahogy telnek a napok, észre fogod venni, hogy egyre kapósabb leszel, hirtelen többen is kopogtatnak majd az ajtódon. Ember legyen a talpán, aki képes csáberődnek ellenállni.
Tipp:
a hétvégék kedveznek a mérhetetlen mennyiségű szexnek! Ha úgy érzed, megtaláltad azt, akivel megteremthető ez az intimitás, akkor rajta!


RÁK (VI. 22 - VII. 22.)

Páros:
ne foglalkozz azzal, ha a külvilág felől különösen intenzív energiák érkeznek, légy hű önmagadhoz és a kedvesedhez! A mellékvágányokat felejtsd el, bár vonzó lehet egy titkos találka, inkább mérlegelj, vajon megéri-e a kockázatot a görbe utad.
Páratlan:
szingliként viszont semmi akadálya nincs annak, hogy több vasat tarts a tűzbe, ám rendre rájössz, hogy ez sem jó, az sem jó. Valahogy nem találod az igazit, de csak eleinte! 15-e után fordul a kocka, s egy csendes, vonzó férfi képében besétálhat az igazi az életedbe.
Tipp:
akár régi, akár új, az afrodiziákumok hatása garantált! Vaníliát, szegfűszeget, gyömbért italokba és desszertekbe is használhatsz bátran!


OROSZLÁN (VII. 23 - VIII. 22.)

Páros:
az égi energiák rendszeresen feltüzelnek, vágysz a szenvedély megélésére, a szex mindennapos témád lesz, kedvesed pedig elragadtatva figyel téged, és teljesíti is a kívánságaidat, csupán elő kell állnod velük! Csak bátran! Tetszik neki az, amit teszel vele és érte!
Páratlan:
 végre újra megnyílsz, élvezed a flörtöket, az ismerkedést, a kellemes érintéseket. Még a külsőleg kevésbé vonzó embereket is közel engeded magadhoz azért, hogy megtudd, mi rejtőzik bennük. S épp egy ilyen férfiban találhatod meg a lelki társad!
Tipp:
a szexualitás új tárháza nyílik meg előtted, hagyd magad sodortatni az árral!


SZŰZ (VIII. 23 - IX. 22.)

Páros:
izgalmakkal teli hónap áll előtted, rendszeresen érzed, hogy a csúcs- és a mélypont között száguldasz, de mindkettőben találsz majd olyat, ami élményt ad. Ám a zsúfolt mindennapokban felbukkanhat egy harmadik, aki másképp akar hozzád közeledni, mint eddig bárki. Hagyod?
Páratlan:
mozgalmasság, változatosság, vonzás és taszítás - mind jelen lesznek az életedben, s alkalmanként azt sem tudod, merre menj, kivel randizz, mire mondj igent vagy nemet. Furán fogod magad érezni, mert olyan férfiakat vonzol magadhoz, akik eddig nem keltették fel a figyelmedet.
Tipp:
hagyd a dolgokat spontán megtörténni, ez az egyetlen módja annak, hogy pont abba a kikötőbe fusson be a hajód, ahol jól érezheted majd magad.


MÉRLEG (IX. 23 - X. 22.)

Páros:
harmóniára törekszel, de érzelmi ingadozásokat tapasztalsz? Ez nem csoda, ugyanis csak akkor tudsz szívügyek terén békét teremteni, ha egyensúlyba hozod a mérleg nyelvét. Adj, hogy kaphass. Érezz, hogy érezzenek, szeress, hogy szeressenek!
Páratlan:
izgalmas találkozások tucatja vár rád, viszont a legtöbbjéről hamar kiderül, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja. Tény, hogy jó pasikkal találkozol, de a legtöbbjük csalódást okoz. Aztán jön valaki, aki nem babonáz meg elsőre, de ha közel engeded, elkápráztat!
Tipp:
légy nyitott és befogadó mindenre. Őszinteség, tiszta gondolatok, nyitottság. Erre van szükséged a jó és stabil kapcsolat kialakításához vagy fenntartásához.


SKORPIÓ (X. 23 - XI. 21.)

Páros:
az elmúlt hónapok könnyedsége után most új periódus köszönt be, májusban sokkal jobban oda kell figyelned kedvesedre, reakcióira, igényeire. Figyeld kéréseit, találd ki a gondolatait, és teljesítsd is azokat! Csak így remélheted azt, hogy ő is maximálisan rád hangolódik.
Páratlan:
annyi randilehetőséged adódik, ami egyetlen naptárba se fér bele! Oszd be jól az idődet, és adj esélyt mindenkinek. Igen, mindenkinek, kicsinek, nagynak, egyszerűnek, nehézkesnek. Ne ítélj elsőre, s hidd el, rálelsz valakiben a keresett értékekre! 
Tipp:
nyugodtan vállalj kockázatot, nincs vesztenivalód. A bátorság szép szerelmi időszakot hoz neked!


NYILAS (XI. 22 - XII. 21.)

Páros:
fontos tudnod, sokkal jobban oda kell figyelned a másikra, ha meg akarod őt tartani. Ha felületes leszel, ha csak a saját igényeidre figyelsz, könnyen viták bontakozhatnak ki köztetek. Szexet, szerelmet, odaadást vársz tőle? De te vajon megadod ugyanezt? 
Páratlan:
látványosan izzik körülötted a levegő, ami jó hír lehet, ám akadhat ezzel mégis egy kis gond. Hajlamos leszel mindenkiben potenciális lehetőséget látni, és vadásszá válni, ami sok randit és flörtöt jelent, eredményt viszont annál kevésbé.
Tipp:
értékeld át önmagadat, a helyzeted, az elmúlt hónapok történéseit. Tűzz ki új célokat szerelmi téren, s akkor könnyebben elérheted a vágyaidat is.


BAK (XII. 22 - I. 20.)

Páros: május a titkos szerelmek ideje, amikor jelentős változások történnek körülötted, nem fogod tudni nem észrevenni ezeket. Könnyen kialakulnak háromszögek, melyeket biztosan nagyon fogsz élvezni eleinte. Vajon lesz bátorságod a folytatáshoz? Ha igen, abból nagy szerelem lehet!
Páratlan: a hónap elején magad sem tudod, hogy mire mondj igent, vagy épp nemet. Eleinte inkább a szellemi fejlődésbe próbálod fektetni az energiáidat, ám aztán jön valaki, aki lerombolja a téged körülvevő magas falakat.
Tipp: itt a vadítóan szexi fehérneműk ideje. Gyorsan szerezz be egy klassz darabot!


VÍZÖNTŐ (I. 21 - II. 19.)

Páros:
a változás szele megérint. Még az is megfordul a fejedben, hogy hátat fordítasz a jelenleginek, s új vizekre evezel. Mindezt képes vagy úgy megtenni, hogy azt könnyedség jellemezze. Ha viszont maradsz, akkor is van mit megoldani, hát cselekedj!
Páratlan:
légy spontán és befogadó, így garantált a siker! Semmit ne tervezz meg előre, csak élj a mának, és hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Ha hívnak valahová, menj! Ha csábítanak, engedd! Ha vonzanak, ne taszíts! Jöhet a mindent elsöprő szerelem!
Tipp: kiemelten fontos lesz a testi kontaktus. Csók, érintés, simogatás, összebújás. Ösztönösen érezni fogod, hogy valós vagy hamis érzések állnak-e az adott helyzet mögött.


HALAK (II. 20 - III. 20.)

Páros:
szívügyeidet kedved szerint alakíthatod, nagy döntések jönnek, összeköltözés, házasság, gyermekvállalás egyaránt szóba kerülhet. Ha végleg lehorgonyzol a jelenlegi kapcsolatodban, akkor az esetleges zűrökre megoldást találtok. Ha kimondod, hogy itt a vég, akkor extra gyorsan továbblépsz!
Páratlan:
bárkit az ujjad köré tudsz csavarni, vesd be titkos praktikáidat. Bármit is tégy vagy mondj, arra pozitív válasz érkezik az ellenkező nemtől. Egy szép szerelem alapjait is leteheted, ugye lesz bátorságod ahhoz, hogy elköteleződj valaki mellett?
Tipp: akár régi, akár új, vidd el partneredet egy kellemes fürdőzésre!







Rám talál a szerelem

Link



Zoltán Erika - Ki az aki rám talál ?

Link









 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
Anyák napjára
  2014-05-03 19:30:21, szombat
 
 







ANYÁK NAPJÁRA


Kurczina Terézia: SZÍVEMBŐL


Szívemből köszöntöm
drága jó anyámat;
Azt kívánom, mindig
kerülje a bánat!

A sok szépre, jóra
ő tanított engem;
Mindezekért hűen
háladalom zengem.

Ha rózsákat adnék
neki egész öllel;
Az sem mondaná el,
mi lelkemből tör fel.

Szeretném, hogy útját
boldogságban járja;
Legyen minden percén
Isten bő áldása!


Szandi: Anya - Anyák napjára ...

Link








 
 
0 komment , kategória:  Anyák napja - gyermeknap  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 308 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 990
  • e Hét: 7334
  • e Hónap: 33957
  • e Év: 171329
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.