Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A nők
  2014-05-04 23:00:15, vasárnap
 
 







A NŐK


A nők nem bonyolultak. Van hozzájuk egy használati utasítás, csak az a gond vele, hogy a fordítás nyelvtanilag helytelen és a lényegesebb részek nagy része hiányzik. Ezt leszámítva minden rendben vele.


Gondolom ezért sem fogjuk mi pasik soha megérteni, hogy mégis hogy képesek ezzel az őrült kettősséggel élni. Mármint a fogadd el önmagad és a változtasd meg önmagad dologgal. A legkeményebb az egészben, hogy mindkettőben szentül hisznek.

Rengeteg író, aki egyébként életvezetési tanácsokkal próbálja ellátni a nőket valójában semmi mást nem csinál, mint az agy nagyon egyszerű működésére apellál. Ez a hárítás. Amikor egy eseménysorozatnak látható jelei vannak, amik egy logikai szálon összefűzve kiadnak egy végső eredményt, amely a személyiséggel és élethelyzettel összeegyeztethetetlen, akkor az agy hárítani kezd. Ááá, ez velem úgyse történhet meg, ilyen csak másokkal szokott, ha nem gondolok rá, akkor nem fogom bevonzani és hasonlók.

Ezek a magukat motivátornak mondott emberek pont ezt csinálják. Fogad el magad, mert ez egyszerűbb magadnak is, meg az agyad számára is. Nincs veled semmi baj. Igaz, hogy 50 kiló felesleg terheli a tested és a keringésed, de nem baj, ez nem a te hibád... küzdenél? Beteg vagy??? Meg ne próbáld, ami neked az életben jár azt meg fogod kapni, egy kicsivel se többet és nem is kevesebbet. Életed párját sem kell keresned, mert majd ő rád talál. Jelzem, ebben az a gáz, hogy ilyen alapon, ha senki nem keresi, akkor hogy találja meg?







A félelmetes az egészben, hogy fiatal lányok, akiknek az életről még gőze sincs, ilyeneken szocializálódnak. Mondjuk ez a korosztály még megvezethető szinte bármivel. De hogy felnőtt nők, hogy képesek elhinni ilyen szarokat, na ez már érdekesebb.

És a női újságok és blogok fele erről szól. Fogadd el magad, ne küzdj, ne keress, megkapsz minden, a szerelem rád talál, te boldog leszel, soha nem lesz zergebaszó hideg tél, csak kurva meleg nyár és mindig együtt csöpöghettek a kiskutyás-gyerekes filmeken, amit a teraszon naplementében néztek. Fasza, nem?! Dőlj hátra és várj!







Másrészről viszont, ami a másik 50%-ot kitölti a női magazinokban és blogokban, hogy hogyan tudnál szebb lenni, mit kell venni ahhoz, hogy a nők között és pasik előtt jobb helyre pozicionáld magad, valamint, hogy hogyan tudnál gyorsan és hatékonyan lefogyni, hogyan tudod eltüntetni a narancsbőrt.

Hohó!!! Miért is kellene lefogyni és narancsbőrt eltüntetni, meg sminkelni, meg miért is kell a 10 tipp, hogyan legyél nyerőbb a főnöknél? Akkor már nem jó az ami van, már nem kapod meg 10 tipp nélkül is az álom melót. Hiszen, ha az neked jár, akkor úgyis a tiéd lenne...

Az agy már kezdi érezni, hogy itt a pornósokat megszégyenítő szopatásról van szó. De olyan mocskosról, hogy ahhoz még a Szürke 50 árnyalatán edződött elmétek is kevés lenne. Kell valami megoldás, különben ráébredsz az igazságra és akkor vége a mesevilágnak, a valóságot pedig nem bírod el, hála az O.N. féle csoda női bloggereknek. A hárítás pedig úgy fog kinézni, hogy ezt az egészet a média erőlteti rátok. Mármint, hogy jól kell kinézni, meg sikeresnek kell lenni.







A helyzet az, hogy igen rád erőltetik ezeket a dolgokat. Amik nem feltétlen rosszak. Mármint az, hogy élj egészségesebben, sportolj, valósítsd meg önmagad, csinálj karriert, éld meg az álmaidat, találj ki valami egyedit, indíts egy start up vállalkozást (guglizd ki ha nem érted) és azzal meghódítsd a világot. Erre mind lehetőséged van, ha kihúzod a fejed a seggedből. Mert ezek a dolgok nem úgy fognak megvalósulni, hogy ülsz a sötétben és várod, hogy majd jobb legyen. Vannak emberek, akik nap mint nap, 24-ből 18-20 órában azon vannak, hogy összehozzák a “lehetetlent". És nagyon gyakran meg is csinálják.

Azzal foglalkoznak amit szeretnek és ezért egy percet sem kell már dolgozniuk hátralévő életükben. Ők elérték a céljukat és boldogok.

Te mit csinálsz? Hallgatsz a női blogok faszságaira? Ülsz otthon és várod, hogy a szerelem és a karrier majd rád talál? Nem fog? Vagy elkezdesz hárítani? Arra gondolsz majd, hogy ez csak kevés embernek sikerül, hogy ez csak a gazdagoknak jöhet össze, hogy majd egyszer neked is eljön az időd, de addig vársz? Hajrá, unalmas egy várakozás lesz, mert a Te időd soha nem fog eljönni!

Abban a pillanatban viszont, mikor elkezded reálisan látni a dolgokat és tenni a céljaidért, vége lesz az unalomnak és sikeres lehetsz. A siker pedig olyan dolgokkal jár együtt, amitől boldog lehetsz.

Nagy tévedés, hogy az újságok azt mutatják és a média azt sugallja, hogy milyennek kell lenned. Kurvára nem! Azt mutatják meg, hogy milyen lehetnél, ha végre felemelnéd a segged és tennél érte! Az újságok és blogok első 50%-a azért átverés, mert azt akarják, hogy fogadd el magad, miközben a mostani helyzetedben okkal nem vagy boldog. A másik felében pedig meg akarnak változtatni, csak épp azt felejtik el leírni, hogy ez nem könnyű. Ezért aztán mikor kipróbálod csalódni fogsz és visszatérsz az első 50%-hoz.

Gondolkodj! Nem olyan rohadt nehéz használni az agyad!


Forrás
http://sasafitness.hu/a-nok/







Két nő lakik bennem

Két nő lakik bennem: az egyik
meg akar ismerni minden
kalandot, át akar élni minden
örömet és szenvedélyt...a másik
viszont hétköznapi életet
szeretne, biztonságot, nyugalmat, családot. Én vagyok
a háziasszony és a rossz lány,
két lélek egy testben...akik
egymás ellen harcolnak... DE


MINDKETTŐ ÉN VAGYOK!




Egyik barátnő dicsekszik a másiknak:
- A férjemnek és nekem azonos az ízlésünk.
- Honnan tudod?
- Onnan, hogy én magamat szeretem, ő meg engem!


Anyuci és a totyogó ikrek

Link



ARKADY FESTÉSZETE : "A NÖ"
Arkady Ostrisky festményei bámulatosak! Páratlan aábrázolásában! Ez ihlette a videó készítőjét is, hogy ismerjék meh minél többen az ő festészetét.

Link














 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 308 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2346
  • e Hét: 7568
  • e Hónap: 47389
  • e Év: 225264
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.