Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Ukrajna - a NATO utolsó szalmaszála
  2014-06-19 21:19:01, csütörtök
 
 
Ukrajna - a NATO utolsó szalmaszála
2014.06.19 21:02


A fuldokló igyekszik a felszínen maradni, és ezért mindenbe kapaszkodik, még akkor is, ha annak nincs is semmiféle veszélyelhárító hatása. Mint egy szalmaszálnak. A NATO, mely valóban fuldoklik (a saját hibáinak a következményeiben), görcsösen kapaszkodik a cionisták által megszervezett és kirobbantott ukrán válságba, mint végső lehetőségbe. Az elmúlt évek sorozatos kudarcai után élet-halál kérdéssé vált számukra valami eredmény felmutatása. Irak, Afganisztán, Szíria súlyos katonai és erkölcsi vereségek színhelyei, mert mint tudjuk, az szenved vereséget, aki képtelen az akaratát rákényszeríteni az ellenségeire. Ukrajnában látják a kiutat a válságból, mivel érdekeik egyeznek a cionista érdekekkel és a hatalombitorló ukrán vezetők érdekeivel is. Minden érintett jól tudja, hogy egy ideig csak úgy őrizheti meg hatalmi helyzetét, ha sikerül egy helyi háborút kirobbantani Ukrajnában. Lehetőleg több tízezer halottal, százezernyi sebesülttel, örökre rokkanttá válóval. Hosszú évekig elhúzódó rombolásokkal és örök ellenségeskedéssel.

Hídfő.net | Szíria - a NATO zsoldos terroristák pusztítása határtalan.Szíria - a NATO zsoldos terroristák pusztítása határtalan.

Európa keleti fele mégsem Ázsia, ahol a távolság, az idegen kultúra, a vallási ellentétek és az acélossá rögzült bizalmatlanság miatt minden NATO katona még szövetségesként is ellenség maradt. Ukrajna, és azon belül Galícia mindig zsidófészek volt. Kazáriából és Galíciábol szabadultak a világra az askenázi zsidók, akik valójában genetikailag zsidók soha nem voltak, csak egy kultúra nélküli hordaléknépség, zsidó vallással, furcsa szektákkal. Egyetlen európainak nevezhető tulajdonságuk sincs, az európai szellemiséget képviselő tényezők közül (görög kultúra, római jog és a keresztény vallás) egyetlen eggyel sem voltak eddig képesek azonosulni. Egy erkölcstelen, nyerészkedő, mindenkit ellenségként kezelő népség, mely a cionisták támogatásával most hatalomra került Ukrajnában. Jellemző a NATO politikai és erkölcsi alapállására az, hogy ezt az európaidegen népséget támogatja az európai értékek utolsó képviselői, az orosz nép ellenében.

Hídfő.net | Galícia elhelyezkedése egy korabeli térképen.

Galícia elhelyezkedése egy korabeli térképen: rózsaszín terület, jobb felső sarok.

Ezek tények, bizonyíthatóak és kőkemények. Ezért a most készülő helyinek tervezett háború nem politikai, hanem erkölcsi, kulturális és gazdasági elsősorban, és csak annyiban tekinthető politikainak, amennyiben ezek az elemek politikai szinten is jelentkeznek. A fajtalankodó, természetellenes, hazug, vallás és kultúra ellenes Nyugat a rothadásának végső stádiuma előtt egy óriási vérengzéssel, vérszopó vámpírként ki akarja tolni a megsemmisülésének időpontját.

Ahogy eddig is minden tervük dugába dőlt, ez is így fog végződni. Egy kultúrkörben élő, hasonló vallású, nagy háborúkat együtt győztesként végigharcoló népeket ideig óráig az önzés (sovinizmus) érzületének a felkorbácsolásával egymás ellen lehet hangolni, de a kijózanodás hamarabb bekövetkezhet, mint azt a gyilkos terv kiagyalói gondolnák. Egyetlen ukrán ember élete sem érdekli őket, minél több hal meg, annál jobb a számukra, mivel ilyen háborúkban a bátrak halnak. Az oroszokat meg teljesen kiírtanák, ha tehetnék.

Másik cél Oroszország tönkretétele, belső politikai feszültségek gerjesztésével. Az ötödik hadoszlopuk készen áll és várja a kedvező időpontot. Az oroszországi zsidó milliárdosok többsége ellensége a mai rendszernek, de félnek a keménykezű Putyintól és csak titokban támogatják a nyugati hitsorsos testvéreiket. A mai ukrajnai történésekben is benne vannak az általuk támogatásként oda juttatott milliárdok, és számukra is élet halál kérdése a putyini rendszer összeomlasztása, mert az okok kivizsgálása során fény fog derülni piszkos machinációikra, és a büntetés igen kemény lesz.

Oroszország ki fogja álli ezt a próbát is és nagyon megerősödve fogja befejezni a háborút, mely után olyan világ köszönt a népek ellenségeire, amire a legrosszabb álmukban sem gondolnak. A természetes életvitel, a társadalmi igazságosság, a vallási és kulturális értékrend térnyerése, a hagyományok tiszteletének minden nép és nemzet vonatkozásában történő megvalósulása az Új Európai Erkölcsi Rend keretén belül az ukrajnai háború tán törvényszerűen be fog következni. A NATO ez ellen harcol, eleve vesztésre ítélve.

Hídfő.net | Catherine Ashton, EU "külügyminiszter", a jóakarat mintapéldánya.Catherine Ashton, EU "külügyminiszter", a jóakarat mintapéldánya. Az arc a lélek tükre?

Ha végignézzük úgy az ukrajnai, mint a brüsszeli politikusokat, szörnyű kép tárul elénk. Torzszülöttek, antiemberek, rossz arcúak, formátlanok, nemtelenek. Az emberiség negatív karikatúrái, akikből csak a szabók és a sminkesek csinálnak távolról elfogadható emberszabású lényeket. Ezek akarnak dönteni az európai emberek sorsáról? A kényelemszeretettel és az önzés végletekig történő felkorbácsolásával eddig hatalmi helyzetüket valahogy biztosíthatták, de már csordultig a pohár. Ébredezik Európa népe. Az ukrajnai tervezett háború nem fogja mákonyként további révületben tartani az európai népeket, hanem egy brutális ébresztő lehet, mely miatt igen dühösek leszünk mindannyian. Ekkor a végső háború már elkerülhetetlenné válik, mely időben, térben és hatásaiban kiszámíthatatlan, de mindenesetre az emberiség történelmének legnagyobb kalandja lesz. Ha túléljük!

Kassai Ferenc

http://www.hidfo.net/2014/06/19/ukrajna-nato-utolso-szalmaszala
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balognak köszönhetően a Múzeumok éjszakája is a holokausztoz
  2014-06-19 21:10:56, csütörtök
 
  Holokamu :: 2014-06-19. 16:44
Balognak köszönhetően a Múzeumok éjszakája is a holokausztozásról fog szólni a Magyar Nemzeti Múzeumban

A "folytonosságot és a továbbélést" hangsúlyozzák Aliza Auerbach izraeli fotográfus "holokauszt-túlélőkről" készített képei, amelyekből szombaton, a Múzeumok éjszakáján nyílik kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban (MNM).
A Túlélők/Survivors című tárlat olyan embereket mutat be, akik "túlélték a vészkorszakot" (érdekes módon minden utcasarkon van kettő belőlük - a szerk.), majd a sokféle tapasztalattal a hátuk mögött, a sokfelől érkezve - Németország, Hollandia, Magyarország, Szovjetunió, Tunézia - Izraelben alapítottak családot. A fotográfus a portrék mellett családi képeket is készített, valamint megörökítette azokat a tárgyakat, amelyeket a "túlélők" meg tudtak menteni, és magukkal vittek, akár egy összeaszott citrom, akár egy textildarab az. Aliza Auerbach emellett összegyűjtötte mindazokat a visszaemlékezéseket és történeteket is, amelyek a "holokauszt időszakára" és a "túlélők" ezután életére vonatkozik - mondta el Fisli Éva, a tárlat magyarországi kurátora csütörtökön az MTI-nek.
Mint ahogy rámutatott, az október 21-éig látogatható, 40 fotót felvonultató kiállítás nem a "holokauszt traumáját", hanem a folytonosságot és a továbbélést domborítja ki. Azt, hogy a "túlélők" hogyan alapítottak családot, és hogy az új nemzedékek miként veszik körül az időseket. A képek szoros összefüggésben vannak egymással és mellettük olvashatók a túlélők történetei is. A tárlat alapjául a Túlélők című, 2012-ben megjelent könyv szolgált.
A kiállítást szombaton Ilan Mor, Izrael Állam nagykövete nyitja meg, köszöntőt mond Csorba László, az MNM főigazgatója, fővédnöke Balog Zoltán, az isteni ajándékok minisztere.
Az MNM ezzel a kiállítással kapcsolódik a Közép-Európai Egyetem Open Society Archives (OSA) Csillagos házak programjához. Az OSA megemlékezései közt ez a dátum szimbolikus, mivel 70 évvel ezelőtt, 1944. június 21-én kellett a zsidóknak nyilvánított budapesti lakosoknak a csillagos házakba költözniük, amelyekből mára 1600 maradt fenn. (Magyarul mivel 1944-ben szinte minden nap történt valami, minden napot holoemléknappá lehet - sőt, kell is - nyilvánítani - a szerk.)
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/129383/#ixzz3577f1NFd
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán felcsúti barátja 943 millió forintot keresett tavaly (
  2014-06-19 21:07:03, csütörtök
 
  2014-06-19. 20:50
Orbán felcsúti barátja 943 millió forintot keresett tavaly (hivatalosan) - még a saját cégének is ad tanácsot havi 1,7 millióért

A gázszerelőből lett politikus-vállalkozó nem panaszkodhat, a 2014-es adatok szerint:
- 400 millió forintja van takarékbetétben,
- 20 millió forintja készpénzben,
- 943 millió osztalékot vett ki cégeiből,
- és az egyik vállalkozásának, a Mészáros és Mészáros Kft-nek egyébként havi 1,7 millió forintért tanácsot is ad.
Orbán Viktor jó barátja 3 cégben tulajdonos, és elképesztő mennyiségű földje is van. Ezenkívül még egy 2008-as Audi A5-öst is bevallott. (És hányszorosa lehet mindennek az, amit nem vallott be...)
2010 és 2014 között Mészáros sokkal jobban teljesített: négy év alatt meghetvenhétszerezte jövedelmét és meghúszszorozta megtakarításait.
Magyarország egyetlen milliárdos gázszerelőjének vagyonnyilatkozatát itt lehet megtekinteni.
(HVG - 444 nyomán)
Frissítés: az RTL Klub igencsak megörült a hírnek, gyorsan ismét megmutatták, mire képesek, mióta a Fidesz bevezette a reklámadót:


<iframe src="http://vk.com/video_ext.php?oid=-60633404&id=168948977&hash=2a8 45166b839d769&hd=1" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>

További részletek: http://kuruc.info/r/2/129377/#ixzz3576Sm4Q3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mese Orbán Viktor Magyarországgáválásáról.
  2014-06-19 20:56:04, csütörtök
 
  Mese Orbán Viktor Magyarországgáválásáról.

Orbán Viktor egy reggel arra ébredt Czinege Lajos utcai házikójában, hogy ő Magyarország.
Kicsit furcsa érzés volt ez így elsőre, bár a pintyőkék továbbra is a szokásos módon pittypalattyoltak, és a cseresznyefán is ott ült kukkerével a megszokott TEK-es. Hejj, vakarta meg Orbán Magyarország Viktor a Záhonyát - kicsit viszketős volt arrafelé -, hát végül csak megtörtént! Nem hiába küzdöttem 21 évig a kommunisták ellen. Egy a zászló, egy az ország, egy vagyok. De hiszen tudtam én mindig!
Kicsit megropogtatta Homokhátságát, visszarángatta az Anikótól szülinapjára kapott oroszlánkirályos boxeralsót tábornoki pocakjára és a Duna-Tisza-lábközére, és ráncolni kezdte Budapestje fölött - kicsit vízfejű volt, hát istenem - a Naszály környékére eső homlokát. Mármost mitévő legyen? Előhúzta hát pizsamafelsője zsebéből a Lázár Jánost, de bizony látta, hogy az este elfelejtette töltőre rakni, és a János teljesen lemerült. Hiába nyomogatta, a János meg se pittyent, fel se villant.
Magamagának kellett hát kitalálnia, hogy mit is csinál reggelenként egy ország.
Az igazat megvallva, erről fogalma sem volt Orbán Magyarország Viktornak, sem pedig arról, hogy mit csinál délben, este, vagy éjszaka egy ország. Eddig ugyanis sosem érdekelte.
Egy darabig elgargalizálgatott a Balatonjával, de aztán ezt abbahagyta, mert pisilnie kellett tőle, és nem volt benne biztos, hogy pontosan melyik tájon is találja a sliccét.
A sliccéről azután végre eszébe jutott valami: felhívta telefonon az Európai Uniót, és amikor az felvette a kagylót, Orbán Magyarország Viktor hangját elváltoztatva malac módjára belebugyborékolt, csuklott, vihogott és röfögött a telefonba. - Ne idétlenkedjél már, Viktor! - mondta neki az Unió fáradtan. - Honnan tudtad, hogy én vagyok az? - kérdezte meghökkenve Orbán Magyarország Viktor - Hiszen letiltottam még a számkijelzést is!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tökéletes választási csalást készített elő a belvárosi Fides
  2014-06-19 20:54:38, csütörtök
 
  Nyugdíjast, kilóra...
,,Tökéletes választási csalást készített elő a belvárosi Fidesz az önkormányzati voksolásra. Október 1-jén szinte minden kerületi nyugdíjas 10 ezer forintot fog kapni ajándékba" - adta hírül a varosszíve.blog. Eszerint a korábbi korrupciós botrányok nem kívánatos hatását úgy ellensúlyoznák, hogy kilóra megveszik a szép korúakat. És lehet, hogy az ,,ajándék" bejön, mint a rezsicsökkentés... Bizony, ez a burkolt szavazatvásárlás csúf dolog lenne. Pláne ennyiért... De tényleg: mennyit is kóstál egy kiló nyugdíjas?
Banánköztársaság | Szerző: Vasvári G. Pál | 2014. június 18. | 1 hozzászólás

VREME

,,Május végén módosította a helyi képviselő testület a szociális rendeletet - írja a http://varosszive.blog.hu/2014/06/16/fejenkent_10_ezer_forintert_felejthetnek_a_b elvarosi_nyugdijasok a blog -, így idén először a 60 év feletti V. kerületi lakosok fejenként 10 ezer forintot kapnak Erzsébet-utalvány formájában. A nagyvonalú ajándékot természetesen nem karácsonyra adják, hanem az idősek világnapján, az önkormányzati választás előtti napokban fogják kiosztani. A rendeletmódosítást is tökéletesen időzítették, hiszen még meg sem alakult az a helyi választási szerv, ahol az ellenzék panaszt tehetne a választási csalás ellen" - így a blogger.

*

Fogadjuk el tehát kiindulás gyanánt: egy nyugdíjas tízezer forintot ér ezeknek a fideszes uraknak, hölgyeknek. Naná, hogy nem a saját zsebükből, hanem közpénzből, de ez most más lapra tartozik; ha bejönne a számításuk, úgyis lenne miből visszaszedni.

És akkor most számoljunk!

Egy becsületes munkában megőszült belvárosi polgár/polgárasszony súlya legyen mondjuk átlag 70 kiló. Na most, tízezer osztva hetvennel, az annyi mint... 142 forint 86 fillér. Kerekítve 143, ami ugye a kasszánál 145-be kerül, mert a legkisebb váltópénzünk most az ötforintos. Ez a szolid summa jönne ki, ha kilóra veszik meg a voksolókat. Nem több, nem kevesebb: a nyugdíjas kilója 145 forint.

Elképesztő! Ennyi pénzért még egy kiló kenyeret, csirkefarhátat, lógégét, mellcsontot sem kapni. Hiszen a kilós vekni legalább a duplája, s az úgyszólván csak szóját, de húst aligha látott parizer is minimum a triplája...

Jó, jó, tudom, hogy kispénzű időseknek a tízezer forint is nagy pénz, de mégis... Mit képzelnek? Ha négy évente egyszer, az idősek világnapja örvén - és mit tesz isten, épp a választás előtt - utalvánnyal akarják korrumpálni az időseket, legalább tessék rendesen megfizetni a voksaik árát! Majd ők megmondják, hogy kié, mennyibe kerül! Kiszámolhatják léleknyugalommal karajban, lazacban, kaviárban, libamájban, de akár szarvasgombában is...

És kérem tisztelettel a fideszes úrhölgyeket és urakat, méltóztassanak ezen nem szörnyülködni! Tessenek végre tudomásul venni: a hatalomnak nagy ára van. Különösen ott, ahol nem a politikai meggyőződésen, a bizalmon múlnak a szavazatok, hanem az adás-vételen...

(végépé)

http://gepnarancs.hu/2014/06/nyugdijast-kilora/#.U6Hil38vg-c.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
III/II-es volt a Belügyminisztérium frissen kinevezett állam
  2014-06-19 20:49:58, csütörtök
 
  III/II-es volt a Belügyminisztérium frissen kinevezett államtitkára
2014. június 19. 18:02
Hunhír.info

A ma megjelent HVG szerint Tasnádi László, a Belügyminisztérium nemrég kinevezett rendészeti államtitkára 1989-ben a BRFK állambiztonsági szervének operatív tisztje volt- írja az Index. Mondjuk az adott időben kezdődött el brutális gyarmatosításunk, és minket különösképpen nem zavar, ha valaki a csillagváltó SZDSZ-kártevőit vegzálta. Ha csak azokat.

A 61 éves Tasnádi adatlapját az Index is megtalálta az Állambiztonsági Szolgálati Történeti Levéltárának honlapján. Az itt látható adatok szerint Tasnádi 1988-ban főhadnagyként a BRFK állambiztonsági szervének III/II-2. Osztály C alosztályának megbízott vezetője volt. 1989-ben már századosként vezette az osztályt- írják.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76107
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A RTL buktatja meg a kormányt?
  2014-06-19 20:38:04, csütörtök
 
  A RTL buktatja meg a kormányt?
2014.06.16. 10:29 Szarvas Norbert

reklamado-600x400.jpgKicsit meglepő módon a társadalmi összefogások világában, az internet és szabadinformáció áramlás fénykorszakában véletlenül sem a harmatgyenge ellenzék, a társadalom másik fele vagy az EU a magyar kormány legnagyobb egyenrangú ellenfele, hanem az RTL Klub. Lehet ők lesznek azok, akik megbuktatják a kormányt saját zagyvaságaikba belezavarva őket? Mindezt miért? Nem miattad, nem miattam! Pénzért bmeg pénzért.

Hajlamosak vagyunk szentimentális green peace fátyolba csavarni hőlégballon fejünket, amikor a másikról van szó. Hajlamosak vagyunk más mércével, az univerzumi jó mércéjével mérni mindenkit, miközben mi magunk önzőek vagyunk és egoisták. Igazságtalanok vagyunk mindenkivel és mindennel szemben. Valószínűleg most is igazságtalanok leszünk, amikor az RTL klubbot fogjuk jó alaposan szidni, hiszen a pénz számukra fontosabb, mint mi, mint az igazság.

Mondhatni a magyar média megérkezett a játékba. Igaz ők már a következő meccsre érkeztek meg, de legalább végre itt vannak. A Híradó és a tőkeerős bivalymédiumok, mint az RTL klub legfontosabb feladata nem a katasztrófák közlése, majomcelebek legyártása, hanem a mindenkori politikával szembeni igazságszérum beadása, azaz szembesíteni, szembesíteni, szembesíteni (ahogy mondani szokás: a többi csak Hal a tortán"). Ne azért szembesítsen erőteljesen a Híradó, hogy támadjon. Szembesítsenek azért, hogy kordában tartsanak, megszorítsanak és ne engedjék a nép hülyítését.

Sajnos a média részese volt (ma is ) a néphülyítésnek féligazságaikkal, hazugságaikkal. Aztán jött a csúnya gonosz állam bácsi, aki most nem mérte fel helyesen az erőviszonyokat. Képes volt pofátlanul belerúgni a szent magyar információszabadságba, nyilvánosan bántani a nép Barátok közt-jét, megadóztatni a megadóztathatatlant. Lehet itt népet uszítani a világ ellen, zsidók ellen, lehet milliárdokat lopni, de kutyát nem érdekel. Viszont senki ne merjen Magdi anyushoz hozzányúlni, mert öri hari lesz. Hát van is.

Régóta hangoztatom, hogy a magyar nép viszonylag egyszerűen vélekedik a világról. Amit a híradóban mondanak, az úgy van. Ha a híradó bejelenti, hogy évszázados hóvihar van, akkor bizony az van a maga 5 centis leesett hójával. Ha azt mondja a média, hogy nem Magyarország tartozik a világnak, hanem ők nekünk, akkor bizony nem értjük, hogy a köcsög külföld miért nem fizeti ki tartozását az elnyomott magyar népnek. És ha ugyanez az igazmondó pöndörbajuszos média azt mondja, hogy a kormány lop, csal, hazudik, akkor bizony...

Ebben az országban az ellenzékkel az élen szinte minden fontos szereplő mindent elkövetett a média aszisztálásával, hogy a Fidesz hatalmon maradjon. A Fidesz viszont elfelejtette, hogy az igazi hatalom az információ. És akinek az információira igazán figyelnek, az irányít. Az RTL Klub volt az utolsó nagy tv orgánum, amit nem vásároltak meg kilóra, de nem is volt különösebben okuk a támadásra. Kicsit birizgálták az oroszlán bajszát, ami jót tett a nézettségnek és kész. Viszont az oroszlán úgy döntött, belefingik az RTL arcába és máris készen lett a ketyegő bomba.

Az nem elég hogy a kormány úgy állítja be a csúnya RTL-t, mint akik nem fizettek eddig adót (leszámítva az évi 7-8 milliárd forintot), az utolsó percben a média adót átalakították úgy, hogy az RTL lépéshátrányba kerüljön a kormány közeli TV2-vel szemben. Szerintem itt telt be a pohár náluk. Milliárdokról van szó, hiszen a kormány speciális ízlésrendőrsége azt várja most a szennyet gyártó RTL-től, hogy a teljes bevétel több, mint 40%-át fizessen be a különadóba, ami igazából nem is különadó/szektoriális adó, hanem szivárvány.

Mindenkit be lehet jól és rosszul is állítani. Az egész csupán megfogalmazás kérdése. Viszont az RTL klub-ra mindenki odafigyel, és ha ők következetesen 4 évig a kormányon fognak lovagolni, és kiborítgatják a bilit, akkor a kormány demokratikusan nem fog tudni védekezni, viszont átrendeződik a politikai harcmező, hiszen a közvélemény is egyre érzékenyebbé válik az állítólagos mutyizásokra. Ne is tudom..... a helyükben én nem támadtam volna meg az RTL Klub-ot!...

"panem et circenses"

http://iflgazdasag.blog.hu/2014/06/16/a_rtl_buktatja_meg_a_kormanyt?utm_source=bl oghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amerikai megfigyelők zúzták le a cionista lobbit
  2014-06-19 20:37:12, csütörtök
 
  Amerikai megfigyelők zúzták le a cionista lobbit
2014. június 19. 16:33
Hunhír.info

A június 3-án Szíriában lezajlott elnökválasztás amerikai megfigyelői, Paul Larudee, Joe Iosbaker, Judy Bello, Scott Williams és Jane Stillwater szerdán nemzetközi sajtótájékoztatón ismertették New Yorkban megállapításaikat, amelyek szerint Aszad elnök győzelme jogos és törvényes, kifejezi a nép akaratát. Leszögezték: választás Szíriában sikeres, szabad és átlátható volt.

A választási megfigyelők kijelentették: a hatalmas választási részvétel azt mutatta, hogy a szíriaiak békét, a demokráciát és az önrendelkezést akarnak.

Joe Iosbaker, az amerikai választási misszió tagja a nemzetközi sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a szíriai választás eredményessége és törvényessége, a szír nép akarata az Egyesült Államok, a NATO, a cionisták, és arab csatlósállamaik vereségét is jelenti.

Június 4-én jelentették be, hogy Aszad nyert 88,7 százalékkal a szíriai elnökválasztáson.

Bejelentést követően, tömegek vonultak utcára szerte az országban, hogy megünnepeljék a a hivatalban lévő elnök győzelmét.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76102
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gáspár Győzőtől Orbán Győzőig
  2014-06-19 07:41:46, csütörtök
 
  Gáspár Győzőtől Orbán Győzőig

,,Azért visít most a kétharmad, mert az RTL Klub olyan emberekhez juttat el az információt, akik idáig el voltak zárva a valódi hírektől.
Mostantól azok is megtudhatják, hogy mi és miért történik Magyarországon, akik eddig nem tudhatták. A hatalom meg félhet, mert van félnivalója.

Az információ ugyanis, tudjuk a klasszikusoktól, hatalom. Ezt használja ki most az RTL Klub, és ezért foglalkozik Gáspár Győző zajos világa helyett Orbán Győző zűrös mindennapjaival."

http://fsp.nolblog.hu/archives/2014/06/18/Gaspar_Gyozotol_Orban_Gyozoig/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kik és honnan irányítják Ukrajnát?
  2014-06-19 07:41:11, csütörtök
 
  Kik és honnan irányítják Ukrajnát?

Belga politológus a most hatalomra kerültek hátteréről.

A beiktatási ceremónián Ukrajna új elnöke Pjotr Porosenko az ország gyors normalizálását ígérte. Ennek ellenére az utóbbi néhány nap során az ukrajnai helyzet a végsőkig kiéleződött. Lu&#1089; Michel belga geopolitológus, az Eurázsiai Tanács a demokráciáért és választásokért (Observation eurasienne pour la democratie et les elections) szervezet vezérigazgatója Brüsszelből telefonon mondta el Oroszország Hangjának, hogy milyennek látja ezt a helyzetet, ennek okait és lehetséges következményeit.

- Az első, amit meg kell érteni, azoknak az embereknek beállítottságát, akik meghatározzák Kijev politikáját. Porosenko csak képviseli ezeket az embereket. Vajon kik azok?

Többségükben ezek vagy a Bandera eszméinek hívei, abból a közegből kerültek ki vagy közel állnak hozzá. Jellemzésük rendkívül egyszerű: ők azok, akik ellenőrzésük alatt tartották a náci titkosszolgálatokat. 1945-ben Gehlen német tábornok átadta az amerikaiaknak az összes titkos kémhálózatot, beleértve a Bandera-híveket is. Amikor pedig Németország NATO tag lett, a Bandera-hívek a CIA-nak kezdtek szolgálni. Még az ötvenes években a banderisták léteztek mint katonai szervezet, és a NATO aktívan felhasználta őket. Számomra úgy tűnik, hogy ez a történet fényt vethet arra a meglehetősen visszataszító szerepre, amit Merkel asszony játszik Ukrajna ügyeiben.

A müncheni banderisták közegéből került ki például Klicsko. Ki irányítja ma Ukrajnát? Jacenyuk, a jelenlegi miniszterelnök a múltban a Nemzetközi Valutaalapnál működött, és ugyanakkor az ismert amerikai szekta, a szcientológusok bankára volt. Egy másik példa - Avakov belügyminiszter. Ez egy nemzetközi szélhámos. Az első, amit megtett - megsemmisítette a minisztérium archívumaiban az összes dossziét saját múltjáról. És valamennyien nagyjából ugyanazt csinálták. Porosenko - hiba lenne csak egy szimpatikus ,,csokoládébárót" látni benne. Őt jól ismerik Afrikában, elsősorban az Elefántcsontparton, az úgynevezett ,,kakaóháború" kapcsán. A kakaó stratégiai nyersanyag a nyugati élelmiszeripar számára. A franciák, angolok és többek között Porosenko közötti a kakaóért kialakult konkurrencia következménye lett az Elefántcsontparton évekig tartó polgárháború zsoldosok bevonásával. Porosenko Ukrajna elnöke, de róla többet tudnak az afrikaiak, mint az ukránok. És ezek mögött az emberek mögött Washington áll, ahol mindenki helyett mindent eldöntenek.

Az USA-ban nagyon erős a hadiipari lobby és nagyon erős két politikai csoport van. Az egyik - az úgynevezett neokonzervatívak, ez a fiatalabb Bush elnök volt csapata. A másik - az úgynevezett realisták. Az ő vezérük Brzezinski, aki a Szovjetunió legádázabb ellensége volt, ma pedig Oroszország ellensége. Ez nagyon befolyásos politikai tényező, Obama elnök tanácsadója geopolitikai kérdésekben. Közismert, hogy Brzezinski új hidegháborút szeretne kirobbantani, három célkitűzéssel. Az első - a fegyverkezési hajsza újraélesztése, mivel az amerikai hadiipari komplexum jelenleg válságban van. A második - megakadályozni Oroszország újjászületését mint nagyhatalmat. A harmadik cél - lerombolni az Európai Unió és Oroszország gazdasági kapcsolatait és együttműködését, beleértve a partnerséget a földgáz terén. Többek között azért is, hogy a saját palagázukat adják el Európának annak ellenére, hogy az sokkal drágább, mint az oroszországi gáz. Ezeknek a céloknak elérése érdekében Washington arra törekszik, hogy összeveszítse Oroszországot Ukrajnával, arra készteti Oroszországot, hogy szüntesse meg a gázszállítást Ukrajnába, tehát Európába is, és végezetül arra kényszeríteni Oroszországot, hogy lépjen be abba a háborúba, amelyet Kijev folytat Ukrajna keleti részén az oroszajkú megyék ellen.

2014.06.18. 11:47
Forrás:
Oroszország Hangja
http://www.deres.tv/20140618/kik-es-honnan-iranyitjak-ukrajnat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.