Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Bocsáss meg Istenem - 1995. atlantiszi Istennek rock-ária
  2014-06-24 21:17:37, kedd
 
  1995-ben a média ismét az atlantiszi énekes aranyhalak kornál járt ismétlésben, melynek a játékosa, mint ismert Gina Lolobrigida lett volna már hetven éve is elmúlt talán, s mely alapján az összes alkoholista, mindenféle alsó világ 666 halak szülöttjét füvesét, református halakat áldozásommal, deformálásommal felemeltek, kiválasztottak, helyettem tanultak, lettek híresek, nevesek.

Fejem zúgott a Nagy Anna halál református helyetti jeruzsálemi világ végi begyűjtés alatt emberre, s rock-áriát énekeltek bennem és az egész iker tornyos házban a média elektromosságai, a fejemből jött a tiszta dal: Bocsáss meg Istenem! több szólamban. Nem lehet ezen csodálkozni, hiszen a spanyol pusztító végig üldözött egy életen atlantiszi énekesként, meg is csonkított.

Majd rátértek Vízi András nevével a Vízi táncsor zeneszerzőjére, a medúzára, amelyikkel kezdtek születésemkor, aki megírta a lírai karámnak azokat a dalokat, melyeket rajtam Illésék teremtői népei mentésével végrehajtott az Időjelek vastrágya hosszabbítás Balázs Fecó kezdettel a sötétkapusokkal.

Sokáig ünnepel még a börtön Halakat az ünnepi tortán, nincs rendőrség ellene már.

1989-ben jártak ismétlésben a születésemnél, a kiliáni Benedek utca 17. szám alatti Porácsné Dóra néni ezer éves állandó karmikus szereplőnél, amelyik előző életében vízbe fulladt, ezért akartak a Bodrogba fojtani, amit itt ismételtek a börtönnel, látni hatalmas erejét a borsodiaknak, romániai árvízzel és a parasztság vízbe fojtásával, integetve meghalásukkal hajtották végre anyám, az anyja és a rajtam végrehajtott csapások ismételt mentését. Porácsné már ión korban is élt, akkor alkoholista volt. Jeruzsálem csapását jelenti a többi drótgyári dolgozóval, a börtön cigányságával, melyekkel - tatárdombiakkal - ismételtek a Misztikus titkait egykori Izraelnek Anna reinkarnálódó főszereplővel, Pusztai papiással, Béressel, az okkultista nemesekkel. Ezek juttattak be szomorúszemű Johanna református Vörös Oroszlános kezdet ismétlésekor az Idegosztályra megölve engem 1990-ben a depressziós indiai cigánysággal, mint a Vörös Oroszlános nemesek állandó kíséretével Romániából.
Ez nem Magyarország, hanem Jeruzsálem és Románia. A parasztok nem tudták, nem is tudhatták, hogy a városiakat Gábor Zsazsa óta megtámadták, de még a náci sem tudta, nem is tudhatta, hogy az embereket számolják fel száz éve az elmeosztályokkal.

Csodálkozom azon, hogy a magyarok támadói közül a Lévayak és ember gyilkosok Bertalan utcai berendezéssel musicaleket rendeznek, valamint innen van Szekeres Adrienn három gyerekes médikus ember áldozó sötétkapus zeneszerzője is.

A romániai reformátusok, amik helyett foglyuggatást a hetvenes években végrehajtottak, a női Gabi besenyőből kihasználta a református férfi Gábor Nagy Anna halálnépe férjet, s emiatt minket megtámadtak ismétlésben is 16 éve, elhagyta ma a megyét, a fővárosba költözött, ember gyilkosságból élnek szép és minőségi életet, s támadtak, mikor ezt leírtam.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 57 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1302
  • e Hét: 3624
  • e Hónap: 9865
  • e Év: 62131
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.