Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Horn Gyula bibliai világ végi vasszarv második szobra
  2014-06-28 15:52:08, szombat
 
 



Dr. Hans Heinz: Radikale Varanderungen stehen befor Wohin führen sie, című adventista Utolsó küzdelem, Jézus élete Erdélyi sorozat része ez a könyv, melyben Horn Gyula nevének eredetét megtaláltam több vadállat fotójával együtt, a Satelittel, mellyel az elme médiája a születésem óta ember áldozásból beállított együtteseket bemutatta (ezek dalait és számait az összes magyar elmeosztálya roma börtönnek ismételte ember áldozással. Horn Gyulának, mint vasszarvnak, amelyiknek nagyokat szóló szája van és megváltoztatták az időket és a törvényt már a második szobrát állítja a Parabrutális Pszichografológia Bertalan utcai apokalipszise az Pán-európai Uniónak, mivel innen vannak mindannyian, ember áldozással a cigányság és kelet felemelését tűzték ki célul.

A Dániel és Jelenések könyve végén szereplő vaskor végrehajtója az egész Táncdalfesztivál, Vörös Oroszlán, valamennyi Hamvas Béla könyv, köztük Illyés Gyula Avonja is a színház az egész világ szereplőivel. 130 éve tart a vaskor 666 borsodi központból, amit születésem óta rajtunk hajtottak végre a német és magyar zsidók kezdetével, az Időjeleket a kötetben lévő dögnéppel, mint testenyészetekkel maguk helyett születésem óta.

Az adventi egyház Cseh Kelet könyvei szerint Tóth néven kezdődött itt már nyolcvan éve, Benkő Omegával folytatták anyám sorsával, Benkő Dánielékkel, mint pinázó és fertelmes Suttogó szörnyeteges Pán-európai Uniós Zöld Medeiával, Dávid Mónika újhelyi Koporsóhagyből lett feltámadt Szörnyeteg koporsója ötágú ember-csillagos kommunistáival a fajtalankodó Mónika Shownak, 16 éve történő kínzásommal. Már negyedik nap jár körbe rajtam, melleimnél fogva cipel, iszonyat és iszonyat a romániai hét hegy csapás.

Az adventisták helyetti áldozását a Szörnyeteg koporsójának nem értem, sem az ember áldozását Nagy-Magyarországnak valamennyi vasfüggönyöse, börtön gyilkosa helyett, amiket kimentett a megyéből, mint reformátusokat, amik helyett közölték velem a nyolcvanas években, hogy én kihasználtam a férjemet, így kezdődött az elmeosztály Szabó Pistike és Kiszely Ottó Talmudos ember gyalázata a zsidókkal,. Keller Dezső maffiáival. Mi közöm volt nekem a régi zsidó egykori korokhoz, hogy mindent beállított a Révész és Bertalan utca, miközben beduin indián Bernádrik Gyöngyi sorsát hajtják végre 1983. óta, mert kiállt a hája, bennem lévő médikus puffasztóval? Magyarország ellenes csapás, mint az egész borsodi 666 központ, amik futnak a médiában, mint Csepregi Éva báránya az utcanépnek?

Medúzánál pár éves koromban járt a média elmeosztálya, azzal, hogy engem helyette nem szerethet senki, ekkor bújtam születésnapomon, ahogyan Fábry irigység ismételte a diófa asztal alá, hogy ne köszöntsenek fel. Nálunk szörnyetegek voltak születésem óta, s már Miskolcra jövetelemig is szörnyűséget hajtottak végre a borsodiak az együttesek beállítása szerint, nem hiányzott hozzá a Kelet lírai karámja sorsa, amit a menhely hajtott végre egyesével végig haladva valamennyi megjelent versen, íráson, mint az enyémeken a roma börtönnel. Így kerültek Magyarország fölé, Így énekelte Oláh Ibolya romániai Parabrutális 666 csapása a Magyarország dalt Kati néven a börtön Ki Mit Tud-osok szervezésében.

1998-ban kezdték ismételni az Időjelek születésem kezdetét Balázs Fecóval és a sötétkapus Papadimitruval, Pogány Balázs gondnokoltjával az Időjeleknek a médiával Zoltán Erika szerelemre született japán gésa sorsát jelentő ismétlésével együtt menhellyel a II-es elmeosztály, ez az elme média van felettük, Madonnát is ez mentette meg, sajátja.

A csapások csodálatos életet élnek, megmentve valamennyi a könyvek szereplőivel együtt. Hogy a korok, mint egyiptomi atlantiszi sólyom kor berendezésre került azt jelenti, hogy az már ember áldozás előtt is ismétlésre került, folyamatosan mennek végig a könyveken és elméleten a borsodiak a Révész és Bertalan bérházaikat újító csapásaival a magyarok és emberek gyilkosainak. Míg itt vagyok, a kísérete a Bertalan utcának a lakásomban lesz, jólétbe téve, végrehajtva a sorsát az apokaliptikus csapásoknak, más dolguk nincsen, láthatatlan világban élőket jelentik, elme csapásokkal együtt, ezek a kíséreteik.

Visszatérve Horn Gyulára, nem véletlenül kapta a balesete után a vasglóriát a nyaka fölé. Itt csak ilyen politikusok vannak a borsodi csapásoktól.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 57 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1639
  • e Hét: 3961
  • e Hónap: 10202
  • e Év: 62468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.