Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Mikor mondják ki a nevemet a politikusok - elvitelünk innen
  2014-06-09 21:09:25, hétfő
 
  Mikor fogják az 56 éves Rákóczi tér gyalázatából tisztult Miskolc városa és egész megye 666 népének emberek megáldozását nyíltan kimondani a nevemmel? Mai napig engem piszkol a Talmud az Időjelek tompalátásával, akinek a népe Kata kocsmai kommunistákat jelenti, ő a coca cola beállított szereplője 1972. óta, rajtam élt emberi életet, mint a megtisztult, tisztességet kapott Rákóczi tér, akik a börtönnel kezdtek a kutyákkal születésemkor, helyettük nem szerethetett és tisztelhetett senki.

1967. óta emelik áldozásunnak a nincsen népeket, mint nyomorultakat, 1971. óta hosszabbít a Rákóczi tér Friderikusz Sándor hangelvevőjével a főnixnek legyekkel, Madonnával, mint II-es elmeosztály nemi csapásával Miskolcnak, Puniellával, mint mexikói karmikus börtön bűnözőkkel, Rózsaszín bombázók főnixes labor népével, Keresztöltés Rákóczi terével Keresztesiékkel, coca colás Időjelek tompalátásával a Talmudos Darnyi Tamás szemem megtámadása kezdetével vastrágya hosszabbításként, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójával, amelyik megváltotta barziliai mókus rendi maffiát is dobálásommal, kínzásommal a cigányság helyett, folyamatosan megy végig rajtuk és a fertelmeseken. A medúza mindegyik hangbénító helyett elvette a hangomat, így Kádár János helyett is a Kádár Kata éneklésekor, s visszamentek időben az orosz Rákóczi tér történelméhez Kádár Sára Hajnalka nevével Sári babámmal 1972-ben. A bankok, multi üzletek hangelvevők, hangom elvevésével emelték a parkinzorosokat is, vagyis ők is kommunikációs csapások voltak. 2004. óta azokat emelik, amik teljes hangelvevést okoztak a világban bárhol. Ez Miskolc teljes árnyékoskertjét jelenti az egész várossal.

Magyarország nem kárpótol embereket a száz éves emberiség felszámolása után, mert Magyarország nincsen, romániai vasfüggönyös és másféle berendezett könyvszereplőt jelentenek a református ezer éves karmikusokkal együtt, akik Busta zenei beállításával ismételnek, hogy én vagyok a színpadon a szereplő és az összes karmikus református deformációja, betegsége, én jártam egyikük helyett is a labirintusokat Alexandriai Katalin néven, én vagyok a Psziché Pszichografológiai kelet és cigányság megváltója is Zirkuli Katalin pusztai könyve elmeosztály végrehajtásában a világ összes pusztai népével, nemesével, Katalinjával, Jánosával, Mariannájával együtt.

Segítséget kérek, mert a mocskolásnak soha nem lesz vége, rettegésben élünk és kilátástalanságban, én hatalmas fájdalomban a rajtam és bennem lévő elmecsapásokkal. Braziliát mókus kerékbetörésemmel váltották meg megszállottságából Liptai elmeosztályával 2004-ig, ekkor a hangelvevők miatt ismételten véglegesen elvették a hangomat, miután dobáltak az ágyon a barziliiaikkal, ez a barziliai mókus füves elmeosztály. Idetartoznak Branyiczky Mihály és felesége füves népével a Bertalan utcához. Nincsen senkim, lehet mocskolni a rima Jeruzsálemnek a Rákóczi terével születésem óta megcsonkítva engem anyám sorsaként Ágneseivel ismétlésben. Megvárják hogy a beállított Ágnes kihaljon árnyékoskertiként, Okos Kati Ménesivel, amelyik szerepet játszik, hosszabbítja a Keresztöltést a Rákóczi térrel, szerető életet élnek helyettünk.

Mikor mondják ki, hogy a Hócipő és az összes média jelentése ember áldozás? Ózd népe teljes egészében belőlem él, rajtam váltotta meg karmikus elmeosztályát. Mikor mondják, hogy az egész elmeosztály médiája, amelyik helyett koldultatott az egészségügyi elmeosztály belőlem él Halak a tortán ünneppel?

Mikor mondják ki, hogy Miskolc a világ összes országát jelenti a mi áldozásunkkal?

Az Időjelek testenyészeti dögnépe születésem óta gyilkol engem maga helyett Balázs Fecó kezdetével a menhellyel és sötétkapusokkal együtt, az összes református megváltója én lettem. Minden torzulása miatt az elméknek megtámadtak minket folyamatosan és ennek soha nem lehet vége, mert ezek születnek meg.

Én vagyok Szelepnek a szopós kurva anyámmal együtt, ami az ő népének jelzőjét jelenti és ez a mocska Miskolc városának már 1983. óta tart visszament időben a Révész utcai beállítással Zoltán Erika elmeosztályával, mert puffadó halálra volt megírva az árnyék szerelemre született népe, a Mónika Show születésem óta Benkő Dániel születési körülményeivel kezdett ember gyalázatot az összes fertelmessel és sátánistával, utcanéppel, cigánnyal, az összes elmeosztályával a kommunista csapásoknak, amik így harcoltak végrehajtva az összes kommunizmust hidegháborúként rajtam. Soma börtöne szintén 1986-ban támadott rám Erikák és Ildikók helyett, amit folyamatosan ismételnek.

Mikor visznek el innen minket, akiken a világ történelmét végrehajtották és kínoznak éjjel-nappal a cigányság emelése miatt a Pszichografológia alapján, ismétlik az összes szereplő sorsát a börtönnel?

Segítségre van szükségem, olyanra, aki érthetően elmagyarázza a gyerekeimnek, hogy én vagyok a rima Jeruzsálem egyedül, valamennyi szereplő, skizopren refrén könyveket végrehajtó is egyszemélyben, miket hajtottak végre születésem óta trianoni németek és magyarok világ történelmi kezdetével és berendezésével, aki érthetően elmondja, hogy a kommunisták mit műveltek az elmeosztályaikkal, hogyan éltek emberi sorsot emberek megáldozásával, hogy Magyarország így szabadult meg a börtöntől.

Mikor mondják ki, hogy anyám apjának magyarok támadásának sorsát ismétlik folyamatosan a két apokaliptikus utcával, Kata kocsma kommunista alkoholistáival, vasfüggönyös Vörös Oroszlánosokkal rima Jeruzsálemből.

Mikor mondják ki, hogy a Vörös Oroszlános halál reformátusok Nagy Annája helyett teljes világ végi begyűjtést hajtottak végre rajtunk 1995-ben, s tönkre tették a családomat teljesen, megölve mindenkit a megjelent írások miatt is? Mikor mondják ki, hogy a Bertalan és Révész utcai berendezés végig ember gyilkosokat jelent hetven éve már romániai apokaliptikus csapásként, s folyamatosan innen teszik a politikusokat, a celebeket, média szereplőket?

Mikor mondják ki, hogy a lányom tartott el Nagy Anna halálnépe református kommunistái helyett születésem óta nyomorban tartva a sziklai nép sorsával együtt, pincésekkel, zöldekkel, s mindenféle csapással?

Mikor mondják ki, hogy bárányként megáldozott engem a főnix fekete árnyékvilága a zenészek utcanépével, köztük a hobokkal, mint skizoprenekkel, Shuszter Lóránt patkányaival, amelyik itt ismételt Romániával? Mikor mondják ki, hogy az összes együttes és énekes belőlem lett beállítva, az én csapásaimat jelentik már folyamatosan történő időhúzásukkal megöregedve, mint Fenyő Miklós erdélyi árnyék és az Illés Presser Gáborral együtt?

Mikor mondják ki a nevemet, hogy a börtön varjús színhez érve születésem óta az összes országban megjelent könyvet rajtunk a szereplők helyett végrehajtotta? Meddig tart még a kislány gyilkossága Magyarországnak, Romániával együtt, a romániai csapásokkal?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Macska úrfi
  2014-06-09 16:03:28, hétfő
 
  Kohut Katalin: Macska úrfi

Feketeség már nem taszít,
meg-megsimogatnám
selymes szőrét macsek úrnak
meg is csókolgatnám.

Sárga ór'jás szemeivel
tekinget távolba,
összeszűkült pupillával
egy pontot célozva.

Tán ott mozog a kisegér,
vagy a fűszál izeg,
vagy madárka szállt bokorra,
barázda is billeg?

Macska úrfin sötét kalap,
cica-lányok őre,
szerenádját annak adja,
ki előtte pőre.

Egyiptomi templom hőse
előle bujdoshat,
cicánk édes, bajuszával
zenét antennázhat.

Feketeség már kedvencem,
macskadalt szeretem,
tenor muzsikája leszen
a macska-szerelem.

2014. június 9.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Hazánk megvédünk (Carmen-óda)
  2014-06-09 04:46:53, hétfő
 
  Hazánk megvédünk
Carmen-óda
Írta: Kohut Katalin

Eszünk sótlan kenyeret,
otthonunk a múlt,
odalett a szeretet,
hitünk vízbe fúlt.
Hűséget ápol szívünk,
az otthon békesség,
hazánk Téged megvédünk,
jövőnk jólét-fenség.

Halál arat titkosan,
odalett egészség,
kerecsenünk nagy búsan
békére egyezség.
Madár-szárnyunk szabadság,
embereket védünk,
elhagy minket a vadság,
turulunk szeretünk!


2014. június 9.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 57 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 758
  • e Hét: 1907
  • e Hónap: 8148
  • e Év: 60414
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.