Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Sötétkapus dögök haldokoltatása börtönnel 56 éve
  2014-07-11 16:41:35, péntek
 
  A médiába ment könyveket korokkal együtt végrehajtó elmeosztályok skizoprenjeivel együtt a sötétkapus Lázárral kezdett nagyapa megölésével, az emberek legyilkolásával haladó sötétkapus dögjei a románoknak miskolci berendezéssel negyven éves korom óta haldokoltatnak szívemet szúrkáló, rajtam körben lévő suttogó médiájával Benkő Dánielnek, amivel kezdtek születésemkor nálunk anyám apjának sorsával, szegény magyaroknak. Magyarország az elmeosztályaival, sötétkapusaival, vasfüggönyöseivel mint közös néven rima Jeruzsálem megölte az életet a földön. Magyarország haldokoltat az elme politikusaival maguk helyett, mint skizoprenek helyett, valamennyi kommmunista kor végrehajtása mellett az összes feszületével az egykori koroknak, amiből a börtön feszületesek lettek a nyaralgató tisztuló börtön gyilkosokkal.

A sötétkapus dögök halálra ítéltek az elmeosztályokkal, a II-es elmeosztályával, hatalmas táborával a magyar elmebetegeknek, soha nem lesz vége a helyettük való haldoklásnak és betegség sorozatnak. Úgy fekszem, s úgy járok, hogy bennem nő a szőkék elmeosztályának Zoltán Erika és Berdnárik Gyöngyi beduin indián elmeosztálya - őket jó sorsra juttatta Sátoraljaújhely, tele arannyal húsz éves ismétlésben, születésem óta tart a beduin indiánok helyetti támadása apámnak már a hatvanas évekig, tehetetlen volt apa ekkora elmeosztály és sötétkapus, börtön ember alázó csapásai ellen a miskolciaknak. Tóth atyaifiakként elvitt áldozásommal megmentett rima Jeruzsálem csapásai, mint állandó történelem másítók csodálatos életet élve már diplomások. A tóthok nyaralnak Szlovákiában is.


Úgy zajlik a miskolciak emberiség felszámolása, hogy minden egyes elvitt és itt lévő tagja a rima Jeruzsálemnek könyvét és sorsát egyesével előző élete sorsával együtt végrehajtotta. Így volt ez a beduin indiánoknál, szegények, kiválasztottak lettek Müllerék menhelyétől, ez jelenti a mindenkori politikát születésem óta, az elme, bolondok, elmebetegek, füvesek, drogosok, 666 központ csapásainak emelésével, együtt az összes elmeosztállyal.

A beduin indiánok az ország csapásait jelentették, születésem óta ember gyilkosok. Berdnárik és felesége úgy éltek, hogy a fogatlan asszony elvette a férje pénzét, majd mikor elfogyott, elzavarta. Ezt apán hajtották végre 1967. után, nem tudtuk, mi gyerekek, mi történik a családban, anyám elmebeteg születése óta a Benkő börtön reformátusok gyilkossága és a média Gábor Zsazsa szőkéinek, Kovács Erzsi börtön népének folyamatos kommunikációs bénítása folytán, ezért furcsa, hogy az apja sorsával kezdtek a lírai karámmal, az Omegával és a Benkő színész családdal apa családjával együtt magyarországi világ történelmet a focizó jehova általuk elgázolt kutyájukkal, még furcsább, hogy a fogam sárgítói, a borsodi jehovák, melyek berendezték Szombathelyet 1991-ben vasfüggönyösök folytatása miatt és sárga melegítőjét rám adta a Dental Soft ügyvezető igazgatója Kati maga helyett, hófehér fogsorát mutogatva, nem kerülnek megbüntetésre a fekete mágiájuk miatt.

Megszülettek a beduin indián gyerekek, karmikusként, Gyöngyi fasisztaként, testvére utcanépként, természetesen szégyellte az apját, ezért a 666 menhelye minket összezúzott a kommunistákkal együtt, mert nem bírták elviselni, hogy helyesen tudok írni, ezt nevette Szabó István párttitkár Újhelyben, büntetni sem lehet, mert elmebeteg az összes kommunistával együtt, ezt jelentik a politikusok 130 éve Borsodból.

A beduin indián Gyöngyit boltba helyezték el, mint zsidók elleni gyilkosság végrehajtóját előző életében, engem nem engedtek a boltba, remegett minden részem, annyi rontást kaptam a menhelytől. Gyöngyi gátlástalan volt, nagy hangon élvezte a bolti életet, nem fóbiásan, majd egy rendőr jött megmenteni a csapást. Majdnem minden csapást, mint a tüzelő szuka Kőrössy Katalint a rendőrség jött elvenni feleségül.

Ekkor értek ismét a Kovácsokhoz, Ókovácccsal kezdtek, valamennyi Kovácsot kitermelték, bár Kovács Öcsi hívőként pulyaszeplősítő volt a világ a kezdeti berendezéskor, a többi 666 központhoz tartozik.

Kopcsikné náciként már három gyerekesként boltos volt ekkor Karcsáról szintén a kör ABC-ben fogatlanul. Létezett valamilyen karmikus bűntetés-féle, de ez a természetes törvénye volt tetteik következményének. Azóta a gyerekei megnőttek, szaporodott a náci és fasiszta és ez csak két család dr. Barna Gabriella fehér mercedeses mellett a Révész utcai magyarok és emberek csapásai közül, amelyek sorsát Müllerék végrehajtottak, valamennyi borsodi 666 égetésre ítélt bibliai csapás sorsát.

Minden vendéglátó egység képvisel egy-egy könyvet az ember gyilkosságból emelkedettek közül, mint a Barabás, Karinthy, hiszen valamennyi könyvet születésem óta végrehajtották rajtunk, a Heiti hetes sorsát Idegenhangú Évaként 2001. óta Stallerékkel ismétlésben, mint aminek a méhébe kellett volna taposni, értelmiség legyőzők, esernyővel védték magukat az elmebetegek. 1983-ban zúztak össze kommunikációsan, bennem volt már a Rákóczi tér fertelme az egész testemben, mint főnixes világ végére várók védekezése.

Elég ok volt az elmeosztályok támadására, puffasztásomra, hogy Berdnárik Gyöngyi beduin inidiánnak, mint fasisztának magyarok és emberek gyilkosának kiállt a hája, húsz éve támadtak meg ismétlésben a kiállt hájú miatt. Így kell elemezni a borsodi összes 666 csapását, előző életük tetteit is végrehajtották, mint a börtön bűnözőkét, Ágotainét, M-né Erikát, baszógépeit a Ferenceknek, mivel a politika szerint valamennyi Ferenc áldozásommal felemelt, , s valamennyi börtön csapást eltart a nyuddíjfolyósító, mint Porácsné Dóra nénijét a Bodrogba fullasztómnak már negyven éve nyugdíjjal, miont ezer éves állandó apokaliptikus csapást.

Hiába is írok bármit, a karmikusok, mint nyanyák és halál reformátusok Nagy Anna népeként továbbra hagyják el megyét, Pestre költöztek valamennyien az elmúlt 56 év alatt, meg külföldre. Elég, ha Ágnes valaki, s már ok a sorsa és szerepe végrehajtására. Az egész országon végigment a három elmeosztály születésem óta, minden parasztot kitermelve a kommunista elmeosztályokkal, egymás utáni összes kommunista kor végrehajtásával az Illés apokalipszisével G.Maczó Ágnesnek.

Nem bírom tovább, ez a világ Jeruzsálemnek nevezett Magyarországnak nem számít, hiszen csak az egyszeri életű embereket áldozta meg az elmeosztályaival és börtönével.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Újjászületés
  2014-07-11 08:22:09, péntek
 
  Kohut Katalin: Újjászületés

Ötvennyolcban megszülettem,
féktelenek tettek tönkre,
epedek közös jövőnkre,
ünnepelni vágy a szívem.

Várom a halált évek óta,
újjászületésre vágyom,
ismét emberség az álom,
égi erők - vigyetek el tova.

2014. július 11.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 56 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 303
  • e Hét: 711
  • e Hónap: 12416
  • e Év: 51417
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.