Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Kohut Katalin: Enyém is e Föld
  2014-07-14 20:51:58, hétfő
 
  Kohut Katalin: Enyém is e Föld

Ésszel él az ember - mondják sokan,
mégis szívemmel éltem boldogan.
Ragályos kór mikor foglyul ejtett,
s szemeim már többé nem könnyeztek,
jöttél akkor mankóm, talán későn,
lelkembe pingáltad neved féltőn.
Láttam tönkretett, elveszett létem,
magam tángáltam, hol a reményem?
Indulj jövőbe! - erőm biztatom.
Enyém Föld-gyönyör, magam nem hagyom.


2014. július 14.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Gyász
  2014-07-14 19:28:15, hétfő
 
  Kohut Katalin: Gyász

Hosszú hajam fehérbe öltözött,
mikor szép tested sírba költözött.
Örökké tartó magányos gyászom
kísérik csillagok, rózsa-virágom.

Kertem rózsaszín bimbói várnak,
szívemből sóhajok muzsikálnak.
Bérelt lakhelyed mindig viselem,
velem leszel, míg tárul végtelen.

2014. július 14.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pierre Kositzky börtön kígyós és Andó Marianna Sátán 1986.
  2014-07-14 08:39:20, hétfő
 
  A két börtön bűnözője a Bertalan utcai apokalipszisnek már külföldön, Spanyolországban hirdeti magát. Nem titok,hogy Andó Marianna perecesi okkultista Kos nő csapás sorsát 1986. óta hajtja végre a börtön felettese, nyakamban és fejemben lévő strummával, mint teremtő kígyójuk, amit másképpen Sátánnak is neveznek. Marianna sorsát nemcsak a neve miatt hajtja végre a Rákóczi tér összes hosszabbítója sorsával és az elmeosztályokkal, hanem tisztulnak Anna indiai láma cigányság kezdetével a Kelet Cseh Károly sorozata alapján ember áldozással, az erdő azt sem tudta hogy létezett, minden gally és ág fel az égre lázadt sorai alapján a keletes Cseh Károlynak őz szereplőjükkel, amelyik már meghalt Bertalan utcában, én voltam az őz is, a madarakkal, valamennyi Ádám és Éva népének börtönével. Kállai Tibor nevét Kállai színészével az űrhajóval járó menhelynek a Rákóczi tér több Kállaival együtt, Kállai kettős média argentin tangójával Kállai RTL klub vezetőjének börtönével ismételve. 1986-ban támadtak meg az összes börtön bűnöző baszógépeinek sorsa miatt, azóta tisztulnak, hagyják el az országot Ádám és Éva zsidó Sátán erdő népei. Valamennyi erdei állatot behelyettesítettek, vannak sünök, szarvasok Szarvas beállításával Szarvas helység központi hellyel, Paduchjával a lengyeleknek Kiliáni Noé bárka építőivel, majd az amerikai utcanép elmeosztályának Noé bárkájával, amit újjáépítettek házépítés sorozatában a két elmeosztálynak. Kacsa már megöregedett, megtisztult, Medve Marianna szőke nemi csapásként kb. négy éve lett az Időjelek Motsilnik Katalin hintás kislányával Pestre költöztetve a . Megtisztultak a Szarkák is a miskolci szarkahegyi nácikkal - füstölő kéménnyel kerültek az elmebetegek berendezésre - az én Sátán feleségeként való kínzásommal, de már húsz éve átcserélték a tetőiket, mint ahogyan a Bertalan utcai ember árnyékok is elmentek végrehajtva sorsukat ismétlésben és újítják a lakásaikat, autóval tobzódva jólétben élnek a börtönnel buzikkal és fertelmesekkel. A szarkahegyi egyik volt kurvája a városnak a Lila kocsma előtt árulta testét. 16 éve ismételt támadásukkor az elmeosztály gyilkolása közben megtisztították, három gyereket és férjeket kapott a börtöntől. Ekkor mentek végig a politikusokkal és budapesti rendőrséggel Jeruzsálemből Teve utcai képviselettel az Észak-Magyarországban megjelent írásokon. Dávid Ibolya és Therry Black Rácz az elmeosztályról képviselete a két kínzómat, az elmeosztályt és a Rákóczi terét Miskolcnak.


Nem titok, hogy a kukó cigányok helyett adtak engem férjhez, s hogy ezek kastélyban nyaralgatnak, mert a cigányságnak ura van gyerekkorában már. Ildikó Telefongyári sorsát hajtották végre ugyanekkor, már végig a menhelyiek végrehajtásában együtt a börtönnel.

A két börtön bűnöző 1990-ben szállta meg a lakásomat, valósággal sakkban és rettegésben tartottak a bűnöző barátaikkal, majd Andó megtámadta a nagyobbik lányomat karate rúgásokkal a Zsarnai-piacon. Baráti köreik a TV2-t alapító pirosozók közül kerültek ki, de valamennyi Zsóka innen van.
Emberré válásuk az én áldozásommal szintén születésemkor kezdődött meg az Erdő népe kezdetével a kommunista kornak Kata gyümölcsei versem alapján.
Kositczkyval rokonszenvezett a miskolci bírónő, soha nem kapott keményebb büntetést a külseje miatt. Egyszer a rajzait hozta megmutatni, köztük volt a Kígyó, vagy Begyó gyerekversem eredete, Begyónak nevezte el a börtön Sátánját, kígyóját, ami az övékét jelenti Ádám és Éva népeként az erdőből, ami mutatja, hogy a Sátán csak egy az erdő népből.
Oszwald Marika Piroskának kellett volna találkoznia az erdőből a rókával, a farkassal és a varjúval, majd a kígyóval, utána átmennie a vizen, ami nála megtörtént természetesen, ezért él vígan, mókázva a szőke hajú kiválasztott születésem óta. Nekem minden csakra központomat becsináltak rontással, nehogy emberként átmenjek a vízen.

Baráti köreik az összes lánykereskedelmét Miskolcnak összefogják, köztük Antal Jenő szexuális nemi fajtalankodóját a borsodi elmének Pusztai László Hírnökös börtönével, sit kurváival együtt. Andó sorsát a média kb. 5 évvel ezelőtt ismételte az én kínzásommal, végig mint Sátán felesége Marianna helyett már 16 éve, mert Marianna a neve és szőke.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hal-per elmaradt 1960-ig Gina Lolobrigida ellen
  2014-07-14 07:59:22, hétfő
 
  Halpert néven van berendezve ismétlésben már 1960. óta Gina Lolobrigida ellen a magyar igazságszolgáltatás által el nem ítélt Atlantiszi halakként atlantiszi történelmet borsodi Bertalan utcai berendezéssel okkultista Halak szülöttekkel már száz éves berendezésben Jeruzsálem csapásainak el nem ítélése. A különféle Halak szülöttek csodálatos életet élnek, bár könyvekben ki lettek adva, mint rossz tulajdonságúak, mint Salankó István a kiálló arccal bíró alkohlolistája Miskolcnak, amelyik helyett két dudort kaptam a fekete mágusi sorsukat végrehajtó Staller Ilona Heti Hetesének Idegenhangú Éva forgószél kommunistáitól, a többi Halak szülött csapásaival együtt, mert folyamatosan emelik a Halak szülötteket egykori atlantiszi kezdettel, arany vilolinkulcsával a Kodály énekeseknek. Gina, akár Sophia Loren, amelyik 1986-ban ért el a végéhez a náci gyilkosságának, ekkor kaptam idegösszeroppanást helyette mára megöregedett, akár Brigitte Bardot, amelyik fehér-zöld csíkos nadrágját a Bardot halál éjszakája képviselőjének a Pszichografológiából 1972-ben kaptam meg, már akkor egy éve emelkedett Friderikusz Sándor kezdetével a főnixes Rákóczi tér Soros György egykori Soros Sáriból létrehozott magyar zsidó által. Soros György sorsát itt ismételték pár évvel ezelőtt, ember gyilkos ördög. Liz Taylor Halak misztikus szülöttként lett kiadva könyvben, borsodi berendezéssel lett színésznő. Minden Szabó idetartozik, akár a Kovácsok, Molnárok, minden egykori szakmából lett csapások.

Minden korokat végrehajtót felelelősségre kellett vonnia az egész világnak, a könyvek szereplőivel együtt, melyek három gyerekesek mindenütt a világban. Tegnap Szász három gyerekes filmrendezőt mutatták, szerelemben él ember gyilkosságból három gyerekével, világ hírű lett és ennek soha nem lesz vége a médiától.

A Heti Hetesben bemutatottaknak, köztük Stallernek, Gálvölgyi Jánosnak Katikaként is, Hajósnak, Hernádi Juditnak felvett újhelyi névvel Hernádi Csöpiből és Babiból, már három gyerekesként emelték őket a Hecskéről, mára nyugdíjba mentek már a hatvanas években el kellett volna pusztulniuk, mint Időjelek megadóinak teremtményei a börtönből úgy, hogy halkabban pirosodik a vér és rájuk oltják a villanyt, azóta járnak körben emberek, a mi gyilkosságunkkal, amin az országa a csapásoknak nevet.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 56 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 327
  • e Hét: 1476
  • e Hónap: 7717
  • e Év: 59983
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.