Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
1986. Miskolc női népének gyalázata - rendszerváltás elmével
  2014-07-16 10:09:24, szerda
 
  1986-ban a kommunista forgószeleket Bertalan és Révész utcán történelmi korokkal végrehajtó elmeosztály Lévay Györgyi és férje főszereplésével betett egy cikket az Észak-Magyarországba, hogy Miskolcon az árnyékokat megerőszakolják. Így hoztak engem ide hatalmas hipnózissal a börtön bűnözőkkel, gyalázatával a Jakubcsek elmeosztálynak a budapesti és a miskolci két elmeosztállyal, amelyekhez az összes könyvszereplő is tartozik, mint a Buraiak a Bertalan utcához a Burikkal amerikai háborúval, amit rajtam is ismételtek, míg a Kőszegi kezdete öcsém Lendvais gyilkosságának építkezett és tovább tanult, szaporodott a II-es elmeosztályról. Nem látni rajtuk, hogy elmebetegek, csupán a homlokráncolásáról gondoltam Anikónak, hogy az elmeosztályhoz tartozik a csoki evőkkel együtt. Hatalmas az I-es és II-es elmeosztálya Miskolcnak, kihalásra lettek ítélve, amit rajtunk hajtottak végre, ők jelentik a jövőt Müllerékkel.

Rendszerváltáskor a belőlünk lett három gyerekes Orbán Viktort állították fel, s a majom Deutsch Tamást sumer kori történelemből az elmeosztályok, Lévai forgószeles magyarok és emberek gyilkosaként szaporodtak, dőzsölnek, míg az elmeosztályuk skizopren refrénként az összes megjelent könyvet rajtam végrehajtotta, az egész világot érintve, kerékbetört Alexandriai Katalin írásom alapján Katalin kerék református eredettel Orbán Viktor helyett, ez lett volna a sorsa.

A Rákóczi tér vázával volt megírva, hogy így megy randevúra az iker tornyiakhoz, a többiekkel együtt, de a csíkos vázájukkal az ózdi Herceg Tibor a Zsíros Rákóczi tér helyett hozzám érkezett meg. Ekkor történt, hogy a pesti plasztikai sebészet megműtött Zalatnay Sarolta magyar börtön Vörös Oroszlános Ki az úr házban? novellám főszerepjőként sorsát elhordoztatva folyamatosan, most ismétlésben tették tönkre a melleimet Dávid Mónika szörnyével.

Miskolc olyan életet élt a Rákóczi téri árnyékokkal ember áldozása óta, ami által emberként dőzsölhetett. Avasi vasfüggönyösökhöz mentek a Fészekrakó vasfüggönyös cigányok, tisztulnak tőlük is, bár ugyanolyan csapások. Valamennyi orvos belőlem lett az országban, dr. Tűzkő Judit II-es elméje adta az összes alkoholistát, füvest, ufós elmebeteget. Dr. Tűzkő szőkeként belőlem lett pszichiáter, most áthelyezték a megreformált elmeosztály terápiásaihoz, mióta én 16 éve haldoklom az árnyékok helyett, gyalázatban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány Ferenc az orvosoktól anyámból idegbetegként
  2014-07-16 03:32:50, szerda
 
  Gyurcsány Ferenc anyámból született idegbetegség az orvosoktól. 1990-es újra kezdésekor születési történelemnek Csoki kutyája miatt nagyapának- valamint a pokol angyalai Csoki temetése miatt - csokit kerestek a zsebeimben a Keletesek idegosztályán, amikor a Misztikus titkokat, mint egykori pusztai izraeli történelmet Anna református főszereplővel és a mezőkövesdi Halak református sorsát Szomorú szemű Johannaként előlről kezdték a Vörös Oroszlánjával az összes kommunistának és benne lévő vallásoknak a románok.

Ekkor rajzoltam meg a szegfűs cserepet, amiből szegfűs pártja lett az emberi látleleteknek, még Orbán Viktor romániai nyomorult, három gyerekes családból szaporódó és tékozló magyar néven szereplő alkoholistái és cigányságai mellett.

Anyám vérbeli kommunistaként mindig Gyurcsány - Csányi - Józsa Gyuri -és hasonló könyvekben szereplő nevek ismétlőivel ember gyilkosként - szavazó, Gyurcsány-párti. Hogy is mondanám el neki, felfogni úgy sem tudja, hogy Gyurcsányt az orvosok belőle hozták létre, mint látleletet, akár a vőmet a bal szemem tompalátásából a Talmudos zsidók Időjelek megadójának, 42 éve él belőlem a két Rákóczi téri hosszabbítás mellett emberré válva élve az életemet. Folyamatosan támadtak 1972. óta tompalátása, hisztije miatt, a gyerekeket is, meg hogy senkivel sem tudott szembe nézni. Így tanultam 1980-ben ismét, nem tudtam az osztályfőnök szembe nézni, azt hittem végig, hogy ennyire határozatlan vagyok és félős. Féltem az igaz már mindentől és mindenkitől, hiszen rettegtetésben éltem, 1980. óta naponként megalázva lettem emberségem miatt a volt férjem és Rákóczi tér részéről, kiabálta nekem, hogy genyó, kicsinál engem, nem fogok pöffeszkedni az irodában. Ideértek húsz éve, ekkor Orbán Viktor kitüntette a belőlem lett gyors-gépírókat a Parlamentben. A hangomat a börtön és elmeosztályok kapják meg 1971. óta Sólyom egyiptomi történelem börtönének ismétlőivel és berendezett egyiptomi asszony, amelyik helyett hangszálaimat megműtötték, valamennyi egyiptomi történelem végrehajtásával 1971. óta, Friderikusz Sándor helyett.

Például a refluxból, ami kígyójától van a két elmeosztálynak, a számban, gyomromban, minden részemben eleven rontás van - Kovács létrehozott egy alapítványt öt éve, támogatja hanganyaggal a börtön Varga Rózsa sztárságát vasfüggöny ismétlésben.

Anyám a virágokat nem nézte semmibe, naponkénti jelenetek voltak, mert apa romantikus ember volt, mindig hozott virágokat neki. Már Medveczky Ilona sorsát hajtották végre, mert csak csak a műanyagot értékelte a Halak horoszkóp szülött, amit húsz éve ismételt a két elmeosztály rajtunk az öcsémen Bazsányi Mihály egykori római egyházas sorsát, vitte a római templomba kereszteket vetetve keresztutakat járva, de kiadták Brigitta keresztútját is. Semmiről sem tudó embereket keresztre feszített a két utca, Bertalan és Révész Magyarország csapásaiként születésem óta ismételve a hetven évvel ezelőtti magyarok támadását Benkő névvel az apokalipszisben.

A magas vérnyomását anyámnak Esztergályos Ceciliával állították be, a Spar és többi üzlethálózat sötétkapus dögjei ismételték rajtam az összes média tettét hetven évre visszamenőleg. Esztergályos sorsát 1985-ben már rajtam kezdték el sálkötéssel, ami állítólag a főnixes Dévényi zsidó karmikus szerint nyugtat.
Farkas Ágnes szőke nyomorult földszintes sorsát születése óta hajtják végre Romániából Farkas börtönével a románoknak, a tik sem vagytok magyaroknak.

Magyarország kihalatta a családomat a két elmeosztályával és Rákóczi terével, nevünket a Rákóczi tér vitte tovább, azért, mert szép voltam és tehetséges, ez baj az ortodox zsidóknál Bizottság beállítása szerint. Magyaország megölte az embereket, emberhez méltó sorsot élnek a pokol népei az árnyékokkal, dögökkel, mint Malek Andrea fő nemi gyalázóival az elmeosztályának Pszichografológiai rendetlen halakként az összes rendetlenjével a két utcának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 56 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 206
  • e Hét: 1355
  • e Hónap: 7596
  • e Év: 59862
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.