Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Világbotrány: mérges gázt vetett be a palesztinok ellen a te
  2014-07-19 19:41:58, szombat
 
  Világbotrány: mérges gázt vetett be a palesztinok ellen a terrorrezsim
2014. július 19. 15:56
Hunhír.info

A palesztin egészségügyi minisztérium jelentése szerint a nemzetközi jogot és egyezményeket brutálisan megsértve harci gázt vetett be Izrael a Gázai-övezetben. Civileket, köztük sor gyereket ápolnak fulladásos tünetekkel a kórházakban. Reméljük, az állítólagos korábbi szíriai vegyi-támadások miatt már az ország lerohanását tervező globálatlantisták a cionista rezsimet is mórere tanítják a tiltott tömegpusztító fegyver bevetése miatt.

Ashraf al-Qudra, az egészségügyi minisztérium szóvivője több tucat fulladásos esetről számolt be. Mint mondta, nagy számban lélegezték be nők és gyerekek a tiltott vegyi anyagot. Felhívta a figyelmet, hogy a lakosság nedves kendőkkel közlekedjen, és ponyvákkal, fóliákkal védje otthonát a gázfegyvertől.

Hunhír.info - PressTv

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76885
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Katolikus egyházmegye állíttatott holokauszt-emlékművet? Mik
  2014-07-19 19:39:26, szombat
 
  Katolikus egyházmegye állíttatott holokauszt-emlékművet? Mikor fog ilyet állítatni magyar hőseinknek?
2014. július 19. 09:28
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Aligha szükséges szociológiai tanulmány annak bizonygatásához, vidéki nagyvárosaink közül melyikben él leginkább zsidó reneszánsz, s ennek jeleként hol történhet meg az, hogy azt önként támogatja az illetékes katolikus egyházmegye is. Mert igen, nem tévedés: a ki tudja, hányszor lekirekesztőzött Magyarországon ilyesmi is lehetséges.

Nem nehéz hát kibarchobázni, melyik városról is van szó. Szegedről, természetesen. Amint magunk is jeleztük, a Mazsihisz honlapján csütörtökön öles hírcikk tudatta, hogy tegnap holucaust-emlékművet avattak az ottani Dóm melletti parkban.

A régen várt aktus során Markovics Zsolt szegedi főrabbi hangsúlyozta, hogy itt létesült ,,az első olyan holokauszt-emlékmű, amelyet nem kormány, nem város, nem önkormányzat, hanem a katolikus egyházmegye állíttatott", majd Kiss-Rigó László, a Szeged-csanádi Egyházmegye püspöke elmondta: ,,a katolikusok összetett érzésekkel emlékeznek a vészkorszak tragédiájára. Szomorúsággal, együttérzéssel, és arra is gondolnak, hogy a tragédia áldozataiért sokan és sokat tettek ugyan, de többet kellett volna."

Most viszont mind többet s többet kell lehajtott fejjel sétálnunk ott a Tisza partján is, és emlékeznünk megint másokra. Igen, mindig csak másokra, de sohasem magunkra. A mieinkre, néhai hőseinkre.

Pedig ugye lenne kikre. Mert a Tisza-parti metropolisz neve korántsem csak Bálint Sándorral, Juhász Gyulával, Móra Ferenccel vagy Tömörkény Istvánnal forrt egybe, hanem Horthy kormányzóval is. Sőt mindazokéval, akik ott ellenkormányt alakítottak 1919-ben. Ahonnan elindult az országépítő gondolat. Ama ,,szegedi gondolat". Amelyre áldását adta akkor a magyar katolicizmus nagyja, a kortársai által ,,szegedi Kapisztrán"-ként emlegetett Uzdóczy-Zadravecz István, a későbbi ferences tábori püspök is.

Lehetne még sorolni persze, ki mindenkinek nincsen emlékműve Szegeden, mindenesetre ama ,,emlékezetpolitika", amint ezen eset is mutatja, csak egyféle irányban hat, éspedig egyre többek óhajával szemben. Akik azt kérdezik, mikor fognak a mieinknek is emlékműveket állíttatni, élükön a szóban forgó egyházmegyével?

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76871
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Angela Merkel, a kiherélt németek kancellárja, Izraelnek szu
  2014-07-19 19:32:18, szombat
 
  Angela Merkel, a kiherélt németek kancellárja, Izraelnek szurkol a gázai fronton

"Minden országnak kutya kötelessége megvédeni magát, ha támadás éri", jelentette ki Angela Merkel német kancellár ma Berlinben, majd a félreértések elkerülése érdekében hozzáfűzte: "Izraelnek joga van az önvédelemre" (Recht auf Selbstverteidigung), majd kijelentette, hogy Németország Izrael oldalán áll a jelenlegi konfliktusban - tudósít az n-tv.de hírportál.
Zoom
Angela Merkel és Binjámin Netanjáhu
A háborús bűnös Bibi Netanjáhuval gyakorta puszilkodó, a közel-keleti térséget terrorizáló izraeli hadsereget atomfegyverrel is fölszerelhető ingyen tengeralattjárókkal fölszerelő Merkel ezután mélységes aggodalmának adott hangot, amiért szerinte az Izraelt támadó Hamász egészen modern fegyverekkel is rendelkezik, ami rendkívül nagy veszélyt jelent Izraelre.
Zoom
Izraeli tank - Merkelt a Hamász modern fegyverei aggasztják
Angela Merkelt az újságírók eredetileg arról kérdezték, mi a véleménye arról, hogy a Gázai övezetben ismét sok a civil palesztin áldozata az izraeli hadsereg támadásainak. A német kancellár erre a kérdésre adta a fenti választ. Megjegyezzük: Merkel már a mostani izraeli gyilkolászás kezdetén fölhívta telefonon Netanjáhut és közölte vele, hogy Németország mellette áll a küzdelemben.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/4/130559/#ixzz37w8cK2mM
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balkáni bért kap a magyar munkás - belátható időn belül nem
  2014-07-19 19:29:18, szombat
 
  2014-07-19. 17:41
Balkáni bért kap a magyar munkás - belátható időn belül nem is érjük el a nyugat-európai szintet

Egy német minimálbéres kétszer annyit fog keresni, mint amennyit az a magyar dolgozó kap, aki átlagbérért dolgozik. Luxemburgban közel 600 ezer forintnak felel meg a legkisebb kereset. Ha a nettó béreket nézzük, a kép még lehangolóbb. Csaknem annyit visz haza egy magyar minimálbéres, mint egy montenegrói vagy egy szerb.
Kétszáznegyvenezer forintnál jár a magyar átlagbér - bruttóban. A magyar dolgozó átlagban így bruttó 1500 forintot keres óránként. (Ebben benne van az alapbér és a nem rendszeres jövedelmek is, mint például a jutalom, prémium.) A német minimálbéres ennek közel dupláját fogja.

Munka a Dunaferrnél (Fotó: Stiller Ákos)
Óránként ugyanis 8,5 eurós - 2600 forintos órabért - vezetnek be Németországban. Európa gazdaságilag legerősebb államában eddig csak úgynevezett ágazati bérminimumok voltak érvényben, amelyekről a munkáltatók és a szakszervezetek állapodtak meg. A minimálbér bevezetése 2015-től lép életbe Németországban, ugyanakkor egyes csoportok kimaradnak az intézkedés alól, illetve átmeneti időszakok is lesznek bizonyos ágazatokban.
A magyar munkavállalók java részének álomként hangzik az óránkénti 2600 forintos (bruttó) minimum bér. A magyar minimálbér órára lebontott - 635 forintos - összege ugyanis csak kicsivel több mint 2 eurónak felel meg. Vagyis, amit egy német dolgozó megkeres egy óra alatt, azt egy magyar fél nap alatt.
A magyar minimálbér mellesleg európai uniós összehasonlításban az alsó traktusban található meg. Igaz, a régiós vetélytársakkal egy társaságba tartozunk.
Loading infographic
A grafikonból kirajzolódik pár érdekesség. Először is, a kínai minimálbérek a leggazdagabb tartományokban rohamosan zárkóznak fel a közép-európaiakhoz. Sőt, van hely, ahol egy kínai munkás már többet keres, mint a magyar minimálbéres. Másodsorban az, hogy a közép-európai államok minimálbérszintjei - a magyarral együtt -, ha közelednek is a nyugati szintekhez, egyelőre úgy fest, hasonló ütemű növekedéssel belátható időn belül nem érik el a nyugat-európai szinteket. Harmadrészt pedig az látható, hogy a válságban lévő délkelet-európai államok úgy reagáltak a krízisre, s igyekeztek növelni versenyképességüket, hogy nem növelték, hanem több esetben csökkentették (például Görögország) is a minimálbér szintjét.
Nem mindegy, hogy milyen árszínvonalnál
Magyar szemmel nézve elképesztően magas lehet például a holland, vagy a luxemburgi minimálbér. Előbbieknél havi 450 ezer forintot keres az, aki a legkevesebbet kapja, míg Luxemburgban kis híján a 600 ezer forintot is eléri a minimálbér. Nem tejfel azért minden, mert mindehhez magas árszínvonal is párosul, azaz a megélhetés is jóval drágább: egy termék, ami idehaza száz forintba kerül, az ott például 120 vagy 150 forintnak megfelelő euróba.
A magasabb minimálbérrel rendelkező európai országokban az árszínvonal az uniós átlag 110-120 százalékán áll. Az alacsonyabb minimálbérszintekkel rendelkező államokban az árszínvonal is lényegesen alacsonyabb természetesen.
Zoom
Nagy a szórás az EU-ban az árszínvonalat illetően (Eurostat)
Amíg azonban hatalmas különbségek vannak a minimálbérekben, az árszínvonalt nézve nincs olyan nagy eltérés. A legalacsonyabb árszinttel Bulgária rendelkezik, ott az árak az uniós árak felét érik el. Magyarországon az árak az uniós átlag 60 százalékát teszik ki.
Az is fontos, hogy mekkora az adóterhelés
Az oké, hogy tudjuk, mennyi a bruttó minimálbér, és mekkora az árszínvonal uniós összehasonlításban, de igazából talán az a legfontosabb, hogy mennyi pénzt is visznek haza a borítékban a munkavállalók a hó végén. Hazánk ebből a szempontból továbbra is csapnivaló helyzetben van - ami csak felnagyítja, hogy mennyivel el vannak maradva a magyar keresetek a fejlett országokban jellemzőtől.
A Mazars adótanácsadó cég friss kutatása szerint az élőmunka terheinek tekintetében Magyarország versenypozíciója továbbra is kedvezőtlen. Tény, hogy a személyi jövedelemadó (szja) jelentős mértékben csökkent a korábbi években, de a bérterhek régiós összehasonlításban továbbra is kiemelkedően magasak. Magyarországon 100 eurónyi nettó jövedelem kifizetése (családi és egyéb kedvezmények figyelembevétele nélkül) közel még egyszer annyi, 196 euró teljes költséget jelent a munkáltatónak. Igaz, ez a mutató az elmúlt években javult, de 2 ezer eurós, vagyis 620 ezer forintos havi jövedelem esetében a 15 ország (Görögországtól Bosznia-Hercegovinán át Oroszországig) összehasonlításában továbbra is csak a stabil utolsó helyre elég.
Mindez azt eredményezi, hogy ha bruttó minimálbérek tekintetében nem is, ám nettóban már komoly a lemaradásunk nemcsak a nyugat-európai országoktól, de még a régiótól is: a 222 eurós, vagyis csaknem 66 500 forintos magyar nettó minimálbért a szlovák, cseh, horvát és a lengyel is jelentősen felülmúlja (280, 305, 314, illetve 309 euró havonta). A magyar nettó minimálbérszint az adótanácsadó kutatása szerint egy-két tucat euró híján a montenegrói és a szerbiai szint környékén jár.
Mindenesetre a minimálbér erőltetett ütemű, a gazdasági teljesítménytől elszakadó emelése hiba lenne, erre int az elmúlt bő tíz év. A minimálbér drasztikus megemelése (a kétezres évek elején vagy 2012-ben) munkahelyek tízezreinek elvesztéséhez vezetett, mert a cégek egyszerűen nem tudták kigazdálkodni a megugró bérterheket, ezért elbocsátással reagáltak.
(HVG)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/130599/#ixzz37w7rERny
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Söpredéknek nevezte a vérszagra gyűlő izraelieket a CNN tudó
  2014-07-19 19:27:26, szombat
 
 
Söpredéknek nevezte a vérszagra gyűlő izraelieket a CNN tudósítója - bocsánatot kért, de mégis áthelyezték
2014-07-19. 10:00 Kuruc.info

A dél-izraeli Szdérot város melletti dombra a zsidók - amint arról korábban már más külföldi tudósítók is hírt adtak - tegnapelőtt este is székeket vittek magukkal, s mintegy mozifilmet, ujjongva nézték a Gázai övezetben az izraeli légierő által indított levegő-föld rakéták becsapódását, robbanását, a palesztinok házainak levegőbe röpítését. Ekkor történt az incidens, amelyre később a CNN sztártudósítója a Twitteren erélyes kritikával reagált.

Diana Magnay utolsó szentföldi tudósítása


Diana Magnay, a CNN nemzetközi tudósítója a Gázai övezet elleni izraeli szárazföldi invázió megindításának első óráiban az izraeli Szdérot város melletti dombról tudósított. A mellékelt CNN-tudósítást a föliratozással ellentétben Diana Magnay nem Askelon, hanem Szdérot izraeli városból küldte, ahol a nézők hallhatták amint a tévéstáb közelében tartózkodó csürhe ujjongva figyeli a Gázai övezetbeli települések rakétázását.

https://www.youtube.com/watch?v=o5clNNBJ2hU&honnan=Nemzeti_Hirhalo

Videó: Az áthelyezést érő "csiripelés"


Diana Magnay később a Szdérot fölötti dombon átélt élményeit a Twitteren így örökítette meg: "Izraeliek a Szdérot fölötti dombon ujjonganak, amikor hullanak a bombák Gázára. Megfenyegettek, hogy ha csak egyetlen rossz szót is szólok, összetörik az autónkat. Söpredék." Egyébként a tudósítót az élő adás előtt, alatt és után is fenyegette és sértegette a valóban söpredék "nézőközönség".

Zsidók néznek mint a moziban, figyelik a gázai tűzijátékot (Korábbi fölvétel)


Nos, amint politikusaink már régen a fejünkbe verték, mindenki lehet söpredék, csak a zsidók nem. Ezt az aranyszabályt az egyébként nagy nemzetközi tapasztalattal bíró Diana Magnay is csak most tanulta meg. A CNN vezetősége ugyanis még tegnapelőtt úgy döntött, hogy Diana Magnay ezentúl nem tudósíthat az izraeli-palesztin viszályról, hanem a Szentföldről áthelyezik Moszkvába. Diana Magnay és a CNN egyébként már bocsánatot kért az izraeliektől...

Hering J. - Kuruc.info

Kapcsolódó:
"Le kell mészárolni a palesztin anyákat, akik ezeknek a kis kígyóknak adnak életet!" - Egyoldalú küzdelem a gázai övezetben



Emlékeztető: "Az IMF és a Világbank csak akkor adjon hitelt egy országnak, ha agresszív népességcsökkentő programokat indít el." (Henry Kissinger)
Emlékeztető: "A harmadik világgal kapcsolatos külpolitikánk elsődleges céljává a népességcsökkentést kell tenni." (Henry Kissinger)
Emlékeztető: "Az élelmiszert használják fegyverként, mert a hiányában kirobbanó háborúk szintén hatásosan csökkentenék a népességet." (Henry Kissinger)
Az aggastyán még mindig osztja az észt. Ott volt a legutóbbi Billderberg (szabadkőműves) világkonferencián!
*******************************


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
FÉLNI KeLL!
  2014-07-19 19:25:09, szombat
 
 
FÉLNI KELL!

Bevezetőül le kell szögeznem, mindig az elnyomott népek szabadságharcaival szimpatizálok. Minden őshonos népnek joga van saját sorsa felett rendelkezni. Aki ezt megtagadja tőlük, gyilkos imperialista elnyomó.

Bár a nemzetközi kötelezettségek (EU) miatt Ukrajna pártján kellene lennem, nem tehetem, ha véreinknek a trianoni békeparancs nyomán idegen elnyomás alatt kell élni. Az ukrán nacionalisták, az új - amerikai védelem alatt lévő - kormány a kisebbségek megnyomorításán ügyeskednek. A 10-12 millió orosznak sem akarták megadni az autonómiát, ami Európa széltében-hosszában jól működik, ezért megérdemlik a szeparatista mozgalmat és Krim elvesztését. Hogy a szabadságharcosok - és nem terroristák - fegyvert fogtak, teljesen érthető. Nekünk támogatni kellene őket, mert sikerük esetén a kárpátaljai magyarok, ruszinok is számíthatnának területi autonómiára, ha az EU erre rászorítaná őket.

Az ukrán krízis kezdetén a kinaiak figyelmeztették Putyint, vigyázzon, mert az amerikaiak háborút akarnak. Attól kezdve az oroszok halkabban vitatkoztak, nem támogatták nyiltan a barátaikat s letettek a Donyec vidék fegyveres visszafoglalásról.

Most, amikor a szabadságharcosok bután lelőtték a Maláj repülőgépet, Obamaék szítják a tűzet, és eget-földet megmozgatnak az oroszok "megbüntetése" érdekében. Az is lehet, hogy a kínaiaknak igazuk lesz. Minden szimpátiám az oktalanul megölt embereké és családjuké. Ez a szerencsétlenség néhány túlbuzgó, meggondolatlan, buta ember műve volt.

Sajnos az ilyesmire is van precedens. Például, 1988-ban a egyik amerikai rakéta cirkáló, a parancsnok tévedése miatt, lelőtt egy menetrendszerűen közlekedő iráni rpülőgépet. Akkor ezt a jelentést lehetett olvasni a médiában:
Iran Air Flight 655 was an Iran Air civilian passenger flight from Tehran to Dubai that was shot down by the United States Navy guided missile cruiser USS Vincennes on 3 July 1988. The attack took place in Iranian airspace, over Iran's territorial waters in the Persian Gulf, and on the flight's usual flight path. The aircraft, an Airbus A300 B2-203, was destroyed by SM-2MRsurface-to-air missiles fired from the Vincennes.

Akkoriban ebből nem csináltak nagy nemzetközi cirkuszt, mert a "mi kutyánk kölke" hibázott. És akkor egy nagy világháborút sem akartak kezdeni. Most azonban vigyázni kell, mert minden pokol elszabadulhat. Ha valaki nem hiszi, Írja be az "Eugenics" szót a Google keresőbe, vagy olvassa el Dr. Csath Magdolna "Luganoi Tanulmány" cikkét.

Umbraavis
2014 július 18
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Betiltják a palesztinok melletti tüntetéseket a "demokratiku
  2014-07-19 19:22:17, szombat
 
  Betiltják a palesztinok melletti tüntetéseket a "demokratikus" Franciaországban
2014-07-19. 13:12 Kuruc.info

Immár a demokrácia látszatára sem adnak Franciaországban: a párizsi kormány betiltotta a Gázai övezetben zajló izraeli vérengzés ellen szervezett tüntetéseket. Természetesen a zsidó terroristák mellett továbbra is lehet demonstrációkat szervezni.

Bernard Cazeneuve belügyminiszter azzal az indokkal kívánja betiltani a gázai népirtás megállítása céljából szervezett demonstrációkat, hogy azok "fenyegetést jelentenek a közrendre nézve".

A hétvégén Franciaország nagyvárosaiban számos tüntetést jelentettek be a palesztinok védelmében kiálló különböző szervezetek. A francia kormány azonban állítólag attól fél, hogy megismétlődnek az elmúlt vasárnap eseményei, amikor is a gázai öldöklést elítélő demonstrálók és zsidó tüntetők között összetűzésekre is sor került. "Úgy ítélem meg, hogy a mostani viszonyok nem megfelelőek a biztonság garantálásához" - jelentette ki a francia belügyminiszter.
Az érvényben lévő rendelkezések értelmében, aki részt vesz egy nem engedélyezett demonstráción, egy évig terjedő elzárással, illetve15 ezer euróval büntethető. Amennyiben pedig az illegálisnak minősített tüntetésen bárki elfedi az arcát, hogy ne legyen felismerhető, akár három év börtönt, és 45 ezer eurós pénzbírságot is kaphat. A demokrácia legnagyobb dicsőségére tilos továbbá betiltott rendezvényeket népszerűsíteni az internetes fórumokon és közösségi oldalakon. Ha valaki mégis ilyesfajta "bűncselekményekre" vetemedne, akár egy évre is börtönbe kerülhet, és 15 ezer eurót is kifizethet. Viszont ha a betiltott tüntetés erőszakba torkollik, akkor akár hét évre is lecsukhatják, és 100 ezer euróval is megrövidíthetik azt a személyt, aki a nem engedélyezett nagygyűlés vagy felvonulás részleteit a különböző világhálós fórumokon ismertette.

Múlt vasárnap még utcára vonulhattak


Bernard Cazeneuve az illetékes rendőri szerveket arra szólította föl, hogy minden bejelentett rendezvény körülményeit alaposan vizsgálják meg, és hozzák meg a tiltó határozatot, amennyiben az "szükséges".

Michele Sibony, a Zsidó Szövetség a Békéért elnevezésű szervezet vezetője a belügyminiszteri felszólítást a következőképpen kommentálta: "A palesztinok melletti tüntetők szabad véleménynyilvánításának tiltása egészen egyedülálló Európában." Youssef Boussoumah, a Köztársaság Bennszülöttjeinek Pártja vezetője még élesebb bírálatot fogalmazott meg: "Franciaország kriminalizálja a szolidaritás kifejezését a palesztin néppel. Ez a legteljesebb mértékben felháborító. Újabb kísérlet ez a palesztinok elhallgattatására, arra, hogy rákényszerítsék őket és támogatóikat az izraeli elnyomók előtti teljes behódolásra."

Sylvie Perrot, egy a palesztinok érdekében kiálló aktivista pedig azt mondta, hogy "a fasiszta államok tiltják meg a háborúk elleni demonstrációkat, és hihetetlen, hogy a francia szocialisták ezt a példát követik".

Csak ez a vélemény szabad (olvasónk fotója Münchenből)


Az elmúlt héten hamis hírek keltek szárnyra a zsinagógák elleni támadásokkal kapcsolatban. Egyes videofelvételeken a Zsidó Védelmi Liga aktivistái láthatók, amint a rendőrség jelenlétében harcba bocsátkoznak a gázai vérengzés ellen tüntetőkkel. Ugyanakkor a Zsidó Védelmi Liga egyetlen tagját sem vették őrizetbe, ezzel szemben a palesztinok védelmében fellépő demonstrálók közül hat személyt letartóztattak - de egyiküket sem a párizsi zsinagógák közelében. Ráadásul nem keletkezett kár egyetlen zsinagógában sem.

Egy feljelentés nyomán vizsgálat indult a zsinagógák elleni támadásokról szóló hamis híresztelések ügyében, melyek célja az lehetett, hogy démonizálják, és "antiszemitának" állíthassák be a gázai öldöklés ellen szót emelő tüntetőket.
Egyes szervezetek arra készülnek, hogy hivatalos fellebbezést nyújtanak be a gázai palesztinokkal szolidaritást kifejezni kívánó demonstrációkat betiltó határozatokkal szemben.

Perge Ottó - Daily Mail nyomán

Olvasónk frissítése: A "Zsidó parancsra betiltják a palesztinok melletti tüntetéseket a "demokratikus" Franciaországban" című cikketekhez küldenék egy videót: https://www.youtube.com/watch?v=puKxVcExWwY

Ebben jól látszik, hogy a Zsidó Védelmi Liga (JDL, a TEV franciaországi megfelelője) kezdeményezte a balhét egy korábbi palesztin szolidaritási tüntetésen is. Majd mikor a palesztinok mellett tüntetők berágtak és lerohanták őket, akkor jött a zsidó bátorság, és a rendőrség mögé bújva menekültek. Persze a rendőröket nem zavarta a folyamatos ténykedésük, ott is védik őket. Nekik szabad törni-zúzni. Azért egyet elkaptak és helyre rakták, azt se tudta, melyik bolygón van - írja a videót beküldő olvasónk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Gyilkos zsidók, kifelé Palesztinából!" - Török tüntetők tám
  2014-07-19 19:21:33, szombat
 
  "Gyilkos zsidók, kifelé Palesztinából!" - Török tüntetők támadtak az izraeli konzulátusra

Több száz török tüntető támadta meg az éjjel Isztambulban az izraeli konzulátust - jelentette a Dogan hírügynökség.


A konzulátust iszlamistapárti tüntetők támadták meg, a rendőröknek kellett közbeavatkozniuk, akik könnygázt vetettek be a demonstrálók ellen. A tüntetők azt skandálták, hogy "Izrael gyilkos, kifelé Palesztinából!" és azt, hogy "Gyilkos zsidók". A megmozdulás reggelig tartott.

Tegnap Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök az izraeli bombázást és Gáza megtámadását a palesztinok elleni szisztematikus népirtási kísérletnek nevezte. Erdogan szerint állami terrorizmus, amit Izrael művel.

(Index nyomán Harcunk.info)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
HA a PALESZTINEK ELBUKNAK, AKKOR MI KÖVETKEZÜNK!!!
  2014-07-19 19:20:24, szombat
 
  JÓL JEGYEZZE MEG MINDENKI, HA A PALESZTINEK ELBUKNAK, AKKOR MI KÖVETKEZÜNK!!!
2014. július 17., 23:35

Mi áll a jóslat mögött? Vajon beigazolódnak Nosztradámusz jóslatai?

Tekintsünk egy kicsit a jóslatok mögé, és nézzük meg, mi vált valóra abból, aminek beteljesülése bizonyos csoportérdekeket szolgált, és szolgál ma is. Nosztradámusz zsidó származású orvos volt. Azt gondoljuk, hogy jóslatai előre vetítették a világ dolgait, de ha valaki nyitott szemmel olvassa a műveit, arra jön rá, hogy ez egy program, egyfajta cselekvési terv, amely ha elfogadják az emberek, akkor megvalósul, beteljesedik. A beteljesedéséhez az kell, hogy az emberek ezt elhiggyék és elfogadják, mert akkor beletörődnek abba, hogy nincs más út, már Nosztradámusz is megírta. Ez a hamis próféta metódusa! Homályosan előrevetíteni dolgokat, és akiknek érdekük, azok majd gondoskodnak arról, hogy az emberek azt higgyék, nincs más út, az emberiség sorsa meg van írva. Valóban meg van írva, és meg is valósul, ha követőkre talál, akik ezt hirdetik, és akik ezt a sorsot elfogadják. De ha többen lesznek azok, akik ráébrednek a valóságra, és nem fogadják el a hamis prófétákat, akkor azok elveszítik erejüket. Vallom, hogy a tisztánlátás, az ébredés az, ami elhozza a békét, a szeretetet és boldogságot az emberiség számára.

Csak hogy nem könnyű felébredni ebből a hamisra festett világból, a mindennapi agymosásból, a televíziókból, amelyek ezt a világképet vetítik előre, amiben ma élünk. A médiák azt üzenik számunkra, hogy ilyen a világ, fogadjuk el ezt így. A hamis világkép megvalósulása a médiák mögött álló csoportok érdekeit szolgálja, ezért üzenik nekünk ezt, nem azért, mert objektíven akarnak tájékoztatni bennünket.

Kik is ezek a titokzatosnak tűnő érdekcsoportok, akiket miután nem ismerünk személyesen, titokzatosnak hiszünk? Mert az emberi elme olyan, hogy amit nem tud, azt hiedelemmel pótolja. Patkányokkal nem a csatornában kell megküzdeni, ki kell őket csalni a fényre! Megpróbálom, most egy kicsit kicsalni őket a csatornából, és rávilágítani valódi szándékukra, A leleplezés visszafogja őket, az ármányra nem jellemző a bátorság. Minél több emberhez jut el ez az információ, annál valószínűbb, hogy nem teszik meg. Ezen okból kérek mindenkit, hogy ossza meg, ahol csak tudja. Inkább azzal vádoljanak, hogy vaklármát csaptam, mint hogy megtörténjen. Kérek minden olvasót, ne tekintse ezt jóslatnak, hanem tekintse ezt mindenki egyszerűen gondolatébresztőnek, és maga döntse el, mit választ, mit hisz.

Az emberi civilizáció legrégebbi népcsoportja és kultúrája a hun-szkíta-magyar! Mára már bizonyított, tehát tény, hogy a boszniai piramisban talált székely-magyar rovásírással íródott feliratok több, mint 30 ezer évesek.

A zsidók magukat és kultúrájukat 5700 évesnek vallják. Az amerikai kultúra valódi alapja nem más, mint az őslakosság teljes kiirtása!!! Ettől számítják az amerikai civilizációt. Adva van tehát egy népcsoport, amely már több mint 30 ezer évvel ezelőtt is benépesítette a földet. Egyszerre van jelen Mezőpotámiában, ami a mai Irak területén volt, a mi nyelvünk emlékezete szerint Erek területén, ahol a Médek is éltek (ill a berek, nádak erek), vagy Pártus földön, a mai Palesztina területén, valamint a Kárpát-medencében és a tengeren túl is, pl. Ekvádorban, Bolíviában. A hun-szkíta-magyar kultúra uralkodott a földön, amelynek egységes tudásalapú nyelve volt, és ez a magyar. A magyar nyelv belső logikai rendszere bizonyítja, hogy a teremtés logikájával azonos, tehát a teremtés nyelve. Ennyit a kultúránkról és annak alapjairól, ezt ahhoz kellett feleleveníteni, hogy érthető legyen, mit szeretnék mondani és miért a hamisprófétákról.

Tekintsünk csak vissza egy kicsit a történelembe:
Amerika felfedezését követi a Spanyol (szefárd) és Habsburg (askenázi) összefogás a közös cél érdekében, ez a hódítás, ami más szóval az őslakosság kiirtása volt. Mára már az is bizonyított, hogy az őslakosság legalább egy jelentős része, ha nem egésze hun-szkíta-magyar nemzetségi törzshöz tartozott és sokan beszélték a magyar nyelvet, mi több, Ekvádorban van egy törzs, akik még ma is a mi nyelvünket beszélik. A szefárd, askenázi összefogás a hatalmi elvre épül, amelynek alapja az oszd meg és uralkodj a megosztás felett. Az emberiség történelmében a hatalmi elv az, ami a legtöbb szenvedést hozta az embereknek. Ma is ez okozza azt a sok tragédiát, amit látunk például Palesztinában. 66 éve még 9 millió palesztin élt ezen a területen, ma 1,7 millióan maradtak, a lakosság több mint 80%-át kiirtották az amerikai-izraeli cionista kultúra nevében, ami nem más, mint a népirtás! Hiszen ma Amerikában a kulturális gyökerek a cionizmusra épülnek, a zsidó származású Adam Weishaupt, ő maga is cionistának vallotta magát. Nem különben ő alapította a manapság sokat emlegetett Illuminátus rendet is, amelynek jelentése megvilágosító, de valódi célja, hamis fényben feltüntetni az igazságot. Az ősi magyar tudás őrzői még pontosan ismerik a "magyal fa" jelentőségét, amely a tudást táplálja. Ennek mintájára alapította két zsidó Amerikában a filmipar központjának számító vágyvilágot hirdető megtévesztő birodalmat, amit Hollywoodnak nevezetek el. Hollywood angolul a magyal fa neve!

A cionisták végső célja a hun-szkíta-magyar nemzetségek és a teremtés nyelvének végső kiirtása. Ehhez azonban először a gyökereket kell elvágni, mert a szakrális erő, amely védi a magyarságot, az a gyökereken keresztül támadható. A cionisták azt vallják, hogy akkor lesznek a világ urai, ha újra felépítik Salamon templomát, ehhez azonban az kell, hogy lerombolják a muzulmán világ Mekka után legszentebb helyének számító Jeruzsálemi mecsetet, ami a templom helyén áll. Ugyan a közelmúltban sikerült megosztaniuk az arab muzulmán világot, és megszervezték az arab tavaszt is, de tartanak attól, hogy a mecset lerombolása egységesítené a muzulmánokat, és azok porrá zúznák őket.

Ezen előzmények vezettek oda, hogy kirobbantották a mai iraki válságot. Az amerikaiak a legmodernebb fegyverekkel látták el a vahabitákat, akik megindították a szent háborút. A háború közvetlen célja, hogy Iránt sakkban tartsák. Úgy tűnik, hogy a cionista állam az iraki háború ellenére sem meri felvállalni, hogy ők rombolják le a Jeruzsálemi mecsetet. Azért provokálták ki a Palesztin háborút, a rájuk jellemző módon, hogy palesztin területről indított rakétával lebombázzák a mecsetet, és majd ők állnak ki a muzulmánok mellett azzal, hogy be kell látni a világnak, ezt a veszteséget, ami a muzulmán világot érte, nem lehet megtorlás nélkül hagyni. Ezzel elérik, hogy a mecset lerombolása nem váltja ki az arab világ összefogását. Ide tartozik még az ukrán háború is, aminek az oka ugyanide vezethető vissza. Szíria és Irán Oroszország szövetségese, ez veszélyt jelent katonailag Izraelnek. Annak érdekében, hogy az Oroszok ne nyújtsanak katonai segítséget Szíriának és Iránnak, kirobbantották az Ukrán háborút, szeretnék az Oroszokat belekavarni, hogy azzal legyenek elfoglalva és nem a világ sorsával. Szerencsére Putyin ezt átlátja, és nem dől be nekik. Így szembenéznek azzal, hogy a lopott pénzért nem mindent lehet megvenni.

A cionisták jól tudják, hogy a magyar tudatot csak akkor győzhetik le, ha újra építik Salamon templomát, és a világ urai lesznek. Ahhoz, hogy a világ urai legyenek, még meg kell szerezzék a Jeruzsálemi jogart is. A jeruzsálemi jogar II. András óta a mindenkori Magyar királyt illeti, ezt nem vehetik el erőszakkal, csak úgy juthatnak hozzá, ha a Magyar emberek önként adják! Ez a folyamat zajlik jelenleg közel-keleten, és nálunk is. Jól jegyezze meg mindenki, ha a Palesztinek elbuknak, akkor mi következünk! Abba a helyzetbe hozzák a magyar embereket, hogy eladják földjeiket éppen úgy, mint azt a Palesztinekkel tették, elvették az életterüket, azután a világ szeme láttára kiirtották, kiirtják őket! Ébresztő Magyar ember, ha nem állsz ki a téged védő palesztin emberekért, te leszel a következő!!! És ne hivatkozz arra, hogy nem szólt senki!

Arra kérek minden igazszívű magyar embert, hogy álljon ki a Palesztinok jogaiért, vonuljunk utcára és imádkozzunk, hogy a sátán serege ne tudja legyőzni őket. Imádkozzunk a jeruzsálemi mecsetért, hogy ne tudják lerombolni, mert azzal eljön az idő, amit a János jelenések könyvében jósoltak nekünk, akik azt belecsempészték a szentírások közzé, eljön a végidők szele. Ne feledjétek, a fekete sereg már úton van.

Szeretettel, László Mihály

http://youtu.be/bCVhEBmbc_k?list=PL3mADMehf_yiouuB2eIjc8eLGygpfJsLd
Forrás: Facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 589 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 5926
  • e Hónap: 9671
  • e Év: 163167
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.