Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Ebből mi lesz? Izrael arab kutyája is elítélte a zsidó mészá
  2014-07-21 21:50:19, hétfő
 
  Ebből mi lesz? Izrael arab kutyája is elítélte a zsidó mészárosokat
2014. július 21. 17:31
Hunhír.info

A katari külügyminiszter Khalid bin Mohammad Al Attiyah is elítélte az izraeli rezsim "mészárlásait," amelyben a palesztin nők és gyermekek pusztulnak el a Gázai-övezetben. A globálatlantisták egyik legfontosabb arab kutyája nyíltan szembe ment imádott Izraelével. A külügyér leginkább a nők és a gyermekek iparszerű elpusztítása ellen tiltakozott.

A dúsgazdag cionista és atlantista arab csatlósállam szembefordulása a cionista vezetőkkel újabb konfliktusok magvát veti el a Közel-Keleten. Mondjuk nem kívánjuk Izrael vesztét, sőt csak abban vagyunk érdekeltek, hogy a két állam békében éljen egymás mellett. Izraelnek meg kell maradnia a zsidók országának, mert különben hozzánk jön a több millió zsidó új honfoglaló. És akkor Magyarországnak vége.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76932
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán! Akkor szerezd vissza Magyaország függetlenségét, ne m
  2014-07-21 21:48:02, hétfő
 
  Orbán! Akkor szerezd vissza Magyaország függetlenségét, ne megint a kirekesztők alfelét simogasd
2014. július 21. 20:40
Hunhír.info

A magyar kormány a német megszállási emlékmű tegnapi felállításával eleget tett kötelességének, amellyel az alkotmányos rendnek, az egykori áldozatoknak és a ma élő magyaroknak tartozik - írta nyilatkozatában Orbán Viktor.

"Helyére emeltük azt a köztéri alkotást, amely arra hivatott, hogy kifejezze azt a fájdalmat és megpróbáltatást, amelyet szabadsága elvesztése miatt a magyar nemzet érzett és elszenvedett" - írta nyilatkozatában a kormányfő. "Mindannyiunkat arra emlékeztet, hogy hazánk függetlenségének elvesztése tragikus következményekkel járt. Sok százezer ember életét követelte, és további millióknak okozott tengernyi szenvedést" - tette hozzá.

Orbán a rövid nyilatkozatban azt is felidézte, hogy 1944. március 19-től 1991-ig hazánk területén folyamatosan állomásoztak megszálló csapatok. "A megszállás hosszú évtizedei alatt olyan szörnyű dolgok történtek Magyarországgal és a magyar állam polgáraival, amelyek függetlenségünk és nemzeti önrendelkezésünk megléte esetén sohasem következhettek volna be" - közölte.

Szerinte gyermekeinket és unokáinkat arra figyelmeztetjük, "hogy ha szabad, békés, boldog életet akarnak, ha a Magyarországon élő emberek közötti egyetértést kívánják, és ha az elődök által fölhalmozott értékek fennmaradását fontosnak tartják, mindenekelőtt Magyarország függetlenségét és önrendelkezését kell megvédeniük, megtartaniuk, és ha a szükség úgy hozza, visszaszerezniük".

"Legyen ez mindannyiunk számára egyszerre tanulság, intelem és parancsolat!" - zárta sorait Orbán.

mti

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76938
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megveregette a kormány vállát az antiszemitizmus elleni külö
  2014-07-21 21:44:34, hétfő
 
 
Megveregette a kormány vállát az antiszemitizmus elleni különmegbízott
2014, július 21 - 20:44



A Páva utcai Holokauszt Emlékközpont érték Magyarország és a nemzetközi közösség számára is, mert kiválóan megismertet a történelemmel, és a magyar kormány büszke lehet erre az intézményre. A kormánynak ugyanakkor a magyarországi német megszállás 70. évfordulójával kapcsolatban a fontos döntésekben több konzultációt kell folytatnia az érintettekkel - mondta Ira Forman, az amerikai kormány antiszemitizmusügyi megbízottja hétfői budapesti látogatása végén az MTI-nek.


Az Egyesült Államok külügyminisztériumának az antiszemitizmus elleni küzdelemmel foglalkozó különmegbízottja a kormány képviseletében Prőhle Gergellyel, az Emberi Erőforrások Minisztériumának nemzetközi és európai uniós ügyekért felelős helyettes államtitkárával és zsidó szervezetek vezetőivel találkozott egynapos látogatásán, amelynek egyik fő célja a tájékozódás volt.

A Páva utcai Holokauszt Emlékközpont "érték, és nemcsak Magyarország, hanem a nemzetközi közösség számára is" - mondta Ira Forman, hangsúlyozva, nincs a világon még egy olyan intézmény, amelyik ennyire átfogó képet adna arról, mi történt Magyarországon a két világháború között, a második világháború alatt.

Ira Forman


"Orbán Viktor az első miniszterelnöksége idején hozta létre, és a kormánynak büszkének kell lennie" - mondta, hozzátéve, kár, hogy nincs eléggé kihasználva, nem keresi fel több diák, látogató.

Rámutatott, hogy a 21. században is tapasztalható antiszemitizmussal szembeni küzdelem alapvető formája a történelem megismerése, és "erre kitűnő hely a Páva utcai központ".

Ira Forman a német megszállás áldozatainak emelt Szabadság téri emlékmű ügyére kitérve, a magyarországi német megszállás 70. évfordulójával kapcsolatban fontosnak nevezte, hogy a magyar kormány párbeszédet folytasson, meg kell hallgatnia az emberek véleményét a fontos döntések előtt.

Azt mondta, az Egyesült Államok jó kapcsolatokat ápol Magyarországgal, és "reméljük, legalább figyelembe veszi a véleményünket". Kifejtette, Washingtonnak az a véleménye, hogy "több információra van szükség, úgy, mint a Páva utcában (...) a történelemmel őszintén kell szembenézni, nem ideológiai alapon".

Washington szorgalmazza, hogy a magyar kormány tegyen lépéseket az érintettek véleményének figyelembe vételére, konzultáljon velük, "erről szól a demokrácia". Mint mondta, ez a magánvéleménye, ezt közvetíti különmegbízottként, vagyis ez az amerikai kormány álláspontja is.

Ira Forman elmondta, hogy a 21. század eleje óta Európában folyamatosan erősödik az antiszemitizmus. Európa több országában, ahol jelentős muszlim közösség él, erőszak tapasztalható a zsidókkal szemben. Magyarországon másfajta, "klasszikus, 19-20. századi, náci típusú antiszemitizmus van".

Kifejtette, hogy Magyarország azon kevés ország közé tartozik, amelynek helyzetét szoros figyelemmel kísérik, és ennek a nagy zsidó közösség az egyik oka.
Ira Formant - az amerikai külügyminisztérium honlapján található életrajza szerint - John Kerry külügyminiszter 2013 májusában nevezte ki az antiszemitizmus monitorozásával és az ellene folytatott küzdelemmel foglalkozó iroda vezetőjévé.

Az 1952-es születésű Ira Forman a zsidó közösséggel való kapcsolattartásért felelt Barack Obama amerikai elnök 2012-es újraválasztási kampányában. Korábban évekig az Izraelt támogató legbefolyásosabb amerikai lobbiszervezet, az Amerikai-Izraeli Közügyek Bizottsága (AIPAC) politikai igazgatójaként dolgozott.

Ira Forman azon a napon tett látogatást Budapesten, amikor John Kerry Washingtonban nyilvánosságra hozta volna az amerikai külügyminisztérium 2013. évre vonatkozó nemzetközi vallásszabadság jelentését, de ezt - feltehetően egy héttel - elhalasztották Kerry közel-keleti útja miatt. A különmegbízott így a legfrissebb jelentés tartalmáról hétfőn nem tudott nyilatkozni.

MTI - alfahir.hu


http://alfahir.hu/megveregette_a_kormany_vallat_az_antiszemitizmus_elleni_kulonme gbizott
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újraírnák a világ szabályait
  2014-07-21 21:42:33, hétfő
 
 

Újraírnák a világ szabályait
2014, július 21 - 19:31



Miközben idehaza a baloldal egy nyomorult emlékműre gerjed, miközben világszerte a gázai népirtáson szörnyülködik a közösségi média, miközben a világsajtó ezt a népirtást igyekszik minél jobban elhallgatni, a BRICS-országok a háttérben végre újraírhatják a világgazdaság szabályait, ha ők is úgy akarják.

Mivel a Valutalapban sehogyan sem sikerült súlyuknak megfelelő befolyással és döntési képességgel rendelkezni, ezért a BRICS-országok, vagyis Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika saját pénzügyi rendszert építene ki.
nbRégi terv már ez, sok-sok elakadással, most mégis előrelépésről lehet beszámolni.
A fent nevezett országok a múlt héten ugyanis megállapodtak, saját fejlesztésű bankot hoznak létre, ezzel pedig alternatívát nyújtanak az Egyesült Államok és Nyugat-Európa által irányított és ezen régiók érdekeik mentén működő Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és Világbankkal szemben.

A két nemzetközi pénzügyi szervezet működésének és döntési mechanizmusának megváltoztatását már régóta szorgalmazzák (vagyis: gazdasági súlyukhoz képest nagyobb beleszólást akarnak) ezen országok, valódi változások nem történtek, ezért került újra napirendre egy alternatív, egyfajta "Anti-IMF" létrehozásának gondolata.

A BRICS-országok ezért július 16-án a brazíliai Fortalezában megállapodtak, hogy saját valutalapot (Contingent Reserve Bank, CRA) és fejlesztési bankot (New Development Bank, NDB) hoznak létre. Utóbbinak Sanghaj lesz a székhelye, egyelőre 50 milliárd dolláros alaptőkével (a tagországok tíz-tíz milliárd dollárral szállnak be), amit idővel megdupláznak. A tervek szerint az NDB a Valutaalappal szemben a BRICS-országokban és az "általuk képviselt" fejlődő régiókban fejlesztene elsősorban.

Az alternatív Valutaalap, vagyis a CRA 100 milliárdos alaptőkéjébe Kína 41 milliárddal, Brazília, Oroszország és India 18-18 milliárddal, Dél-Afrika pedig 5 milliárddal száll be. A bank kimondott célja, hogy a BRICS-országok érdekeit juttassa érvényre, kimondva-kimondatlanul: a nyugati befolyás alatt álló IMF-el szemben.
kpBár az alapítók nem győzték hangsúlyozni, hogy a két bank csak "kiegészíti" a fennálló pénzügyi rendszert, pontosan látható az elv: ha belülről nem ment, megcsináljuk a rendszeren kívül. Bár a befektetett alaptőke egyelőre természetesen kevés ahhoz, hogy az IMF-vezérkar kétségbeesve hívogassa Barack Obamát, azért látni kell: ezen országok a szervezeti alapok lerakásával jelezték, ha úgy áll érdekükben, megvan hozzá a tőkéjük, hogy alternatívát nyújtsanak a nyugati befolyás alatt álló IMF-el és Világbankkal szemben.

A múlt heti csúcstalálkozónak van egy másik olvasata is. az a Vlagyimir Putyin, akit most a nyugati sajtó már vert oroszlánként definiál a maláj gép lelövése kapcsán, szinte már személyesen őt vádolva tömeggyilkossággal, egyáltalán nem szorult sarokba, lényeges kérdésekben köszöni szépen, jól van.

És bár a nemzetközi híreket a maláj gép gyomorforgató lelövése, vagy az zsidó-palesztin "konfliktus" (értsd: népirtás) uralja, a július 16-án a brazíliai Fortalezában talán a jövő világrendszerét is befolyásoló döntés született. Hogy ez valóban így legyen, már csak tőlük függ: Brazíliától, Oroszországtól, Kínától, Indiától és Dél-Afrikától.
alfahir.hu


http://alfahir.hu/ujrairnak_a_vilag_szabalyait
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orosz védelmi minisztérium: a maláj Boeinget egy ukrán SZU-2
  2014-07-21 21:33:38, hétfő
 
  2014-07-21. 19:32
Orosz védelmi minisztérium: a maláj Boeinget egy ukrán SZU-25-ös lőtte le, a BUK M1-ek csak "biztosítottak"

A minisztérium parancsnoki termében rendkívüli sajtóértekezlet keretében mutatták be az újságíróknak, hogy a vizsgált térségben az orosz katonai műholdak és megfigyelőberendezések által készített felvételek szerint a Boeinget egy ukrán SZU-25-ös gép követte 4-5 kilométer távolságban, mintegy két percig, majd miután a maláj gép eltűnt a radarokról, még néhány percig a helyszín felett körözött, nyilván ,,ellenőrizte az eredményt".
Zoom
Az orosz védelmi minisztérium eseménytérképe
Mint ismeretes, a Boeing eltért a szokásos folyosótól az ukrán irányítás útmutatásai alapján, majd vissza akart térni a légifolyosóra, ekkor érte a halálos találat. A SZU-25-ös ,,levegő-levegő" rakétáinak biztos pontossága 5 kilométer, a teljes hatótávolság 12 km.
Mit keresett egy harci repülőgép a polgári légijáratoknak fenntartott folyosón? - kérdezte Andrej Kartopolov tábornok, a sajtókonferencia előadója.
Ugyanakkor a néhány nappal a tragédia előtt Novorosszija határaihoz szállított több BUK M1 harci körzetében az orosz radarállomások július 17-én, a tragédia napján a többi naphoz viszonyítva többszörös sűrűségű rádiólokációs tevékenységet rögzítettek. Ugyanezen a napon pontosan a katasztrófa felett tartózkodott egy USA-műhold, amely felvételeinek közzétételét türelmetlenül várja a világ közvéleménye, ez megvilágíthatja a tragikus katasztrófa minden aspektusát.
Csetneki László
Bécs
(Forrás itt, videó itt)
Frissítés: az MTI híre:

Oroszország azt állítja, hogy a maláj utasszállító gép múlt csütörtöki lelövését megelőzően az ukrán hadsereg BUK légvédelmi rakétarendszereket mozgatott a délkelet-ukrajnai "népfelkelők" állásainak körzetében. De közben azt is állítják, hogy nem észleltek rakétaindítást a lelövéssel egy időben, viszont a maláj géptől pár kilométerre egy ukrán harci gépet láttak. Hollandia háborús bűnök miatt indított vizsgálatot a lelőtt maláj gép miatt, amelynek fedélzetén 193 holland veszítette életét.
Az orosz védelmi tárca szerint műholdfelvételek bizonyítják, hogy az ukrán hadsereg BUK légvédelmi rakétarendszereket mozgatott a délkelet-ukrajnai "népfelkelők" állásainak körzetében a maláj utasszállító katasztrófáját megelőzőn, s annak napján, július 17-én is.
Andrej Kartopolov altábornagy, az orosz vezérkar hadműveleti főcsoportfőnökségének vezetője a moszkvai védelmi tárca szituációs központjában tartott sajtóértekezleten bemutatott három műholdfelvételt, amelyek szerint BUK légvédelmi üteg - az önjáró indítóállás és két utántöltő gépjármű - alig nyolc kilométerre északnyugatra Luhanszktól vett fel pozíciót. Donyeck mellett ugyanakkor rádiólokációs állomást fedeztek fel a műholdak, s a harmadik orosz felvétel szerint itt komoly légvédelmi erőt, közel 60 harcjárművet és különleges technikát vonultattak fel.
A július 17-én - a katasztrófa napján - az orosz szputnyikok felvételei szerint Luhanszk körzetéből eltűnt a BUK, de az indítóállást felfedezték egy másik képen, Donyecktől 50 kilométerre keletre, Sahtyorszktól nyolc kilométerre délre. "Felmerül a kérdés, hogy miért települt át a rakétaüteg közvetlenül a tragédia előtt a népfelkelők által ellenőrzött körzetek közvetlen közelébe. A területről július 18-án készült felvételek már azt mutatják, hogy az üteg elhagyta korábbi pozícióját" - hangoztatta az altábornagy. Kartapolov állítása szerint éppen július 17-én volt észlelhető a BUK légvédelmi rendszerek rádiólokációs tevékenységének megnövekedetett intenzitása.
Viszont ugyancsak Kartopolov altábornagy számolt be arról is, hogy nem észleltek rakétaindítást a maláj utasszállító múlt csütörtöki kelet-ukrajnai katasztrófája idején. A bejelentés szerint az ezzel kapcsolatos dokumentumokat még hétfőn a nemzetközi szakértők rendelkezésére bocsátják, akárcsak azokat az anyagokat, amelyek szerint - mint Moszkva állítja - a maláj utasszállító közelében, attól 3-5 kilométeres távolságra egy ukrán harci gép repült. Az orosz védelmi tárca erre magyarázatot követelt Kijevtől.
Az orosz légtérellenőrzés adatai szerint a maláj Boeing-777-es utasszállító - miután átrepült Donyeck felett - 14 kilométerre eltért a kijelölt útiránytól, majd megpróbált korrigálni - közölte a moszkvai védelmi tárca szituációs központjában tartott sajtóértekezleten Andrej Kartopolov altábornagy, az orosz vezérkar hadműveleti főcsoportfőnökségének vezetője.
Ukrajna eközben kitart eddigi álláspontja mellett, amely szerint a kelet-ukrajnai oroszbarát szeparatisták Oroszországtól kapták a BUK-M1-es (SA-11) rakétarendszert, minden valószínűség szerint az azt működtető személyzettel. Az ukrán biztonsági szolgálat (SZBU) korábban nyilvánosságra hozta azt az értesülését, amely szerint a szeparatisták tárgyalásokat folytattak az orosz rakétarendszer szállításáról.
Hollandia mindezalatt gyilkosság, háborús bűnök és a repülőgép szándékos lelövése ügyében indított vizsgálatot a maláj gép katasztrófája miatt - közölte hétfőn egy ügyészségi szóvivő. A holland törvények lehetővé teszik, hogy a holland hatóságok bárki ellen vádat emeljenek, aki háborús bűnt követ el az ország állampolgárai ellen.


http://kuruc.info/r/4/130661/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oly szörnyű, hogy Izraelben időnként légiriadó van! - Így sa
  2014-07-21 21:30:29, hétfő
 
  2014-07-21. 16:19
Oly szörnyű, hogy Izraelben időnként légiriadó van! - Így sajnáltatja Demcsák és egy alijázott kis buzi a gyermekgyilkosokat a TV2-n (18+)

Igen, a lófejű kurva és fajtársa, Steiner Kristóf amiatt ajvékolt a metéltek szennycsatornáján, hogy Izraelben néha megszólalnak a szirénák, és fedezékbe kell húzódni, noha az esetek 99,99 százalékában a Hamász rakétái vagy nem találnak el semmit és senkit, vagy időben megsemmisíti őket az amerikai pénzből épített Vaskupola-rendszer. Még arról is szó esik, hogy a bunkerekben időnként összezsúfolódnak a zsidók - amit a nyafogó köcsög bizonyára kifejezetten élvez, Demcsák viszont még amiatt is képes szörnyülködni a hatékonyabb tetűhintás-sajnáltatás kedvéért.
Zoom
Miközben a Gázai övezetben a most a sajnáltatott népség halomra mészárolja a civileket, akik elsöprő többsége nő és gyermek. Eddig több mint ötszáz halott és több ezer sebesült van a palesztin részen, éppen ma reggel adtuk hírül, hogy hétgyermekes családot irtottak ki az éjszaka, és sajnos óránként érkeznek a hasonló hírek. De ezzel semmi gond nincs, ez nem borzasztó, csak az, hogy időnként légiriadó van, és össze kell zsúfolódni.
Az óvodás zsidó gyerekek pedig ilyenkor dalocskákat énekelnek - derül ki a műsorból. A gázai palesztin gyerekek nem énekelnek, ők a testvérüket vagy az édesanyjukat siratják, hacsak éppen nem őket szedik össze darabonként valamelyik lebombázott lakóház romjai alól. De ez említést sem érdemel a Fidesz-közeli TV2-n, ugyebár.
Zoom
Ez a repedtseggű nyomorult egyébként mániákus izraeli hadiszócsővé lépett elő, Facebook-oldalán egyre-másra közli az izraeli hadsereg és más cionista alakulatok hazug propagandaanyagait, azzal győzködve például a magyarországi látogatókat, hogy ha a Gázai övezet a mi szomszédságunkban lenne, a palesztinok ugyanígy lőnének bennünket is - csak mert ők lőnek mindenkire, ez a hobbijuk, Izrael ugyanúgy nem tett semmit ellenük, mint Magyarország. Csak éppen elűzte őket a szülőföldjükről, lassan tíz éve teljes blokád alatt tartja őket, naponta meggyilkol közülük valakit, miközben palesztinok százait tartja kínzókamráiban hosszú évek óta ítélet vagy akár bírósági tárgyalás nélkül... És a sort hosszan folytathatnánk.
Zoom
Jellemző egyébként, Steiner hogyan látja megoldhatónak a kérdést...
Zoom
És íme a beszélgetés, hadd sajnáljuk a szegény óvóhelyen összezsúfolódó izraelieket, nincs is ennél szörnyűbb!
(Kuruc.info)
Frissítés: íme néhány fénykép a közelmúlt gázai eseményeiből, csak hogy egyértelmű legyen a különbség az óvodai énekelgetés és az ottani helyzet között. Csak erős idegzetű, nagykorú olvasóinknak ajánljuk.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom



(Forrás és még több kép: Occupied Palestine blog)



https://kuruc.info/r/6/130650/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cionista terrorrezsim érdekeit szolgálhatja a maláj gép le
  2014-07-21 09:48:10, hétfő
 
 
ITT AZ IGAZSÁG

Veterans Today: A cionista terrorrezsim érdekeit szolgálhatja a maláj gép lelövése
2014. július 20. 21:47
Hunhír.info

A Veterans Today szerkesztője James Henry Fetzer is elutasította, hogy moszkva áll a maláj gép lelövése mögött. Az ismert amerikai publicista, a Kennedy-gyilkosság elismert kutatója kijelentette: az, hogy orosz fegyverrel lőtték le a gépet, még nem jelenti azt, hogy Moszkva, vagy orosz szeparatisták lennének a tettesek. A terrorakcióval csak Izrael terrorista miniszterelnöke, Netanjahu nyert igazán, hiszen az eset elvonhatja a közvélemény figyelmét a Gázai cionista népirtásról.

Az amerikai politikai kommentátor úgy véli, hogy az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu agresszív politikájának használt egyedül a maláj gép lelövése. A PressTV-n megjelent interjújában James Henry Fetzer kijelentette: "Oroszország semmi nyerhet ebből. Benjamin Netanjahu viszont már mindent nyerhet, mert a gép lelövésével egy időben indította meg a cionista terrorrezsim a palesztinok kiirtását szolgáló hadműveleteit, így az oroszok most az őket ért igaztalan vádakkal foglalkoznak, a cionisták pedig gyilkolják a palesztin civilek százait - fogalmazott Fetzer, aki cionista összeesküvés eredményének tartja az amerikai ikertornyok megsemmisítését, a hírhedt 9/11-et is.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76917
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kik balhéznak a német megszállás áldozatainak emlékművénél?
  2014-07-21 09:37:23, hétfő
 
  Kik balhéznak a német megszállás áldozatainak emlékművénél?
2014. július 21.

Demszky Gáboros mese jutott róla eszembe, mert a tüntetések fő szervezője Mécs Imre és felesége. Mécs Imre igazi szélkakas. 1956 után börtönbe volt, de nem tudom, hogy miért?

Demszky Gábortól Demszky Gáborig: Demszky Gábor felesége Hodosán Róza, Hodosán Róza férje Magyar Bálint. Magyar Bálint testvére Magyar Fruzsina, Magyar Fruzsina férje Mécs Imre. Mécs Imréék lánya Mécs Mónika, Mécs Mónika férje Mesterházy Ernő, Demszky Gábor főtanácsadója Mesterházy Ernő.

Mesterházy Ernő neve többször elhangzott a Hagyó-perben. Élet-halál ura volt a fővárosi főhivatalban. Felesége Mécs Mónika volt a producere a magyarok ellen készített, hat roma megölését feldolgozó mesteri filmnek. Bár a magyar állam is támogatta vagy 150 millióval a mocskot, mégsem jelent meg producerként csak a Mécs Mónika. Aki időnként szinkronizál is.

A német megszállás áldozatai nagy részt magyarok voltak. Ez a liberálisok észjárásába már nem férhet bele. Csak a zsidó az áldozat, és csak a holokauszt. A magyarok sérelmére elkövetett gazemberségek tettesei a kommunisták. A kommunizmus feltalálója Marx Károly. És a kör itt körbe ért, hiszen a kommunizmus áldozatainak nem jár se kártérítés, se emlékév. Miért nincsenek felelősségre vonva a kommunizmus működtetői? Miért marad haláláig áldozat az áldozatuk? Nem olyan nehéz rá a válasz, ha tudod, hogy milyen származásúak is a működtetői!





A zsidó Mécs Imre ugyanazért volt börtönben 1956 után, mint a szintén zenész Göncz Árpád: mindketten vamzerek, börtönbesúgók voltak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két maláj gép „kalandja”
  2014-07-21 09:33:40, hétfő
 
  Két maláj gép ,,kalandja"

Az első maláj gép eltűnésével már nem is foglalkoznak!
A második gép lelövése azért történhetett, hogy Oroszországot minél hamarabb tönkretegyék, és máris lehessen a jelentős földgáz- és olajmezőket bitorolni. Irak és Líbia már ennek áldozatul esett, és bizony a vezetőik (Szaddam és Kadhafi) is. Putyin elnök élete is veszélyben lehet, mert nagy gátja a mielőbbi birtokon belülre kerülésnek. Oroszországból nemzetállamot csinált, ami megbocsáthatatlan akkor, amikor már a világkormánynak kellene uralkodni!

Hogy a csütörtökön lezuhant maláj utasszállító gép miért repült be a háborús övezetbe, arra is illene választ adni!!

A gázai harcok azért folynak, mert jelentős földgáz van a gázai övezet és az azt körülölelő tenger alatt. Ezt kellene minél előbb felhozni és exportálni.
Mindig az olajéhség, a földgázéhség a dominens. Az emberéletetekre magasról tesznek.

A repülőgépeken 600 ember volt az áldozat. Az előző gázai övezet elleni offenzívában 1500 ember halt meg, a jelenlegiben eddig több mint 400.
Az ezt kiagyalók meg tömik a telhetetlen bugyellárisaikat, és nyalják előre a véres szájuk szélét!

Egyre nő az Izrael-ellenes hangulat világszerte, ami a mindezt támogató Amerikára is kihatnak, illetve ki kell, hogy hasson!
Sok vasat tartanak a hétpróbások egyszerre a tűzben, ideje lenne, hogy a fagyi visszanyaljon!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
idézet
  2014-07-21 09:30:41, hétfő
 
 

Ha vannak még problémák, azokról mind a baloldal tehet.

Navracsics Tibor 2014. június 3.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 589 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4157
  • e Hét: 9889
  • e Hónap: 21000
  • e Év: 174496
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.