Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Az amerikai kongresszus Oroszország elleni háborúra készül
  2014-07-22 10:10:33, kedd
 
  Az amerikai kongresszus Oroszország elleni háborúra készül
2014.07.21 09:12


Az amerikai szenátus jelenleg tárgyal egy törvénytervezetet, 2277. tervezet "A 2014-es orosz agresszió megelőzéséről" elnevezéssel. A dokumentum szerint a törvény beiktatásától számított 30 napon belül az elnök felhatalmazást kap egy "akcióterv elrendelésére, a szükséges anyagi költségek azonnali zárolásával".

Hídfő.net | Amerikai kongresszus tervezet

A bizonyos "akcióterv" magában foglalja az Európában épített amerikai rakétarendszer teljes befejezését, azzal a céllal, hogy semlegesítse az orosz nukleáris csapásmérő erőt. A dokumentum szerint egyre nő a rakétatámadás kockázata, ezért Európában a NATO keretein belül be kell fejezni az amerikai rakétarendszerek telepítését.

A dokumentumot publikáló Contra magazin szerint a törvénytervezet egyértelműen a katonai beavatkozás pszichológiai előkészítésének tekinthető, - a civilek védelmére hivatkozik, ahogy a NATO korábbi beavatkozásait is rendszerint a civilek védelmére hivatkozva készítették elő.

Csakhogy - mint azt a nyugatiak rendszerint elfelejtik - Oroszországban is vannak civilek. Moszkva éles reakciót adott a szenátus tervezetére, a stratégiai rakétaerők 10 ezredét helyezték teljes készültségbe a központi és nyugati katonai körzetben. A harckészültség 32 napig tart. Igor Jegorov ezredes, a Védelmi Minisztérium szóvivője szerint a feltételek minden tekintetben háborús környezetnek tekinthetőek.

http://www.hidfo.net/2014/07/21/az-amerikai-kongresszus-oroszorszag-elleni-haboru ra-keszul
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tel-Avivban mindenki buzi - Análbébi nyilatkozik
  2014-07-22 10:04:45, kedd
 
  Tel-Avivban mindenki buzi - Análbébi nyilatkozik

http://www.youtube.com/watch?v=1lpZoBXYZIk&feature=youtu.be
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az RTL hétfői híradójában bemutattak egy nyíregyházi céget,
  2014-07-22 09:57:52, kedd
 
 
Az RTL hétfői híradójában bemutattak egy nyíregyházi céget, amely a milliós bírság miatt nem tud tovább szolgáltatni. Több, mint 400-an maradnak meleg víz nélkül.
A lakókat semmilyen kár nem érte, megkapták ők is a rezsicsökkentést.
Az szerepelt is a számlán, ki is volt emelve. Csak nem megfelelően ugye, ahogy Németh Szilárd "rezsibiztos" előírta...

http://444.hu/2014/07/21/az-rtl-hirado-bemutatja-annyira-jol-sikerult-a-rezsicsok kentes-hogy-nem-is-lesz-meleg-viz-a-lakoknak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Végtelenített végkielégítések!
  2014-07-22 09:49:34, kedd
 
  Végtelenített végkielégítések!
2014. július 21.

A parlamentből kikerült elég sok Fideszes és kereszténynek mondott országgyűlési képviselő. Kikerült a két Fideszes szóvivő, Hoppál és Zsigó Róbert. Máris államtitkár lett mind a kettő, feladat semmi, jövedelem egymillió.
Az első szabadon választott parlament törvénye értelmében minden parlamentből kikerülőt és apparátusát (ki tudja, hogy hányan vannak már??) hat havi végkielégítés illeti meg.

A Fideszes és KDNP-s potentátok most, ahogy kikerültek a parlamentből, rövid idő múlva máris államtitkárok, államtitkár-helyettesek és kormánymegbízottak lettek. Miért van nekem olyan érzésem, hogy ezek az eddig havi kétmilliót keresők felvették a parlamenti költségvetésből a hat havi végkielégítést, attól függetlenül, hogy másnap már át is ültek egy másik állami lehetőségbe?

Elkeserítő, ami folyik az országban. Több mint kétszáz államtitkár és államtitkár-helyettes, rettenetes létszámú kormány, vidéke egy rakás kormányhivatal.

Mit értünk el vele? Mintha nem is lenne kormány az országban, már magától megy az ország lefelé a lejtőn. Egyvalamit ,,sikerült" lazán teljesíteni: az államháztartási hiány június 30-áig 82,6 százalékra teljesült!

A romák segélyezése, a zsidók rendszeres kárpótlásai, emlékévei már csak a hab a tortánkra.

A végkielégítésekről annyiszor volt már szó, és mégis folytatják! Továbbra is titkosak az olajakták, és az ügynöknévsort sem ismerhetjük meg, ami meg már erkölcsi válságot okoz.

Aki azt hitte, hogy legalább a láncainktól megszabadultunk, az nagyot téved. Régen a Szovjetunióban fogták a láncunkat, most meg már Amerikában, Izraelben, Brüsszelben és Berlinben fogják a láncunk végét. Ez azért már sok(i)!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Legyen szíves, csináljon úgy, mintha csinálna valamit!
  2014-07-22 09:47:57, kedd
 
 
Legyen szíves, csináljon úgy, mintha csinálna valamit!
Index
2014. 07. 15. 16:29

Németh Szilárd rezsibiztos kedden egy újabb rezsipontot adott át a József körút 6. szám alatt. Minden megyében van egy rezsipont, plusz egy volt eddig is Budapesten, amihez most egy újabb iroda csatlakozott.

Na de várj, én még soha nem hallottam erről a rezsipontról.

Pedig már fél éve működnek! A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság meghatározása alapján a rezsipontok a lakossági panaszokkal foglalkoznak, ahol "részletes tanácsadó tevékenységet látnak el, megvizsgálják az ügyet, s amennyiben szükséges igényérvényesítési eljárás kezdeményezése, abban segítséget nyújtanak". Sőt, Németh Szilárd elmondása alapján olyan sikeresen, hogy ezért volt szükség új irodára a fővárosban az eddig Városház utcai mellé.

Ezek szerint én vagyok az országban az egyedüli, aki még sosem járt rezsiponton?

Nem igazán. Az elmúlt fél évben 1500-an keresték fel a Városház utcai rezsipontot, a 19 megyei irodát pedig 3000-en. Ez azt jelenti, hogy az utóbbi 19 irodát naponta átlagosan 16-an keresik fel - már hogy nem egyet-egyet ennyien, hanem a 19-et összesen.
photo 2
Fotó: Bakró-Nagy Ferenc

Ez persze így nem hangzott el a mai sajtótájékoztatón, hanem inkább a rezsipontok növekvő kihasználtságáról és a fogyasztókat megtévesztő szolgáltatokról esett szó. A fenti kép azt a pillanatot örökíti meg, amikor az egyik operatőr vágóképezés közben megkérte az újságírókat szemlélő három rezsipont-alkalmazott egyikét, hogy akkor most legyen szíves csináljon úgy, mintha csinálna valamit.

http://index.hu/belfold/2014/07/15/legyen_szives_csinaljon_ugy_mintha_csinalna_va lamit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Véletlenül nevezték ki a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főig
  2014-07-22 09:46:19, kedd
 
  Véletlenül nevezték ki a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatóját
Index
2014. 07. 21. 15:14

Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára az MTI-nek elmondta, hogy adminisztratív hiba miatt jelenhetett meg a Magyar Közlöny múlt pénteki számában az, hogy Szabó Hedviget kinevezték a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatójává. Molnár Zsolt, a parlament Nemzetbiztonsági bizottságának MSZP-s elnöke szombaton törvénysértéssel vádolta meg a kormányt, mert a jelöltet nem hallgatta meg a parlamenti szakbizottság.

Az államszocialista rendszerben edződött államtitkár az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfői ülésén magyarázta meg a félreértést. Szavaiból az is kiderült, azért a jelenleg igazgatói posztot betöltő Szabó Hedvig már nincs olyan messze a kinevezéstől. A szakszolgálat vezetőjének kinevezése egy hosszú jogi procedúra, mely egyelőre ott tart, hogy Pintér Sándor belügyminiszter, Hende Csaba honvédelmi miniszter és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter már egyetértettek Szabó Hedvig alkalmasságában, és a kinevezésre Orbán Viktor is rábólintott.

A jelöltet hétfőn véleményezi a parlament szakbizottsága, tehát hamarosan pont kerülhet a folyamat végére.

http://index.hu/belfold/2014/07/21/veletlenul_neveztek_ki_a_nemzetbiztonsagi_szak szolgalat_foigazgatojat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem csak a zsidóság, a hozzá hasonlatos tüdőrák ellen is har
  2014-07-22 09:40:32, kedd
 
  2014-07-22. 08:56
Nem csak a zsidóság, a hozzá hasonlatos tüdőrák ellen is harcoltak a "nácik" - ez is úttörő munka volt

Bár a nemzetiszocialista tudósokról a legtöbb embernek elsőként az emberkísérletek jutnak eszébe a holoiparos agymosás miatt, rengeteg előremutató kutatásuk volt (melyek egy részét ellopták, és később saját felfedezésükként tálalták a győztesek): ilyen például a dohányzás és a tüdőrák kapcsolatának feltárása, valamint a világ első dohányzásellenes kampányának elindítása.

A nemzetiszocialista vezetés az árja faj egészségét veszélyeztető tényezőként tekintett a cigarettára, ezért még dohányzásról leszoktató kampányt is indított a második világháború alatt - annak ellenére, hogy a német állam bevételeinek körülbelül 8 százaléka a cigarettát terhelő jövedéki adóból származott - olvasható Robert Proctor, az amerikai Stanford Egyetem kutatójának The Nazi War on Cancer (A nácik háborúja a rák ellen) című könyvében.

A The Atlantic amerikai portál által megszólaltatott Proctor szerint a nemzetiszocialista Németország tudósainak sikerült először igazolniuk, hogy a dohányzás tüdőrákhoz vezet. Elsőként Franz Müller 1939-ben megjelent kutatása tárta fel az összefüggést, amelyet 1943-ban a Jénai Egyetem kutatóinak tanulmánya is megerősített, sőt, ez utóbbi tanulmány még a passzív dohányzás káros hatásait is feltárta.
A könyv szerint egyébként a német tudósok a fehér kenyér, a mesterséges ételszínezékek és az azbeszt káros hatásaira is felhívták a vezetés figyelmét.

Hitler a cigaretta elleni harcot annyira komolyan vezette, hogy még egy dohányzásellenes kutatóintézetet is létrehozatott. A Karl Aster orvos által vezetett intézet egyrészt állatokon és embereken végzett kísérletekkel kutatta a nikotin szervezetre gyakorolt hatását, másrészt tüdőrákban szenvedőket és családtagjaikat vizsgált.
A nemzetiszocialisták indították a világ első dohányzásellenes kampányát, amelynek része volt többek között, hogy betiltották a dohányzást a mozikban, iskolákban, nem gyújthatott rá a szolgálatban lévő rendőr, köztisztviselő, valamint a nőket nem szolgálták ki cigarettával a kávéházakban és más nyilvános helyeken. (Proctor becslései szerint a tiltásnak köszönhetően mintegy húszezer nő

kerülte el a tüdőrákot.) A dohánytermékek reklámozását szintén korlátozták.
Hitler saját példájával is a kampány mögé állt: szívesen beszélt arról, hogy ő már 1919-ben letette a cigarettát, és eszmetársai, Mussolini és Franco szintén nem rabjai a cigarettának, nem így a szövetséges vezérek: Churchill, Sztálin és Roosevelt.
A dohányzásellenes kampánynak Európa legyőzése vetett véget. A feketepiacot pillanatok alatt elárasztották a svájci és amerikai cigaretták, a dohányosok száma ugrásszerűen nőtt. Amerika még a Marshall-segély részeként is küldött cigarettát Németországnak.

A német kutatóknak a tüdőrák és a dohányzás kapcsolatát feltáró tanulmányai a háború után évtizedekre a feledés homályába vesztek, a dohányzás megítélésében ma mérföldkőnek számító brit tanulmány csak 1971-ben született meg. Ez utóbbi, epidemiológiai tanulmány tulajdonképpen ugyanazt igazolta, amit a nemzetiszocialisták 25 évvel korábban már feltártak: minél többen dohányoznak egy társadalomban, annál nagyobb a tüdőrákosok aránya, azaz a cigaretta és a tüdőrák között közvetlen kapcsolat van.

(Origó korrigálva)
Kapcsolódó:
- "A történelem leghírhedtebb környezetvédői"
- Mongóliában támadt fel a nemzetiszocialista környezetvédelem

További részletek: http://kuruc.info/r/6/130675/#ixzz38BH6ceCv
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A "legerkölcsösebbek": így végez a zsidó orvlövész a romokon
  2014-07-22 09:39:52, kedd
 
  2014-07-22. 06:44
A "legerkölcsösebbek": így végez a zsidó orvlövész a romokon heverő palesztinnal - ráadásul a tűzszünet ideje alatt

Úgy látszik, ez a mozzanat már az Indexnek is sok volt - bátorítjuk őket, mutassanak be több hasonló esetet, hiszen percenként történnek ilyenek, rájuk nehéz lesz azt mondani, hogy antiszemiták... Nagy reményeket ugyanakkor nem fűzünk hozzá, mert a tegnap este megjelent anyag ma reggelre már el is tűnt a címlapjukról. Alább a cikk és a videó:
Nagyon úgy tűnik, akármennyi terrorista-alagutat is fog Izrael megsemmisíteni az elkövetkezendő napokban, ezt a háborút csúnyán el fogja veszteni. PR-fronton ugyanis egyre rosszabb a helyzete, az egekbe szökő palesztin veszteségek, a megágyúzott kórház mellé sorra kerülnek ki az indokolatlan gyilkosságokról hírt adó tudósítások, melyek lerombolják a "tiszta háború" - amúgy tényleges hadműveletekben tényleg nehezen tartható - imázsát.
A Vice magazin oldalán láttuk például az alábbi, mobillal készített felvételt, ami nem véres, meg nem 18+-as, hanem egyszerűen megrázó.
A zöldinges férfi a videót közreadó Nemzetközi Szolidaritási Mozgalom (International Solidarity Movement) szerint épp a romok között maradt hozzátartozói után kutatott, amikor kézifegyverrel eltalálták, és fektében, két másik golyót is kapott.
Az ISM a videót kísérő közleményében állítja, hogy a lövések a vasárnapi tűzszünet ideje alatt dördültek el, a férfit gyakorlatilag az ő jogvédőik mellől lőtték ki. A lövések után a helyieknek, illetve az izraeli-palesztin konfliktusra specializálódó segélyszervezet dolgozóinak nem maradt más választásuk, mint visszavonulni.

http://indavideo.hu/video/Izraeli_orvlovesz_haromszor_lo_a_palesztinra

További részletek: http://kuruc.info/r/39/130672/#ixzz38BGgrQ8M
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb tömegpusztító fegyvert vetettek be a cionisták a civil
  2014-07-22 09:36:12, kedd
 
  Újabb tömegpusztító fegyvert vetettek be a cionisták a civilek ellen
2014. július 21. 20:35
Hunhír.info

Palesztin emberi jogi aktivisták szerint Izrael a tömegpusztító repeszgránátok újabb generáciióját alkalmazza a palesztin civilek ellen. A Gázai-övezetet a zsidók olyan csodafegyverrel lövik, amely a levegőben szétdurranva fémdárdák sokaságát lövi ki. Ráadásul a nagyképű cionisták bevallották, hogy Gázán kívül Libanonban is bevetették a dárdavetőket.

549-re emelkedett a halálos áldozatok száma a 14 napos izraeli támadások miatt a Gázai övezetben. Több mint 3000 palesztint is megsérült a támadás. Az áldozatok többsége a polgári személy, köztük a nők, a gyermekek és az idősek.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76937
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Puccsrajna nyiltan bejelentkezett a világgyarmatosítók totál
  2014-07-22 09:35:06, kedd
 
  Puccsrajna nyiltan bejelentkezett a világgyarmatosítók totális szolgájának
2014. július 22. 08:14
Hunhír.info

Petro Porosenko, a csokigyáros milliárdos oligarchából lett ukrajnai elnök hétfőn a CNN-nek nyilatkozva kijelentette, hogy Kijev azt szeretné, ha az Egyesült Államok fontos, NATO-n kívüli szövetségesként kezelné Ukrajnát, úgy, mint Izraelt, Japánt, Dél-Koreát vagy a Fülöp-szigeteket.

Szavai szerint hatékonyan kell fellépni a globális biztonsággal szembeni fenyegetéssel ellen. Az ukrán elnök az állította, hogy az ukrán kormány ellen harcoló fegyveresek nem szakadárok, hanem terroristák, és sürgette, hogy az Egyesült Államok is ekként kezelje őket.

"Minden országnak - beleértve Oroszországnak - el kell döntenie, hogy hol a helye a világban, a terroristák vagy a civilizált világ oldalán" - nyilatkozott Petro Porosenko.

Mert a korrupcióban fuldokló műállam, ahol erőszakkal változtatják meg a régiók etnikai összetételét, az civilizált ország, ugye?

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76939
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 589 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 664
  • e Hét: 6416
  • e Hónap: 10161
  • e Év: 163657
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.