Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Játékvezető lassú döntése veszélybe hozta .......
  2014-07-07 13:37:33, hétfő
 
  Játékvezető lassú döntése veszélybe hozta Neymár életét
- Luiz Felipe Scolari, a brazilok szövetségi kapitánya mesélte el, mi is történt közvetlenül Neymar sérülését követően a pályán, és a kispadon.
A szakember a spanyol Marca című lapnak beszélt a történtekről. Elmondta, hogy Marcelo ért oda legelőbb a gyepen fekvő Neymarhoz, aki fájdalmában annyit kiáltott: "Nem érzem a lábaimat!"
........


Marcelo egyből intett a Selecao orvosi stábjának, akiket azonban elsőre nem engedett pályára a játékvezető. Marcelo ijedtében még jobban kezdte szólongatni az orvosokat, akik végül berohanhattak a sérülthöz.
"Félelmetes képet festett, ahogyan Neymart levitték a pályáról. Hatalmas fájdalmai voltak, torkaszakadtából ordított" - fejezte be Scolari. Jose Luiz Runco, a brazilok csapatorvosa elárulta, hogy Marcelo aggodalma hatalmas pánikot keltett a kispadon, mindenki a legrosszabbra gondolt.
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Marco Rodriguezt jjátékvezetőt elölte ki a keddi elődöntőre.
  2014-07-07 13:22:50, hétfő
 
  A FIFA az Uruguay-Olaszország mérkőzésen is bíráskodó Marco Rodriguezt aki elnézte Suárez harapását - jelölte ki a keddi elődöntőre.
...... .....


A mexikói sípmester a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon a Belgium-Algéria mérkőzésen mutatkozott be a csoportmérkőzések során, majd a dél-amerikaiak továbbjutását hozó Uruguay-Olaszország mérkőzést is ő vezette. A taljánok sorsdöntő mérkőzésén történt a vb egyik legfurcsább esete is, amikor a játékvezető és annak segítői sem vettek észre, hogy Luiz Suarez beleharapott Giorgio Chiellini vállába. Korábban, az 59. percben pedig egy vitatott piros lappal jutalmazta Marchisiót belépője után.
- A FIFA úgy véli, Rodriguez, akinek ez lesz az első egyenes kieséses szakaszban fújt meccse, megállja majd a helyét a házigazda brazilok Németország elleni mérkőzésén.
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Az asszony ..volt miniszterelnököt ..ököllel hátba ütötte
  2014-07-07 13:11:39, hétfő
 
  Forrás Hí24
Keresik a Gyurcsányt verő nőt.
A Központi Nyomozó Főügyészség Győri Regionális Osztálya felhívásban keresi a 60-70 év közötti asszonyt. Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoznak a nő ellen. Az asszony tavaly szeptember 17-én a Fővárosi Törvényszékre - ,,a rendőrparancsnokok" perére - igyekvő Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt a bíróság előtt ököllel hátba ütötte. Az átlagos testalkatú, körülbelül 60-70 év közötti, 150-165 centi magas, az elkövetés idején sötétbarnára festett, rövid hajú nő a Fővárosi Törvényszék előtt, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesületével együtt demonstrált.
 
 
1 komment , kategória:  Hírek  
Mese a jézusról
  2014-07-07 12:50:15, hétfő
 
  Amikor Jézus Kafarnaumban tanított, egy elöljáró lépett hozzá, leborult előtte, és így kérlelte: ,,Uram, a leányom most halt meg. De jöjj, tedd rá kezedet, és életre kel" Erre Jézus fölkelt, és tanítványaival együtt elment vele.
Közben egy asszony, aki tizenkét éve vérfolyásban szenvedett, hátulról Jézus közelébe férkőzött, és megérintette ruhájának szegélyét. Azt gondolta magában: ,,Ha csak a ruháját érintem is, meggyógyulok." Jézus erre megfordult, ránézett, és így szólt: ,,Bízzál, leányom! Hited meggyógyított téged." Attól az órától fogva egészséges lett az asszony.
Amikor Jézus az elöljáró házába ért, és látta a fuvolásokat meg a lármás tömeget, rájuk szólt: ,,Távozzatok, hiszen nem halt meg a leány, csak alszik!" Azok kinevették. Miután eltávolították a tömeget, Jézus bement, megfogta a leány kezét, és az életre kelt. Ennek híre elterjedt azon az egész vidéken.
Mt 9,18-26

Imádság
Azt kérted, Uram, hogy téged szeresselek jobban, mint a hozzám legközelebb álló szeretteimet. Arra kértél, vegyem fel a keresztemet, és kövesselek, ne nézzek hátra, szeretteim és korábbi életem felé. Arra vágytál, hogy veszítsem el az életem érted, adjak fel mindent, azért, hogy benned újra megtaláljam. Nem mondom, hogy tisztán értettem, miért, de megtettem mindezt, érted, Uram. Rád bíztam magam, és hittem benned. És többet kaptam, mint reméltem. Cserébe Élettel töltöttél meg, és felelősségteljes küldetést adtál. Azóta nem élek cél és otthon nélkül. Jelenléteddel betöltöd és boldoggá teszed életemet. Különleges szépséget adsz minden napomnak. Istenem! A bátorságért imádkozom. Add, hogy minél több ember merje elveszíteni életét, és ezáltal egy teljesebb, igazibb életet kapjon tőled.
 
 
0 komment , kategória:  vallás  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 256 db bejegyzés
e év: 3406 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 949
  • e Hét: 6750
  • e Hónap: 39904
  • e Év: 273651
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.