Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Hallottad? A mama azt mondta aludni kell!
  2014-07-08 20:49:44, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Kenyai étterem
  2014-07-08 20:48:12, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
Étterem Ausztráliában
  2014-07-08 20:47:02, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
Éji szellő hangján
  2014-07-08 20:45:54, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Abban az egyetlen percben
  2014-07-08 20:42:47, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Ahol a fű sem nő - Okostelefonok és Wi-Fi routerek
  2014-07-08 16:04:45, kedd
 
 


Link

Több mint elekroszmog!
Kilencedikes dán tanulók fillérekből levezettek egy olyan kísérletet, ami mögé a hivatalos tudomány máig nem mer felsorakozni. Wi-Fi router mellé kerti zsázsát ültettek, ami nem akart kinőni.
Jórészt parttalan vita folyik arról, hogy a korunkban már igen elterjedt vezeték nélküli eszközök által kiadott rádióhullámok ártalmasak-e az egészségünkre, vagy nem. Egy bő évtizeddel ezelőtt még a televízió, a rádió, az adótornyok és a nagyfeszültségű vezetékek álltak az ilyen viták középpontjában, manapság azonban sokkal közelebbi rádiósugárzási forrásoknak vagyunk szinte állandóan kitéve - a mobiltelefonoknak és a Wi-Fi routereknek.
Saját élményeiből indult ki az az öt, 15 év körüli lány, akik tudományos kísérletük témájául a mobiltelefon rádiósugárzásának hatását választották. Azt tapasztalták ugyanis, hogy ha alvás idejére is maguk mellé vették mobiljukat és az az éjszaka során a fejükhöz közel hevert bekapcsolt állapotban, akkor másnap nehézségeik adódtak az iskolában a koncentrálással. Innét jött az ötlet, hogy tanulmányozzák a mobiltelefonok emberekre gyakorolt hatását, de ehhez a dániai Hjallerup Iskola - ahova a lányok járnak - nem tudott megfelelő forrásokat és felszerelést szerezni, így végül beérték egy marék növénymaggal és két Wi-Fi routerrel.
Hat tálcányi kerti zsázsa-magot helyeztek el egy közvetlen sugárzástól mentes vizsgálati környezetben, hatot pedig két Wi-Fi router közelében. Az adóenergiával és a távolsággal kalkulálva úgy pozicionálták a tálcákat, hogy azok hasonló erősségű sugárzásnak legyenek kitéve, mint egy mobiltelefonáló. Tizenkét napon át figyelték, mérték, fotózták mindkét telepet, és az eredmények magukért beszélnek. A sugárzásnak kitett magvak közül a legtöbb elpusztult, vagy a fejlődés már a legelső szakaszban elakadt. A közvetlen sugárzástól mentes ,,veteményes" ellenben zöldellt, növekedett és virágzott. A kísérlet első helyezést hozott a helyi tudományos diákversenyen és világszerte felkeltette a kutatók érdeklődését.
Az ember tudatosan nem képes érzékelni a rádióhullámokat, melyek serege napi rendszerességgel áthalad a testünkön, de (valamilyen) hatásuk biztos van ránk. Ugyan már hosszú évek óta használnak mobiltelefonokat és Wi-Fi routereket is emberek milliárdjai, mégis, eddig egyetlen, a kérdésekre választ adó, átfogó és hiteles tudományos kísérletsorozat és elemzés sem látott napvilágot a témában. A kutatóintézetek hagyományosan csak a rádióhullámok sejtekben okozott hőmérséklet-növekedésével kapcsolatban publikáltak eredményeket, de ez talán épp a legelhanyagolhatóbb aspektusa lehet a rádióhullámok élővilágra gyakorolt hatásának.
Bizonyára sokakban felmerül a gyanú, hogy a technológiai cégektől általában korántsem független kutatók és laborok nem biztos, hogy megengedhetnék maguknak, hogy kimondják: a mobil vagy a W-Fi router használata valamilyen mértékben és módon káros. De ha mégis így lenne, vajon hányan akarnának vagy tudnának lemondani a használatukról?

“Tapasztalatok a WiFi sugárzás ártalmas hatásairól

Kedves Olvasó!
Egy szörnyű és nagyon riasztó tapasztalatomról szeretnék írni most neked.
Elöljáróban magamról annyit szeretnék elmondani, hogy nagyon régen foglalkozom TaiCival, Chi kunggal és taoista meditácóval, tornákkal. Egyáltalán nem vagyok kezdő a témában, hiszen tizennégy éves koromban kezdtem tanulni ezeket. Ma negyvenegy múltam. Ezért a történetben leírt tehetetlenség és megoldhatatlanság, teljesen megdöbbentő volt számomra.
Tehát következzen a történet, ami elképesztő tanulságokkal járt...
A múlt évben szerettem volna a gyermekem szobájába bevezetni a netet. Mivel a madzagos megoldás kicsit körülményes lett volna és a szolgáltató is a WiFi megoldást részesítette előnyben, úgy döntöttem, hogy ezt a lehetőséget választom. Annál is inkább, mert van egy okostelefonom és ehhez is jól jött volna a netforgalom ilyentén megosztása.
Felszereltem tehát a WiFit adót és nagyon örültem a technika ezen vívmányának, hiszen egy csapásra lett net az egész lakásban, okossá vált a telefonom és ráadásul még a tévém is.
Néhány hétre rá azonban beteg lettem. Nagyon furcsa volt a betegség. Szédülésekkel, fejfájásokkal járt. Folyamatosan rosszabbodott a dolog és aztán karácsony előtt valami furcsa “fertőzés" is elkapott. A szédülések fokozódtak, furcsa gyomorfájás alakult ki, idegessé, nagyon feszültté váltam és úgy éreztem, mintha nem lennék önmagam. Az alvászavar is egyre erősebbé vált. Nem csak nehezen aludtam el, de ráadásul éjjelente többször is felkeltem. A szememet mintha belülről nyomták volna és eléggé égett is.
A tünetek a betegség “elmúltával" is megmaradtak, sőt némelyik erősödött is.
Utáltam otthon lenni és úgy gondoltam, hogy rossz hely az, ahol élek.
Voltam orvosoknál is a tünetekkel, de enyhe májenzim eltérésen és ugráló magasvérnyomáson kívül semmit sem találtak.
Az akupunktúra nagyon nagy segítség volt. Hála Istennek és Prof. Dr. Shao Bai Junnak, aki az egyik legképzettebb akupunktőr, egész Európában. Ő akupunktúrával kezelt, én pedig Chi Kung terápiát folytattam.
Az állapotom nagyon sokat javult, de egyes makacs tünetek tovább rosszabbodtak és általános kedélyállapotom tovább romlott. Állandóan ideges, feszült voltam, sűrűn fájt a fejem, egyre nehezebben voltam képes gondolkodni, a memóriám drasztikusan romlott, fájtak az ízületeim és a szemem sokszor égett, belső remegést éreztem és nagyon könnyen betegedtem meg. Állandóan álmatlanság kínzott és éjszakai izzadás is. Az izzadás erőteljessé vált és csak a nyakamtól felfelé volt észlelhető.
Hihetetlen volt a dolog.
Aztán a családom tagjai is panaszkodni kezdtek. Sokszor migrénes fejfájás kínozta őket, a velem egy szobában alvó barátnőm belső idegességről, depresszióról kezdett panaszkodni és arról, hogy legszívesebben elmenekülne a lakásból. Alvászavar jelentkezett nála is, de nem izzadt, viszont híresen erős haja, gyengülni kezdett és hullani. Ez utóbbi tényleg nagyon megdöbbentő volt.
Lányom sűrű fejfájástól szenvedett, hullott a haja, szinte állandóan hányingere volt. Ideges és feszült lett a természete.
Az egész állapot olyan volt, mintha megátkoztak volna minket. Nagyon fáradékonynak, betegesnek, álmatlannak, depresszívnek érezte magát az egész család.
Eleinte fertőzésre gyanakodtam, de a helyzet hullámzóan ugyan, de több, mint egy éve fennállt.
Nagyon sokat gondolkodtam, hogy vajon mi történhetett, bő egy évvel ezelőtt nálunk, amitől ennyire szenvedünk????
Minden lehetőséget végig zongoráztam már, amikor kezembe akadt egy érdekes kutatási eredmény a mobiltelefonok és WiFi berendezések sugárzásának ártalmas hatásáról.
Na, gondoltam, egy életem egy halálom, én kikapcsolom a WiFit. Fájt a dolog nagyon, mert hirtelen eltűnt minden általa nyújtott kényelmi és technikai előny. Ráadásul a lányom nem rajongott a net megszűntéért.

A TAPASZTALATOK HÁROM NAP ALATT:

Betegségem tünetei a második naptól drasztikusan csökkenni kezdtek. Megszűnt az állandó fejfájás, alvászavar, belső idegesség, éjszakai izzadás, depi és gondolkodási zavar. Mintha az átok lehullott volna a családról is. Mindenki nyugodtam, derűsebb. Páromnál megszűnt az alvászavar és idegesség. Lányom nyugodtam, kiegyensúlyozottabb. Mindannyian könnyű fáradtságot és álmosságot érzünk, ahogy az az agresszív túlfeszülés megszűnt.
Ha mindezt végiggondolom, el sem tudom képzelni, hogy hány embert kezelhetnek hiába hasonló tünetekkel??? Hány család és élet megy tönkre az állandó idegfeszültség miatt, melyet a mobilok, rádióadók és WiFis berendezések a sugárzásukkal ontanak magukból????
Vajon hány elborulást köszönhetünk ezen sugárzásoknak és az erre érzékeny emberi idegrendszernek????
Sokan hiszik, hogy a terméketlenségük, nemi vágyuk hiánya, életúntságuk, feszültségük, akaraterejük gyengesége, állandó fáradtságuk, ízületi fájdalmaik, magas vérnyomásuk, szívritmus zavaruk, ideges gyomor- és bélbajuk és ki tudja még milyen nyavalyájuk a táplálkozásuk és a stressz folyománya.
Az a mi családunk tapasztalata, hogy sajnos technológiai vívmányaink sokkal rombolóbbak ránk nézve, mint ezen felsorolt okok...
ÉRDEMES KICSIT VISSZASÜLLYEDNI, MERT IGAZÁBÓL NAGYON NAGY A TÉT!!!! NEM ÉRI MEG MINDENT FELÁLDOZNI ENNYIRE KEVÉSÉRT. AZ EGÉSZSÉG, A LELKI ÉS CSALÁDI BÉKE TÖBBET ÉR, MINT BÁRMILYEN TECHNOLÓGIAI KÜTYÜ..."

Közzétette: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Zhangjiajie Nemzeti Erdő Park, Kína
  2014-07-08 16:01:44, kedd
 
  A gyönyörű nemzeti park területén körülbelül 3000 óriási kvarcit homokkő oszlop magasodik. Érdekesség, hogy ez az erdőpark adta az ihletett James Cameron-nak, amikor az Avatar című filmjén dolgozott. A vállalkozó kedvűek a csúcsok mellett számos szurdokot, patakot, vagy vízesést vehetnek szemügyre.




Link




Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
Zhangjiajie Nemzeti Erdő Park, Kína
  2014-07-08 16:00:33, kedd
 
  A gyönyörű nemzeti park területén körülbelül 3000 óriási kvarcit homokkő oszlop magasodik. Érdekesség, hogy ez az erdőpark adta az ihletett James Cameron-nak, amikor az Avatar című filmjén dolgozott. A vállalkozó kedvűek a csúcsok mellett számos szurdokot, patakot, vagy vízesést vehetnek szemügyre.




Link




Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
Tádzs Mahal, India
  2014-07-08 15:58:29, kedd
 
  A Tádzs Mahal, vagyis ,,a paloták koronája" az indiai Agrában található mauzóleum elnevezése, amely valójában egy teljes épületkomplexumot takar. Ennek része az első képen szereplő fehér márvány síremlék is, amelyet Sáh Dzsahán mogul sah építtetett elhunyt felesége emlékére. Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de nekünk mindig az Aladdinban látott palota jut eszünkbe róla...




Link




Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
Versailles-i kastély, Franciaország
  2014-07-08 15:56:14, kedd
 
  A versailles-i kastély 1682-től egészen a forradalomig, azaz 1789-ig a francia királyok lakhelye volt; XIV. Lajos, a Napkirály rezidenciája, az európai kastélyépítészet csúcspontja, az abszolút hatalom szimbóluma. Minden tekintetben elképesztő építmény: 2300 szoba, 67 lépcsősor és 5210 darab bútor található benne. Lélegzetelállító Tükörgalériája és szépen metszett kertjei igazi hercegnői ,,kellékek".




Link




Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5810 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1629
  • e Hét: 5064
  • e Hónap: 9802
  • e Év: 115946
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.