Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Anna O Leary: Németország lesz a bűnbak a harmadik világhábo
  2014-07-08 19:58:55, kedd
 
  Anna O Leary: Németország lesz a bűnbak a harmadik világháborúért
2014. július 08. 11:39
Hunhír.info

"Németországnak különösen óvatosnak kell lenni a kémügy kezelésében, mert Németországot hibáztatták I. világháborúért, Németország hibáztatták a második világháborúért, és most úgy néz ki, mint Németországot fogják okolni a harmadikért is" - közölte telefoninterjújában Anna O Leary, ír író és politikai kommentátor.

A múlt héten, a német rendőrség letartóztatott egy német hírszerzőt, akit az Egyesült Államok javára történő kémkedéssel gyanúsít.

Merkel hétfőn Kínában kijelentette: ha bebizonyosodik, hogy a német hírszerző amerikai kém,az "egyértelműen ellentmond" a két ország közötti bizalomnak.

Német ügyészek szerint a 31 éves férfi állítólag 218 dokumentumot adott el az USA-nak 2012 és 2014 között.

O Leary jegyezte: Merkel korábbi lehallgatása az amerikai fél részéről egyértelműen nyomasztja a két ország viszonyát.

Egy interjúban a németországi hetilap a Der Spiegel hétfőn megírta: a korábbi amerikai külügyminiszter Hillary Clinton azt mondta, hogy az Egyesült Államok soha nem köt megállapodást bármely más országgal, hogy nem kémkedik utána.. "Az Egyesült Államok soha nem fogja aláírni a no-kém szerződést sem Németországgal,, más országokban, sem Nagy-Britanniával, sem Kanadával" - mondta Clinton.

"Egyértelmű, hogy az Egyesült Államok nem tiszteli szövetségeseit" - mondta O Leary.

Hunhír.info - Presstv

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76597
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Elmenni a végsőkig" - újabb mészárlásra készül Gázában a te
  2014-07-08 19:48:42, kedd
 
  2014-07-08. 15:29
"Elmenni a végsőkig" - újabb mészárlásra készül Gázában a terrorállam, 40 ezer tartalékost hívtak be

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök elrendelte a hadsereg felkészülését az esetleges szárazföldi hadműveletekre a Gázai övezetben, a biztonsági kabinet a katonai erő fokozását kérte a hadseregtől a Hamásszal szemben - közölte az izraeli közszolgálati rádió.
"Elmenni a végsőkig" és "nem kesztyűs kézzel bánni" a Hamásszal - mondta Netanjahu a kabinet keddi, a tel-avivi katonai főhadiszálláson főtisztek részvételével megtartott rendkívüli ülése után, mert "a Hamász az eszkalációt választotta, s ezért fizetni fog".

2009-ben sem bántak kesztyűs kézzel a "terroristákkal"...
A kormányfő az izraeli hadművelet célját abban jelölte meg, hogy "elrettentsenek a Gázai övezetből Izrael ellen irányuló további támadásoktól". A politikus figyelmeztetett arra, hogy "hosszú és erőteljes hadművelet" lesz.
A Háárec című újság szerint döntés született negyvenezer tartalékos mozgósításáról is, ami a hadműveletek várható szárazföldi kiterjesztését jelzi. Izrael a katonai mellett diplomáciai eszközöket is bevet, a miniszterelnök telefonon számos külföldi vezetőt felhív, hogy "megindokolja Izrael lépéseit". (A "magyar" vezetés pedig minden bizonnyal a legmegértőbbek közé fog tartozni - a szerk.)
Zoom
Ismét gyerekek százait mészárolhatják le a "nemzetközi közösség" lelkes bólogatása közepette
Korábban írtuk: Az izraeli hadsereg szárazföldi csapatok bevetésére is készül palesztin területeken, miután kedd hajnalban légitámadást hajtott végre a Gázai övezet ellen - közölte kedden Peter Lerner katonai szóvivő.
Jeruzsálem elhúzódó műveletre számít a Hamász ellen, amely néhány napon belül biztosan nem ér véget - mondta Móse Jaalon izraeli védelmi miniszter a vezérkari főnökökkel tartott keddi találkozója után a sajtónak.
Ezzel párhuzamosan Mahmúd Abbász palesztin elnök követelte Izraeltől, hogy azonnal vessen véget a Gázai övezet ellen indított légicsapásoknak, és a nemzetközi közösség azonnali beavatkozását kérte, hogy megállítsák a konfliktus további súlyosbodását.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/130162/#ixzz36tsvVjhn
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a kurva nagy helyzet nincs itt mit szépíteni !!
  2014-07-08 19:47:24, kedd
 
  Ez a kurva nagy helyzet nincs itt mit szépíteni !!

A probléma ezzel az államcsődös hisztériakeltéssel mindössze annyi, hogy IGAZ!
Magyarország ugyanis a lejáró hitelek visszafizetését újabb hitelek felvételével finanszirozza. Igaz persze, hogy ezekből a hetente felvett-és NEMHITELEKNEK nevezett állampapiraukciókból befolyó összegek egy JELENTŐS RÉSZÉVEL AZ ÁLLAM MŰKÖDÉSÉT is finanszirozzák, de...
De mi van akkor, ha az állampapirok iránti kereslet leapad? Mint az megtörtént
. És nem fogják vásárolni a papirokat a spekulánsok?
Na!-akkor fog bekövetkezni az államcsőd! Akkortól válik feizetésképtelenné-PAPIRON IS-Magyarország!
Márpedig a “kör" előbb-utóbb bezárul! Vagy azért, mert az éppen aktuálisan lejáró “nemhitelek" kamatait sem tudjuk már fizetni, vagy azért, mert már senki sem fog vásárolni “nemhitelnek" számitó államkötvényeket. Márpedig azok, akik ilyen “nemhiteleket" nyújtanak Magyarországnak, azok már inkább a főspekulánsok “rémhireire" hallgatnak, és nem Döbrögire meg Mekkmeszterre!
Márpedig a spekulánsok tegnap magyar államcsődről kezdtek el pusmogni!
Teljes joggal!
Magyarországnak ugyanis már semmiféle vagyona nincs, és nincs értékteremtő, SAJÁT TULAJDONÚ GAZDASÁGA! (Volt a szocializmusban!)
MÁR CSAK A KISEMBEREK MAGÁNVAGYONA MARADT! Mint fedezet!
A RENDSZERVÁLTÁSKORI 20 MILLIÁRDRÓL 120 MILLIÁRD DOLLÁRRA NÖVEKEDETT KÜLSŐ ÁLLAMADÓSSÁG FEDEZETEKÉNT! (Ha pedig a forint továbbra is “kitart", akkor lesz csak látványos adósságnövekedés!)
Magyarországon bizony államcsőd van! És ezt hamarosan a bőrünkön fogjuk érezni!
Miközben úton-útfélen egyebet sem hallunk: Magyarország jobban teljesit!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elmebaj !
  2014-07-08 19:35:30, kedd
 
 
Fizetne a kormány ha 40 évig együtt élsz a pároddal, sőt ha a titkot is eláruljuk 100 ezret pluszban adnak
Posted in Bulvár by gatti1 on 30 december 2013



[to_like]

Az egymás mellett kitartó házastársakat és az összetartó közösségeket is pénzjutalmas pályázattal csábítja a szociális államtitkárság.
A kormány az összefogó családokat ingyen nyaraltatná, a legalább negyven éve házasságban élőknek pedig a titokért fizetne.

A tárca szerint tudományosan és lélektanilag is bizonyított tény a házasság egészségmegőrző jellege, ennek ellenére egyre kevesebben vállalják ezt a köteléket, kevesen képesek kitartani egymás mellett egy egész életre szólóan.

Ezért úgy döntöttek: megjutalmazzák azokat, akik legalább negyven éve vállalják a házastársi köteléket. A pályázatra jelentkező házaspároknak augusztus 21-éig kell leírniuk, kézzel maximum 15, géppel legfeljebb 10 oldalban, hogy mi erősítette, erősíti a kettejük közötti köteléket, mi segítette át őket az érzelmi hullámvölgyeken, a nehezebb társadalmi-történelmi időszakokon, mi tette házasságukat tartalmassá, az őszinte történeteket pedig bruttó 100, illetve bruttó 40 ezer forinttal jutalmazzák majd.

36
A pénz odaítélését írók és költők bírálják majd el

Az egymás mellett hosszú évtizedekig kitartók mellett a több családdal közös nyaralásttervezőket is pénzzel támogatná a kormány. Az államtitkárság és a lebonyolító Nemzeti Családi- és Szociálpolitikai Intézet Pihenjünk közösen címmel kínál ingyen belföldinyaralást a gyermekeket nevelő családokat összefogó közösségeknek. Augusztus 13-ig jelentkezhetnek civil szervezetek, egyházak, plébániák, gyülekezetek, amelyek között összesen 31 millió forintot osztanak ki a közös nyaralásra.

Az induló közösségekben legalább tíz embernek és öt családnak kell lennie. Az ingyennyaralásra jelentkező közösségek legfeljebb félmillió forintot kaphatnak a kizárólag belföldi pihenésükre: 7 napot és 6 éjszakát tölthetnek el a minisztérium kontójára, a nyaralás alatt jelenléti ívet kell vezetniük, és fotókat kell készíteniük, amelyeket utólag csatolniuk kell a szakmai beszámolóhoz.

http://csajszinet.hu/fizetne-a-kormany-ha-40-evig-egyutt-elsz-a-paroddal-sot-ha-a -titkot-is-elaruljuk-100-ezret-pluszban-adnak/



csak az a százezer 10 év múlva annyit ér mint ma 5000
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tejben-sz@…ban!
  2014-07-08 19:28:36, kedd
 
  Tejben-sz@...ban!

Trágyával kevert import tejet borítottak a pécsi gazdák a helyi Mecsek Füszért Zrt. bejárata elé, az ellen tiltakozva, hogy a céghez tartozó Coop üzletlánc is utat enged az olcsó külföldi tejnek.
Tehát: megvették az olcsóbb importtejet...azt vegyitették...és...és rossz helyre leöntötték a katyvaszt.
Hát kedves gazdák!
Ez a világ rendje! A kapitalizmus rendje! Olcsóbb a külföldi tej? A hazai tejtermelőket veszteség éri?
Ez a hazai gazdákon kivül senkit nem dühit. Csak a gazdákat!
Akik-amikor a döbrögista horda ellenzékben volt, a Kossuth-téren bográcsgulyásoztak Jakab Pista vendégeiként. Most nem mehetnek be a TÉRRE, mert... Igy hát néhány helyen morgolódnak. Meg öntögetnek. Me félpályásoznak-a NAGYPÁLYÁSOK ellen!
Ha igy haladnak-rövid idő elteltével már csak a Birkameneten fognak részt venni. Idejük lesz, mert nem kell már majd a jószágaikról sem gondoskodni.
Kedves gazdák!
Ez a kapitalizmus! A kockázatok világa! Tudják!-a kicsik kockázata. Kockáztass!-és veszitesz!
A gazdatársadalomnak valahogy nem tetszett a szocializmus biztonsága! A “téeszvilág"!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarországon nagyon rossz buzinak, cigánynak és menekültn
  2014-07-08 11:01:20, kedd
 
  MAGYARNAK A LEGROSSZABB, DE EZ SENKÍT NEM ÉRDEKEL


Európa Tanács: Magyarországon nagyon rossz buzinak, cigánynak és menekültnek lenni


"A magyar jogrendszer emberi jogokat érintő változásai az elmúlt időszakban komoly nemzetközi kritikákat váltottak ki.

Amíg viszont néhány területen előrelépés történt, bizonyos csoportok emberi jogi helyzete még hagy kívánnivalót maga után - mondta Nils Muižnieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosa a négynapos Magyarországi látogatása utolsó napján. A biztos szerint Magyarországon a romákat a lakhatás és az oktatás területén is szegregálják.

Muižnieks elmondta, a hatóságoknak minden rasszista esetet el kell ítélniük és ki kell vizsgálniuk, a rasszista szervezeteket pedig be kell tiltani, ha már "nincs más megoldás". A biztos örömét fejezte ki a Magyar Gárda betiltása miatt, illetve a magyar hatóságok törekvéseit a "rasszista szervezetek" betiltására.

Bár 2007-ben Magyarország volt az első ország, ami elfogadta a Fogyatékossággal élő személyek jogairól szóló ENSZ-Egyezményt, a biztos szerint a hatóságoknak többet kéne tenni az ebben foglalt jogok betartatásáért. Muižnieks szerint Magyarországon sok fogyatékkal élőnek nincs lehetősége, hogy éljen a jogaival, így korlátozva vannak abban, hogy autonóm döntéseket hozzanak. A biztos szerint az új Ptk. is tartalmaz az ENSZ-egyezménnyel ellentétes elemeket.

Muižnieks azt írja, 2013-ban csaknem 900 százalékkal megugrott a menedékkérelmek száma Magyarországon, viszont az esetek 26 százalékában a hatóságok őrizetbe vették a menekülteket. A biztos szerint a hatóságoknak csak a végső esetben kellene ehhez az eszközhöz folyamodniuk. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a politikai menekültek integrációjáért is többet kéne tenniük a hatóságoknak.

A szombati homokos parádé a biztos szerint "fontos próbája" annak, hogy hogy áll az ország "az LMBTQ-közösség emberi jogainak tiszteletben tartásával". Muižnieks szerint ugyanis a "homo- és transzfób retorika" is gyakori a közbeszédben, ami szerinte szintén nagy probléma.

A biztos a hajléktalanság büntetését is kritizálta. A sajtószabadsággal kapcsolatban megjegyezte, hogy az újságírók forrásainak jogi védelmével, és a médiatanáccsal kapcsolat történtek olyan intézkedések, amelyek összhangban állnak a Tanács ajánlásaival, de a sajtószabadság egészének szűkülése miatt a biztos szintén aggódását fejezte ki.

(MTI nyomán)

http://harcunk.info/index.php/hirek/693-magyarorszagon-nagyon-rossz-buzinak-cigan ynak-es-menekultnek-lenni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két miniszterrel is jóban van a lépfenés állatokat tartó ga
  2014-07-08 10:56:16, kedd
 
 
Két miniszterrel is jóban van a lépfenés állatokat tartó gazda


horváthbence
bűnügy
ma 10:24
4 11

Kifejezetten jó politikai kapcsolatai vannak annak a gazdának, akinek telepén lépfenével fertőzött marhák bukkantak fel. A tiszafüredi állattartó cégen múlt héten bukkant fel a veszélyes kór, a Népszabadság információi szerint pedig még az elmúlt napokban is hullottak el állatok. Mint kiderült, két állatot is kényszervágással vágtak le illegálisan az utóbbi időben, és az állatokról sejteni lehetett, hogy betegek, de erről a hatóságokat nem értesítették.

A kényszervágás helyszínéül szolgáló telep gondozója és a vágást végrehajtók is kórházba kerültek. Miután kimutatták az anthrax jelenlétét, indult meg a vizsgálat.

A tiszafüredi székhelyű City-Gas korábban főleg műszaki cikkekkel foglalkozott, Nagy József vállalkozó 2013 júliusában fogott bele a szarvasmarhatartásba és a húsfeldolgozásba.
Varga és Fazekas miniszterek (MTI/Czeglédi Zsolt)Varga és Fazekas miniszterek (MTI/Czeglédi Zsolt)

Elég hamar megtalálta számításait, a Népszabadság már hónapokkal korábban arról írt, hogy Hortobágyi Nemzeti Park természetvédelmi területeire kiírt földhaszonbérleti pályázaton nagyot nyert a cége, több mint 250 hektár értékben kapott olcsó állami földet. Úgy, hogy a pályázata beadásakor még egyetlen állattal sem rendelkezett. A helyiek akkor arról beszéltek, hogy Nagy József kifejezetten jó viszonyt ápol Fazekas Sándor és Varga Mihály miniszterrel.

Nagy támogatást is kapott a földek mellé, például Tiszafüred egykori hajógyártó csarnokának felújítására. Az alapkőletételkor ott volt Fazekas Sándor miniszter is.

Az állattartó telep a Tiszafüredhez tartozó Kócsújfaluban húzták fel, mint azóta kiderült, a megfelelő engedélyek nélkül.

Fazekas Sándort az ellenzéki pártok lemondásra szólították fel az eset után, de szerinte nem politikai, hanem büntetőügy történt, és a törvény teljes szigorával kell eljárni. Amit majd a helyi rendőrség és a kormányhivatal fog megtenni.

A lap információi szerint az utóbbi napokban egy tenyészbika teteme került elő egy dögkútból, a füléből viszont kivágták az azonosításhoz szükséges bilétát. (nol.hu)

http://444.hu/2014/07/08/ket-miniszterrel-is-joban-van-a-lepfenes-allatokat-tarto -gazda/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Alkotmánybíróság: nem lehet népszavazást tartani a hitelből
  2014-07-08 10:53:05, kedd
 
 
Alkotmánybíróság: nem lehet népszavazást tartani a hitelből történő paksibővítésről

botost

ma 10:49


Visszautasította az Alkotmánybíróság az Együtt és a PM alkotmányjogi panaszát, amelyet azért nyújtottak be, hogy lehessen népszavazást tartani a paksi erőmű állami hitelfelvétellel történő bővítéséről. (MTI)

http://444.hu/2014/07/08/alkotmanybirosag-nem-lehet-nepszavazast-tartani-a-hitelb ol-torteno-paksibovitesrol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb banditisztáni rekord: fél év alatt elértük az éves hiá
  2014-07-08 10:40:47, kedd
 
  Újabb banditisztáni rekord: fél év alatt elértük az éves hiány 82,6 százalékát

Posted on 2014/07/07 Szerző: Admin
Az államháztartás központi alrendszerének első hat havi hiánya 813,7 milliárd forint volt, amely az éves előirányzat 82,6 százaléka - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn az MTI-vel.
A hiány az elmúlt évek tendenciáinak megfelelően alakult - jelezte a szaktárca. A központi költségvetés 965,9 milliárd forintos deficittel, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 114,5 milliárd forintos, az elkülönített állami pénzalapok pedig 37,7 milliárd forintos szufficittel zártak.
2013 év első félévében az államháztartás központi alrendszerének deficitje 721,7 milliárd forintot tett ki, amely az előzetes teljesítés 77,7 százaléka volt.
(MTI)
Bal-Rad komm: Hallelujah! Naponta közel 4 és fél milliárd forinttal költött többet a horda-mint amennyit tervezett a rendes költekezésen fölül. Az ő bevallásuk szerint. (De hogy mi a valóséág?...) Minden esetre ha ez igy van?-az igen nagy baj!
De az is lehet, hogy ennyivel kevesebb összeg folyt be az udvarba! Az viszont még nagyobb baj!
Örvendhetünk a múlton! Azt túléltük. És mert nagy bajok jönnek!-retteghetünk a jövőtől. De hát ezek a bajok csak minket-"csóró" magyarokat súlytanak majd! Nemzethesseynk feje nem kell hogy fájjon.
Pedig nekik több okuk kellene hogy legyen aggódni!


http://balrad.wordpress.com/2014/07/07/ujabb-banditisztani-rekord-fel-ev-alatt-el ertuk-az-eves-hiany-826-szazalekat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ötmillió nélkülöző országa lettünk!
  2014-07-08 10:31:24, kedd
 
  Ötmillió nélkülöző országa lettünk!

Posted on 2014/07/07 Szerző: Admin

Az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista alelnöke szerint ma Magyarországon 4,8 millióan élnek a létminimum alatt. Korózs Lajos erről hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón beszélt. Közölte: minden második ember, a leszakadók, a munkások, a kádári kisemberek és a sodródó fiatalok kevesebből élnek, mint havi 87510 forint.
Kifogásolta, hogy 2010. óta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) egyszer sem hozta nyilvánosságra mennyien élnek a létminimum alatt. Mint mondta, a kormánynak el kell gondolkodnia meddig szavaz bizalmat Vukovich Gabriella KSH-elnöknek, mert a hivatal torz adatokat ad ki, azokat a munkatársak jelentős része már nem meri vállalni arccal.
Korózs Lajos emlékeztetett arra, hogy 2010-ben 3,7 millióan éltek a létminimum alatt, egy tavalyi TÁRKI-kutatás 4,6 millióra tette a kirekesztettségben, szegénységben élők számát.
Véleménye szerint radikálisan nőttek a társadalmi különbségek, és bár a reálkeresetek emelkedtek, de az abból adódik, hogy a gazdagok oly mértékben gazdagodtak, hogy az felhúzza a matematikai közepet.
Felhívta a figyelmet arra, hogy tavaly a három gyermek után járó összes adókedvezmény 92 százalékét a gazdagok kapták.
Az ellenzéki politikus beszélt arról is, hogy a Brüsszelnek benyújtott konvergencia-programban 600 milliárd forintos kivonást terveznek a szociális ellátórendszerből.
Korózs Lajos elmondta, ha továbbra is a szegények lesznek ennek a kárvallottjai, akkor a nyomor szinte elviselhetetlen lesz az országban.
Hangsúlyozta, hogy a társadalomnak el kell gondolkoznia, támogatja-e a Fidesz politikáját.
Arra a kérdésre, hogy a Jobbik nyugdíjban honorálná a gyermekvállalást Korózs Lajos úgy reagált: hogyan lehetne egy pályakezdőt azzal biztatni ma Magyarországon, hogy vállaljon kettőnél több gyermeket és akkor 70 éves korában 5-6 százalékkal több lesz a nyugdíja. Szerinte stabil munkahelyekre és szociális ellátórendszerre lenne szükség a gyermekszám növeléséhez.
(Népszava)
Bal-Rad komm: A maszoposok is ime la!-a kádári kisembereket citálják elő, ha “érzelmi húrokon" akarnak játszani. Márpedig azokon akarnak.
“...Kifogásolta, hogy 2010. óta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) egyszer sem hozta nyilvánosságra mennyien élnek a létminimum alatt..."
Joggal kifogásolta, hiszen a KSH a döbrögista számmisztika varázskonyhája. A “magyar gazdasági csoda, a szárnyalás" bizonyitója!
Ugyanakkor húsz évet tévedett Kórózs úr!
1990-nél-esetleg még korábbi dátumnál-kellene a kifogásolni valókat keresni. Az “alapoknál"!
Ám ez az ÖTMILLIÓ banditisztáni nélkülöző (vagy tán' több is!) mindenképpen kirivó a rendszertváltó országok között. Kirivóan magas!
Olyannyira, hogy már bárki a Bal-Rad-on kivül is megemlithetné régi megállapitásunkat:
A KELETI TÁBOR LEGVIDÁMABB BARAKKJÁBÓL!-lettünk a Nyugat szegényháza!

http://balrad.wordpress.com/2014/07/07/otmillio-nelkulozo-orszaga-lettunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 589 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 814
  • e Hét: 4578
  • e Hónap: 8323
  • e Év: 161819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.