Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Manyákné, Kati videója
  2014-07-09 21:06:54, szerda
 
  Kedves Marokám!
Szeretettel küldöm Neked,ezt én készítettem.Puszi Kati /Margitszigeti szökőkút képek, zene: Say Good Bay
Videó Link
Köszi szépen, nagyon gyönyörű lett.
 
 
1 komment , kategória:  Barátaim képei és videói  
Elhunyt Boross Lajos Kossuth-díjas prímás
  2014-07-09 20:55:27, szerda
 
  Elhunyt Boross Lajos Kossuth-díjas prímás, a 100 Tagú Cigányzenekar örökös, tiszteletbeli főprímása. [Dátum: 2014.07.09. 19:55 - 89 éves korában
A Népköztársaság Aranyérme (1951); Berlin, VIT-díj első helyezés (1951); A Népművészet Mestere (1952); Bukarest, VIT-díj első helyezés (1953); Munka Érdemrend arany fokozat (1954); A prímások királyává választották (1986); A Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje (1995); Kossuth-díj (2006). 89 éves korában, elment a Teremtőjéhez Boross Lajos Kossuth-díjas prímás, a prímáskirály. Molnár István Gábor 2010-es interjújával emlékezünk a művészre.
Hegedű szólója videó Link
.......

 
 
0 komment , kategória:  Elhunyt híres emberek  
Mai nap cuki videója
  2014-07-09 20:47:10, szerda
 
  A Csizmás Kandúr fifikás egy állat, és a Shrek-filmek óta azt is tudjuk, hogy rendkívül cuki is
Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Mai nap, hét képe  
Elszabadult a pokol Brazíliában az 1-7 után
  2014-07-09 20:44:04, szerda
 
  Zavargások törtek ki, miután a válogatott megalázó vereséget szenvedett a németektől.»
Sao Paulóban a szurkolók húsz buszt gyújtottak fel, de Curitibában is több buszt megrongáltak. Három autót is felgyújtottak. A meccsnek otthont adó Belo Horizontéban nyolc embert letartóztattak. Tizenketten megsérültek. A rendőrségnek több helyen is be kellett avatkoznia, hogy megakadályozza az erőszakos eseményeket. A latimoport.hu szerint a szurkolók Sao Paulóban szétvertek egy elektronikus cikkeket áruló üzletet, több bolt kirakatát beverték. Sapopemba körzetében felgyújtották a buszpályaudvaron várakozó buszt, San Mateóban kereskedelmi központra támadtak. Itaquerában eltorlaszoltak egy utat, Villa Constanzában megint buszt égettek.
Recifében a rendőrség csak könnygázzal tudta megfékezni az indulatokat és megakadályozni a vandalizmust. A hatóságok most attól tartanak, hogy heves tiltakozások kezdődnek azok részéről is, akik eleve nehezményezték, hogy az ország az oktatás és az egészségügy fejlesztése helyett sokat költött a világbajnokságra - a remélt eredmények pedig elmaradtak.
Videó a zavargásokról Link


- A brazil focikatasztrófa felrobbantotta a Facebookot. Az idei VB alatt még soha nem volt ilyen online aktivitás: 66 millió felhasználó, 200 millió poszt és lájk. Elképesztő különbségű vereséget szenvedett, és kiesett a házigazda brazil válogatott a tegnap esti elődöntőben a focivébén. Nemcsak Brazília, az egész focivilág sokkot kapott. A történelmi eredmény komoly érzelmeket váltott ki világszerte, több brazil városban zavargások törtek ki, míg persze Németországban mindenki ünnepelt ma. Az 1-7 megdöbbent nézői a közösségi médiában is kifejezték örömüket vagy csalódottságukat. Az idei vébén egy meccs alatt sem született még annyi Facebook-poszt, komment és lájk, mint a német-brazil közben: 66 millió felhasználó volt aktív a focival kapcsolatban.
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Megmenti-e Argentína Dél-Amerika becsületét.
  2014-07-09 20:31:40, szerda
 
  Szerdán este a labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében kiderül, megmenti-e Argentína Dél-Amerika becsületét.
...... ......


Argentína válogatottja eddig mind az öt vb-mérkőzésén egygólos sikerrel hagyta el a játékteret. A csapat motorja egyértelműen a négyszeres aranylabdás, Lionel Messi, azonban egyedül ő sem lehet képes csodákra.
Az argentin kapitánynak komoly fejtörést okozhat például Ángel di María kiesése, aki a Belgium elleni negyeddöntőn szenvedett combizom-szakadást. Diego Maradona úgy véli, ezzel Messi nyakába zúdult a teher és a felelősség, s a Barcelona támadóján múlik, bejutnak-e a fináléba.
- ,,Messinek köszönhetjük, hogy 1990 után ismét elődöntőt játszhat válogatottunk. A hollandok ellen egy újabb lépést tehetünk célunk felé, ami nem lesz könnyű. Sok múlik majd Messin, de ő a világ legjobb játékosa marad, bármi is legyen a végeredmény." - nyilatkozta az 1986-os világbajnok.
 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
Magyar foci is sokkolta a a világot
  2014-07-09 19:55:41, szerda
 
  Anglia - Magyarország 3-6, 1953 foci .
A legendás Aranycsapat nagy győzelmét ki ne ismerné? 120 ezer néző gyűlt össze a Wembleyben, hogy megnézzék mire mennek az angolok a magyarok ellen, Puskás Ferencék azonban olyan focival rukkoltak elő, amelyről még a legyőzött fél is ódákat zengett. Angliában és Magyarországon sem feledik azt a mérkőzést.
A magyar és az angol csapat érkezik a gyepre 1953 novemberében
Fotó: Europress Fotóügynökség
.........




NSZK - Magyarország 3-2, 1954
Egy újabb felejthetetlen mérkőzés, bár ennek mi nem örülünk annyira. A döntőig menetelő magyar válogatott a fináléban hiába vezetett 2-0-ra, Bernben végül a nyugatnémet együttes örülhetett a világbajnoki aranynak. A németek csak berni csodaként emlegetik a számunkra oly fájó meccset, aminek nemrég volt a 60 éves évfordulója.
 
 
0 komment , kategória:  Magyar foci  
Foci VB. - Nyolc focimeccs, ami sokkolta a világot
  2014-07-09 19:48:07, szerda
 
  Nyolc focimeccs, ami sokkolta a világot
Nézd meg a linken:Link
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
2014 foci VB leggyengébb csapata_ brutális vereség
  2014-07-09 18:51:27, szerda
 
  Egyforma eséllyel indult a mérkőzés
...... .....


Az összes csapatok mérkőzései közül a Brazilok játéka volt a leggyengébb, - az elődöntőbe a Németek voltak az ellenfél.
Németország - Brazília 7:1
Mérkőzésről leírás és videók Link
Szomorú Brazil szurkoló
......



Forrás: SportGéza
Belo Horizonte, Mineirao Stadion, 57 000 néző, játékvezető: Marco Rodriguez (mexikói)
- A brazíliai világbajnokság első elődöntőjében történelmi eredmény született, Németország 7-1-gyel megsemmisítette a brazilokat, akik soha nem kaptak még ekkora zakót. Kroos, Müller, Klose fantasztikus volt, utóbbi megdöntötte a Brazil Ronaldo vb-rekordját
- Németország a kezdeti brazil fölény után a 10. és a 30. perc között egyszerűen legyalulta, lelépte, eltüntette, megsemmisítette, le kell írni, megalázta Brazíliát a Belo Horizonte-i első vb-elődöntőben, kedden.
- 1-0: Müller nyitott, amikor a 11. percben Kroos szögletét lezseren, nyolc méterről bepasszolta a kapuba. Nem hogy lemaradtak róla, elfelejtették fogni a brazil védők, David Luiz váltott ki rá, iszonyúan későn.
- 2-0: Egészen parádés, brazilos akció volt a második, a 23. percben. Kroos passzolta be a keresztbe futó Müllernek a labdát a tizenhatosra, aki a vele szembe futó Klosénak hagyta a labdát, olyan amerikaifocis csel volt, mint amikor a QB észrevétlenül átadja a labdát, és továbbfutva elviszi az egész védelmet. Klose teljesen üresen maradt, annyira, hogy bár első lövését védte Julio Cesar, a kipattanót is a német rúghatta, már a kapuba. Történelmi találat ez, Klose 16. vb-gólja, világbajnokságon ennyit még senki nem lőtt. Két hete a brazil Ronaldo rekordját állította be, most pedig döntötte meg a 36 éves csatár. (Müllernek is már 10. vb-találata volt az előző.).
- 3-0: Egy perc múlva, a 24.-ben jött a harmadik. Lahm ment el a jobb oldalon, visszagurított, ám Müller elvétette a labdát, ami így tökéletes lett a 16-oson érkező Kroosnak. Kapásból, állítás nélkül a jobb alsóba bombázott. Kroos volt a legjobb német az első félidőben.
- 4-0: Annyira jó volt a Real új futballistája, hogy a 26.-ban már lőtte is a következőt. Leszerelte Fernandinhót, megindult, kitette balra Khedirának, aki ziccerben lövés helyett visszapasszolta neki, és ő jobbal, gyengéden a jobb alsóba gurított. Julio Cesar már verve, a vonalon egy védő maradt, tehetetlenül.
- 5-0: A 29. percé lett az ötödik találat, hasonlított az előzőhöz, ez is teljesen ki volt gurigázva, csak most Özil tette vissza Khedirának, akinek szintén nem okozott gondot az üres kapuba gurítan.
- 6-0. 69. percben, egy újfent kisakkozott akcióból a csere Schürrle rúgta be a hatodikat. Lahm passzolt neki hajszálpontosan középre, de ha nem ő, Müller vágja be.
- 7-0 Tíz perc telt el a hetedikig, az az akció lehet, hogy lesről indult, de a végén Schürrle parádésan rúgta a lécre a labdát, ami a kapuba pattant. Nagyszerű gól volt ez is.

- 7-1. Szegény Oscar a 90. percben szép becsületgólt lőtt, Neuer ezt nem foghatta,


Félóra alatt kiütötte Németország Brazíliát, úgy futballozott, ahogy az előző 100 évben a braziloktól szoktuk meg. Ötletesen, gyorsan, okosan, kifejezetten intelligensen és látványosan, sőt, könnyedén. Németország egészen fantasztikusan futballozott, a brazilokból meg kijött, hogy ennyit tudtak az egész tornán, csak eddig szerencséjük volt, és a sok szerencsét kamatostul adta vissza a balsors.
Meccs embere a Német 18 Toni Kroos
...... ...........



Negatív hős a Brazil kapus: Julio Cezar volt
........




A világon mindössze nyolcan találták el a brazil-német vb-elődöntő végeredményét. Egyikük 10,5 millió forintot nyert vele.Bizonyos Charles Naseh merész volt, hiszen a találkozó előtt arra tett fel 20 dollárt, vagyis körülbelül 4500 forintot, hogy a németek 7-1-re megalázzák a házigazda brazilokat, valamint Sami Khedira is gólt szerez.
Ez hihetetlennek tűnő, 2319-szeres pénzt fizetett, vagyis helyes tippjével Naseh 46380 dollárt, azaz közel 10,5 millió forintot kaszált.
...... .....

 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 256 db bejegyzés
e év: 3406 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 968
  • e Hét: 3149
  • e Hónap: 36303
  • e Év: 270050
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.