Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
Orosz kémek miatt lett Orbán orál jobbágy?
  2014-08-11 22:17:36, hétfő
 
  2014.08.04. 08:29 Fabius
Orosz kémek miatt lett Orbán orál jobbágy?
Címkék: fidesz orbán viktor paks

Azt mondja nekünk a Nouvel Observateur, hogy az orosz titkosszolgálat kiderítette és a Roszatomnak megsúgta, milyen ajánlatot tett Paks felújítására a francia Areva. Innentől a történet ismert, Putyin kiparancsolta Viktort Moszkvába, ahol a lengyelek szerint egy visszautasíthatatlan ajánlattal orál jobbágyot faragott belőle.

orbán putyin_1.jpg



Tényleg ilyen egyszerű lett volna és ennyin múlt volna a legnyugatibb orosz megyévé válásunk?

Fene tudja. Bennem azért ott motoszkál a gondolat, hogy ha Németh Miklós utolsó komenista miniszterelnök szerint az egyetlen hiteles magyar ügynöklista Moszkvában van, akkor ott újra felfedezett legjobb barátaink nem csak őrizgetik, hanem olvasgatják is. Márpedig, ha arra képesek, hogy ipari kémkedéssel lekagylózzák mit ajánlott a franciák atomcége, akkor arra még inkább, hogy a megszerzett információt felhasználva segítsenek eldönteni Csillagunknak, pettingelve csókdossa a hegyét, vagy torokra engedve le is nyelje a végén.

Mer'hát Paks II. rekord gyorsasággal alá lett írva, az ügynöklisták nyilvánosságára meg szándék sincs, sőt.

Orbán orál jobbággyá válásával párhuzamosan előkerült Tasnádi László egykori operatív tiszt, akiből hogy, hogynem rendészeti államtitkár lett háromperkettes múltja ellenére. Pedig ha valaki, akkor a Dunagate botrányba belebukó Stumpf após Horváth István mellett ő - akinek feladata "elsősorban a belső reakció, a kulturális, ifjúsági és egyházi vonalon ellenséges tevékenységet folytató személyek, diplomaták operatív megfigyelése" - volt - tudhatja, mit műveltek Orbánék a rendszerváltás hajnalán egészen pontosan. Ezt a tudást meg a Nagy Putyincsókoló Hadjáratban meg jobb, ha megtartja magának, esetleg egy államtitkári fizetéssel elősegítjük a szelektív amnéziáját. Elvégre aki velünk van az legalább nincs ellenünk. Oké, jelenléte kínos egy kicsit, de mit számít ez akkor, mikor már az oxfordi egyetem sem akar emlékezni arra, hogy Viktor - a Soros pénzén - is odajárt?

Hogy mondta mindenért illetékes Lázár legutóbb? "Megérett a helyzet egy jól működő érdekházasságra, ami egyre nagyobb élvezetet jelent mindkét félnek". Hááát, minél többet ismerünk a részletekből, annál biztosabbak lehetünk, ebben a házasságban ki a csaj. Isteni szerencse, hogy nemrég építettünk új, nagy gyártókapacitású vazelingyárat Nyírbogdányban...

http://varanus.blog.hu/2014/08/04/orosz_kemek_miatt_lett_orban_oral_jobbagy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb forradalmi eredmény: a magyar lakosság kétharmadának n
  2014-08-11 21:46:25, hétfő
 
  2014-08-11. 16:27
Újabb forradalmi eredmény: a magyar lakosság kétharmadának nincs pénze utazásra

,,Jó kilátásokat vetít előre az év egészére is, hogy az első hat hónap teljesítménye valamennyi mutatóban a 2013-as rekordévi felett alakult" - értékelte a turizmus eredményét a gazdasági tárca. A KSH összesített adatai szerint 9,7 millió vendégéjszakával zárta az időszakot az ágazat, tavaly ilyenkor pedig még csak 9 milliónál tartottunk. A belföldi turizmus félmillió éjszakával gyarapodott, és a külföldiek is 200 ezerrel többet aludtak nálunk. A szomszédos Románia hasonló növekedéssel büszkélkedhet mint mi: 6,4 százalékos bővüléssel 7,5 millió éjszakával zártak. A világ élvonalától természetesen fényévekre vagyunk, hiszen Spanyolországot idén 28 millió turista kereste fel június végéig.
Azt állami és piaci felmérések is alátámasztják, hogy a magyar lakosság kétharmadának nincs pénze utazásra. Vagyis a maradék egyharmadnak lett hirtelen annyi pénze, hogy 10 százalékkal növekedjen a belföldi turizmus. Illetve olyan magyarok is bőven akadnak, akik korábban külföldre mentek pihenni, idén viszont már a határon belül maradtak. Valamint persze töretlen népszerűségnek örvend a SZÉP-kártya is, bár ez félig-meddig mesterséges piacélénkítésnek számít.
Az is jó kilátásokat vetít előre a turizmus szempontjából, hogy a forint vélhetően még gyengébb lesz. Már eddig is a világ egyik legkedvezőbb ár-érték arányú turisztikai célországának számítottunk, de a jövőben még vonzóbb lehet az olcsóságunk. Soha nem voltunk túl drágák egy német vagy egy osztrák vendég számára, és így sikerült most stagnáló vagy minimálisan csökkenő mutatókkal zárni a félévet a két legfontosabb küldőországunkból. Talán ha még több szolgáltatást tudnak majd vásárolni ugyanannyi euróból, akkor a horvát tenger helyett vagy mellett a Balatonnál is letáboroznak néhány napra. Bár talán ők is hallottak róla, hogy olcsó húsnak híg a leve. Az ágazat irányítói úgy számolnak, hogy 2020-2025 között a turizmus már az ország első számú iparága lehet. Milyen lehet a többi, ha ilyen lesz az első?
(VG Online)


https://kuruc.info/r/2/131586/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áldozati bárányt játszik a gyerekmészáros terrorállam magyar
  2014-08-11 21:30:25, hétfő
 
  Áldozati bárányt játszik a gyerekmészáros terrorállam magyarországi nagykövete
2014. augusztus 11. 20:38
Kincses Albin - Hunhír.info

Izrael budapesti nagykövete szerint országa nem háborúzik a palesztin nép ellen, az iszlám vallással, csakis az Iszlám Dzsihád, a Hamász, a terror ellen veszi fel a harcot. "Mi vagyunk az áldozat" - jelentette ki Ilan Mor hétfőn Debrecenben, a város főterén a cionista szekta, a Hit gyülekezet által rendezett, a gyerekgyilkos terrorállam melletti demonstráción.

A nagykövet a Gázában folyó harcokkal összefüggésben azt mondta, nem akarnak háborút, ezt a háborút rájuk kényszerítették, és megteszik, ami a kötelességük: meg fogják védeni magukat azok ellen, akik az életükre törnek.

Hány ártatlan embert, nőt gyereket mészároltatok le, cionista zsidó? A szektás agyhalottakon meg a magyarországi cionistákon kívül már senki sem hiszi el ajvékolásodat, beteg agyú!

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=77505
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez aztán az elszólás: nem tartják zsidóságukat, ámde mégis h
  2014-08-11 21:28:41, hétfő
 
  Ez aztán az elszólás: nem tartják zsidóságukat, ámde mégis holocaustoznak

2014. augusztus 11. 13:20
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Tudni kell a sorok között olvasni" - tanulta meg az ember még a kádári átkosban. És mennyire igaz ez mai is! Azok ugyanis, akik újesztendőtől óévig jóformán mást sem tudnak, mint holocaustozni, egyre gyakrabban szólják el magukat. Van úgy persze, hogy csupán egyetlen mondat erejéig, de akkor aztán nagyon. Ám lássuk, mi is történt!

Amint a Mazsihisz honlapja a minap közölte, június 29-én Békéscsabán megemlékezést tartottak ,,a Magyar Holokauszt 70. évfordulójáról". Hogy mitől a magyar jelző a szentséges szó előtt, most inkább ne firtassuk. Lépjünk tovább! A városi új zsinagógában megtartott nagy eseményen a ,,poklok poklá"-t megjárt túlélők előtt Hanó Miklós, a megyeszékhely polgármestere kijelentette:

,,A mai politika feladata, hogy fellépjen a rasszizmus minden formája ellen, hogy a népirtáshoz vezető szörnyűség többé soha ne fordulhasson elő Magyarországon."

Szóval a rasszizmus minden formája ellen! Azt, hogy a keresztények és templomaik ellen világszerte történő sorozatos támadások is annak minősülnek-e, nem részletezte. Miként azt sem, hogy ha a holocaust állítólag egyedi, ugyan miként ismétlődhetne meg?

Ám ezzel még nem ért véget a hacacáré. Markovics Zsolt szegedi főrabbi kért szót. ,,Ma nincs demokrácia!" - jelentette ki. Merthogy elképesztő dolgok történnek újabban Magyarországon:

,,Harmincöt Vass Albert szobor van az országban, Gömbös Gyula Szeged díszpolgára lett, az Országgyűlés alelnöke egy volt szkinhed. A politikában ma nincs őszinte beszéd! Néhány napja megjelent egy cikk a Dél Magyarország online kiadásában Salamon István tollából, melyre 154 antiszemita hozzászólás érkezett!"

Arról, miért ennyire felháborító, ha egy országban szobrokat állítanak egyik költőjének, és díszpolgárává választják egy politikusát, s hogy mi minden állt az ominózus cikkben, ami ennyire heves hozzászólásokat fialt, szintén hallgatott. A csattanó - ami miatt mai szösszenetünk született - azonban csak ezután következett. A főrabbi ugyanis így zárta mondókáját:

,,Nem a bűnösöket keressük, hanem saját elvesztett zsidóságunkat."

Nem a bűnösöket keresik! Jó tudnunk ezt, csak hát akkor azt is illene elárulni, kik hajszolták halálba például Képíró Sándort? Miként van az továbbá, hogy nem tartják zsidóságukat, ámde mégis holocaustoznak? Ha egyszer nem zsidók, miért küzdenek oly elánnal a zsidóellenesség ellen? Egyáltalán mitől zsidó valaki és mitől zsidóellenes?

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=77490
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Putyin augusztus 14-én a Krímben mond beszédet az orosz parl
  2014-08-11 21:24:57, hétfő
 
 
Ma, 17:49
Putyin augusztus 14-én a Krímben mond beszédet az orosz parlament tagjai előtt


© Arhív fotó: RIA Novosztyi/Alekszej Druzsinyin

Vlagyimir Putyin orosz elnök augusztus 14-én ,,telített beszédet" mond a Krímben az orosz parlament tagjai és a miniszterek előtt. Ezt az államfő sajtótitkára, Dmitrij Peszkov közölte.

Vlagyimir Putyin orosz elnök augusztus 14-én ,,telített beszédet" mond a Krímben az orosz parlament tagjai és a miniszterek előtt. Ezt az államfő sajtótitkára, Dmitrij Peszkov közölte.

,,Néhány hét múlva sor kerül a belpolitikai szezon nagyon élénk kezdetére, amit a szeptemberi választások fémjeleznek majd, és feltételezhető, hogy ez a problémakör aktívan jelen lesz a napirendi pontok közt" - mondta Peszkov.

A sajtótitkár rámutatott, hogy a találkozóra Jaltában kerül sor. Putyin azonkívül ellátogat Szevasztopolba.


Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_08_11/Putyin-augusztus-14-en-a-Kr-mben-mond-be szedet-az-orosz-parlament-tagjai-elott-2701/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
100 milliárd veszteség hazánknak. Brüsszel fizessen!
  2014-08-11 21:21:17, hétfő
 
  100 milliárd veszteség hazánknak. Brüsszel fizessen!

https://www.youtube.com/watch?v=4O6hp7v_xnY
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt a válasz Conchita Wurstra!
  2014-08-11 21:20:39, hétfő
 
  Itt van Putyin válasza az Eurovízióra

2014. augusztus 11., hétfő, 15:16 Utolsó frissítés: 3 órája

Szerző: hvg.hu



Oroszország kihátrál az eurovíziós dalversenyből, és életre hívja a hidegháborús időkből ismerős posztszovjet slágerparádét, az Intervisiont.

Valószínűleg sokkal inkább szól geopolitikai játszmákról, mintsem a bűnbaknak kikiáltott szakállas nőről Oroszország kibomlása az eurovíziós kötelékből - írja a European Voice. A Nyugattól való függetlenség érzetét erősítendő, az Eurovíziós Dalverseny bojkottásával párhuzamosan hamvaiból éled fel a hidegháborús Szovjetunió országainak saját slágermaratonja, az Intervision.

Fotó: Wikipedia

A vasfüggöny általi szeparálódás egyik közismert jelképeként már 1961-től - Intervision név alatt azonban csak 1977-1981 között - jelentkező dalverseny nagy visszatérésére a tervek szerint októberben, a téli olimpia miatt amúgy is kicsinosított Szocsiban kerülhet sor. Oroszország csak a volt Szovjetunió tagállamait hívta meg, valamint Kínát. Kazahsztán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, Üzbegisztán és Kína már vissza is igazolta a részvételt.


http://hvg.hu/kultura/20140811_Itt_van_Putyin_valasza_az_Euroviziora#rss
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hét idézete
  2014-08-11 21:10:12, hétfő
 
  A hét idézete

Nem a németek, hanem az első világháborút megnyerő szövetségesek a felelősek a másodikért.
(Vlagyimir Putyin)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hülyék építik Orbánnak a hülyék országát
  2014-08-11 15:19:55, hétfő
 
  Hülyék építik Orbánnak a hülyék országát

Ahol hülyék élnek, ott hülyék uralkodnak a hülyék fölött. Milliókat néz hülyének a Fidesz. Nem mindenkit, csak azokat, akik tényleg hülyék is.
Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Zsebesi Zsolt | 2013. december 11



Ahol hülyeség van, ott hülyeség van. Ahol hülyék élnek, ott hülyék uralkodnak a hülyék fölött. Milliókat néz hülyének a Fidesz. Nem mindenkit, csak azokat, akik tényleg hülyék is. Akik nem hülyék, azokat a Fidesz levegőnek, semminek nézi. Azok ki vannak zárva a nemzeti együttműködés rendszeréből, pláne nem tagjai a centrális erőtérnek, mert mindkettő pont nem nekik, hanem a hülyéknek van kitalálva, és hülyék, akik jól érzik benne magukat.

Szabad országban szabad hülyének lenni, ahogyan azt Simicska Lajos, a feltörekvő magyar nemzeti nagytőke legerősebb vadhajtása megfogalmazta, aki - szemben a többi magyar milliárdossal -, soha senkit nem korrumpált, mert abból az éteri magasságból, ahol ő prosperál, legfeljebb a magyar kormányfőt kellett volna megvesztegetnie, hogy számos jószágai még számosabbak legyenek, de azt meg nem kellett, hiszen Orbán a legjobb barátja, aki csukott szemmel is olyan törvényeket tud legyártatni a törvénygyárában, amelyek ideálisan Simicskára vannak szabva. Egy szúrós pillantás nélkül, egyszerűen a maga létezésével ki tudja kényszeríteni, hogy minden valamire való állami pénz Lajoshoz áramoljon, kikövezett, a jog sűrű seprejével tisztára söpört, autópálya szélességű csatornákon.

Egyenesen Simicskához, aki - sokunk szerint -, maga Orbán Viktor, vagy fordítva: Orbán egyenlő Simicska Lajossal. Még inkább: Orbán és Simicska egy és ugyanaz a személy. A pofátlanság, a gátlástalan hazugság, a törvényerőre emelt rablás megtestesítői egy személyben. Ők ketten határozták el - már jó régen, még a kollégiumi szobájukban heverve, - hogy hülyének nézik a hülyéket, továbbá hülyét csinálnak mindenkiből, aki gyávaságból, megalkuvásból, számításból hagyja magát.

A többieket meg eltiporják. Elveszik a munkájukat, anyagi javaikat, amelyek függetlenségüket garantálnák, hogy alattvalók legyenek ők is, pont olyanok, mint a hülyék, azzal a különbséggel, hogy a hülyék önként nyalogatják az egyszer fenyítő, máskor simogató kezet, míg a nem hülyéknek ez nehezükre esik, vagy nem is képesek rá, így állandó veszélyt jelentenek a rendszerre és önmagukra is.

Ezeket Sztálin, Rákosi deportálta, száműzte, kivégeztette. Orbán rendszerében - mivel a határok (még) nyitva vannak - a nem hülyék még szabadon elvonulhatnak, és vonulnak is hosszú tömött sorban. Így aztán lassan csak a hülyék maradnak itthon, akiket ezért még hülyébbnek néz a hatalom, de azoknak is ez a véleménye róluk, akik már elmentek, vagy most csomagolnak. Ha nem akarunk igazságtalanok lenni, el kell ismerni, hogy vannak azért néhányan, akik szembeszállnak Orbán rendszerével és rendszerének támaszával, a szent hülyeséggel.

Ők azonban eleve vereségre vannak ítélve, mert Magyarországon kisebb-nagyobb szünetekkel és eltérő intenzitással, de mindig a hülyeség uralkodott. Mára olyan hagyományokkal bír, olyan erős hídfőállásokat épített ki, amelyek leküzdése egy nálunk kevésbé idióta nemzet számára se lenne egyszerű, nekünk pedig szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnik. De bassza meg, meg kellene legalább próbálni!

Zsebesi Zsolt

http://gepnarancs.hu/2013/12/hulyek-epitik-orbannak-a-hulyek-orszagat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“Elnézést Mr. Putin”
  2014-08-11 15:08:55, hétfő
 
  “Elnézést Mr. Putin"

Posted on 2014/08/11 Szerző: Admin
Neves holland közéleti személyiségek nyilt levélben kértek elnézés Vlagyimir Putyin orosz elnöktől, és Oroszországtól.

Hogy kik számitanak neves közéleti személyiségeknek Hollandiában - azt mi nem tudjuk. Azt sem tudjuk, hogy a nyilt levelet megjelentető “De Ommekeer" néven emlitett holland állami szervezet miféle-mifajta.
A nyilt levél egyik szerzője A van der Peel, valami neves holland üvegművész. Ennek az állami szervezetnek a honlapján megtalálható a nyilt levél teljes szövege holland, német, és angol nyelven.
Az orosz nyelvű internetes portálok ma reggel ezzel a hirrel nyitottak. Teljes terjedelmében ismertetik a nyilt levelet - természetesen orosz nyelven.
A meglehetősen hosszú irást csak kivonatosan közüljük.
A rendkivül hizelgő megszólitást követően a levél szerzői elnézést kérnek Oroszország elnökétől és Oroszországtól, az őket ért nemtelen nyugati vádaskodások miatt. Ezeket három témakörben emlitik:
1. A sziriai konfliktus kapcsán Oroszországot ért hamis nyugati vádak.
2. A kijevi puccs kapcsán tanúsitott nyugati magatartás elitélése, és az Oroszországot ért rágalomkampány a Krim és Donbassz kapcsán.
3. A lelőtt maláj utasszállitó repülőgép esetének álságos, minden bizonyitékot nélkülöző és Oroszországot bűnbakként beállitani igyekvő nyugati törekvések.
A nyilt levél szerzői elitélik a holland kormány és a sajtó negativ elfogultságát Oroszországgal kapcsolatosan, és kettős mércét emleget a nyugati világban.
A Nyugat “felébredt" polgárainak nevében a donbasszi eseményeket a Nyugat szörnyű imperialista törekvéseinek eredményeként emlitik.
Sajnálkoznak a nyugati médiák elveszett függetlensége miatt, ami pedig a Nyugat törekvéseinek szócsöveiként való felhasználásukat jelenti, és a nyugati polgárok objektiv tájékoztatása helyett a hazugság lett a fő feladatuk.
Sopánkodik a nyilt levél egy sort a Nyugat által Oroszországgal szemben elrendelt gazdasági szankciók miatt, amit pedig egyenesen machinációnak tartanak.
Politikai bölcsességet várnak el Vlagyimir Putyintól, mert ők békét akarnak. Tisztában vannak ugyanakkor, hogy a Nyugat mindent megtesz egy csakis a saját érdekeinek megfelelő új világrend kialakitása érdekében, és teljes mértékben figyelmen kivül hagyja az emberek érdekeit, és semmibe veszi a szuverén nemzetek jogait. Céljai elérése érdekében többmillió ártatlan ember legyilkolásától sem riad vissza, amit elfogadható árnak tekint.
“Nekünk, holland állampolgároknak nagyon fontos a béke és az igazságosság. Fontos a béke és az egyetértés Oroszországgal. Reméljük, hogy meg tudjuk győzni a holland kormányt is minderről, és imádkozunk azért, hogy az országaink között növekvő feszültség enyhüljön."
-Hát nagyjából ez a nyilt levél tartalmának rövid összefoglalója.
Van a Bal-Rad-nak persze némi fenntartása ennek keletkezése kapcsán. Elsősorban is az, hogy ez a “bocsánatkérés" és bűnfelismerés miért csak pár nappal az orosz viszontszankciók még alig bevezetése után törttént. Jobb lett volna, ha már Valcman Nyalókakirály Megkoronázásakor megirták volna, ha már ilyen jól számon tartják - időben is - a történéseket.
Tény persze, hogy Hollandiát az orosz szankciók meglehetősen súlytják!
Ám meggyőződésünk, hogy nyilt levelet inkább az USA elnökéhez, meg a NATO-hoz kellett volna irni! Nem kifelejtve Jugoszlávia esetét sem!
Persze azért az, hogy egy hollandiai állami szervezet honlapján jelenik meg egy Oroszországtól és annak elnökétől elnézést kérő nyilt levél, az azért meglehetősen jelentőségteljes fejleményként értékelendő.
(Forrás: http://ru.faktxeber.com)

https://balrad.wordpress.com/2014/08/11/elnezest-mr-putin/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 457 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4372
  • e Hét: 10104
  • e Hónap: 21215
  • e Év: 174711
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.