Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek! – Franciaországban
  2014-08-26 23:23:29, kedd
 
  Vigyázó szemetek Párizsra vessétek! - Franciaországban tegnap elkezdődött az EU gyakorlati szétesése

Posted on 2014/08/26 by Nifadmin

EU zászlóA francia gazdasági miniszter EU-t bíráló nyilatkozata után az államelnök, Holland felszólította Valls miniszterelnököt új kormány alakítására, amire a miniszterelnök bejelentette a kormány lemondását.

Természetesen egy folyamat része a francia kormány tegnapi lemondása. Közvetlen előzménye az idei két választás, amelyen az antiglobalista Nemzeti Front lavinaszerűen tarolt. A helyhatósági választásokon ,,csak" második helyet értek el, az EP-képviselőválasztásokon viszont legnagyobb francia erőként került az EP-be.

A franciáknak elegük van a porosz megszorítási politikából, visszafordíthatatlan a bal- és jobboldali liberális-kapitalisták lesöprése. Ennek az akaratnak az érvényesülése kezdődött meg a francia politikai vezetésben.

A francia kormány lemondása és EU-hoz szolidáris új kormány megalakulását fogja eredményezni[ii], amely viszont a parlamenti kormánytöbbség elfogyását jelenti. Ennek egyenes következménye, hogy két kényszerlépés várható:

- Politikai csőd következik be, vagyis a francia parlament nem lesz képes többségi támogatású kormányt alakítani, ezért rendkívüli helyhatósági választást kell kiírni, ami - az idei két választás egyenes folytatásaként - a Nemzeti Front többségi győzelmét fogja jelenteni. Ez pedig egyenesen vezet Franciaország EU-ból kilépéséhez (amire a Lisszaboni Szerződés lehetőséget ad).

Ez a rövidebb út.



- Amennyiben a kormánytöbbség nem gyengül ötven százalék alá, akkor is kénytelen lesz a francia parlament a választók akaratnyilvánításának engedve (ld. Obama visszakozását a szíriai beavatkozástól a választók nyomására) az EU-tagság fenntartásáról népszavazást rendezni - Nagy-Britanniához hasonlóan.

Ha ez az alternatíva következik be, akkor a népszavazást várhatóan a szigetországi népszavazáshoz közeli időben fogják kiírni, legkésőbb 2015-ben, vagy 2016-ban.

Ezzel a válság franciaországi tarolása - annak társadalmi és gazdasági következményeivel együtt - évekig meghosszabbodik.

_____________________________________

A válság oka egyértelműen az a föderatív társadalom- és gazdaságpolitikai paradigma, amelyet a nyugati civilizáció követ.

Jellemző a csőlátó megoldáskeresés: nem alternatívában gondolkoznak politikusok, hanem a válságot okozó gondolkodási mód mintát akarják megváltoztatni, ugyanis sem a megszorítás, sem ennek ellentétének látszó fogyasztás és a hazai beruházás-támogató politika alkalmatlan a válság felszámolására, ugyanis a költségvetési deficit okának megszűntetése nélkül annak következményei sem orvosolhatók.

A megszorítások a költségvetési hiány csökkenését okozzák, a kiadási (elsősorban szociális jellegű) tételek csökkentésével, annak érdekében, hogy a multinacionális beruházók számára kedvező feltételek látszanak. Ez egy ország teljes kiszolgáltatottságának teljessé válásához vezető legrövidebb út.



A fogyasztás és a hazai beruházások növelése növeli a költségvetési hiányt, hiszen a bevételi tételek növekedésénél nagyobb mértékű kiadási növekedést eredményez. Ennek megfelelően az ország külfölddel szembeni eladósodottsága növekszik (ne tévesszen meg senkit az államkötvény, hiszen azokat bárki ,,szabadon" vásárolhatja), ezért az ország teljes kiszolgáltatottsága a megszorításhoz képest lassabban következik be.

_____________________________________



Minden országban a költségvetési hiány oka az államok feletti érdekérvényesítés, vagyis a föderalizmus, amely érvényesülését a négy liberális alapelv (tőke, áru, szolgáltatás és munkaerő szabad mozgása) biztosítja.

Ezzel kapcsolatban ne lehet figyelmen kívül hagyni Oroszországot, a négy liberális alapelvre épülő Eurázsiai Gazdasági Szövetséget, és az egyes nemzetek életterén teremtett - nemcsak gazdasági - értékek cseréjén (vagyis az érdekérvényesítés összehangolásán) alapuló BRICS-et, mint a föderativitásból a konföderativitásba átalakuló világrendszer lépéseit.

Amikor ,,vigyázó szemünket" az EU megszűnési folyamatát gyakorlattá tevő Franciaországra vetjük, felelősen tudnunk kell azt, hogy ha az EU megszűnése annak szétesését - és nem Konföderatív Európává átalakulását - jelenti, a tagállamok kiszolgáltatottsága miatt törvényszerűen egy egyértelműen a megszorítást megvalósító gazdaság-centrikus - formális vagy aformális - szövetségi állam kialakulását eredményezi.

Létérdeke Magyarországnak és minden EU-tagállamnak, hogy szétesés helyett az EU átalakuljon - az ősi civilizáció értékrendje szerint - a nemzeti érdekérvényesítéseket összehangoló, Konföderatív Európává.



Ehhez minden lehetőségünk megvan, csak élni kell vele.

Kelt Szegeden, 2014. Új Kenyér havának 25. napján.

dr. Halász József

Benoit Hamon oktatási és Arnaud Montebourg gazdasági miniszter a hétvégén a kormány által elfogadott megszorító intézkedéseket bírálta, és arra szólított fel, hogy a Németország által szorgalmazott költségvetési fegyelem helyett inkább a fogyasztást és a beruházásokat támogassák.

“Nem hiszem, hogy meg kellene büntetni egy olyan minisztert, aki a kollegiális beszélgetéseken felvetett javaslataiba bevonja a franciákat" - hangsúlyozta Montebourg gazdasági miniszter

“Németország a megszorító politika csapdájába esett és azt rákényszeríti egész Európára ... Franciaországnak nem feladata a német jobboldal ideológiai alaptételeihez csatlakoznia"

Berlin nem támogatta Hollande kérését az európai gazdaságpolitikának a növekedést és a munkahelyteremtést előtérbe helyező irányváltását illetően, miközben Franciaországban a gazdasági helyzet nem javul.

Lemondott a francia kormány



“Semmit sem fogunk erőfeszítés, lemondás és bátorság nélkül elérni" - Holland

“Az ellenállók egy olyan igazságos társadalmat akartak, amely minden erejét a fanatizmus legyőzésére fordítja. Egy olyan társadalmat, amelyben a vállalkozások legitim ambícióit a szociális garanciák kiegyenlítik. Ma is erre a célra kell minden erőnket koncentrálni: Franciaország versenyképességének helyreállítása, függetlenségének biztosítása, valamint annak érdekében, hogy legyőzzük az egyenlőtlenségeket a társadalmi kohézió megtartása érdekében"

nincs olyan veszély, nincs olyan nehézség, amelyet ne tudnánk leküzdeni, ha megvan hozzá az akarat és az összefogás

Hollande megvédte gazdaságpolitikáját a párizsi ünnepségeken



(Montebourg gazdasági miniszter) a deficitcsökkentő politikát ezúttal “abszurdnak" és “igazságtalannak" nevezte.

Montebourg nem először kritizálta nyíltan az Európai Unió gazdaságpolitikáját. Ugyanakkor most először szólította fel az államfőt arra, hogy váltson irányt, s “emelje fel a hangját Németországgal szemben, amely a megszorító politika csapdájába esett és azt rákényszeríti egész Európára".

A kormánytöbbség egyre törékenyebbnek látszik, amióta áprilisban Manuel Valls vette át a miniszterelnöki posztot Jean-Marc Ayrault-tól, miután a helyhatósági választásokat az ellenzék jobbközép nyerte meg, s a szélsőjobboldali Nemzeti Front mögött a baloldal a harmadik helyre szorult.

Az elmúlt két évben Hollande már elvesztette a Zöldek és a szélsőbaloldal támogatását, s a Szocialista Párton belül is egyre nyíltabban bírálják a deficitcsökkentés érdekében meghirdetett megtakarítások és a vállalkozások adóterheinek csökkentése miatt, amelynek célja a munkahelyteremtés ösztönzése.

Montebourg mellett Benoit Hamon oktatási miniszter próbált a leginkább nyomást gyakorolni az államfőre annak érdekében, hogy ne a vállalkozások, hanem a háztartások számára tegyen inkább engedményeket. Sajtóértesülések szerint ő sem lesz tagja az új kormánynak.

Aurélie Filippetti kulturális miniszter is jelezte délután, hogy “nem jelölt újabb miniszteri posztra", mert inkább “meggyőződéséhez marad lojális, mintsem a kormányzati szolidaritáshoz".

A kormányátalakítás legnagyobb kockázata a parlamenti kormánytöbbség minimálisra való csökkenése. Claude Bartolone, a nemzetgyűlés szocialista elnöke ezért a kormánytöbbség “kolosszális felelősségére" figyelmeztetett.

Az aktív lakosság körében 10 százalékos a munkanélküliség, az állást keresők száma Hollande megválasztása óta közel félmillióval, 3,3 millióra emelkedett.

Az eddigi gazdasági miniszter nem lesz tagja az új francia kormánynak



[ii] a megszorító gazdaságpolitikát bíráló Arnaud Montebourg gazdasági miniszter helyét egy volt bankár, a 36 éves Emmanuel Macron veszi át.

kinevezése a továbbra is Manuel Valls által vezetett kormányzat centrista vonalát és liberális gazdaságpolitikáját erősíti.

Hollande hétfőn “az általa meghatározott irányvonallal összhangban álló" új kormány alakítására kérte fel a miniszterelnököt

Megalakult az új francia kormány



A kormányból szó szerint kirúgtak három szocialista “lázadót": Arnaud Montebourg gazdasági minisztert, Benoit Hamon oktatási és Aurélie Filippetti kulturális minisztert.

Arnaud Montebourg ... ,,Pénzügyi abszurdumnak" nevezte az állami kiadások megszorítását az euroövezetben. Hollande-t és Valls-t azzal vádolta, hogy nem hajlandók ,,mérsékeltebb és kiegyensúlyozottabb alternatív irányvonalra áttérni".

A tisztán hazai gazdasági, eurózónabeli és belpolitikai problémákhoz hozzá kell adni az Oroszország elleni szankciókat is

Franciaország, mint más országok is, több millió dolláros veszteséget szenved mind saját szankciói miatt, mind pedig Oroszország válaszlépései miatt

Hollande úgy döntött, hogy megszabadul kritikusaitól

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/08/26/vigyazo-szemetek-parizsra-vessete k-franciaorszagban-tegnap-elkezdodott-az-eu-gyakorlati-szetesese/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az istenalkotás művészete - az uralkodás művészete
  2014-08-26 23:17:35, kedd
 
 

Az istenalkotás művészete - az uralkodás művészete

A zsidóság szörnyű tudománya

A gójok vagyis az emberiség "állati értelmén" gúnyolódni a zsidók legkedveltebb mulatságai közé tartozik. Ezt igazolja, hogy a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiben ez a leggyakrabban visszatérő "vicces" kifejezés. Ezen tárgyilagosan elgondolkodva be kell látnunk, hogy a zsidóknak tökélete sen igazuk van. Abban legalábbis, hogy gondolkodásuk minőségileg más mint a gójoké. A való ság megismerésére és lehetőségeinek kihasználására az övéké sokkal inkább alkalmas, mint az általuk lenézett gójoké.

Hogy a következő eszmefuttatás ne csússzon félre, már most elöljáróban tisztázzuk: e dolgozat nem a tudományos (pl. természettudományos) gondolkodásról szól, hisz ebben a gójok nem ostobábbak a zsidóknál, hanem a társadalmi gondolkodásról.

A zsidó gondolkodás a végletekig pragmatikus, vagyis "az adott föltételek közt legcélszerűbb megoldásra tekintő, lényegre törő; gyakorlatias, célratörő, valóságközeli; ideológiailag semleges". További jellemzője, hogy csoportos (kollektív) szellemi tevékenység, amely az - időkorlátokat átlépve - egy közös cél irányába halad (célorientált). Kiemelt szerephez jut benne az ú.n. dinamikus visszacsatolás, azaz az elképzelt és a bekövetkezett események folyamatos egybevetése, az eltérések okainak kritikus elemzése, a hibák javítása utáni újrakezdés.

Velük ellentétben a nemzsidó gondolkodás a következő jellegzetességeket tükrözi.

A gój alapjában véve magányos gondolkodó, sajnos a szó legrosszabb értelmében. Nem kapcsolódik rokon eszme-áramlatokhoz, ill. ezek hordozóihoz, sőt önmagát, eszméit és céljait ezektől eltérően, sőt ellenükben igyekszik megfogalmazni és érvényesíteni. "Kritikai" beállítottsága a valóságközelítésre sokkal kevésbé alkalmas mint a zsidóé, de nem csupán a másokkal szembeni ellenkezés miatt, hanem ennél súlyosabb okból. A gój gondolkodás kiin duló pontja szinte minden esetben egy elvont eszme, amit nevezhetünk bátran előítéletnek is. Ennek "fészekrakása" a gój agyakban teljességgel érthe tetlen de szinte általános jelenség...

Kissé másként fogalmazva, a gójok világlátása, egy szilárd és változtathatatlan (erkölcsi, vallási, történelmi, stb.) előítélet talajára épül. Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiben ezt így fejezik ki. "A gójokat nem az előítélet-mentes történelmi megfigyelések gyakorlati alkalmazása vezérli, hanem elméleti mérlege lések, melyek nincsenek kritikai tekintettel az őket követő eseményekre."

A gójok gondolkodásának nincs az origótól, azaz a gój személyétől, ill. eszméitől távolodó iránya (vektora). Önmaga körül kering. Mivel a gój fenséges magányában viszont csodálókra, ill. követőkre vágyik, arra törekszik, hogy vonzáskörébe vonjon másokat, azaz egy olyan szellemi "térgörbületet" hoz zon létre, amelynek ő a középpontja.

Ez többé vagy kevésbé, hosszabb vagy rövidebb ideig sikerülhet is, mert a szellemi/társadalmi űrben temérdek (űr)szemét alak kering, amelyek egyikét - másikát körpályára téríti a vonzás. Ez az állapot azonban sohasem tartós. Az ilyen kicsi mikrokozmosz középpontja igen gyorsan elégeti fűtőanyagát, szellemi törpévé zsugorodik, tömegvonzása csökken, az alkalmi bolygók pedig szétspriccelnek az űrben, a semmiben. Ez a képlet tökéletesen model lezi a gój eszmék csekély értékállandóságát.

Aki eddig jutott az olvasásban, megpróbálja értelmezni a mondanivalómat és nem jár sikerrel, szememre vetheti, hogy rébuszokban beszélek, azaz értelmes mondatok helyett képi hasonlatokat használok. Ez nyomaszt engem, mégis továbbmegyek. Akik elfáradtak, vagy megunták itt abbahagyhat ják... Akik tovább jönnek, szíveskedjenek elgondolkodni a következőkön.

Olyan eseményekről lesz szó amelyeket mindannyian átéltek, legfeljebb nem tudatosan...

A "rendszerváltástól" kezdem!

Az eltelt húsz év sem volt számunkra elegendő, hogy felfogjuk, mi történt - velünk. Egyet - mást azonban már kapiskálunk. Beszéljünk csak erről. A szocialista rendszer felszámolása, a kapitalista rendszer bevezetése egy minden részében előre megtervezett művelet volt. A "magyar" beavatottak pontosan tudták, hol a helyük, mi a teendőjük. E beavatottak lettek a "demokrácia" szellemi, politikai vezetői és gazdasági oligarchái; döntő többségük ben zsidók. Ez a réteg önmagát a társadalom elitjének minősíti...

Ez az adott körülmények között "természetesnek" tekinthető a következők miatt. A számunkra etalont jelentő Szovjet unióban, Sztálin meggyilkolása után, a zsidóság minden területen előretört és megkaparintotta a társadalom és gazdaság stratégiai pontjait. Ennek tükrévé vált Magyarország is, ahol a "desztalinizálás" jelszavával lapátra tett maroknyi főzsidót leszámítva a rendszer szemita jellege megmaradt. A zsidóság a tőle megszokott vehemenci ával és mohósággal vetette rá magát a gój társadalomra és azokra az anyagi javakra amelyeket a szocializmus idején az államosítások, ill. a szövetkeze tesítés során elvettek a gójoktól. És arra a vagyon-növekményre amit az uralkodó osztályoknak csúfolt munkásokból és parasztokból sajtolt ki a zsidó uralom, és halmozott föl állami vagyon formájában.

E vagyon szétrablása, megkaparintása, elkótyavetyélése untig ismert dolgok, ezért velük szükségtelen részletesen foglalkozni.

Itt és most azt akarom viszont vázolni, miként tükröződött a gójok tudatában e "társadalmi átalakulás" és hogyan alakította viszonyulásukat a bekövet kező rosszhoz: a mai tömeges elszegényedéshez.

A jelenséget két - egymástól jól elhatárolható - síkon: a "hivatalos politika", ill. a spontán "nemzeti reakciók" síkján kell és lehet vizsgálni.

A zsidó térfoglaláshoz először a "demokrácia" szinpadát kell felépíteni. Ezzel kezdődött nálunk is. Az első felvonás Ellenzéki Kerekasztal (EKA) tárgyalások körüli szemfényvesztés volt, amelynek során az ellenzék és a hatalom megállapodtak olyan kérdésekben, amelyeket előre eldöntöttek máshol mások... Fontos mozzanat a zsidócsahos gójok kiválogatása. Nálunk mintaszerüen sikerült ez is.

Többször idéztem már a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiből azzal kapcsolatban, hogy mi az elnök szerepe a gój szolgaállamban. Nos Göncz Árpád "elnök" mintha egyenesen a jegyzőkönyvek lapjai közül lépett volna ki. A nyájas mosolyu megátalkodott liberálist sötét múltja tette a zsidóuralom ideális eszközévé. A legzseniálisabb húzást azonban Antall József felfedezése és miniszterelnökké jelölése jelenti. Antall József a romlott, gerinctelen, lekiismeretlen "magyar" értelmiségi archetípusa volt. Mondják, már iskolás korában "kormányosdit" játszott társaival, amelyben természetesen ő alakította a miniszterelnököt. A választás nem véletlenül esett rá. Miniszterelnökké választása előtt a a Zsidó Világkongresszus illetékeseinél vizitelt. Egyeztették a tennivalókat.

A maga nemében páratlan az a stáb is, amely Antall kőré szerveződött. Kónya Imre, Szabad György, Salamon László, Boross Péter, Surányi György, Solt Pál, Györgyi Kálmán, Pintér Sándor, stb. együtt és külön külön páratlan teljesítményt nyújtottak a gazdaság, az állam, a társadalom rombolásában.

Antall nevéhez fűződik a Szabad Demokraták Szövetségével kötött paktum, amelyet az MDF döntéshozó szerveinek tudta és beleegyezése nélkül kötött meg, feladva a "rendszerváltás" minden lehetőségét. Ami tragikus, sem az MDF-en belül, sem azon kivül senki sem akadt, aki a beindult nemzetpusztító folyamatot a maga egészénben felismerte, nyilvánosságra hozta és megakadályozni törekedett volna.

Ez nem a vezető párt csődje, a közgondolkodás csődje volt.

Egyetlen ember akadt, egy bohém színdarabíró Csurka István aki "Néhány gondolat a rendszerváltozás két esztendeje és az MDF új programja kapcsán." c. dolgozatában megvilágította a kulisszák mögötti nyüzsgést, amelynek természetét egy zárójelbe tett mondatban ábrázolta hozzátéve, hogy tulajdonképp nem is tartozik a témához... "(Egyszer majd, egy nyugalmasabb időben talán valaki megírja, hogyan mozog a magyar társadalom testében az az ejtőernyős csapat, amelyik szükség szerint hol Galilei Kör, hol polgári liberális gondolkodók folyóirata, majd Kun Béla és Szamuely Tibor gyilkos terrorlegényeivé lépnek elő, majd moszkvai emigráció lesz belőlük, akik Bécsben és Berlinben székelnek, majd itthon pártolják halálra József Attilát, az a csapat mindig változó alakban, mindig elítéli az előzőt, miközben folytatja, s ezzel ott van minden nagy társadalmi változásban. De hát ez most nem ide tartozik.)" Ami Csurka írását illeti, szokásomhoz híven nem csupán beillesztettem a linket, hanem kivételesen azt bátorkodom olvasóimnak javasolni, olvas sák el figyelemmel az egész írást és vessék össze mindennapjaikkal. Igen, a zsidók ott vannak minden nagy társadal mi változásban. Hogyne lennének, hisz ők irányítják ezeket a változásokat. Nekik - egyedül nekik - van rátekintésük az események mozgató rugóira, irányára és eredményére.

A gójok, a maguk állati értelmével, csak statisztái saját történelmüknek...

Csurka és dolgozatának sorsa ismert. Azóta se akadt senki aki a zsidók szerepét, igazi történetét tovább írta volna.

A magyarság jelentős tömegei kívül rekedtek a sorsdöntő színtereken. Kiutálták őket, vagy kiutálkoztak a politikai pártokból. Közülük sokan szembe helyezkednek ugyan a zsidó vircsafttal, ám ahogy ezt teszik bizonyítja a gój gondolkodás önmeddőségét. A gójok gondolkodásának egyes sajátos ságait fentebb jellemeztem. Most néhány adattal kívánom állításaimat szemléltetni.

Nem akarok azokkal foglalkozni, akik hazafias érzéseiket pl. "hagyományőrző" játékokben élik ki, mint végvári vitézek vagy janicsárok, esetleg kolbászsütési verseny résztvevői, stb. ... Csak azokról szólok, akik kifejezetten "politizálnak", pártokat, szövetségeket, stb. alapítanak. Keresgélés közben vettem észre, hogy normális ember a jelek szerint ma már nem bíbelődik azzal, hogy a naponta születő, szétváló, elhaló szervezeteket katalógusba szedje és a katalógust karbantartsa. Egy olyan listát találtam csupán, amelyet 2005-ben fektettek fel. Mondanivalóm szemléltetésére azonban elavult tartal ma ellenére is alkalmas.

Mivé lettünk mi magyarok!?

Amikor Ázsiában már nem volt maradásunk, vagy csak kedvünk szottyant, hogy visszatérjünk az igazi őshazába a Kárpát medencébe, olyan állam szer vezetet és hadsereget hoztunk létre, amelyben mindenki tudta mi a közös cél, hol a helye és mi a kötelessége a hadszervezetben. Olyanok voltunk, mint egy "ejtőernyős csapat".

Most a nemzet végveszélyben van, a kipusztulás veszélye fenyegeti. És mi mit csinálunk mi? Pártocskákat alapítunk - százszámra. A lista csak a pártok neveit tartalmazza, az is elég... Mély meggyőződésem, hogy a pártalapító atyák többsége fél, vagy negyedművelt ember, azaz mentálisan retardált. Meg hány lehet köztük vezérszerepre törekvő, "vezérürű" tipus? Azt mondják ránk és néha mi is azt mondjuk magunkról, birkanép vagyunk. Ezek viszont kerge birkához hasonlóan viselkednek. Mi a fészkes fenét akar 197 párt az isten napja alatt? Mit tudnak a múltról, a jelenről, a jövőről. Mit remélnek önma guktól és a többi hasonló gittegylettől - akiktől mellesleg minden lehetséges alkalommal elhatárolódnak.

Ha ez zene lenne azt mondanánk rá kakofónia. Ha a nyelvvel hasonítjuk, a bábeli zűrzavar jut eszünkbe, azaz a bábeli nyelvzavar továbbélése. Amikor sokan beszélnek egyszerre és összevissza, akkor mondjuk azt, hogy bábeli zűrzavar uralkodik. A pártok, pártocskák ennek az állapotnak bírósági bejegyzéssel szentesített megjelenési formái. Egyben a zsidóság kedvencei, hisz a zsidó mindent támogat, ami a gójokat megosztja, egymás ellen fordítja, látszat ill. pótcselekvésre ösztönzi.

* * *

A gójok gondolkodásának megzavarásában fontos szerepe van a vallásnak. Hogyan? Hát szerfölött bonyolult, ill. rafinált módon. Itt lép be az "istenalkotás"...

A vallás a ,,szellemi lényekbe vetett hit". A zsidónak viszont nincs hite, következésképp vallása sincs! Amit vallásnak mond, nem "hívés", hanem "elhitetés". A kettő nem ugyanaz! Jahvét ő alkotta meg saját képmására. Jahve az ő szemében nem isten, hanem csupán hivatkozási alap. Jahve tanainak követése az erőszak (terror) tudományának alkalmazása, nagyon gyakran magával a zsidó néppel szemben is.

A nagy emberi kultúrákkal szemben a zsidóság egy antikultúrát hozott létre, amely - összelopkodva e kultúrák használható elemeit - valamennyi elpusztítására törekszik (ez a már kihalt kultúrák esetén tárgyi emlékeik módszeres elpusztítása formájában valósul meg...).

Mint tudjuk minden emberi kultúrát (civilizációt) egy adott népesség szellemi elitje (tudathordozó rétege) hoz létre és tart életben (nemritkán évezre dekig). Ilyen tudathordozó réteg volt pl. a keltáknál a druidák kasztja, Egyiptomban pedig a papság. Azokról az alkotásokról, amelyeket e népek létrehoztak, fölösleges lenne itt és most áradoznom.

A zsidóságnak voltak kapcsolatai ókori kultúrákkal amelyek nem lehettek kölcsönösen előnyösek, hisz "babiloni fogságról", ill. "egyiptomi fogságról" regél nagy meséskönyvük a Tóra. E fogságokat a történészek vitatják, de mi ne vitatkozzunk. Elég annyit tényként elfogadnunk, hogy a zsidók megismerték ezeket a kultúrákat és a saját ellenkultúrájukat ezektől eltérő elvi alapokon szervezték meg.

Mik a különbségek? Légiónyi van belőlük, így csak a legeslegfontosabbakat vegyük számba.

A legeslegfontosabbak közül is a legfontosabb az idegen népek meghódításának, terrorizálásának, kiszipolyozásának tudománya. A gój társadalmak, az ókortól napjainkig, úgy hódítanak, hogy hadaik megszállják a közeli, vagy távoli országokat. Még a nagy mumus Hitler is élettér politikát hirdetett. Azt mondta, hogy a Harmadik Birodalomnak a német lovagrendek útjain kell menetelniük (azaz Lengyelország és Oroszország felé), hogy a német népnek kenyere legyen, stb. Az angol világbirodalom is az angol flotta ágyúinak fedezete alatt gyarmatosította a félvilágot. Nem így a zsidók. a hogyan és miért lentebb következik.

A másik nagy különbség az "elit" kialakítása. A nagy kultúrák elitjének volt ugyan köze a termékfölösleg elsajátításához, hisz az adókból szedték a maguk "tizedét". De mire fordították? Ezt mindenki látja. Országuk földjén templomokat, piramisokat, utakat, városokat, stadionokat, színházakat építettek. A pénz kővé vált. A zsidók többezeréves történelmük során összehasonlíthatatlanul több tárgyiasult vért és verejtéket halmoztak fel mint az összes történelmi zsarnokok együttvéve. És hol van a pénz? Aranyban a Fort Knox trezorjaiban? Egy frászt! Az aranynak lába kelt.

Az adószedés soha sehol sem volt babazsúr. Az adóprés a gój államokban is kicsorrantotta a jobbágy vérét. A zsidó ehhez a préseléshez is jobban értett. Nem véletlen, hogy a semmirekellő és buta uralkodók épp a zsidóknak adták el az adószedés, azaz a népnyúzás jogát (regále). Hány Jud Süss űzte ezt a legundorítóbb mesterséget?

De ez mind semmi, a következő nagy "civilizatórikus" különbség a zsidókamat intézménye. Ez tökéletesebb és kegyetlenebb minden hagyományos présnél.

További különbség, hogy a zsidó elit rejtőzködő (!) "elit". Csak az összeesküvés elméletek torzító lencséin átszűrve találgathatjuk, tulajdonképp kik uralkodnak a világ fölött. Az mindenesetre kézenfekvő, hogy olyan hatalomról van szó, amelyet anonimitás és ebből adódó felelőtlenség a világtör ténelem leggonoszabb kasztjává "fejlesztett". Alapos okunk van feltételezni, hogy ezt a kasztot nem gójok alkotják.

Az égvilágon senki se jött rá - csak a zsidók - hogy "diaszpórák" rendszere, némi pénz és a zsidó vallás (!) segítségével, az egész világot gyarmatosítani lehet, beleértve a gyarmattartó birodalmakat is... Hitler egyik kedvenc szlogenjét Schopenhauertől vette át: "a zsidó a hazugság nagymestere". Kezdjük a diaszpórákkal. Ez a kifejezés azt jelentené, hogy "magok elvetése vagy szétszórása, valamely etnikumra, vallás követőire, illetve közösségre utal, akik külső kényszer hatására elhagyni kényszerülnek szülőföldjüket, majd a világ valamely táján más népek közé szóródva/szét szóródva folytatják életüket, építik kultúrájukat." Igaz, hogy a jeruzsálemi templom, mint építmény és mint fogalom, a világ leghányatottabb sorsú temploma. Az is igaz, hogy a zsidók nem egyszer csak a futásban találhattak menedéket. De a többezeréves zsidó szétszóródásnak ehhez voltaképp semmi köze! Csak ürügy, a zsidó hazugságok egyike. A zsidó a diaszpórában úgy építi saját "kultúráját", hogy megrontja, majd megsemmisíti a gazdanép kultúráját, mint uralma legfőbb akadályát. A diaszpóra nem az üldöztetés hozadéka, hanem a zsidók természetes életformája, mint a rák esetében a metasztázisok létrehozása.

A gazda-társadalmakba világszerte beépülni, azokat leigázni és kiszipolyozni nem alkalmasak sem hadseregek, sem a pénz, külön - külön és együtte sen sem. Tömeges tudatmódosításra van szükség. Ennek eszköze pedig a vallás, amely a világnézetet "hitté" a berzenkedést pedig "befogadássá", tűréssé alakítja át.

Hogy is vagyunk ezzel a "vallással"?

A zsidók saját istenüket, hamis csomagolásban, rásózták a "pogány" gójokra. Hogy tudták, hogy tudhatták ezt megpaklizni? Nem volt könnyű. Több ezer évig tartott. Az Antikrisztus - a jezsuita/sátánista Bergoglio - pápai trónra ültetése azt jelzi, végre sikerült!

Villantsunk fel néhány epizódot a világ legnagyobb és legszellemesebb csalása történetéből.

A dolog látszólag "másképpen" indult, mint a zsidó trükkök általában. A nagynak kikiáltott "I. Theodosius római császár 380-ban kiadott vallási rendeletével államvallásá tette a nikaia-konstantinápolyi hitvallás szerinti keresz ténységet. A Római Birodalom minden alattvalója számára pedig kötelezővé (!) tette a níceai hitvallást. Betiltotta a pogány templomok látogatását és a bálványoknak való áldozatbemutatást. Vallási kérdésekben Szent Ambrus mediolanumi püspök nézeteinek hatására és befolyására egyre keményebb intézkedéseket hozott a pogányok kal szemben." Érdekes lenne megtudni, ki volt Szent Ambrus. Körül volt e metélve? Aztán meg, mi jut eszünkbe, ki jut eszünkbe erről a ripsz - ropsz "hittérítésről"? Hát az államalapítás meg István a király, aki nagy is lett, meg szent is. De eszünkbe jut Laborc dacos dala is az "István a király" rockoperából.


Nem kell olyan isten, aki mindent megbocsát
Nem kell olyan isten, aki megöli fiát
Nem kell olyan isten, aki nem tud magyarul
Nem kell olyan isten, kinek bűnös aki él
Nem kell olyan isten, ki csak szenvedést ígér
Szabad magyaroknak nem kell ilyen úr

De kedves Laborc - mondhatnók nékie - itt már szó sincs választásról, a dolog meg van paklizva. Vagy benyeled, vagy lenyomják a torkodon. A Géza - Vajk pakli bizonyos részleteit ismerjük. (Géza Quedlinburgban adta el Magyarországot a német császárnak.) Érdekes lenne I. Theodosius "megvilágosodásának" történetét is megismerni. [Már csak azért is, mert ismerünk egy másik hasonlót, ami a damaszkuszi úton esett meg a pogány Saullal, aki egyszeriben Paulus lett és tovább fazonírozta a "keresztény" tanítást, hogy az még áramvonalasabbá váljék a zsidó hódítás számára.]

De lássuk elébb a niceai-konstantinápolyi hitvallást, melynek megszövegezése és egyetemes elfogadása a kereszténység első két egyetemes zsinata: a 325-ben tartott első niceai zsinathoz és a 381-ben tartott első konstantinápolyi zsinathoz kötődik. Háromosztatú hitvallás, tehát három hitágazatban vallja meg a Szentháromság három személyébe vetett hitet. Mi is van benne? Dehát ezt mindannyian tudjuk, akik templomba jártunk. Így kezdődik

Hiszek az egy Istenben,
mindenható Atyában,
mennynek és földnek,
minden láthatónak és
láthatatlannak Teremtőjében.

Hiszek az egy Úrban:
Jézus Krisztusban,
Isten egyszülött Fiában,
stb., stb.

Tehát a "szentháromságról" van szó, egy totál zagyvaságról. Ennek "szolgálati szerepe" az volt, hogy az értelmezhe tetlen értelmezése körül keletkezett "hitviták" során eretnekek százezreit, ha nem millióit, kínozzák meg, égessék el, pl. egy "í" betü miatt (homousion - homoiusion). A zsidó vetés beléndek magjából kikelt tömény hülyeség szárbaszök kent és kínzókamrákkal, máglyákkal helyettesítette a hit kérdésében toleráns és "pogány" társadalmak belső békéjét, harmóniáját, boldogságát és szabadságát.

Mi tehát a "keresztény" vallás? A zsidó gondolkodás halálos fertőzése a valóban buta gój népesség leigázására. Itt térjünk vissza Saul/Paulra a "jakhec" ezen archetipusára és viselt dolgaira. ,,Saul pedig pusztítá az anyaszentegyházat, házról-házra járva és férfiakat és asszonyokat elvonszolva... " (8: 3) De úgy látszik, hogy nemcsak elvonszolta az ártatlanokat, hanem ,,öldökölte, gyilkolta" is őket, mert így tudósít a ,,szentírás":,,Saulos pedig a fenyegetéstől és öldökléstől lihegve.... " (9.1) végezte el a kegyetlenségeit."
Aztán a damaszkuszba vezető úton, ahová gyilkolni indult, megszólította egy hang... Azóta, hála a gondos történészeknek, kiderült nem poroszkálhatott ezen az úton. Meg különben is ki szólította volna meg? Netán Jahve intette volna a keresztények iránti türelemre, vagy Jézus, aki már feltámadván az Isten, azaz Jahve (!) oldalán trónolt. Úgy marhaság az egész, ahogy írva vagyon. A "pálfordulás" azonban igaz. Látjuk, ezt a zsidók - ha kell - napjában többször is megteszik. Gondoljunk csak a jómódú, tehetős zsidó család kölykére, kamásnis piperkőc zsurnalisztára Szamuely Tiborra, hogyan változott egy pillanat alatt páncélvonatos, bőrkabátos korbácsos hóhérrá - tömeggyilkossá...

A mi Palink azonban sokkal több kárt tett, több szenvedést okozott és többek halálát idézte elő, ha közvetett formában is, mint Szamuely. Mit tett az egyházi levelező tagozat-vezetővé átvedlett Pál? Ide csak rövid idézetet lehet beiktatni abból a könyvből, (Badiny), amelynek linkjét fentebb már kitettem. "Ismerjük meg Saul ,pálfordulását', vagyis azt a mentő ötletét, amivel az elsorvadt zsidóságot felmagasztalta és a jahveizmust minden nép vállára tette. Ugyanis Saul rabbi ideológiájának két sarkalatos pontja van, mely elgondolásának alapját képezi. Íme e kettő: 1.) Az eddig nacionalis ta (vagyis csak a zsidókat segítő) - Jahvét 'internacionalizálja' és azonosítja Jézus szerető mennyei Atyjával. 2.) Jézust, mint 'Melkisedek rendje'-beli főpapot a zsidó kultusz áldozati bárányává teszi, aki elvette a világ bűneit. Tehát Izrael fiainak az Istenét, aki a zsidó népet magának 'kiválasztotta', olyan Isten-alakra változtatta, aki a Teremtő Isten, akitől az egész emberiség származik.... Ő az 'Atya', a görögöknek görög, a zsidóknak zsidó. - Ez az 'univerzális' Isten képezi a Sauli religio alapját és ezt az 'új' Isten-alakot Saul éppen olyan nagyszerűséggel tudta a zsidóknak 'Jahweként' bemutatni, miként a nemzsidóknak, mint az Ég és Föld teremtőjét. Ehhez az ideológiájához használta fel közvetítőként azt a Jézust, akit ő soha nem látott és soha nem hallott, akinek tanításáról fogalma sem volt." Nietzsche véleménye se' különösbben hizelgő. "... Ekkor jelent meg a színen Pál... Pál, kiben testté és zsenivé vált a Róma s a világ elleni csandála-gyűlölet, ő a zsidó, a par excellence örök zsidó... Amit ő kieszelt, az volt, hogy egy kicsiny, a judaizmustól elkülönülő, szektárius keresz tény-mozgalom segítségével hogyan lehet lángba borítani a világot, s az isten a kereszten szimbólumával miképpen lehet a birodalom valamennyi alant -lévőjét, valamennyi titkos lázadóját, az anarchisztikus bujtogatás örökségének egészét egy roppant hatalommá egybefogni. Az idvesség a zsidók közül támadt. ... Ez volt az ő látomása a damaszkuszi úton: felfogta, hogy a világ elérték telenítéséhez szüksége van a halhatatlanságba vetett hitre; felfogta, hogy a pokol fogalma még Róma fölött is úrrá lesz -, hogy a 'túlnani'-val az ember megöli az életet... Nihilista és keresztény: rímelnek - s nem is csak rímelnek - egymásra.

Most, amikor a kikupálódott és megtollasodott zsidó taxisoffőr Németh Sándor "prédikációit", illetve az immár harmadik zsidó "hercegprímás" Erdő Péter mecesz gombóc illatu böffenéseit hallgatjuk (hallgatjátok), tán nem is tudjuk (tudjátok), hogy egy zsidó tömeggyilkos tanait szajkózzák. Ezért olyan kedves Németh Sándornak "A Krisztus" és azért viselkedik úgy, mintha egyetlen prófétája lenne.

Dehát mi, pontosabban ti - hülye gójok - mikor jöttök már rá, hogy hány az óra?

[Külön bosszúságomra szolgál, hogy a gójok legbutábbjainak vonulatát tulajdonképp a "szélsőjobboldali" pápisták képviselik: a Szálasit nem értő nyilasok és a Hungarizmust csak ugató hungaristák. [Velük esett incidensemet írtam meg "Pápista hungaristák" c. Blogomban.]

Napjainkban azonban valami jóvátehetetlen történt a zsidóság vonatkozásában. Az ilyesmit úgy modják "vége a komédiázásnak". Mi is történt? Hát az, hogy Szent Pál jóistenkéje - a szelíd Jézuska jóságos apukája - Jahve kénytelen volt a gázai övezetben és Kelet Ukrajnában, Irakban, meg Szíriában és másutt ismét megjelenni, de már nem magányosan égő csipkebokorban - kiválasztott próféta előtt, hanem az égő romba dőlő városok poklában kvázi látható módon. Ez azonban csak látomás. Egy nemlétező Jahve nem lehet ilyen. A létező zsidók ilyenek. Ráadásul ügyetlenül hazudnak, ami több mint bűn, hiba. Az újabb gázai tömegvérengzés három zsidógyerek elrablása és megölése ürügyén kezdődött. A megtorlás dühében a zsidók elfelejtették mindazt, amit korábban a sebészi pontosságú precíziós csapásokról tudtak, ill. mondtak. Most "véletlenül" találják telibe a gázai erőművet és egy magas házat rombolnak porrá egy lakás kedvéért, amit szerintük a Hamász terroristái bérelnek...

Mindebben semmi különösség nincs. Megfelel annak a hadviselési doktrinának, amely az Ószövetségben, azaz a Tórában le van írva. A gój papok pedig eddig se átallották az egybekötött Ó és Újszövetséget a hónuk alá kapva a szószékre állni és isten - a zsidó isten - igéit hirdetni a bamba gyülekezetnek.

De most valami más, valami több történik. Világunk a gyors kommunikáció világa és a cybertérben úgyszólván élőadásban válnak ismertté az esemé nyek és a vélemények. Immár lemérhető ZsidóAmerika és a "keresztény" Nyugat feneketlen züllése, ill. az utóbbi szolgaleküsége (zsidó csahosság). A példa az orosz segélykonvoj odisszeiája. Az ukrán hatóságok és a Vöröskereszt (...) jóvoltából napokig kóválygó konvoj elunta magát, toronyiránt nekivágott és a segélyt rendeltetési helyére juttatva visszatért kiinduló pontjára. Mire a Nyugat háborús agresszióról kezdett kiabálni. Nyugaton senki sem kiabál a rakétavetőkkel rommálőtt városokban meghalt emberekért, az ellátatlan sebesültekért, az éhezőkért, a szomjazókért, a hajléktalanná válta kért, a menekültekért. Nem az ő asztaluk.

Felfordult tehát a világ értékrendje. Az megint csak a "vallásnak" köszönhető, hogy a vallási karámokban bégető, gajdoló emberlárvák, extázisba merülve, kizárják összes érzékszervükből a való világot. Gondoljunk csak a Hit Gyülekezetének zenés misztériumain kifordult szemekkel ringatózó, rángatózó egykori emberekre, a "próféta" marionett bábúira.

Lassan befejezem írásomat, de nem mulaszthatom el a figyelmet felhívni egy írásra, amely "Egy gój ország meghódításának forgatókönyve - a cion bölcsei nyomán" cím alatt jelent meg, hátborzongatóan meggyőző magyarázatot adva a jelenvilág, a való világ szörnyűséges eseményeire.

Mindennek összefoglaló neve Új világrend (New World Order). Ezt a világrendet, feltalálóival és üzemeltetőivel egyetemben, el kell pusztítani. Az emberiségnek pedig vissza kell térnie a "pogányság" korábbi természetes állapotába, amely a sok isten között esetleg még megtűri Jahvét is...

2014.08.25

Sz. Gy.

http://www.szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Uralkodas%20muveszete/Uralkodas%20muves zete.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döbrögi tegnap ismét “vetitett” egy jót…MA
  2014-08-26 23:09:03, kedd
 
  Döbrögi tegnap ismét “vetitett" egy jót...MAJD! - és az ő valósága

Posted on 2014/08/26 Szerző: Admin
Döbrögi tegnap ismét arról károgott, hogy a leggyorsabban növekvő országok közé fogunk tartozni.

A Nemzet Patkánya szerint megérkezett az általa és hordája által uralt Banditisztánba a gazdasági növekedés azon korszaka, amely a leggyorsabban bővülő európai uniós államok közé emeli az Ő országát.

Döbrögi erről tegnap Budapesten, a Külgazdasági és Külügyminisztérium idei külképviselet-vezetői értekezletén fantáziált, ahol úgy fogalmazott: “egy tartalmában sikeres négyéves kormányzás után vagyunk". Ezt elsősorban azzal példázta, hogy Banditisztán kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól.
Arról kárált, hogy az Ő országában - ebben az alapvetően exportorientált országban - a külpolitika “gazdaságközpontú."
ért

Nem olyan országot kell képviselni, amely folyamatosan a számonkérés határán egyensúlyoz, mert nem jók a gazdasági mutatói, amelynek bűnei lennének akár történelmileg, és folyamatosan a szőnyeg szélére állított államnak kellene magát képzelnie. Olyan országot kell képviselni, amely válság idején elvégezte annak a munkának a tekintélyes részét, amelyre nagyon kevés ország volt képes - próbálta meg elhinteni országrontó hülyeségeinek magyarázatát az Őt külföldön képviselőknek.

Ki is adta rögvest az ukázt a külképviselet-vezetőknek, hogy minden lehetőséget ragadjanak meg, amikor Banditisztánba érkező befektetők meggyőzéséről van szó. A foglalkoztatáspolitikával összefüggésben megerősítette, kormánya nem kíván változtatni az állam munkahely-teremtési politikáján, vagyis aki tudna dolgozni, de nem akar, az nem kap segélyt. Ez a gondolkodásmód eltér attól, mint amely a jóléti államok liberális politikájaként ismert. Azaz: győzzétek meg derék hiveim a spekulánsokat, hogy nyugodtan jöjjenek csak, van itt rabszolga meg éhbérért dolgoztatható nyomorult bőven. Adót pedig - ha vállalják a futbbal támogatását - nem is kell fizetniük.

Az Én Országom azon országok közé tartozik, amelyek alapvetően gazdasági kérdésként tekintenek a jelenlegi orosz helyzetre - horkant rá Balogh Csaba pozsonyi nagykövetre, annak egy kérdésére válaszolva.

Azaz: gyakorlatilag ismét-a jól bevált módszer szerint-jövőidőben hablatyolt: “MAJD meglássátok feleimm, micsoda gyönyörű jövő is lesz itten, csak győzzétek kivárni..." de addig is ámitsátok a spekulánsokat, tarháljátok végig a világot, hogy jöjjenek csak ide. Hozzák csak a pénzt! ITT NEKIK (és persze MINEKÜNK-A MAFFIACSALÁDNAK) mesés zsákmánylehetőségek vannak! Mondjátok csak el, hogy ezt én garantálom!

Persze a “szebb jövő" Döbrögink és felcsúti tagozata számára már javában tart.

Már 2012-ben sem lehetett sok oka panaszra a gazdasági eredményeit illetően a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak (FUNA), 2013-ban azonban hatalmasat léptek előre - derül ki a nemrég közzétett közhasznúsági jelentésből, amelyet az mfor.hu ismertetett.

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát is működtető FUNA 2012-ben még “csak" 2,97 milliárd forintot költött az alapítványhoz érkező támogatásokból, tavaly már 7,1 milliárd volt a felhasznált összeg. Ezen belül megnégyszereződött a költségvetésből érkező támogatás is, mely a korábbi 144,9 millió után 726 millió forintra ugrott. Az mfor.hu által ismertetett részletes kimutatás szerint az MLSZ-től az utánpótlással összefüggő feladatokra 185 milliót kaptak (41-gyel többet mint 2012-ben), normatíva támogatásként pedig 51 millió érkezett Felcsúthoz. Tavaly újdonságként 489,4 millió forinttal még az Emberi Erőforrások Minisztériuma is támogatta az alapítványt. Ezt a középfokú oktatás intézményeinek, programjainak támogatására kapták. Annak érdekében ugyanis, hogy a felcsúti sportkomplexum teljes legyen, szükségessé vált egy új iskola építése. Ennek révén biztosított lesz “a Váli völgyi települések gyermekeinek, hogy szakképzést elsajátítsanak" - idézte a portál.

Ugyanakkor a költségvetési pénzeknél is nagyobb támogatás érkezett “más gazdálkodótól" az alapítványhoz. Ennek összege a 2012-es 2,7 milliárdról 6,4-re ugrott egy év alatt - ezen belül a legnagyobb rész a látvány csapatsportok támogatása révén kapta a FUNA. Az ismertebb nevén TAO-pénzekből összesen 3,6 milliárd forintot használt fel az alapítvány 2014. június 30-ig. A részletezés szerint a 2013-14 bajnoki évadra 1,5 milliárdos támogatásban részesültek, melyet különböző célokra fel is használtak. 2013-ban ebből 299 milliót költöttek el az előző bajnoki évadra kapott 3,2 milliárddal együtt. Ebből kicsivel több mint 2 milliárd forint ment beruházásra, ami pályaépítést, pálya karbantartógépek vásárlását jelentette.

A TAO-nál is nagyobb volt a növekedés a szintén “más gazdálkodóktól" érkező adományok esetében. Ebben a támogatási formában ugyanis 2,8 milliárd forintot kapott az alapítvány a 2012-es 850 millió forint után. A dokumentum szerint ez a “látvány csapatsport támogatását biztosító támogatási rendszer működéséhez szükséges önerő fedezetére szolgál. A beruházáshoz 30 százalék, a személyi jellegű ráfordításhoz 50 százalék, a működési költségekhez 10 százalék önerő kell".

2013-ban 5,68 milliárd forintos eredményt sikerült realizálnia a FUNA-nak. Ez az összeg több mint a duplája az előző évinek, és mivel nonprofit szervezetről van szó, osztalékot nem fizetnek a tulajdonosoknak. Nemcsak az eredmény, maga az alapítvány is több mint a duplájára növekedett, hiszen a mérlegfőösszege 5,55 milliárdról 13,1-re ugrott egy év alatt. A mérlegadatokat megvizsgálva kiderül, hogy ebben a növekedésben az idén átadott felcsúti stadion nagy szerepet játszhatott. Az mfor.hu erre következtetett abból, hogy a mérleg szerint a FUNA tárgyi eszközeinek értéke egy év alatt több mint a duplájára nőtt: 4,4 milliárd után 10,9 milliárdot szerepeltettek ezen a soron. De megugrottak az alapítvány pénzeszközei is, hiszen a 2012-es félmilliárd forint után tavaly majdnem a triplájával, 1,4 milliárddal rendelkezett.
A FUNA kapott és felhasznált támogatások 2012-13 ban (millió forint)
2013 Megnevezés Forrás 2012
185 MLSZ utánpótlás nevelés Kp.-i költségvetés 144.9
51,6 Normatíva támogatás Kp.-i költségvetés 32,6
489,4 EMMI Kp.-i költségvetés -
3567,8 TAO Más gazdálkodó 1947,5
2842 Adományok Más gazdálkodó 850,2
7135 Összesen 2975,2
726 Ebből költségvetésből 177,5
6409,8 Ebből más gazdálkodótól 2797,7
Forrás: mfor.hu
Ezzel párhuzamosan a mérleg forrás oldalán a FUNA saját tőkéje is nagyot ugrott: 3,7 milliárd után tavaly már 9,4 milliárddal rendelkezett. Ugyanakkor a kötelezettségei is növekedést mutattak. Míg 2012-ben még 601 milliós tartozása volt az alapítványnak, a tavalyi év végére már 1,7 milliárdot halmozott fel. Az alapítványt Orbán Viktor hozta létre, kuratóriumában hárman ülnek: Mészáros Lőrinc (elnök), Harangozó László és Oláh János. A Puskás Akadémia honlapjáról kiderül, az alapítvány “2007-ben vásárolta meg és a felújítás óta működteti Alcsútdobozon az immár háromcsillagos Puskás Akadémia Sport Hotelt, és ma már - a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósággal kötött megállapodás értelmében az Alcsúti Arborétum üzemeltetését is a futballnevelő központ alapítványa végzi. Ehhez szorosan kapcsolódik az a jövőbeni fejlesztés, amely a Felcsút és Vértesacsa közötti vasútvonalat érinti.

Az Akadémiát működtető alapítvány vásárolta meg a régóta nem üzemelő Bicske-Székesfehérvár vasúti szárnyvonal ezen szakaszát, beleértve az állomásépületeket is, hogy a későbbiekben kisvasutat működtessen rajta, illetve kerékpárutat építsen a sínekkel párhuzamosan."
Négyszázezer forint támogatás jut minden nézőre
Az augusztus 16-i MTK-Honvéd találkozót a felcsúti Pancho Arénába vitte a kék-fehér egyesület - hazai pályáját renoválják, ideiglenes otthonában, Kispesten pedig nem fogadhatta a Honvédot. A hírek szerint Orbán Viktor utasítására rendezték ott a meccset; “minél több eseménynek legyen házigazdája a felcsúti aréna" - adta ki állítólag az ukázt a kormányfő. A meccsekre nem sokan mennek ki, a Pancho aréna alig látogatott. Az általunk megvizsgált 10 mérkőzést összesen 17 ezer 300 néző látta, vagyis az átlagnézőszám: 1736. A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány 2013-ban mintegy 726 millió forintit kapott közvetlenül a költségvetésből. Bár tavaly még nem volt kész az aréna, és az alapítvány másra is költ, ha az 1736-os átlagnézőszámot a 726 milliós költségvetési támogatással arányosítjuk, kiderül, egy nézőre mintegy 418 ezer 200 forint költségvetési támogatás jut a Pancho Arénában.
Néhány meccs nézőszáma a Pancho Arénában (barátságos meccseket kivéve, nem hivatalos adatok)
Dátum Meccs Nézőszám
Április 26. Videoton NBI. 3633
Május 3. Győr NBI. 3600
Május 25. Debrecen NBI. 1500
Július 19. Portugália-Izrael U19-es EB 397
Július 22. Magyarország-Portugália U19-es EB 3695
Július 25. Ausztria-Portugália U19-es EB 954
Július 28. Portugál-Szerbia U19-es EB 1181
Augusztus 1. Pécs NBI. 1100
Augusztus 15. Paks NBI. 800
Augusztus 16. MTK-Honvéd NBI. 500
Összesen 17360
Forrás: Soccerway.com
Nyilvánvaló, hogy a Banditisztánban megtelepült vagy megtelepülni vágyó (az új nagykövetek által idecsábitandó) zsákmányéhes “befektetők" és “vállalkozások" egytől-egyig futballimádók, és a felcsúti sikerintézményt az utolsó fillérjükig szponzorálni óhajtják. Mint ahogyan futballbolond Nemzetvezetőnk stadionépitési vágyainak kielégitését szolgáló adakozó kedvük is töretlen lesz a JÖVŐBEN is!

És mig a Nemzet Patkánya és az ő hordája Banditisztán szolga és koldushadának továbbra is szebb jövőt ajánlgat - MAJD! - azonközben az ő jelenjük nem éppen a szűkölködés közepette zajlik.
(Népszava nyomán)


http://balrad.wordpress.com/2014/08/26/dobrogi-tegnap-ismet-vetitett-egy-jot-majd -es-az-o-valosaga/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Drámain sok cég szűnt meg - mi áll a számok mögött?
  2014-08-26 23:02:48, kedd
 
  Drámain sok cég szűnt meg - mi áll a számok mögött?
2014. augusztus 26., 20:10

Rekordszámú, összesen 5082 cég megszűnését tette közzé a cégbíróság júliusban. Ez csaknem 1100-zal, azaz 27 százalékkal több annál, mint amit az eddigi legrosszabb hónapban, 2013 októberében volt.

Ez az oka

,,A mostani adatokból csak az egyszeri technikai hatások figyelembevételével érdemes következtetéseket levonni" - mondja Tóth Tamás, az adatokat közzétevő Opten igazgatója. Július óta ugyanis a Cégközlöny nem hetente, hanem naponta jelenik meg, és ezzel párhuzamosan lerövidült az egyes határozatok megszületése és közzététele közötti idő.
Cégalapítások és megszűnések negyedévenként. Forrás: Opten


,,Ez korábban három-hat hét is lehetett, július eleje óta viszont akár egy héten belül is megtörténhet a közzététel, így most olyan megszűnéseket és egyéb bejegyzéseket látunk, amelyek a régebbi rendszerben augusztusra, egyes esetekben pedig szeptemberre tolódtak volna" - magyarázza az igazgató.

Egy ehhez hasonló - statisztikai nyelven zajosnak nevezett - időszakban a gazdaság folyamatait megbízhatóbban írják le az olyan arányszámok, amelyek függetlenek a technikai hatástól.
Cégfluktuáció megyénként
Cégfluktuáció megyénként (Opten - CFI 2014 július)

Tavaly óta trendszerűen csökken a megszűnt cégek között azoknak a vállalkozások aránya, amelyek felszámolási eljárás után jutnak erre a sorsra. ,,Az abszolút szám most e téren is magas, de az összes megszűnt cégen belül a felszámolás után töröltek aránya nem éri el az 50 százalékot (2456 törlés), holott tavaly ilyenkor még bő 60 százalék volt." Az igazgató szerint ez az arányszám azért kiemelt jelentőségű, mert megmutatja, hogy a bezárt cégek közül mennyi hagy hátra olyan tartozásokat, amelyekkel az adóhatóság bevételeit apasztja, vagy más társaságok további működését veszélyezteti.

De több a bejegyzett cég is

Júliusban 2986 új céget jegyzett be a cégbíróság, ami ugyancsak számottevő növekedés a megelőző hónapokhoz képest. ,,Ez ismét a technikai hatásnak tudható be, ezért fontos elmondani, hogy az új cégek között nem emelkedett azoknak az aránya, amelyek tulajdonosi vagy vezetői szinten összeköthetők korábban megszűnt cégekkel" - mondja Tóth Tamás.
Az Opten igazgatója szerint a kormány szigorító intézkedéseinek köszönhetően az utóbbi időben visszaszorult az a gyakorlat, hogy a megszűnt cégek tulajdonosai vagy vezetői rövidesen új cégekben bukkannak fel.

,,A cégvezetés és a tulajdonosok felelősségét növelő szabályok életbelépése érzékelhetően csökkentette a korlátolt felelősséggel való visszaélést. Vélhetően sokan kivárnak, a joggyakorlat kialakulása után további trendváltozások valószínűsíthetőek" - mondja Tóth Tamás.

Mi várható a jövőben?

Az előző időszakhoz képest 2014 harmadik negyedévében várhatóan még a technikai hatást leszámítva is emelkedni fog mind az alapítások, mind a megszűnések száma. Ennek következtében az adott időszakban alapított és törölt cégek számát az időszak elején rendben működő cégekéhez viszonyító Opten - Cégfluktuációs Index (Opten - CFI) értéke is enyhén növekvő értéket mutat.

Megye


Alapítások


Megszűnések


Felszámolások*


Opten - CFI

Tolna


26


42


37


11,77%

Veszprém


57


77


23


13,27%

Somogy


56


63


25


14,40%

Békés


42


58


25


14,52%

Pest


372


568


146


14,54%

Vas


46


56


30


14,58%

Csongrád


82


119


66


15,69%

Bács-Kiskun


83


192


59


16,89%

Heves


69


71


35


17,40%

Zala megye


44


108


30


18,16%

Győr-Moson-Sopron


127


167


38


18,94%

Főváros


1257


1992


590


19,12%

Hajdú-Bihar


148


156


142


19,24%

Komárom-Esztergom


74


146


15


20,77%

Jász-Nagykun-Szolnok


59


115


6


21,87%

Fejér


74


243


36


23,57%

Baranya


84


260


39


26,51%

Szabolcs-Szatmár-Bereg


122


202


59


27,31%

Borsod-Abaúj-Zemplén


125


367


66


30,94%

Nógrád


39


80


19


32,82%

ÖSSZESEN


2986


5082


1486


18,95%

*Újonnan indult eljárások

A cégfluktuációt megyék szerint vizsgálva is jól megfigyelhető a már említett technikai hatás, hiszen míg az előző hónap megyei CFI-értékei 7 és 19 százalék között mozogtak, júliusban ugyanez 11 és 33 százalék között volt. A legstabilabb megyék ebben a hónapban Tolna, Veszprém és Somogy voltak, míg a legdinamikusabban változónak Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén és Nógrád bizonyult,
ami nagyjából megfelel az előző havi helyezéseknek.

http://privatbankar.hu/kkv/dramain-sok-ceg-szunt-meg-de-mi-all-a-szamok-mogott-27 2056
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cigány , a hegedű és Rákosi-kép
  2014-08-26 22:58:51, kedd
 
  A cigány , a hegedű és Rákosi-kép

A cigány szökik a határon, nála a hegedű meg egy Rákosi kép. A határőr megkérdi:
- Hová mégy, cigány?
- Nyugatra, muzsikálni.
- Hát a Rákosi-kép minek?
- Ha mégis honvágyam lenne, akkor csak ránézek.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Világra szóló szégyen! A mi szégyenünk!
  2014-08-26 22:58:26, kedd
 
  Világra szóló szégyen! A mi szégyenünk!

Posted on 2014/08/26 Szerző: Admin
A család maga készítette a keresztet, szállította az urnát és ásta meg a sírt, mégis több mint 100 ezer forintjába került, hogy eltemessék a nagymamát.

A kormány rendelkezése alapján 2015. januártól lesz elérhető a szociális temetés azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak szerettük búcsúztatását. S. Tamás és családja azonban már most úgy döntött, hogy a legolcsóbb szolgáltatásokat rendelik meg a 86 éves korában elhunyt nagymama temetésére, minden mást maguk intéznek. A számla így is tetemes összegre rúgott - írja a Blikk
- Anyósom, Lenke mama kérte, hogy a faluba temessük, így gyakrabban járhatunk majd hozzá, és hamvasztassuk, mert úgy a legolcsóbb - mesélte a családfő, aki feleségével, Zsuzsával három saját gyermeke mellett egy örökbefogadott és öt, csecsemőkorában magukhoz vett gyermeket nevel, nagy szeretetben.
- A keresztnek való fát a Tüzép telepen vettem, az unokákkal csiszoltuk, festettük, ezzel spóroltam 9 ezret. Körülbelül 20 ezerért ásták volna a kis urnagödröt, amit én végeztem el a szertartás előtt két órával és legidősebb fiam, Máté temette be. A templomból a temetőbe 38 ezer forint lett volna a halottaskocsival való szállítás, ehelyett a saját autónkkal vittük az urnát - sorolta Tamás.
Hívő katolikusként nem okozott a család egyik tagjának sem gondot, hogy saját kezükkel adtak végtisztességet a mamának, hiszen ez régen természetes volt vidéken. Ugyanakkor a családfő úgy érzi, túlzottan drágán számolnak fel tételeket, nem érti például, hogy kerülhetett például egy műanyagzsák 2540 forintba.
- Az anyósom a közeli kórházban hunyt el végelgyengülésben, ezért nem is boncolták. Nem tudom, mennyi gumikesztyűt, zsákot használtak el. Azt, hogy ,,Erdélyi Józsefné élt 86 évet" 1905 forintért ragasztották fel öntapadós betűkkel, ez azt jelenti 79 forintot számoltak betűnként - elemezte kiadásokat a családfő, aki ennek ellenére örül, mert a téli fűtés árát így is megspórolták.
Bal-Rad komm: “A magyar családok KÉTHARMADA nem tudna kifizetni egy váratlan kiadást - pl. egy temetést!"- hangzott el a minap egy hirben. “...kérte, hogy a faluba temessük, így gyakrabban járhatunk majd hozzá, és hamvasztassuk, mert úgy a legolcsóbb..." Ám a legdöbbenetesebb az, hogy az idős emberek tisztában vannak azzal, hogy haláluk esetén a tisztes végtisztesség megadása számukra ANYAGI OKOKBÓL - a legtöbbjük számára - szinte lehetetlen!
A hozzátartozó pedig “...ennek ellenére örül, mert a téli fűtés árát így is megspórolták." És hát gondoljunk bele, hogy mi lett volna akkor, ha “akad" közben egy másik elhunyt is a familiában?!
Oda a téli tüzelő ára is!
HOVÁ JUTOTTÁL MAGYARORSZÁG? HOVÁ JUTTATTAK URAID?

http://balrad.wordpress.com/2014/08/26/vilagra-szolo-szegyen-a-mi-szegyenunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tessék-tessék! Magyar állampolgárságot tessék! Olcsón adom!
  2014-08-26 22:47:12, kedd
 
  Tessék-tessék! Magyar állampolgárságot tessék! Olcsón adom!

Posted on 2014/08/26 Szerző: Admin
Hat embet, köztük egy kormánytisztviselő ellen nyomoz a rendőrség hivatali vesztegetés miatt. A gyanú szerint a szekszárdi járási hivatalban pénzért adtak volna állampolgárságot.
Hivatali vesztegetés gyanúja miatt nyomoz hat ember ellen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
A hat gyanúsított egyike a Szekszárd Járási Hivatal egyik kormánytisztviselője.
Múlt csütörtökön nyomozók szálltak ki a megyei kormányhivatal épületébe, és több embert elvittek.
A rendőrség közölte: az érintett kormánytisztviselő készpénzt fogadott el, amikor egyszerűsített honosítási kérelmeket bírált el, azaz kettős állampolgárságot árult pénzért - a gyanú szerint. Az ügy hat gyanúsítottját előzetes letartóztatásba helyezték.
A teol.hu Tolna megyei hírportál arról írt, hogy szombaton egy több száz fős lakodalom előtt tartóztatták le a menyasszonyt a fenti ügyben.
(HVG)
Bal-Rad komm: Határon túlijaink kis befektetéssel nagyot kaszálhatnak Banditisztán kormányzómaffiájának kegyeiből. Ha “rászánnak" egy kis kencét a magyar állampolgárság megszerzésére, akkor bizony a nyugdij gyorsan nyolcszorosára ugrik, és legalább háromszorosa lesz egy banditisztáni MAGYAR kisnyugdijas havi ellátmányának. Amiből OTTHON főúri módon élhetnek. Csak havi rendszerességgel át kell jönni a határon a nyugdijat fölvenni! No meg a választásokon kötelező jelleggel résztvenni, és kötelező jelleggel a döbrögista hordára és annak jelöltjeire szavazni!
Persze “újmagyarjaink" ezt megteszik! Kifizetődő ez nekik!
Csak mi-banditisztáni őslakosok - “szivunk"!


http://balrad.wordpress.com/2014/08/26/tessek-tessek-magyar-allampolgarsagot-tess ek-olcson-adom/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2018-ra egymillióan szerezhetnek magyar állampolgárságot
  2014-08-26 22:40:23, kedd
 
  2018-ra egymillióan szerezhetnek magyar állampolgárságot

Posted on 2014/08/26 Szerző: Admin

Kormányzati prioritás, hogy 2018-ra egymillióan szerezhessék meg a magyar állampolgárságot és élhessenek az ezzel együtt járó joggal - jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára kedden Szentendrén, a 26. Kárpát-medencei főiskolás táborban.

Wetzel Tamás a Rákóczi Szövetség által szervezett, 110 külhoni hallgató részvételével zajló nyári táborban tartott előadásán kiemelte, hogy továbbra is töretlen az érdeklődés a magyar állampolgárság iránt. Hozzátette: eddig több mint 70 országból érkezett mintegy 660 ezer kérelem, és eddig egyszerűsített honosítással 600 ezren szereztek állampolgárságot.

A helyettes államtitkár felidézte: az egyszerűsített honosítást 2010-ben tette lehetővé az Országgyűlés, megszüntetve a korábbi bürokratikus akadályokat, s azóta bebizonyosodott, hogy ez sikertörténetté vált. Emlékeztetett rá: 2010 előtt évente ötezren kérelmezték az állampolgárságot, 2011-ben viszont a számuk már 200 ezerre ugrott.

Az elmúlt négy évet értékelve Wetzel Tamás kijelentette, hogy számos jó program és kezdeményezés indult el, és egyebek mellett a Bethlen Gábor Alap létrehozását említette. Kitért arra is, hogy a határon túli támogatáspolitikában jelentős összegek forognak az utóbbi időszakban, egy közelmúltbeli felmérés szerint mintegy 20,5 milliárd forintot fordít a kormányzat a határon túli célokra minisztériumokon, állami vállalatokon keresztül.

Wetzel Tamás a feladatok között említette a folyamatos kapcsolattartást is a regionális magyar érdek-képviseleti szervezetekkel. Konszenzusteremtő, a helyi magyarság legitim képviselőit meghallgató politikára van szükség - mondta. (MTI)

Bal-Rad komm: van egy olyan gyanúnk, hogy itt nemcsak határon túli magyarokról van szó, - hanem egyéb más nációju, idegen bevándorlókról, betelepülőkről is! - Na és itt a csel!

Álláspontunk változatlanul: 1. Ne szavazhasson semmilyen magyarországi választásokon az, aki nem a határainkon belül él!

2. Vagy, ha itt is él, de nem magyar állampolgár, akkor sem szavazhasson, - mint, ahogy azt a most következő Önkormányzati választásokon megteheti.

MTI, augusztus 13. - “Az Európai Unió magyarországi lakcímmel rendelkező, de nem magyar állampolgárai automatikusan felkerülnek az október 12-i önkormányzati választás névjegyzékébe, az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásától eltérően nem kell kérniük felvételüket a névjegyzékbe... részt vehetnek a voksoláson és jelöltként is indulhatnak."

A hazánk a miénk. Senki idegen bele nem szólhat belügyeinkbe!

http://balrad.wordpress.com/2014/08/26/2018-ra-egymillioan-szerezhetnek-magyar-al lampolgarsagot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üdv, a Szép új világban! – Titkos adatgyűjtés
  2014-08-26 22:23:42, kedd
 
  Üdv, a Szép új világban! - Titkos adatgyűjtés

Posted on 2014/08/26 Szerző: Admin

Akinek nincs csipje az soronljon a jobboldali sávba
Az NSA saját keresőmotort fejlesztett ki, hogy adatait titokban megossza



MTI: “Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) a Google keresőmotorhoz hasonló programot fejlesztett ki, hogy titokban megossza két tucatnyi amerikai kormányzati ügynökséggel több mint 850 milliárd adatát telefonhívásokról, e-mailekről, mobilhívásokról és internetes csevegésekről - derült ki a The Intercept című amerikai online hírportál birtokába jutott titkos dokumentumokból.

Ezek a dokumentumok szolgáltatnak a portál szerint első ízben határozott bizonyítékkal arra nézve, hogy az NSA - amelynek kiterjedt adatgyűjtési gyakorlatát a kormány a terrorizmus elleni harccal indokolta - évek óta közvetlenül hozzáférhetőséget biztosít hatalmas adatbázisához a bűnüldöző hatóságoknak.

Az Intercept jogi szakértői megdöbbentőnek nevezték, hogy a bűnüldöző szervek milyen kiterjedt módon felhasználhatják az NSA adatállományát belföldi, a terrorizmushoz nem kötődő ügyekben.

Az ICREACH nevű kereső a hozzáféréssel rendelkező hatóságok felhasználóinak egy egyszerű, a Google-hoz hasonló keresőfelületet kínál fel, amelyen keresztül 850 milliárd adatfájlhoz férhetnek hozzá. Nem csupán külföldiek, hanem amerikai állampolgárok magánbeszélgetéseivel kapcsolatos adatok lelhetőek fel az NSA adatbázisában, olyan személyeké is, akik semmilyen törvénysértést nem követtek el.

Az Intercept által kiszivárogtatott dokumentum a 2010-es állapotokat térképezte fel, akkoriban 23 amerikai hatóság férhetett hozzá az ICREACH programhoz, többek között a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), a Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) vagy például az amerikai kábítószer-ellenes ügynökség (DEA).

Az Intercept által megszerzett titkos dokumentumokból az derül ki, hogy az ICREACH legaktívabb felhasználója az FBI és a DEA volt.

Jeffrey Anchukaitis, az amerikai hírszerző ügynökségek munkáját koordináló hivatal, az Office of the Director of National Intelligence (ODNI) szóvivője a The Intercept megkeresésére úgy nyilatkozott, hogy az információ-megosztás 2001. szeptember 11. után a hírszerzés elsődleges feladatává vált, és annak a törekvésnek a részévé, hogy megakadályozzák az értékes információk egyetlen irodában vagy ügynökségnél történő “felhalmozódását".

Az amerikai titkosszolgálatokat a szeptember 11-i terrortámadások után sokat bírálták amiatt, hogy rosszul működött az egyes hatóságok közötti információáramlás.

Az Intercept híroldalt Glenn Greenwald amerikai újságíró alapította februárban, és elsősorban az Edward Snowden amerikai informatikus által kiszivárogtatott dokumentumok tartalmát teszi közzé. Az NSA által kifejlesztett keresőmotorról szóló információk ugyancsak Snowdentől származnak."

Bal-Rad komm: Titkos kereső program, - több mint 850 milliárd adat. + Totális megfigyelés, arcfelismerő kamerák, csippek a bőr alá, írisz kontroll, ujllenyomat ellenőrzés, DNS minták. - Szép új világ - totális kontroll a személyiség felett.

90-ben egy amerikai típusú demokráciát akartak sokan Magyarországon. - Ez pedig mára már nem más, mint a “Gray State", a totálisan ellenőrzött állam, - egy uralkodó kisebbség vezetésével és mérhetetlen kiváltságaival.

Üdv, a Szép új világban!

http://balrad.wordpress.com/2014/08/26/udv-a-szep-uj-vilagban-titkos-adatgyujtes/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két orvos beszélget:
  2014-08-26 22:07:40, kedd
 
  Két orvos beszélget:
- Képzeld, tegnap 20 gyereket szoktattam le a kábítószerről!
- Valóban, hogyan?
- Hát rajzoltam egy nagy kört meg egy kis kört és azt mondtam:
"Ekkora az agyatok, mielőtt elkezdtek drogozni, és ekkora lesz, ha nem hagyjátok abba!
- Én tegnap 1000 gyereket szoktattam le!
- Aztaaa, és hogyan?
- Rajzoltam egy kis kört meg egy nagy kört és azt mondtam:
"Ekkora a segglyukatok mielőtt bementek a börtönbe..."
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 457 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 955
  • e Hét: 2442
  • e Hónap: 13553
  • e Év: 167049
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.