Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Jó éjszakát, békés álmokat!
  2014-08-29 23:05:38, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Jó éjszakát!  
Miért kellene látni a harmadik szemmel?
  2014-08-29 22:25:07, péntek
 
  A harmadik szem

A harmadik szem látás (Égi hang)

A harmadik szem az energiatest szerves része - minden ember szellemlényi felépítéséhez hozzátartozik-a homlok közepén helyezkedik el. Ez egy isteni adomány, amelyet csak a kiérdemelt tiszta lelkek és egyben "krisztusi küldetést" teljesítő személyek kaphatják meg. Isten tud csak ilyen képességet adni, de ezt szigorúan ki kell érdemelni. Hogy milyen tisztán lát a személy az mind attól függ, hogy mennyire volt a lelke ezelőtti életében illetve életeiben tiszta, jóságos... A harmadik szem látásnak 3 fázisa, lépcsője van.

1.Alapfokú látás: foltok, színek látása. A betegséget képes behatárolni, az illető személy ottlététől függetlenül. Információt is tud szerezni, de ez nem minden esetben sikerül.

2.Középfokú látás: ezzel a tudással egyre több ember rendelkezik. Ez a látás fokozatosan alakul ki. Ezen látók közel olyan képességekkel rendelkeznek mint a "tisztán látók". Tisztán látják a szerveket, esetleg részletezni tudják, és már le tudnak informálni néhány dolgot.

3.Tisztán látás: csak kevés ember rendelkezik ezzel. A harmadik szem látást ne tévesszük össze a látomásokkal és az aura látással. Az aura látás egyik foka a harmadik szem látásnak. Különben minden embernek van harmadik szeme, ez egészen kicsi korban működik is. A kisbabák lehetőséget kapnak arra, hogy lássanak. Mindenki tiszta lappal indul. Ez a képesség 3-4 éves korig tart, de van olyan kisgyermek, akinek megmarad a látóképessége. A harmadik szem egyes esetekben már az anyaméhben is működik. A magzatnál kb. 6 hónapos koráig fejlődik ki a harmadik szem. Ezt külső tapasztalat szerzésre használják fel a babák, akik a Teremtő Atyával kapcsolatban vannak. Ő felméri a helyzetet, hogy a szülők megérdemlik e őt. Ha igen, akkor megszületik, ha pedig nem akkor lelkét felhívják /eltanácsolják/, és a kisbaba meghal. Ez bármikor megtörténhet a szülésig. A kisgyermekeknél a harmadik szem minek a hatására csukódik be? Isten akaratára és az önbüntető rendszer hatására. Vannak egyes esetek, amikor feloldozást kapnak. A harmadik szemet becsülni és védeni kell, mert pillanatok alatt jön, de ugyanígy távozik. A harmadik szem nem játék. Bioenergiával működik, csak a tisztánlátók kaphatnak szféraenergiát. Ők több órán keresztül is képesek "nézni" mert újratöltődnek (öntöltődők). Sajnos azok akik nem öntöltődők, azoknak elég nagy gondot okoz a lemerülés. A harmadik szem túlterhelése és a bioenergiakészlet fokozatos nullán való léte agylágyulást, idegbénulást és halált is okozhat. Ez természetesen nem mindig van így, mert a büntető rendszerek is működnek.

Miért kell látni a harmadik szemmel?

A harmadik szem látás segíti az emberiséget a tudományos megismerésben. A harmadik szem az orvostudomány számára igen jelentős fordulópont lenne, de nem ismerik el ezt a képességet. A harmadik szem egy szimbólum amely mögött egy olyan képesség húzódik meg, aminek segítségével valaki nem a szemével hanem mint egy röntgenfelvétel lát. Itt nem fényvisszaverődés észlelésről van szó, hanem olyan képességről van szó, amelynek nincs szüksége a külső fényre ahhoz, hogy eseményeket, tárgyakat, képeket ismerjen fel. Olyan szemről van szó, amellyel sötétben is lehet látni. Nevezhetnénk ezt -kissé leegyszerűsítve- hatodik érzéknek. Ez a képesség mindenkiben szunnyad, csak eddig azért szorult háttérbe, mert nem volt szükség a szellemi, lelki fejlődés érdekében. Már ezelőtt is sok embernek nyílt meg így ez a belső szeme, de nem tulajdonítottak neki jelentőséget. A harmadik szem látással kapcsolatban az előzőekben leírtakat szó szerint az égi hang közölte. Saját tapasztalatból a következőket tenném hozzá: A harmadik szem látás egy fantasztikus, szinte minden képzeletet felülmúló isteni adomány. A tisztánlátó csukott szemmel lát elképzelhetetlen nagy távolságokba vagy az anyagvilág belsejébe.

Mire képes a magasszinten látó, ha isteni engedélyt kap?

-Színesen, röntgenképszerűen látja a belső szerveket, azoknak minden elváltozását, még a legkisebbeket is. Bármilyen nagyságú mikroszkopikus elemzést tud adni egyetlen sejtről vagy annak sejtmagjáról. Követni tudja a sejtek vagy bacilusok szaporodását, mozgását, így hihetetlenül pontos diagnosztizálást képes végezni perceken belül. Tévedni nem tud, mivel ugyanúgy látja, mintha a két fizikai szemével nézné. Fénykép alapján vagy az illető személyi adatainak ismeretében bármely távolságból képes diagnosztizálni. Követni tudja a gondolatok irányát, látja azt, akire mi gondolunk.

-Élő kapcsolatot tud teremteni a szellemvilággal, kommunikálni képes velük. A kommunikáció gondolati képekkel történik. Kivételes esetben isteni személyekkel is kapcsolatba kerülhet. "Beszélhet" a fák vagy az állatok lelkével, a bennünket körülvevő szellemvilággal, belső vezetőinkkel, védőangyalainkkal.

-"Oda utazik" a világon ahova szeretne. Ha a Mars vagy a a Hold felszínét akarja látni, akkor látja, vagy akár a Föld belsejébe tekinthet.

-Információt kérhet az AKAHSA krónikából a messzi múlttal, jelennel vagy a jövővel kapcsolatban. Kérhet szellemgyógyászokat segítségül, vagy gyógyító tanácsokat.

Mi a látóképesség tudományos magyarázata?

A harmadik szem , egy röntgen és egy elektronmikroszkóp, valamint egy információs adó és vevő készülék együtteséhez hasonlítható. De csak hasonlítható, mert a legfejlettebb földi csúcstechnikánkat is messze felül múló energia szervünk. A távolbalátás alapja a kozmikus "látóagyhoz" való csatlakozás. Ez a kozmikus isteni látóagy hasonlítható egy rendkívüli fejlettségű központi műholdhoz, amely a világon mindent érzékel, és minden létezővel kapcsolatban van. Ez a látóagyat a harmadik szem látók egy kettős piramisnak érzékelik. A távinformáció ezen keresztül érkezik és továbbítódik. A kommunikáció mindig színes képekben történik. A harmadik szem bioenergiával illetve az ehhez hasonló szféraenergiával működik A röntgenezéshez hasonlóan a harmadik szem látás nagyon erős energia-koncentrációt igényel. Azt, hogy milyen erős koncentrációra van szükség jól bizonyítja az, hogy a szféraenergia nélkül "nézők" tíz perc alatt lemerítik az egész bioenergia tartalékukat. a harmadik szem a szellemlények általános kommunikációs szeme. A szellemlények kommunikációjának alapja a harmadik szem látáson keresztül küldött gondolati képek cseréje. A harmadik szem látás nem mese és misztikum, hanem szellemlényi valóságunk része. Azt is jelzi, hogy milyen szabadság és lehetőség vár ránk a szellemvilágban, ha az oda feljutást kiérdemeljük. Aki nem találkozott ezen képességgel annak első hallásra ma még hihetetlen, de létezését, csodás valóságát kézzelfoghatóan bizonyítani lehet. Képzeljük el mi lenne ma a világban, ha látnánk egymás gondolatát?!

Jézus a harmadik szem látóképességét használva tudott az emberek életében, gondolataiban olvasni, és beszélni égi Atyjával. A szentek egy részének is meg volt ez a képessége. A buddhizmusban és más keleti vallásokban régóta ismert a harmadik szem, ezt Buddha homlokán ábrázolták. A látóképességek valóságáról többször meggyőződtem. A könyv megírásában is nagy segítségemre voltak tisztánlátó gyógyító társaim.

A fenti idézet teljes egészében Dömötörffy Sándor: Az ember és a természettudomány című könyvéből való.

Forrás:http://tttweb.hu/gyujtemenyek
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Görög mese a barátságról
  2014-08-29 22:03:47, péntek
 
  Görög mese a barátságról

Az ókori Görögországban Szókratészt nagy becsben tartották tudása
miatt. Egy nap egy ismerősével futott össze az utcán, aki azt mondta:

-Szókratész, akarod tudni, hogy mit hallottam a legjobb barátodról?

-Várj egy pillanatot! - válaszolt Szókratész.

- Mielőtt bármit mondanál, szeretném, ha megfelelnél három kérdésre.
Ezt hívják a tripla szűrőnek. Az első szűrő az Igazság. Teljesen megbizonyosodtál arról, hogy amit mondani akarsz igaz?

-Nem. - Válaszolta az ember. - Éppenséggel csak hallottam róla, és ...

-Rendben, szóval nem igazán vagy biztos benne, hogy igaz-e vagy nem.

Most próbáljuk meg a második szűrőt, a Jóság szűrőjét: az, amit mondani akarsz a barátomról, valami jó dolog?

-Nem, épp ellenkezőleg...

-Szóval - folytatta Szókratész - valami rosszat akarsz mondani róla, de nem vagy benne biztos, hogy igaz.

- Semmi baj, a harmadik szűrő még vissza van: a Hasznosság.
Amit mondani akarsz a barátomról, az hasznos lesz nekem?

-Nem igazán.

-Nos - vonta le a következtetést Szókratész - ha mondani akarsz nekem valamit, ami nem igaz, nem jó és nem is hasznos, miért mondanád el egyáltalán?

Ezért volt Szókratész egy nagyszerű filozófus és ezért tartották igen nagy becsben.
 
 
0 komment , kategória:  Barátság  
Nagyapa, hány éves vagy?
  2014-08-29 21:49:03, péntek
 
  Nagyapa, hány éves vagy?


Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett , egyszer csak hirtelen megkérdezte:
- Nagyapa, hány éves is vagy?
A nagyapa így válaszolt:
- Hadd gondolkozzam egy kicsit!

A televízió, a gyermekbénulás elleni védőoltás, a fénymásoló gép, a kontaktlencse és fogamzásgátló tabletta előtt születtem. Nem volt még radar, hitelkártya, lézersugár és pengekorcsolya.
Még nem találták fel a légkondicionálót, a mosogatógépet, a szárítógépet (a ruhát egyszerűen kitették száradni a friss levegőre).
Az ember még nem lépett a Holdra, és nem léteztek sugárhajtású utasszállító repülőgépek.
Nagyanyád és én összeházasodtunk és azután együtt éltünk, és minden családban volt apuka és anyuka.
Én a számítógép, a kétszakos egyetemi képzés és a csoportterápia előtt születtem.
Az emberek nem analizáltatták magukat, legfeljebb amikor az orvos vér-vagy vizeletvizsgálatra küldte őket.
25 éves koromig minden rendőrt és férfit 'uram'-nak szólítottam, minden nőt pedig 'asszonyom'-nak vagy 'kisasszony'-nak.
Párjuk a galamboknak és a nyulaknak volt, de nem az embereknek.
Az én időmben ha egy hölgy felszállt az autóbuszra vagy a villamosra, a gyerekek és a fiatalok mindenki másnál hamarabb álltak fel, hogy átadják neki a helyüket, de ha állapotos volt, a helyére kísérték és - ha kellett - megváltották a jegyét és odavitték neki.
A nő elsőként lépett liftből ki; alátolták a széket, hogy leülhessen, egy férfi sosem üdvözölt úgy egy nőt, hogy ne állt volna fel, ha éppen ült. Kinyitotta előtte az autó vagy bármi más ajtaját, és a férfi segített neki levenni a kabátját.
Az én időmben a szüzesség nem okozott rákot, és a családi erény bizonyítéka volt a lány tisztasága a férj számára. A mi életünket a tízparancsolat, a józan ész, az idősebbek és az érvényes törvények tisztelete szabályozta.
Bennünket megtanítottak arra, hogy különbséget tegyünk jó és rossz között, és hogy felelősek vagyunk tetteinkért és következményeikért.
A komoly kapcsolat azt jelentette, hogy jóban voltunk unokatestvérekkel és barátokkal.
Ismeretlen volt a vezeték nélküli telefon, a mobiltelefonról nem is beszélve.
Sosem hallottunk sztereó zenéről, URH rádióról, kazettákról, CD-ről, DVD-ről, elektromos írógépekről, számológépekről (még mechanikusakról sem, hát még hordozhatókról).
A 'notebook' jegyzetfüzet volt.
Az órákat naponta felhúzták.
Semmi digitális nem létezett, sem órák, sem világító számos kijelzők a háztartási gépeken.
Gépeknél tartva: nem voltak pénzkiadó automaták, se mikrohullámú sütők, se ébresztőórás rádiók. Hogy videomagnókról és videokamerákról ne is beszéljünk.
Nem léteztek azonnal előhívott színes fényképek. Csak fekete-fehér képek voltak, előhívásuk és másolásuk több mint 3 napig tartott. Színes képek nem léteztek.
Nem hallottunk Pizza Hatról vagy McDonald's-ról, se az instant kávéról, se a mesterséges édesítőkről.
Az én időmben a fű olyasmit jelentett, amit nyírtak, nem szívtak.
Mi voltunk az utolsó nemzedék, amely azt hitte, hogy egy asszonynak férjre van szüksége ahhoz, hogy gyereke legyen. És most mondd, szerinted hány éves vagyok!

- Hát, nagyapó, biztosan több, mint 200! - felelt az unoka.

- Nem, kedvesem, csak 60!

Forrás:http://tanulsagos-tortenetek-tarhaza
 
 
0 komment , kategória:  Írások  
Az igaz barát...
  2014-08-29 21:37:02, péntek
 
  Az igaz barát a szükség és a veszély válságos idején ismerszik meg;
amikor segítségének nemessége megmutatja lelkének értékét és szíve hűségét.

(Ennius)
 
 
0 komment , kategória:  Barátság  
Nem az az igazi barát...
  2014-08-29 21:34:39, péntek
 
  Nem az az igazi barát, aki szenvedéseink közepette szánalommal fordul felénk,
hanem aki irigység nélkül tudja szemlélni boldogságunkat.

(Gustave Thibon)
 
 
0 komment , kategória:  Barátság  
Az igaz Barátság...
  2014-08-29 21:31:11, péntek
 
  Az igaz Barátság olyan,mint az egészség,
csak akkor értékeled,mikor elvesztetted!!

C.C.Colton
 
 
0 komment , kategória:  Barátság  
Egy barát és egy ellenség...
  2014-08-29 20:14:20, péntek
 
  Egy barát és egy ellenség együttműködése kell,
hogy szíved mélyéig megbántódj:
az egyik megrágalmaz, a másik meg eljuttatja hozzád a hírt.

Mark Twain
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Nehéz megmondani...
  2014-08-29 20:11:34, péntek
 
  Nehéz megmondani, kik ártanak többet:
az ellenségeid rosszindulatból,
vagy a barátaid - a legjobb szándékkal.

Edward Bulwer-Lytton
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Az ellenséget...
  2014-08-29 20:09:31, péntek
 
  Az ellenséget a baráttól olykor csak egy hajszál választja el.

Frank Herbert
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 255 db bejegyzés
e év: 4790 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 355
  • e Hét: 7156
  • e Hónap: 12194
  • e Év: 141901
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.