Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Kakas taréjos kislány áldozók Bertalan utcában -Koós koncert
  2014-08-31 17:16:56, vasárnap
 
  Ideköltöztek a Bertalan utcai apokalipszisbe a kislányáldozó kakas taréjosok a sámánok bérházába.

Ez Lang Györgyi és Falus Marianna is a két elmeosztályáról Borsodnak, születésük óta emberré válva cápaként filmek végrehajtásából. Ismeretes, hogy Falusnak rövid a nyaka, húsz éve ismétlésben támadott meg a két elme médiája a tatárdombi ikerházában a Talmudnak és Rákóczi térnek, azzal, hogy ők is lefogyhatnak. Frideriksz Sándor Palota Rákóczi tere főnixesei Anna felébredése daljátékom alapján tisztuló szellemvilággal és démonokkal húsz éve a szirmabesenyői fekete reikis központtal ismételnek, Friderikusz Rákóczi terével 1971-ben indultak, egyformán azóta van munkakönyvünk. A borsodi és romániai cigányság ismételte a média Rákóczi téri kislány áldozását. Egyből a Királyokra tértek át az elment vándorok után a börtönnel, a Rákóczi tér férjhez adásával.

Ilyen diagnózisa az egészségügynek, hogy ember áldozás, ember gyilkosság eddig még nem volt, bár 56 éve ez történik, ismeretes, hogy a miskolci soha nem létezett Rákóczi miatt létrehozott romániai apokalipszis Benkő Dániel születésekor támadta meg az embereket, azóta megölte Borsodban valamennyit, ismételte ezt a média gyilkosságot a börtön és a Tűzkő Judit füves utcanépe a Talmud alkoholistáival, romákkal.

Koós János Katikaként megmentett Bertalan utcai román csapás koncertet adott nemrég szőke kiválasztott feleségével, Dékány Saroltával az elméről, ahonnan a szőkék erednek Gábor Zsazsa óta.

Koós egyetlen számot nem tudott rendesen végig énekelni a miskolci megöregedett Rákóczi téri nyugdíjasoknak, mert a lakásban lévő kíséretem pröszköltette, ki-bejárt az orrában, arcüregében. Ezek pakolják rám a külfönféle bőrbetegségeket is, minden betegséget, most cisztákat a szemem alá, az arcomra.

Koós Jánostól tudtam meg, hogy a média elénekelte rólunk annak idején a hatvanas években a Katalin és Judit dalokat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Boszorkány lett egy leány - Misztikus titkok
  2014-08-31 07:33:31, vasárnap
 
  Misztikus titkok 1. rész

Kohut Katalin: Boszorkány lett egy leány

Krisztus után ötszázharmincháromban élt Avignonban a nemesi származású Anna. Gesztenyeszín derékig érő hajával és szív-tiszta zöld szemeivel ámulatba ejtette környezetét. Aki meglátta és meghallotta tisztán csengő hangját, szerelmes lett belé.

Akkoriban a fejedelmek a szép leányokat máglyára küldték azzal, hogy megbabonázták a környezetüket. Nem tudtak különbséget tenni a démonikus szem és szépség ragyogása és a római egyház teremtményeinek lélek-tisztasága között. Annának lelke volt, melynek szimbóluma mai napig a fehér galamb.

Széplaky báró okkultizmussal foglalkozott, horoszkóppal, eszerint is ítélte meg ismerőseit, barátait. Hitt a reinkarnációban is. Báróként megtehette, hogy hódoljon szenvedélyének, jobbágyai minden munkát elvégeztek a birodalmában. Maga ügyvédnek tanult, s mert nagyon fejlett volt az igazságérzete, ingyen képviselte a szegényeket a nemesség ellen is.


Anna világhírű szépségéről áradozott az egész világ. Így történt, hogy az egyik nap három lator akarta otthonában megkeresni. Ők a sötét lovagok voltak, három bermudás a fekete sárkány népéből. Odamentek Annáék emeletes házához, s a szobája elé támasztottak egy létrát kívülről. A leány ijedtem nézte a fejleményeket, Jézustól kért segítséget.
Jézus már akkor csak tekercsekben maradt fenn, mint a nemesség és tiszta lélek képviselője tiszta kék szemeivel. A római egyház már fenntartotta hírét, hogy a lelkek haláluk után követik Jézust a másik világba.
Ahol jelen vannak a világosság gyermekei, ott megjelenik a sötétség képviselete is.
A három lator csúnyán beszélt, egymást rugdalva mászni kezdtek fel a létrán Anna erkélyéhez. Már majdnem felértek, amikor Anna kérése teljesült: az égből hatalmas villámlás csapott le a falétrára, mely elégette a három bűnözőt.

A szemben lakó ház előtt pipázott egy pusztai ember, aki látta a történteket, az egyetlen szemtanú, aki ma is árulkodik az eseményekről.

Másnap kora reggel látták a helyőrség zsoldosai, mi történt és a helytartóság Annát boszorkányság vádjával börtönbe záratta. Kirendelt ügyvédjeként Széplaky bárót nevezték meg, aki általában az ártatlanok ügyét képviselte a hatóság előtt.

A báró felkereste Annát többször a zárkájában. Tiszta lélek-zöld szemei megbabonázták, nem tudott másra gondolni, csak a leányra. Hihetetlennek tűnt számára, hogy a szépség külső és belső jegyeit hordozója boszorkány lehet.
Anna előadta, mi történt, azt is, hogy az égből csapott le villámlás a három férfi létrájára. Ezt megerősítette a pusztai pipás ember is, elmondta a történteket a helytartóságnak is. Azok, mint gonoszok, bár elhitték a történteket, mégis a megtartották vádjukat Anna boszorkányságát illetően. Széplaky hiába érvelt, minden meggyőződése és szava ellenére Annát boszorkányságágért máglya halálra ítélték.

A kivégzés napján fekete fellegek gyűltek Avignon városa felé. Megrakták a tüzet, Annát beletették a máglya közepébe. Széplaky báró rázkódott a zokogástól, a tömeg vele együtt sírt, mert ismerték Anna szelídségét és jóságát. Anna kétségbeesetten tűrte a szenvedést, a tűz perzselését, ameddig el nem ájult. S ekkor, mikor lángokban állt az ártatlanság haláltüze, egy fehér felhő ereszkedett alá, s úgy látta mindenki, hogy a leány fehér testét magával vitte.

Anna megcsúfolt tetemét a nép eltemette azzal a felirattal, hogy itt nyugszik a szépség Jézus zöld szemeivel. Így maradt fenn örökké.

Széplaky báró azóta visszavonult, több védelmi ügyet nem vállalt, mert egész életében nem tudta feldolgozni a történteket, soha többé nem felejtette el Annát, a szívében őrizte, mint egyetlen szerelmét.

2014. augusztus 31.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 60 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 762
  • e Hónap: 12467
  • e Év: 51468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.