Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Elvesztették támogatóik 2/3-át, de még így is 21 ezren adták
  2014-09-16 20:51:04, kedd
 
  2014-09-16. 13:20
Elvesztették támogatóik 2/3-át, de még így is 21 ezren adták 1%-ukat a gyermekrákos zsidónak

Támogatóinak kétharmadát elvesztette az év elején botrányokba keveredő Gyermekrák Alapítvány. A 2006 és 2009 a legtöbb, 2010 és 2013 között a második legtöbb egy százalékos felajánlást begyűjtő alapítvány idén a hetedik helyre csúszott vissza a toplistán, és a tavalyi 221,8 millió forinthoz képest idén "csak" 70,3 millió forintot kapott a felajánlásokból.
Zoom
Az alapítványt a korábbi években több mint hatvanezer ember támogatta az adója egy százalékával, de idén már "csak" 21 ezer adózó adta nekik az egy százalékát. A Gyermekrák Alapítványt valószínűleg nagyon nem fogja megrázni a veszteség, mert az elmúlt években kapott felajánlások egy jelentős részét nem költötték el, hanem a számlájukon tartalékolják (körülbelül 900 millió forint áll a számlájukon felhasználatlanul). Azt hazudják, ebből pénzből egyszer majd egy kórházat építenek a rákos gyerekeknek.
Az egyszázalékos felajánlók amúgy nem fordultak el a beteg gyerekektől, a lista első hat helyén is beteg gyerekeket támogató alapítványok állnak. A legtöbb pénzt a Heim Pál Gyermekkórház alapítványa kapta, összesen 154 millió forintot 38 595 felajánlótól. A második helyen az Országos Mentőszolgálat Alapítvány áll, majdnem 93 millió forinttal (25 395 felajánló), a harmadik a Bátor Tábor, ők 83 milliót kaptak.
A szeptember 8-i adatok szerint így néz ki az idei egy százalékos toplista:
Zoom
(Tétalap - Index - 444 nyomán)

https://kuruc.info/r/2/133131/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukrajna kifizetetlen orosz gázszámlája 5,296 milliárd dollár
  2014-09-16 20:46:44, kedd
 
  2014-09-16. 17:20
Ukrajna kifizetetlen orosz gázszámlája 5,296 milliárd dollár

Ezt közölték a Gazprom igazgatótanácsának ülése után kedden. Újra jelezték, hogy az orosz gáztársaság csak akkor szállít újra az ukrán Naftohaznak, ha rendezik a tartozást.
Oroszország az idei első negyedévben kedvezményes áron, ezer köbméterenként 268,5 dollárért szállított földgázt Ukrajnának. A Gazprom a kedvezményt áprilistól megszüntette, így a földgáz ára 485 dollárra ugrott.
Időközben a Gazprom az egyre gyülemlő rendezetlen számlák miatt úgy döntött, hogy Ukrajnának előre kell fizetnie az importért. Ukrajna ezt nem teljesítette, a Gazprom így június 16-án leállította a gázszállítást Ukrajnának.
A Gazprom számításai szerint júniusban Ukrajna 1,7 milliárd köbméter földgázt importált Oroszországból 838 millió dollár értékben. Ezzel együtt Ukrajna már 11 535 milliárd köbméter földgáz után nem fizetett, az adósság 5,296 milliárd dollárra emelkedett.
Az orosz gázárról és az ukrán adósság rendezéséről május 2-án háromoldalú egyeztetés kezdődött az orosz és az ukrán energiaügyi miniszterek, valamint Günther Oettinger, energiaügyi biztos részvételével. Több forduló volt, de nem jutottak dűlőre. Ezután a Gazprom és a Naftohaz egyaránt a stockholmi döntőbírósághoz fordult.
(MTI)

https://kuruc.info/r/4/133143/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Na így lesz 1 millió új munkahely
  2014-09-16 20:42:41, kedd
 
  : 2014-09-16. 19:35
Orbán: "akinek itthon nincs munkája, az hadd próbálkozhasson külföldön!"

A magyar kis- és közepes vállalkozásoknak jutó uniós forrásokról, a munkahelyteremtés támogatásáról, a külföldi munkavállalásról, valamint a tervezett infrastrukturális fejlesztésekről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök kedden Baján, a helyi televíziónak adott interjújában.
Az európai uniós pénzek 60 százalékát a vállalkozói világba fogjuk irányítani, kiemelten a kis- és középvállalkozóknak, nagyvállalatok csak speciális esetekben és ritkán részesülhetnek ebből a forrásból - ígérte a miniszterelnök, emlékeztetve arra, hogy az elmúlt hét évben az uniós források 16 százalékát kapták a kis- és közepes vállalkozások.
Természetesnek nevezte, hogy ez akkor valósulhat meg, ha van elegendő olyan vállalkozó Magyarországon, akinek van piacképes terméke vagy szolgáltatása, és úgy gondolja, hogy érdemes fejlesztenie. Utalt a magyar gazdaságban folyó vitára, hogy vajon azért nem fejlesztenek a vállalkozások, mert a bankok nem hiteleznek, vagy azért állt elő ez a helyzet, mert a bankoknak nincs mit hitelezniük.
Most eljön az igazság pillanata, ha látni fogjuk, hogy van a banki hitelnél kedvezőbb forrás, akkor a vállalkozók megmozdulnak-e, és képesek lesznek-e valóban fejleszteni - fűzte hozzá. Azt mondta, hogy örülne, ha sikerülne a lehetőséget kihasználni, mert a magyar kis- és közepes vállalkozók foglalkoztatják a magyarok többségét, ha ők egy-két emberrel többet vennének fel, akkor megszűnne Magyarországon a munkanélküliség.
A kormányfő állítása szerint a 2010-ben alakult kormány elődeivel ellentétben azt képviseli, hogy lehet olyan gazdaságot építeni Európában a 21. században is, ahol mindenki tud dolgozni. "Lehet, hogy nem éppen azt a munkát találja, amihez éppen kedve volna, ami a vágyálmai között szerepelt, vagy amit a legjobban fizetnek, ahol a legboldogabbnak érezné magát, de legalább valamilyen munkája legyen" - fogalmazott. Álláspontja szerint Magyarország közelít ehhez az állapothoz, most 8 százalék alatt van a munkanélküliség.
Az országban nagy erőkkel nőnek a beruházások, nő a nemzeti össztermék, egyre több munkahely jön létre, óriási gyárakat sikerült telepíteni, magyarokat és külföldieket egyaránt, a mezőgazdaságból is egyre többen élnek - ecsetelte, mennyire jó nekünk.
A munkaerő-vándorlással kapcsolatban kifejtette: meg kell érteni, hogy egy másik világban élünk, ma már nincs szögesdrót.
Aki nyelveket akar tanulni, máshol akar munkát vállalni, magasabb fizetést remél külföldön, vagy itthon nincs munkája, vagy külföldön remél állást, az hadd próbálkozhasson - fogalmazott, hozzátéve, hogy ez nem egy magyar jelenség, ezt a magyar politikában még nem értik.
Ha az ember elmegy Spanyolországba vagy Portugáliába, akkor ugyanezt fogja látni - mondta, hozzátéve, hogy komoly kihívás Magyarország számára is, hogy a gazdagabb országok magasabb béreikkel elszívják a szegényebb országok jól képzett munkaerőit. Egyetlen megoldás van, hogy olyan gyorsan kell fejlődnünk, hogy utolérjük bérek szempontjából a leggazdagabb országokat - közölte a miniszterelnök. Ez nem holnap lesz, ezért mi, akik itthon maradtunk, nagyon sokat kell hogy dolgozzunk, illetve fontos, hogy akik elmentek, azoknak megmaradjon az élő kapcsolatuk Magyarországgal - fogalmazott.
Becsléseik szerint 600 milliárd forint az az összeg, amelyet a külföldön dolgozók évente hazaküldenek, amit óriási erőforrásnak nevezett a magyar gazdaság számára. Reményét fejezte ki, hogy egy idő után eljutunk oda, hogy nem a magyarok fognak elmenni. Azt is tudni kell, hogy akkor majd mások akarnak ide jönni, és mások akarnak a mi munkahelyeinkre pályázni - tette hozzá. Leszögezte: egy nyitott gazdaságban egy nyitott Európában a munkaerő áramlása, "ami ma a mi érdekeinket szolgálja, az bizony szokatlan élethelyzeteket teremt".
Példaként hozta fel Lengyelországot, ahol 3-4 évvel ezelőtt komoly visszaáramlás történt, a külföldi tapasztalatokat és tőkét szerzett fiatal vállalkozók komoly lökést adtak a gazdaságnak. A kormányfő bízik abban, hogy ez pár év múlva Magyarországon is megvalósul.
(MTI nyomán)

https://kuruc.info/r/2/133151/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Putyin már döntött a világháború megkezdéséről"
  2014-09-16 20:31:57, kedd
 
  2014. augusztus 11., hétfő 17:33 Napi.hu

"Putyin már döntött a világháború megkezdéséről"


Az orosz elnök már döntött a világháború elindításáról, amelyben először is földig rombolják Lengyelországot és a Baltikumot - közölte a hírhedt orosz botránypolitikus, Vlagyimir Zsirinovszkij.
Tudj meg többet a befektetési alapokról! Ingyenes sorozat érthetően, egyszerűen, gyakorlati példákkal.

Vlagyimir Putyin elnök már meghozta a döntést a harmadik világháború megkezdéséről - legalábbis ezt a véleményét hangoztatta az orosz hírtelevízióban Vlagyimir Zsirinovszkij, az Oroszország Liberális-Demokrata Pártja nevet viselő, szélsőségesen liberalizmus- és demokráciaellenes formáció botrányos viselkedéséről és nézeteiről híres vezetője.


A lengyel sajtóban részletesen ismertetett interjúban kifejtette, hogy az Ukrajna miatt a Nyugat és Oroszország közötti háborúban a földdel teszik egyenlővé Lengyelországot és a balti államokat. Szerinte a háború és béke kérdésében, ami most Ukrajnával függ össze, egyetlen ember dönthet - az orosz államfő, és sem a NATO, sem Barack Obama elnök erre semmilyen hatást sem képes gyakorolni.

Mint a PAP hírügynökség jelentette, szerinte Európának el kell gondolkodnia ezen, különösen a kelet-európaiaknak, amelyek maguk tehetnek róla, hogy pusztulásra ítéltetnek, "mert nem engedhetjük meg, hogy a területükről rakéták és repülőgépek induljanak Oroszország felé. Az indulás előtt fél órával meg kell semmisítenünk őket. Ennek érdekében szőnyegbombázást kell végrehajtanunk, hogy kizárjuk akár egyetlen repülőgép, egyetlen rakétakilövő megmaradását. Vagyis a balti államok és Lengyelország megszűnnek létezni."


http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/putyin_mar_dontott_a_vilaghaboru_megkezdes erol.585121.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Külföldi eredetű T-72-es harcjárművet foglaltak le az orosz
  2014-09-16 20:15:09, kedd
 
  Külföldi eredetű T-72-es harcjárművet foglaltak le az orosz felkelők
2014.09.16 09:29


Vélhetően külföldi eredetű, módosított T-72-es harcjárművet foglaltak le az ukrán hadseregtől az orosz felkelők délkelet-Ukrajnában.

A népfelkelők elmondása szerint az ukrán csapatok azt követően hagyták hátra a járművet, hogy a tornyot találat érte. A harcjárművön kisebb sérülések láthatók, harcképességét tekintve azonban teljes értékű. Mivel ez egy parancsnoki tank, lehetővé teszi a "szövetségesek" mozgásának monitorozását, ami jelentős előnyhöz juttatja a donyecki fegyveres erőket.

Magyarország korábban közvetítő cégen keresztül T-72-es harcjárműveket értékesített Ukrajnának. Azonban más, térségi országok is támogatják a kijevi juntát; az orosz felkelők két-három hetes késéssel Ukrajna délkeleti részén lövik ki a harcjárműveket, melyeket a térségi országok adnak el Kijevnek. Korábban Lengyelországból származó DANA önjáró lövegeket semmisítettek meg a fronton, szintén egy-két héttel a kirakodást követően. Az Ukrajnának adott "tárgybéli támogatások" számozását lefestetik, a vezérlő panel feliratait ukrán nyelvűre cserélik, de a járművön nagyobb felújítási munkákat nem végeznek a közvetítő országok, - mint a felkelők beszámolóiból kiderül, kis késéssel, szinte azonnal megjelennek a fronton a külföldi harcjárművek.


http://www.hidfo.net/2014/09/16/kulfoldi-eredetu-t-72-es-harcjarmuvet-foglaltak-l e-az-ukran-csapatoktol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kamarai díj: sokan fityiszt mutatnak
  2014-09-16 20:04:13, kedd
 
  Kamarai díj: sokan fityiszt mutatnak

,,Pofátlan lehúzás", ,,bújtatott sarc", ,,kötelező, de nem kapsz érte semmit" - így látja a vállalkozók nagy része a 2012 óta kötelező, 5000 forintos költséggel járó kamarai regisztrációt. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szerint a regisztráció számos előnnyel jár a vállalkozások számára, ám sokan akkor sem fizetnek, ha tudják: az adóhatóság kopogtat majd az ajtajukon.


A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztatása szerint 2014. szeptember 1-ig több vállalkozás fizette meg az idei kötelező kamarai hozzájárulást, mint tavaly (481 ezer), de kevesebb, mint 2012-ben. A ,,rendezett regisztrációjú" vállalkozások száma azonban ennél jóval alacsonyabb. Ennek oka, hogy vannak cégek, amelyek a 2012. óta fizetendő díjat nem minden esztendőben egyenlítették ki. Azoknak a cégeknek, amelyeknek korábbi évre vonatkozóan tartozása volt, az általuk befizetett 5.000,- Ft a legkorábbi tartozásánál kerül jóváírásra a számviteli szabályok szerint. Az MKIK szerint a csökkenés további oka még az is, hogy a kamarai törvény 2012. óta néhány esetben úgy változott, hogy a tevékenység alapján több vállalkozás regisztrációja átkerült a Nemzeti Agrárkamarához.

(A befolyt hozzájárulásnál az adott évre vonatkozó adatot (db) meg kell szorozni 5.000,- Ft-tal és így látható az adott időszakban a kamrához befolyt pénz összege.)

Mint megtudtuk: az MKIK a regisztrációra kötelezettek számáról adatokkal nem rendelkezik, melynek oka a testület szerint az állami nyilvántartások pontatlansága, valamint az is, hogy a Nemzeti Agrárkamara tagnyilvántartása nem nyilvános. Becsléseik alapján a területi kereskedelmi és iparkamaráknál regisztrációra kötelezett vállalkozások országosan kb. 80%-a tett eleget fizetési kötelezettségének.

Kamarai adatok hiányában támpontot nyújthat, hogy a Bisnode nemzetközi cégminősítő júliusi elemzése szerint 552 ezer cég működik Magyarországon, 1,35 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál.

Ami a meg nem fizetett kamarai hozzájárulások NAV által történő behajtását illeti, 2014. szeptemberéig országosan több mint 21.000 behajtást kezdeményezett a területi kamarák többsége, míg néhány kamaránál (pl. a Budapesti, a Fejér Megyei, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei, a Komárom-Esztergom Megyei, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara) eddig még nem indult el ez a folyamat. Az év végéig a területi kereskedelmi és iparkamarák tájékoztatása szerint további több mint 35.000 kamarai hozzájárulás-behajtást fognak a NAV-nál kezdeményezni.

A NAV közlése szerint a behajtás folyamata gyakorlatilag nem tér el az egyéb behajtási eljárások menetétől, először inkasszót bocsát ki a NAV az érintett adós bankszámlájára. A végrehajtási eljárás minimum 5000 forint költséggel jár, amit az adós szintén köteles megfizetni.

A vállalkozók részéről többször felmerül a kérdés: Mit ad a kamara ezért a pénzért? A kamara hangsúlyozza: a hozzájárulásért ingyenes gazdasági, pénzügyi, adózási, hitelhez jutási kérdésekben tanácsadással, üzletipartner-keresésben és pályázatfigyelésben támogatja a vállalkozókat. Egy tavalyi adat szerint a Budapesti Ipari és Kereskedelmi Kamara (BKIK) központjában egy hónap alatt a 140 ezer befizető közül mindössze 200 vett igénybe ingyenes tanácsadást.

- See more at: http://www.168ora.hu/itthon/kamarai-dij-sokan-fityiszt-mutatnak-130677.html#sthas h.beMyKey9.dpuf

http://www.168ora.hu/itthon/kamarai-dij-sokan-fityiszt-mutatnak-130677.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még a tévét is kilopták a sírból
  2014-09-16 07:59:51, kedd
 
 
Még a tévét is kilopták a sírból

https://www.youtube.com/watch?v=rtQ1WAirTe0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán újabb levele landolhat Önnél is
  2014-09-16 07:52:14, kedd
 
 

Orbán újabb levele landolhat Önnél is

Rövidesen ismét Orbán Viktor aláírásával ellátott propaganda levelet kaphatnak a választópolgárok. A második Orbán-kormány megalakulása óta eddig 14 alkalommal küldözgetett leveleket a kabinet. A Ténytár összesítése szerint Orbánék eddigi levelezgetése körülbelül 4.2 milliárd forint közpénzbe került.

Várhatóan ez a legújabb, az őszi önkormányzati választásokra időzített levelezés sem lesz olcsó mulatság. Becsléseik szerint 1 milliárd forint lehet az önfényező álkonzultáció ára.


168 Óra

...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ...........

KÉRETLEN Reklámleveleket ugyebár le lehet tiltani?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ukrán frontról jelentjük... Magyarországnak van-e már köz
  2014-09-16 07:46:28, kedd
 
  Az ukrán frontról jelentjük... Magyarországnak van-e már köze hozzá?
2014. szeptember 15. - 22:50

Kivont ukrán katonák a ,,katlanból"
A ,,terrorellenes" (a kijevi textusban természetesen a hazafi a terrorista, akárcsak a cionista-atlantista világban) ukrán kormányerők minden tagját kivonták a kelet-ukrajnai milicisták és - Kijev szerint - orosz katonák által bekerített Donyeck melletti Ilovajszk városából - közölte ma Valerij Heletej ukrán védelmi miniszter.
A tárcavezető adatai szerint Ilovajszknál legalább 107 ukrán katona és több mint 300 orosz fegyveres vesztette életét. A Kreml továbbra is tagadja, hogy az orosz fegyveres erők állományban lévő tagjai részt vennének a kelet-ukrajnai harcokban.

Múlt szerdán Vitalij Jarema főügyész azt mondta, hogy az ukrán fegyveres erők és az önkéntes alakulatok legalább kétszáz tagja esett el az ilovajszki ,,katlanban". A Donyeckhez vezető útnál fekvő, stratégiai fontosságú település fölötti ellenőrzéséért augusztus 18-án törtek ki súlyos harcok a Kijev által terrorellenesnek nevezett kormányerők és az - ukrán források szerint - orosz csapatok által megtámogatott Moszkva-barát milicisták között. A terrorellenes erők ostromgyűrűbe kerültek.

Augusztus 29-én Vlagyimir Putyin orosz elnök felszólította a kelet-ukrajnai szakadárokat, hogy nyissanak ,,humanitárius folyosót", amelyen az ukrán katonák sértetlenül visszavonulhatnak Ilovajszktól. Augusztus 30-án az ukrán fegyveres erők tagjai elindultak a kijelölt folyosón, de tüzet nyitottak rájuk. A múlt héten Jarema bejelentette, hogy a főügyészség kivizsgálja, helyes döntéseket hozott-e a védelmi minisztérium és a vezérkar az ilovajszki harcok idején.

Közben Dmitro Timcsuk, a kelet-ukrajnai harcokat figyelemmel kísérő katonai szakértő hétfőn azt írta a Facebook-oldalán, hogy időnként egymást lövik a szakadárok és az orosz katonák, ami hadműveleteik rossz összehangoltságának tudható be. A ,,baráti tűzre" példaként hozta fel, hogy a Donyeck megyei Debalceve településnél a szeparatisták tüzérsége lőtte az egyik orosz felderítő-diverziós egységet. A szakértő értesülései alapján a hét végén a tűzszünet ellenére a szeparatisták és az orosz fegyveresek legalább negyvenszer nyitottak tüzet az ukrán katonák állásaira, illetve civil célpontokra, lakóházakra. Különösen feszült a helyzet a megyeközpontokban, Donyeck és Luhanszk városokban, valamint Debalceve településen, amely nemrég még az ukrán fegyveres erők ellenőrzése alatt állt.

Kosztyantin Szavinov donyecki alpolgármester hétfőn közölte, hogy a szeparatisták tüzérségi támadásai következtében hat civil lakos vesztette életét egy nap alatt a városban. Az orosz és az ukrán média arról adott hírt, hogy egy EBESZ-megfigyelőket szállító gépkocsi aknatűz alá került Donyeck mellett. Ezt a szervezet egyik képviselője közölte hétfőn. Elmondta, hogy az autó öt utasa közül senkinek sem esett baja. Az EBESZ-megfigyelők folytatják munkájukat Donyeckben - tette hozzá.

Közben Washingtonba érkezett egy küldöttség tagjaként Szemen Szemencsenko, a Donbasz önkéntes belügyi alakulat parancsnoka, hogy amerikai politikusokkal folytasson tárgyalásokat az ukrán hadseregnek nyújtandó katonai segítségről. Erről maga a parancsnok számolt be hétfőn Facebook-oldalán.
Kijev bizony kap fegyvereket NATO-tagállamoktól
Már érkeznek fegyverek Ukrajnába azokból a NATO-tagállamokból, amelyekkel Kijev kétoldalú megállapodást kötött a haditechnikai eszközök szállításáról - jelentette ki szeptember 14-ei, vasárnapi sajtótájékoztatóján Valerij Heletej ukrán védelmi miniszter.
A tárca vezetője közölte azonban, hogy sem a fegyverek típusát, sem a szállító országokat nem nevezheti meg a kétoldalú megállapodások alapján. A múlt heti walesi NATO-csúcson az a döntés született, hogy a szövetség nem küld fegyvereket, de tagállamai kétoldalú alapon szállíthatnak haditechnikai eszközöket Ukrajnának, amely keleti részében, Luhanszk és Donyeck megyékben már csaknem fél éve folytat fegyveres harcot a két megye elszakadását követelő Moszkva-barát szeparatistákkal, valamint Oroszországban kiképzett, s a területére beszivárgott külföldi zsoldosokkal, továbbá - Kijev és a Nyugat állítása szerint - jelenleg is állományban lévő orosz katonákkal szemben.
Akkor hogy is van ez a döntés? Sorjáznak a kérdések...
Tehát a NATO konkrétan nem, de a tagállamoknak lehetősége van rá?
Akkor a NATO nem a tagállamokból áll ezekszerint, a NATO egy külön szerv lenne?

Petro Porosenko ukrán elnök a héten úgy fogalmazott, hogy több NATO-országgal sikerült Kijevnek kétoldalú alapon megállapodnia a haditechnikai együttműködés jelentős kiszélesítéséről. Egy korábbi nyilatkozatában egyenesen kimondta, hogy közvetlen fegyverszállításról állapodott meg a kijevi vezetés több NATO-tagállammal. A múlt hét végén Porosenko környezetéből már kiszivárgott, hogy állítólag öt NATO-tagállam kész fegyvereket szállítani Kijevnek.

,,A NATO-csúcson az Egyesült Államokkal, Franciaországgal, Olaszországgal, Lengyelországgal és Norvégiával megállapodásra jutottunk arról, hogy ellátnak minket katonai tanácsadókkal és modern fegyverekkel" - írta múlt vasárnap a Facebookon Jurij Lucenko, Julija Timosenko volt kormányfő egykori belügyminisztere, aki jelenleg a Porosenko által alapított és az államfő nevét viselő párt vezetője. Az öt megnevezett ország védelmi minisztériumi tisztviselői azonban cáfolták ezt.

Tomasz Siemoniak lengyel nemzetvédelmi miniszter kedden egy interjúban azt mondta, hogy Lengyelország kész fegyvert szállítani Ukrajnának. Azt azonban tagadta, hogy a NATO-csúcstalálkozón megállapodás született volna ilyen szállításról. Hozzátette viszont, hogy a ,,közeli hetekben" Kijev és Varsó tárgyalni fog erről.
Vajon Magyarországon miért szaporodtak el az elmúlt egy hónapban a komolyabbnál komolyabb hadgyakorlatok az ide-oda szállítgatós eszközparkkal?
Még egy kérdés; Akkor hová is mentek azok a magyar tankok?
Gölöncsér Miklós - Jövőnk.info

http://www.jovonk.info/2014/09/15/ukran-frontrol-jelentjuk-magyarorszagnak-van-ma r-koze-hozza
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolom akasztás helyett megússzák majd egy ejnyebejnyével
  2014-09-16 07:36:48, kedd
 
  Gondolom akasztás helyett megússzák majd egy ejnyebejnyével ezek a hullajelölt férgek. Sőt még Balogh személyesen fog tőlük bocsánatot kérni.

Cigánybűnözés :: 2014-09-15. 22:06
Embert öltek, raboltak, kutyát akasztottak a "fiatal miskolci fiúk"

Egy embert agyonvertek, egyet súlyosan bántalmaztak és kiraboltak, és egy kutyát felakasztottak háromnapos ámokfutásuk során a "fiatal miskolci fiúk" - derül ki a Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Főügyészség sajtóközleményéből.
A B.-A.-Z. Megyei Főügyészség nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, rablás, állatkínzás és betöréses lopás miatt emelt vádat a 17, 18 és 19 éves cigányokkal szemben 2014. szeptember elején.
2013. március közepén a vádlottak közösen italoztak egyikük lakásán Miskolc Lyukóvölgy városrészében. Éjfél körülre már erősen ittas állapotba kerültek, majd közülük ketten elhatározták, hogy betörnek egy szomszédos házban lakó idős férfihez. Bemásztak a kerítésen, majd a ház ajtaját berúgva behatoltak. A zajra felébredő sértettet a 18 éves férfi ököllel leütötte, majd amikor megpróbált felállni a földről, 17 éves társa ismét megütötte. Ezután egyikük elővett egy kést, és azzal kezdte szurkálni a 64 éves férfit, társa pedig tovább ütlegelte és rugdosta, közben folyamatosan pénzt követeltek tőle. A bántalmazás következtében a sértett rövid időn belül meghalt. A cigányok bántalmazása miatt az élet kioltásával szükségszerűen vele járó szenvedést jóval meghaladó testi-lelki gyötrelmeket volt kénytelen átélni. A vádlottak 37 ezer forint értékben vittek el használati tárgyakat a házból, majd otthon eldicsekedtek tettükkel.
Másnap egy másik férfi házába törtek be, ekkor már hárman. A 48 éves férfit hasonló módon ütlegelni kezdték, ő azonban bemenekült a vécébe, és azt magára zárta. Innen 50 ezer forint körüli összegben vittek el értékeket. Ezen a helyszínen a sértett nagy testű kutyáját saját láncára felakasztották, így az állat különös szenvedés mellett elpusztult. Az ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő cigányokkal szemben határozott tartamú fegyházbüntetés, a fiatalkorú vádlott esetében fiatalkorúak börtönbüntetése kiszabását indítványozta.
(Velvet nyomán)

https://kuruc.info/r/35/133110/

...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ...... ...... ............

Kár etetni a két dögevőt! Kár a kötélért is! Akasszák fel mindkettőt a kutya láncára.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 539 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3598
  • e Hét: 9330
  • e Hónap: 20441
  • e Év: 173937
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.