Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
Brüsszelig mennek a kisemmizett gazdák
  2014-09-17 19:29:09, szerda
 
  Brüsszelig mennek a kisemmizett gazdák

Posted on 2014/09/16 Szerző: Admin

Petíciót osztogattak tegnap délben a hortobágyi gazdák képviselői a Kossuth téren, a Parlamentbe igyekvő képviselőknek. Az állattartók a Hortobágyi Nemzeti Park (HNP) földbérleti pályázatainak elbírálása miatt tiltakoznak már hónapok óta - eredmény nélkül.
Pásztorbotját szorongatva indult társaival és néhány ellenzéki politikussal a rendhagyó sajtótájékoztatóra Mavranyi Zsigmond, hortobágyi gazda, akinek több mint 300 birkája maradhat legelő és élelem nélkül a földbérlet pályázat miatt. Mavranyi két hete már a 42-es számú főútvonalra hajtotta a birkáit, tiltakozásul, hogy egyetlen négyzetmétert sem nyert a földbérlet pályázaton.
Olyan nyakkendősök vitték el a legelőket, akiknek még állata sincsen - mondta a Népszavának az elkeseredett juhász. Közölte, ha továbbra sem hallgatja meg őket senki, elmennek Brüsszelig, és - nyilvánvalóan jelképesen -, menedékjogot kérnek maguknak és az állataiknak. A hazai jogi fórumok után nemzetközi bírósághoz is fordulnak az ellehetetlenített gazdák.
Szilágyi László, ebesi állattartó lapunkkal közölte, már tucatnyian jelezték, belépnek abba a pertársaságba, amelyik jogi lépéseket tesz a HNP földbérlet pályázatainak ügyében.
Bajkorné Tóth Erikáék százmilliós beruházással létesítettek egy 500-as tehenészetet, s a tanya körül minden legelőt, földet más nyert el. Azt üzente az új bérlő, menjünk repülővel a jószághoz, mert a bekötőút is az övé, de ha akarunk bérlegeltethetünk a régi területünkön - mondta Bajkorné. Ebbe nem mentek bele, mert ez az uniós támogatásokkal való csalásnak számít.
Becslések szerint legalább 4 ezer szarvasmarha és több mint 5 ezer birka és talán félszáz család megélhetése került veszélybe. Szilágyi László hangsúlyozta, az érintett állattartók jó része nem vonult le szeptember 1-je, a szerződések lejárta után sem a legelőkről, hiszen nincs mivel etessék az állatokat. Ha erőszakkal távolítanának el, segítsen a kormány megvásárolni a szükséges takarmányt, mert nekünk nincs rá pénzünk - tette hozzá.
Gőgös Zoltán az MSZP elnökhelyettese, agrárpolitikus úgy vélte, még mindig nem lenne késő leülni az emberekkel és ahol kell, módosítani a szerződéseket. A tisztázás azoknak a valódi állattartó pályázatnyerteseknek is jó lenne, akiknek kényelmetlen egy csoportba kerülni a nyerészkedőkkel. Harangozó Gábor, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának MSZP-s alelnöke ehhez hozzáfűzte, büntetőeljárásban érintett személy is elvitt legelőt állattartó elől. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) vizsgálata pedig sehogy sem akar véget érni, pedig év elején még a kormányfő rendelte el, ezzel elismerve, hogy szerinte sem egyértelmű a hortobágyi pályázatok ügye.
Harangozó Gábor a Parlament első őszi ülésnapján napirend előtti felszólalásában is ostorozta a kormánypártot: úgy tűnik mintha a Fideszt nem érdekelné a mezőgazdaságból élők sorsa, “kivéve néhány jó barátjukat", a kormány elkótyavetyélte az agrár-környezetgazdálkodási támogatást - mondta.
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter válaszában az MSZP szemére vetette, hogy kormányzásuk idején bezártak a cukorgyárak, valamint több mint száz kisvágóhíd, és a mezőgazdaság teljesítménye csökkenő pályán mozgott. A környezetgazdálkodásra, vagyis a hortobágyi gazdákra vonatkozó kérdésre azonban nem válaszolt.
A DK-s Varjú László arra figyelmeztetett, a másfél éve húzódó hortobágyi eset nem egyedülálló, az ország más tájain is elveszi az állam erőszakkal a gazdák földjét és, az amúgy már egymással is hadakozó haverok között osztják el.
Gőgös Zoltán lapunknak kifejtette, a pályázatok sürgős aláírását az indokolhatta, hogy a szeptember 1-jén a területre bejegyzett bérlő jogosult a kedvezőtlen adottságú terület és a közvetlen területalapú támogatás igénylésére. Ez hektáronként több mint 100 ezer forint.
(stop)
Bal-Rad komm: “Brüsszelig mennek..."
-Hát ha van rá pénzük, idejük, energiájuk! - menjenek. Nézzék meg jól azt a várost. Azt mondják szép. Amúgy sok jóra pedig ne számitsanak. Ott is csak “nyakkendősökkel" tudnának találkozni! Adnak azok majd olyan menedékjogot, hogy ihaj!
Meg hát nem is érteni őket! Brüsszel kedvében jártak a “magyar nyakkendősök" akkor, amikor hazavágták a magyar mezőgazdaságot, és vele a magyar vidéket!
Brüsszel csak “visszahálálja" ezt egy kis aprópénzzel, amire viszont az egykori adományozók most ráugranak, mert hát ugye ki kell tartani a “csókosokat" - akik hatalmuk garantálói!
Jajh Kedves Gazdák!
Nem Brüsszelben van a megoldás! Ott csak jogszolgáltatás van! Uniós!
ITTHON KELL IGAZSÁGOT TEREMTENI! A MI ORSZÁGUNKBAN! “Pásztorbotját szorongatva..."

http://balrad.wordpress.com/2014/09/16/brusszelig-mennek-a-kisemmizett-gazdak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán barátjához, Garancsihoz került a Fradi-stadiont is épí
  2014-09-17 19:09:48, szerda
 
 
Orbán barátjához, Garancsihoz került a Fradi-stadiont is építő Market Zrt.


tebege
gazdaság
ma 11:10


Tovább mocorognak az ország leggazdagabb emberei között az érdekeltségek, a nép feszülten figyel. A Napi.hu arról ír, Garancsi István cége megvette az utóbbi években a Közgép mellett óriási állami beruházásokat elnyerő Market Építő Zrt.
Az új csapat? Garancsi, Hernádi és Andy Vajna a Parlamentben májusban. Az új csapat? Elöl: Garancsi, Hernádi és Andy Vajna (hátul) a parlamenti páholyban májusban. (Fotó: Beliczay László/MTI)

A Garhartt Invest 2014 Zrt. szeptember 3-án került bejegyzésre, és a Marketet eddig tulajdonló Wing Zrt.-től az építőipari vállalkozás 51 százalékos, tehát többségi tulajdonrészét vásárolta meg.

A Market Építő Zrt. eddig a Wallis-tulajdonos Veres Tibor érdekeltségi körébe tartozott, most pedig Garancsihoz került, aki a Videoton klub többségi tulajdonosa, a Duna Takarékszövetkezet tulajdonos és Orbán Viktor közeli barátjaként ismert. A Napi 100-as listájában a 38. leggazdagabb magyar volt, Veres Tibor a 6.

A Market Zrt. építette a Fradi-stadiont 13,5 milliárdért, de ők nyertek a józsefvárosi pályaudvar mellett épülő holokausztemlékközpontra is 5,5 milliárd forintot. (Napi.hu)

http://444.hu/2014/09/17/orban-baratjahoz-garancsihoz-kerult-a-fradi-stadiont-is- epito-market-zrt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viharfelhők gyülekeznek Európa gazdasága fölött
  2014-09-17 18:57:36, szerda
 
  Viharfelhők gyülekeznek Európa gazdasága fölött

2014. 9. 17. 13:14|Utolsó módosítás: 2014. 9. 17. 13:32


A meredeken lefelé tartó inflációs pálya miatt tényleges és növekvő kockázattá vált a tartós defláció kialakulása az euróövezetben - állapította meg Londonban ismertetett tanulmányában a Fitch Ratings.
Mik ezek?

A nemzetközi hitelminősítő a 17 oldalas elemzésben felidézte, hogy a tizenkét havi infláció 2012 szeptemberében átlagosan 2,6 százalék, az idén augusztusban azonban már csak 0,3 százalék volt a valutauniós gazdaságokban.

A cikk a hirdetés után folytatódik
A Fitch londoni elemzői közölték, hogy alapeseti előrejelzésük továbbra is alacsony euróövezeti inflációt valószínűsít tartós defláció helyett. A cég azonban kidolgozott egy alternatív "sokkhelyzeti forgatókönyvet" is, amely elhúzódó, "japán mintájú" deflációt modellez.

E forgatókönyv alapján 2015-ben és 2016-ban is 1 százalékkal csökkenne az egész évre számolt fogyasztói árindex az euróövezetben, és utána zéró szintre állna be az infláció. Ebben a helyzetben a Fitch számításai szerint az euróövezeti gazdaság jövőre és 2016-ban is stagnálna, és később is csak 1 százalékkal növekedne évente.
Szerző: MTI


http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/viharfelhok-gyulekeznek-europa-gazdasaga- folott-435521
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pintér cége szerelte fel a kapitányságokat riasztóval - fölö
  2014-09-17 18:43:35, szerda
 
  2014-09-17. 09:05
Pintér cége szerelte fel a kapitányságokat riasztóval - fölöslegesen, nem is használják őket

Mintegy nyolcvanmillió forintért végezte el Pintér Sándor belügyminiszter "egykori" cége, a Civil Biztonsági Zrt. érdekeltsége a budapesti kerületi kapitányságok objektumvédelmi biztonsági rendszereinek kiépítését - közölte a HVG megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). Az Erando Kft. által kiépített mozgásérzékelős riasztó rendszerekről egy rendőr név nélkül elmondta, bár felszerelték, de eddig még nem használták őket.
Attól függetlenül, hogy Pintér Sándor belügyminiszter formailag távozott a vagyonvédelmi piacról 2010 márciusában, volt cége egyáltalán nem érzi meg ezt. A Civil Biztonsági Szolgálat Zrt.-nek tavaly például a cégnyilvántartásban szereplő adatok alapján mintegy 11 milliárd forint volt az értékesítésekből származó nettó árbevétele, míg a cég által tulajdonolt másik biztonsági cég, az Erando Kft. is 2,2 milliárd forint nettó árbevételre tett szert, az utóbbi adózás utáni eredménye elérte a 180 millió forintot.
Az Erando pénzügyi eredményében szerepet játszhatott, hogy elnyerte a fővárosi kerületi kapitányságok objektumvédelmi biztonsági rendszereinek kiépítését is. Az objektumvédelmi biztonsági rendszerek kialakítása kapitányságonként mintegy 3,5 millió forintot tett ki - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata. Így a huszonkét kapitányságnál elvégzett munkával mintegy nyolcvanmillió forintra tett szert az Erando Kft. Hozzátették: a céget beszerzési eljárás során a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás alapján választották ki.
Kiépített, de eddig nem használt biztonsági rendszer
Márciusban írt a lap arról, hogy biztonsági rendszerrel szerelték fel a IX. kerületi kapitányságot: a földszintet mozgásérzékelőkkel, riasztóval látták el, és a kapitányság bejáratánál kamerás kaputelefont szereltek fel. Rendőrök és vagyonvédelmi szakemberek azt vélelmezték, hogy az épületeket be akarják zárni az éjszakai, kevésbé forgalmas időszakra, s az élőerős védelmet a biztonsági rendszerekkel oldanák meg.
Egy ügyeletes tiszt (új nevén: készenléti csoportvezető) a lapnak azt mondta, náluk nemcsak a fegyverszobán, hanem a kapitányság teljes földszinti részén helyeztek el mozgásérzékelőt, illetve riasztót. ,,Ennek csak akkor van értelme, vélte, ha a zárt épületbe való bejutást akarják megakadályozni, egyébként egy éjjel-nappal működő kapitányságon jövés-menés mindig van." Egy rendőr, szintén név nélkül, szintén úgy látta, hogy felesleges ezen biztonsági rendszerek kiépítése Szerinte az eszközök beszerzésére kellett volna ,,csak" a rendőrségnek költenie, a beszerelést és a karbantartást a testületnél dolgozó híradástechnikai szakemberek, akik a főkapitányságok híradástechnikai és információs egységeinél dolgoznak, el tudták volna végezni.
Emellett szerinte a biztonsági rendszerek felszerelésének az is lehet az oka, hogy mivel a civil objektumőrzés nem a bérkeret terhére megy, így könnyebb rá pénzt összekaparni, az embereket meg ki lehet küldeni az utcára. Másik, szintén neve elhallgatását kérő egyenruhás, az egyik kerületi kapitányság dolgozója értetlenkedését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy mozgásérzékelős riasztót szereltek fel náluk az épületben, de használni nem szokták, mivel mindig vannak a kapitányságon, így nincs értelme a rendszert bekapcsolni.
Sok megbízás, gyarapodó árbevétel
Az Erando Kft egyébként bejáratott cég a rendőrségen, 2010-ben például a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerződött vele térfigyelő rendszer beszerzésére és üzembe helyezésére mintegy húszmillió forintért a monori kapitányság számára. Emellett a XVI. kerület Centenáriumi lakótelepére rálátó ,,szemeket" is ők telepítették. Továbbá több település, Csömör, Paks vagy Érd térfigyelő rendszere szintén az Erando nevéhez fűződik.
Azt, hogy az Erando eredetileg mennyire kötődik Pintérhez, az is mutatja, hogy a megalapításában 1998-ban a belügyminiszter másik volt cége, a Preventív Security Rt. is részt vett. Ez a társaság egy éven át volt az Erando-ban tulajdonos. A vagyonvédelmi társaságnak 2005-ben lett egyik tagja a Civil Zrt., és a mai napig szerepel a tulajdonosok között. 2006 óta a két cég székhelye azonos: mindkettő Zuglóba, az Angol utca 77. szám alá van bejegyezve. A cégnyilvántartás alapján a 61 főt foglalkoztató Erando Kft-nek 2012-ben mintegy 1,66 milliárd forint volt a nettó árbevétele, ez utóbbit a cég 2013-ban 2,12 milliárdra tornászta fel.
(HVG nyomán)

https://kuruc.info/r/2/133167/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukrajnában háromszorosára nőtt a tűzifa ára
  2014-09-17 18:39:20, szerda
 
  Ukrajnában háromszorosára nőtt a tűzifa ára
2014.09.16 22:07


Ukrajnában - megyétől függően - átlagosan 2 vagy 2,6-szorosára nőtt a tűzifa ára a fokozódó energiaválság miatt, kieső helyeken nem ritka, hogy az árak megháromszorozódtak év eleje óta.

Ahogy egyértelművé vált, hogy az atlantista kormány a nyugati országok segítségével nem tudja fedezni az ország energiaszükségletét és télen Ukrajna nagy része fűtés nélkül maradhat, a kereskedők lassan az árak emelésébe kezdtek. Csak az elmúlt egy hónapban 20%-al nőtt a tűzifa ára. Év elején még magyar viszonylatban olcsón, mintegy 2-3 ezer forintnyi összegért lehetett egy köbméter tüzelőhöz jutni, most megyénként változó áron, 7-8 ezer forintnyi összegnek megfelelő hrivnya egy köbméter tüzelőfa. A gázválság miatt év eleje óta olyan mértékben megnőtt a kereslet a tüzelőfára, hogy amennyiben a kormány nem korlátozza a kereskedők további áremelését, a várakozások szerint az árak nemsokára elérik az európai uniós szintet. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy a kormány az Ukrajnában - ilyen viszonylatban - eddig ismeretlen ÁFA-t vetett ki a fűtőanyagokra.

Hídfő.net | Ukrajna tűzifa

Ukrajnában egy átlagos család tíz köbméter tüzelőt vesz egy teljes fűtési szezonra, így egyetlen család fűtőanyagköltségei 20-30 ezer forintnak megfelelő összegről 70-80 ezer forintnak megfelelő hrivnya összegre növekednek. A nagykereskedők szerint nincs kizárva, hogy még az idei fűtésszezon előtt újból duplázódnak az árak. Mindez még nehezebb helyzetbe hozza a családokat, Ukrajnában ugyanis tömegesen térnek át az emberek a fafűtésre, mert a kormány nem tudja megoldani a gázfűtést az idei fűtési szezonban. A kereskedők pedig gátlástalanul kihasználják a helyzetet és leveszik a hasznot, ami az atlantista kormányt cseppet sem zavarja - európai kormány, európai árak. A Veszti napilap említi, hogy ennek megfelelően a brikett és fűtőszén ára is hasonló arányban emelkedik.

Mindez magyar viszonylatban annak megfelelő változás, mintha a tűzifa hazai ára 18-24 ezer forintról még idén télen köbméterenként 60-70 ezer forintra ugrana, vagyis egyetlen család téli fűtése mintegy 700 ezer forintból lenne csak megoldható, és az országban ez lenne az elérhető legolcsóbb megoldás.

http://www.hidfo.net/2014/09/16/ukrajnaban-haromszorosara-nott-tuzifa-ara
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi az abszolút szerelmi csalódás?
  2014-09-17 18:23:15, szerda
 
  Mi az abszolút szerelmi csalódás?
- Ha a vak görény rájön, hogy egy fingba volt szerelmes!!!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Para van a Norbi részvények körül?
  2014-09-17 18:03:03, szerda
 
  Para van a Norbi részvények körül?


botost
gazdaság
ma 16:11

A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége szerint azonnal le kéne állítani a részvényekkel való kereskedést.
A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége szerint egyáltalán nem oké, hogy a Norbi Update Lowcarb Nyrt. igazgatósági elnöke, Schóbert Ferenc Norbert eddig ismeretlen, lényeges információkat kezdett el terjeszteni a cégről, amikről a részvény piacra lépésénél nem tájékoztatott megfelelően. A lényeges és nem tiszta sztori a szövetség szerint

Andre Agassi szerepe.

Schóbert Norbi az egykori teniszezőről félreérthetően nyilatkozott:

a részvényértékesítési tájékoztatóban mint reklámarc szerepel,
a budapesti bemutatásnál mint üzlettársról szóltak a hírek.

Norbi szerint Agassi

“az üzletmenettől függően esetlegesen majd később beszálló üzleti partner lehet."

A TEBÉSZ szerint ennek költségvonzatáról is eltérő információk láttak napvilágot. A szervezet még kifogásolja a védjegyek körüli átláthatatlanságot is. Norbi ezeket 2019. február 20-ig engedélyezte a Lowcarb Nyrt.-nek, majd a zárkörű beszélgetésen ettől eltérően nyilatkozott. Ott elmondta, hogy

"a 13 védjegyet be fogjuk vinni térítésmentesen, vagy jelképes összegért az első alaptőke-emelésről döntő közgyűlésen a cégbe. ... Rendkívüli tájékoztatás erről nem lesz, de ezen a sajtótájékoztatón erre egyértelmű ígéret ez a kijelentés".

TEBÉSZ szerint ezek az infók megkérdőjelezik a részvényértékesítés jogszerűségét. (Napi.hu)

http://444.hu/2014/09/17/para-van-a-norbi-reszvenyek-korul/

*****

Annak idején Ő maga nyilatkozott:
"gátlásos kis zsidó gyerek vagyok"
Na a gátlásos rész az nem igaz.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fickó a fehérnemű boltban:
  2014-09-17 17:58:20, szerda
 
  Fickó a fehérnemű boltban:
- Melltartót szeretnék a feleségemnek!
- És milyen formájú a kedves neje melle? Tán görögdinnye?
- Nem mondanám...
- Netán sárgadinnye?
- Az sem igazán...
- Akkor almácskák?
- Az sem...
- Hát miféle?
- Olyan... vizslafül...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Sokáig fogják még emlegetni Csányi legújabb beszólását
  2014-09-17 17:54:50, szerda
 
  Sokáig fogják még emlegetni Csányi legújabb beszólását

Pénzcentrum.hu/Index.hu
2014. szeptember 17. szerda 11:32


Ha baj lesz a gazdasági növekedéssel, akkor a kormány úgyis a bankszektorhoz fordul majd - reagált Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója Orbán Viktor kormányfő szezonnyitó parlamenti beszédére a Corvinus Egyetemen tartott előadásában az Index beszámolója szerint.


Orbán hétfőn azt mondta a Parlamentben, hogy a bankok ravaszak, mint a denevér. Csányi azt mondta, a kormányfő elképzelése szerint

a bankok olyanok lehetnek, mint Batman, aki, ha baj van - és Batman jelet vetítenek az égre -, jön és segít.

Csányi elmondta, hogy az OTP-nek három országban van problémája:

Ukrajnában a háború miatt,

Oroszországban a szankciók miatt,

és Magyarországon a szabályozás miatt.

Csányit egy diákszervezet hívta meg, a bankrendszer elmúlt 10 évéről beszélt, főként a devizahitelezésről. Az esemény nem volt sajtónyilvános, egy ott lévő hallgató számolt be az elhangzottakról.

http://www.penzcentrum.hu/hitel/sokaig_fogjak_meg_emlegetni_csanyi_legujabb_beszo lasat.1041922.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_campaign=hi rlevel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megint jönnek, ígérgetnek, hazudoznak...
  2014-09-17 17:40:22, szerda
 
  Fideszes kampánytanácsadó körút
2014. szeptember 17.

Megint jönnek, ígérgetnek, hazudoznak... A napokban járt Bayer Zsolt Miskolcon, ahol pofátlanul alázta a jobbik polgármesterjelöltjét. Volt a közelmúltban Csabán is, de járkál a rezsikommandó is, és szemináriummal tömik a Fideszes kampánystáb buksiját. Csabán egy Ron Werber stílusában előadó úr tartotta a szeánszot, aki szóba sem hozta a szocialista kommunistákat és liberális csatolmányaikat, kizárólag a Jobbik alázásával volt elfoglalva. Egyre többször kitapintható, hogy a Fideszes és a szoci gyökér közös.

A társadalommal a Fidesz keményen elbánt, megalázta a munkavállaló ellenes munkatörvénykönyvvel, az alaptörvénnyel, amelyből kihagyták a termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj alkotmányos védelmét, majd következtek a termőföld-, a trafik-, a kaszinó- és sok más egyéb mutyik, valamint a rettenetes mértékű kormányzati korrupció, még az is lehet, hogy elmennek és szavaznak, de nem a Fideszre! A 2010-es parlamenti kétharmad 1,7 millió, a 2014-es már csak 1,1 millió szavazattal jött össze a hihetetlenül csalfa választójogi törvénynek köszönhetően. A matematikát kedvelők kedvéért megemlítjük, hogy nyolcmillió választójoggal rendelkező polgára van Magyarországnak és valamivel kevesebb, mint 10 millió lakosa...

Az emberi gyomornak van egy furcsa szokása: nemcsak választási kampány idején szeretne jól lakni, és ráadásul nem is hazug ígéretekkel, hanem ehető étkekkel, és minden áldott napon. A hatalom és egyre népesebb holdudvara és a társadalom jövedelme között ma már nem árok van, hanem szakadék! Az egyiknek 50 ezer forint/nap (vagy több), a másiknak 50 ezer forint/hónap (vagy kevesebb) jut. Ráadásul a hatalom az egykulcsos adónak és a családi adókedvezménynek köszönhetően már alig fizet adót. A világ legmagasabb áfájával szedik el a kis emberektől a kieső adóbevételt, ami bizony már a szégyen kategóriájába tartozik!

A Fidesznél a szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban, mert még sohasem találkoztak.

Hogy a Népszabadságot is megtapasztalt Bayer Zsoltnak hol és mit kellene takarítani, annak taglalásától itt és most eltekintünk!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 539 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 388
  • e Hét: 2648
  • e Hónap: 19441
  • e Év: 152358
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.