Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Hova mutyizott Matolcsy 5,3 millió eurót?
  2014-09-21 22:02:55, vasárnap
 
  2014.09.20. 13:26 Fabius
Hova mutyizott Matolcsy 5,3 millió eurót?


PöttyösSeggű TündérGyuri egyre jobban belegabalyodik az Eiffel Palace vásárlás körüli anomáliába. Mai állás szerint az alku valahogy így zajlott:

Gyuri: Mennyi?

Eladók: 40 millió euró.

Gyuri, - "nemközpénz" eredménytartalékba markolva vakon - : negyvenötmillió háromszázezer lett, maradhat?

Hihető, nem?

Az csak egy dolog, hogy az eladó a bizniszen a túlfizetés nélkül is tisztes hasznot realizált volna, az meg egy másik, hogy vajon kinek a kasszáját gazdagíthatja Gyuri hihetetlen nagyvonalúsága. Magyarázat persze van, több is. Az MNB szerint fasza bizniszt csináltak, mert egy olyan értékbecslés szerint, amit mások törvényesen nem is használhattak volna, elvileg olcsóbban vették, mint a becsérték. Az Eiffel Palace Kft igazgatója az Átlátszónak azt bizonygatja, hogy oppardon tévedés van, mert a megtalált olcsóbb hirdetés óta ők még beruháztak az épületben, több bérlő és satöbbi van. A gond annyi, hogy Bodoky szerint a 40 millás árat már befejezett épületre határozták meg 63% kiadottság mellett, vagyis a világon semmi nem változott ami indokolttá tenné a "váratlan" felárat.

Mit csinálhattak akkor? Levertek néhány falat és újra vakolták? Megszoborták a mi Gyurinkat aranyból, vagy megfestették freskónak az ügylet örömére?

matolcsy+gy%C3%B6rgy.jpgVagy esetleg pont az történt ami egyes rosszindulatú feltételezések, sanda találgatások és összeesküvés-elméletgyártások szerint ilyenkor szokott: el teccettünk lopni. 1,6 milliárd forint vagyigen-vagynem közpénzt. Mert azt ugye tudjuk jól, hogy az offshore cégekben pfújrossz emberek ülnek - esetleg közbeszerzési bizottság elnökök, akikből később anti-simicskaügyi miniszter lesz - ők mindenféle sötét üzelmeket végeznek, és/vagy átkúrják megvezetik az olyan ártatlan, világra csodálkozó hótisztákat, mint a jegybankelnök úr. Nem törődnek vele, hogy innentől minden látszat neki rossz:

1: Ha ennyire átbaszták akkor azért,

2: ha tudott róla és részt vett benne, akkor meg azért

alkalmatlan jegybankelnöknek. Még a végén a KEHI-t meg a rohamrendőröket leparancsolják a civilekről, és muszáj lesz kicsit magyarázkodni. Ja, nem, ez Magyarország, a következménytelenség hazája, itt ez fel sem merülhet.

http://varanus.blog.hu/2014/09/20/hova_mutyizott_matolcsy_5_3_millio_eurot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezért is a magyarok a hibásak ám!
  2014-09-21 22:00:53, vasárnap
 
  A Sarkadi Tescot szétlopták a cigányok! Videó

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kFGWSNU-CtY
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Skót kormányfő: az angolok félrevezették, becsapták a nemmel
  2014-09-21 21:53:51, vasárnap
 
  2014-09-21. 19:21
Skót kormányfő: az angolok félrevezették, becsapták a nemmel szavazókat

A függetlenedés ellen szavazó skótok becsapásával vádolta meg vasárnap a brit miniszterelnököt a skót kormányfő, a függetlenség pártiak vezetője.
Alex Salmond szerint David Cameron és más londoni politikusok hamisan ígértek az eddiginél szélesebb függetlenséget Skóciának a népszavazási hadjárat utolsó napjaiban arra az esetre, ha az elszakadást ellenzők győznek. Bár Cameron azt mondta, hogy elkötelezett a skót autonómia kiszélesítése iránt, ahhoz viszont alkotmánymódosításra van szükség Nagy-Britannia többi részére vonatkozóan is. Csakhogy az ellenzékben lévő brit munkáspárt nem támogatja Cameron indítványát, ami hosszadalmas politikai csatározást vetít előre és igencsak a távoli jövőbe tolhatja ki a Skóciának tett ígéretek megvalósulását.
"Félrevezették, gyakorlatilag becsapták azokat az embereket, akik nemmel szavaztak. Ők azok, akik igazán dühösek" - mondta Salmond.
A skót kormányfő a számára kudarcot jelentő eredmény kihirdetése után rögvest - már pénteken - bejelentette távozási szándékát az általa vezetett és kormányzó Skót Nemzeti Párt (SNP) éléről, közölve, hogy nem akarja újra jelöltetni magát a párt november 13-15-én esedékes éves kongresszusán.
Ez azt is jelenti, hogy más lesz a skót kormányfő, mivel az mindig a kormányzó párt vezére.
(MTI)


https://kuruc.info/r/4/133398/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brüsszel segítsége semmit nem ér, a magyar gazdák a szankció
  2014-09-21 21:44:00, vasárnap
 
 
Brüsszel segítsége semmit nem ér, a magyar gazdák a szankciók áldozatai lesznek
2014.09.21 12:34


Tíz nap alatt elfogyott a Brüsszel által elkülönített keretösszeg, amivel az Európai Unió az oroszellenes szankciók miatt eladhatatlanná vált zöldség- és gyümölcsfelesleg piacról kivonását támogatta volna. A Földművelésügyi Minisztérium ugyan megalkotta a pénzek leosztásához szükséges hazai szabályozást, de a többség számára már a pályázatot is értelmetlen volt beadni, mivel az Európai Unió az igények beérkezésének sorrendjében ítélte oda a forrásokat, az erre elkülönített összeg pedig már elfogyott, mire a nem pártelkötelezett gazdák értesülhettek róla.

A magyar gazdák megkárosításában azonban a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal is érintett lehet, ugyanis Brüsszel szeptember elsején, a magyar hivatal viszont csak szeptember 5-én adta ki a közleményt az elérhető forrásokról. Feltehetőleg ennyi idő volt szükséges a párt holdudvarához tartozó gazdák kimentéséhez, a káderrendszerben nem érintett gazdák pedig abszolút másodlagosnak lettek minősítve. Miután a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal kiadta a közleményt, Brüsszelben 5 napon belül elfogyott a gazdák megsegítésére elkülönített pénz.

A magyar gazdák nem csak az időszűke miatt váltak áldozattá, a hivatal ugyanis a támogatás igényléséhez bekérte volna a vevővel kötött szerződést - csakhogy idén éppen amiatt nincs vevő, mert az Európai Unió szankcionálta a potenciális vevők egy részét. Így az 5 nap alatt, ameddig elfogyott a pénz, leginkább csak a "milyen vevőkkel?" kérdéssel lehetett bombázni a hivatalt. Valós segítség pedig azóta sincs.

Az Európai Unió oroszellenes szankciói tömegesen csődbe viszik a gazdákat, mivel Moszkva válaszlépései miatt sokszor annyi termény marad benn az európai piacon, mint amennyire szükség van. Az eladhatatlan terményekért pedig senki nem ad kárpótlást. Mint a fenti eset is mutatja, a brüsszeli forrásokat is leginkább csak a párt holdudvarához tartozó gazdák kimentésére fordítják.

Franciaországban már tömegesen vonultak fel a gazdák Brüsszel oroszellenes szankciói miatt. Mivel a kormány nem hajlandó tárgyalni a gazdákkal, mostanra a helyi kormányhivatalt és az adóhivatal épületét is felgyújtották, valamint több száz tonna zöldséget borítottak a közutakra tiltakozásként.


http://www.hidfo.net/2014/09/21/brusszel-segitsege-semmit-nem-er-magyar-gazdak-sz ankciok-aldozatai-lesznek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Alternatíva a mocskos buzipropagandának
  2014-09-21 21:34:47, vasárnap
 
  Pozsonyi Ádám olyan mesekönyvet ír, amelyben tolerálják az előítéleteket
Alternatíva a mocskos buzipropagandának
2014. szeptember 21. 19:23
Hunhír.info

Nos, azt hiszem ideje bevetnem magam, s írnom végre egy gyermekeknek szóló mesekönyvet is, mely egy olyan mesekirályságban játszódik, melyben tolerálják az előítéleteket - tapasztalatokat -, és a bomlasztó eszmék terjesztéséért bizony várfogság jár. Csuda jó mese lesz! Én fogom illusztrálni. Színes lesz, nagy képek hozzá, kedves lesz, bájos. Özike, kisnyuszi, herceg, meg királylány.... és tömény reakció!

Most olvasom, hogy végre valahára Csonka honban is kapható a nemzetközi homokos propaganda egyik "alapműve" melyben két homoszexuális herceg - gyerekkönyvről van szó! - megy kiszabadítani a királylányt, aztán végül egymást választják. (Ja, mert kérem, a hercegnő is a saját nemét kedveli, eléggé szélsőséges és kirekesztő módon, mert így egy szó sem esik benne az emberek és hangyák, valamint az emberek és a konyhaszekrény szereleméről.)

A mocskot mosdató interjúban a Hír24 oldalon mindezt az "elfogadás" meg a "tolerancia" csúcsaként emlegetik.
Nos, azt hiszem ideje bevetnem magam, s írnom végre egy gyermekeknek szóló mesekönyvet is, mely egy olyan mesekirályságban játszódik, melyben tolerálják az előítéleteket - tapasztalatokat -, és a bomlasztó eszmék terjesztéséért bizony várfogság jár.

Csuda jó mese lesz! Én fogom illusztrálni. Színes lesz, nagy képek hozzá, kedves lesz, bájos. Özike, kisnyuszi, herceg, meg királylány.... és tömény reakció!
(Ha nem most, akkor jövő karácsonyra. De a pillanat vészesen közeleg!)

Facebook

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=78529
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Agyrém: idegenek, élősködő menekültek, migránsok dönthetnek
  2014-09-21 21:34:00, vasárnap
 
  Agyrém: idegenek, élősködő menekültek, migránsok dönthetnek a települések sorsáról
2014. szeptember 21. 15:45
Hunhír.info

A települési képviselő-testületek, polgármesterek megválasztásában nemcsak a magyar és az uniós állampolgárok, hanem bevándorlók, letelepedők és menekültek is részt vehetnek, ha van bejelentett magyarországi lakóhelyük. Ideje lenne már Magyarország nagytakarításának

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán nem csak a nagykorú, magyarországi lakóhellyel rendelkező magyar és uniós állampolgárok szavazhatnak, de a menekültként, bevándorlóként vagy letelepedettként elismert nagykorú személyt is megilleti a választási részvétel joga. Vagyis az időközben nagykorúvá válókkal a 8 millió 56 ezer magyarországi lakóhellyel rendelkező magyar választópolgár mellett a körülbelül 107 ezer uniós választópolgár és a bevándorlók, menekültek, letelepedők is - körülbelül 21 ezren - voksolhatnak októberben.

Hunhír.info - mti

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=78522
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerb fiatalok az intenzívre küldtek egy parádézni érkező né
  2014-09-21 21:32:27, vasárnap
 
  Szerb fiatalok az intenzívre küldtek egy parádézni érkező német homárt
2014. szeptember 21. 19:33
Hunhír.info

A férfi egy homokos-programkonferencián vett volna részt, amikor szombaton hajnalban Belgrád belvárosában egy ismeretlen fiatal férfiakból álló csoport megtámadta és fejbe verték egy üveg hamutartóval. A férfi súlyos fejsérüléseket szenvedett és belső vérzés lépett fel nála.

A belgrádi kórházba szállították, ahol megműtötték, azóta az intenzív osztályon fekszik, állapota súlyos, nyilatkozta az AFP hírügynökségnek Dusan Jovanovic, a kórház igazgató-helyettese.

Nem ez az első eset Szerbiában, amikor homokos aktivistákat támadnak meg - leggyakrabban szélsőjobbos nacionalista csoportok. Éppen ezért 2010 óta nem rendeztek az országban felvonulást, akkor ugyanis a felvonulók és az ultra-nacionalisták közötti összecsapásokban közel százan megsérültek.

Ultras Liberi nyomán

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=78530
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Magyar Nemzet tulajdonosai csak osztalékként a reklámadó t
  2014-09-21 10:17:38, vasárnap
 
  A Magyar Nemzet tulajdonosai csak osztalékként a reklámadó tízszeresét vették fel

“A piaci körülmények tartós romlása", amellyel Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet lapigazgató-főszerkesztője megindokolta, hogy csaknem harminc újságírótól válik meg a Magyar Nemzet, a lap kiadóját és vezetőjét egyáltalán nem érinti - derül ki az OPTEN Cégtár adataiból. A PestiSrácok.hu korábban is felhívta rá a figyelmet, hogy a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. javarészt hirdetésekből származó árbevétele - furcsa módon teljesen ellentételesen a nyomtatott lappiac évek óta tartó látványos hanyatlásával - az elmúlt öt évben stabilan hozta az évi nettó hárommilliárd forintot, sőt 2013-ra még jelentősen nőtt is. (Szembetűnő, hogy a lap eredményessége kevéssé függ a kormány politikai színezetétől, hiszen Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon miniszterelnökségének éveiben is könnyedén elérték a kétmilliárd forint fölötti, majd a hárommilliárdhoz közelítő árbevételt.)
A Nemzet- Lap és Könyvkiadó Kft. mérlegadatai - Forrás: OPTEN

A Nemzet- Lap és Könyvkiadó Kft. mérlegadatai - Forrás: OPTEN

A Magyar Nemzetet ölelő piaci körülmények látványos javulását jelzi, hogy idén több mint ötször akkora osztalékot tudtak felvenni a lap kiadójának tulajdonosai, mint az előző évben: 2013 tavaszán még csak 67 millió, idén viszont már 355 millió forint osztalék kifizetéséről határozott a taggyűlés, amelyben a szavazatok 83 százalékát Liszkay Gábor, míg a fennmaradó hányadot a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt cégbirodalmához kapcsolódó Pro-Aurum Vagyonkezelő Zrt. birtokolja. Liszkay idén tehát 294 millió forintot tehetett zsebre osztalékként.

Mindebből azt a következtetést lehet levonni, hogy a szerkesztőség méretének jelentős csökkentése, köztük a lap jól ismert és az olvasók által kedvelt szerzőinek - Ugró Miklós, Ludwig Emil, Lovas István, Torkos Matild, Laczik Erika, Lőcsei Gabriella, Kulcsár Anna és a többiek - elbocsátása mögött nem a piaci körülmények romlása, hanem a takarékosabb működés és a még nagyobb nyereség elérésének célja lehet. Médiapiaci szakértőnkre hivatkozva előző cikkünkben amúgy megírtuk, hogy egy, a Magyar Nemzethez hasonló példányszámban és terjedelemben megjelenő napilap kiadásának költségei jóval alacsonyabbak, mint a Nemzet Lap- és Könyvkiadó hárommilliárd fölötti nettó árbevétele, annak megközelítőleg csupán az ötödét tehetik ki éves szinten. A radikális létszámcsökkentés indoka a reklámadó sem lehet, hiszen ötmilliárd forintos árbevételig az adó mértéke mindössze 1 százalék, a Nemzet Kft. esetében a tavalyi évre vetítve tehát csupán 30 millió 890 ezer forint, amit akár Liszkay Gábor az osztalékából is játszva kifizethetne.

Download (PDF, 97KB)

PESTISRÁCOK.HU

http://pestisracok.hu/magyar-nemzet-tulajdonosai-csak-osztalekkent-reklamado-tizs zereset-vettek-fel/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milyen érzés Orbán Viktor legjobb janicsárjának lenni?
  2014-09-21 10:07:07, vasárnap
 
  - Milyen érzés Orbán Viktor legjobb janicsárjának lenni?
- Büszke vagyok arra, ha ilyen kifejezésekkel illet.
Ezt válaszolta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter-jelölt a meghallgatásán az MSZP-s Józsa Istvánnak. Egyébként a bizottságok támogatták Szijjártó kinevezését.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rabszolga-utánpótlás
  2014-09-21 09:47:35, vasárnap
 
  Rabszolga-utánpótlás
Andor Mihály

Veszélybe került a közrabszolga-utánpótlás, mert fogy a magyar. Csakhogy most nem a megszokott régi, ráérős ütemben fogy, hanem gyorsan. Pár év alatt félmillióval. Ráadásul épp a szülőképes korban lévők menekülnek az Orbán-maffia országából.

Ez egyfelől jó a Keresztapának, mert azok a nyughatatlanok és izgágák mennek el, akikben még a leginkább megvolt a képesség a maffia-állam veszélyeztetésére. Másfelől rossz, mert ki fog így dolgozni Orbán munkaalapú társadalmának rabszolgatelepein?

A népesedéspolitikusok sokféle dolgot kitaláltak már az ilyen probléma orvoslására. Rákosi idején lezárták a határokat, és bevezették az abortusztilalmat. Kádár idején a gyest vezették be, a határok pedig csak egy icinyke-picinykét nyíltak meg.

De mit tehet a maffia? A népharagtól való félelmében abortusztilalmat nem rendelhet el. A zsebébe vándorló uniós pénz útjában nem zárhatja le a határokat. Gyest vagy gyedet, családi pótlékot nem akar emelni, mert akkor miből fedezi a Keresztapa a hobbiját, miből épít stadionokat meg falusi műfüves pályákat. Ráadásul elszaporodnának a cigányok.

Az sem megoldás, hogy visszaadja az egészségügytől elvett pénzt, hogy legalább a már megszületett rabszolgák tovább éljenek, mert akkor miből tartja fenn tanácsadókból, ügyes ügyvédekből, kinevezett tudósokból és művészekből, újságírókból és egyéb csepűrágókból álló udvartartását.

Ez se jó, az se jó, kitaláltak hát egy új megoldást. Ne kapjon nyugdíjat, aki nem nevel gyereket! Pontosabban csak annyit kapjon, amennyiből nem tud megélni. Így aztán nyugdíjba vonulása után nem sokáig fogja rontani a levegőt. És hogy a cigányok se szaporodjanak el nagyon, a szabály kiegészül: csak érettségizett gyerek után járjon rendes nyugdíj.

Jó lesz ez így a maffiának. Végül is csak egy megalázott, megnyomorított országban érezheti biztonságban magát, és a tervezett nyugdíjtörvény kellően megalázó.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 539 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1999
  • e Hét: 7731
  • e Hónap: 18842
  • e Év: 172338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.