Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Jön a „piaci körülmények között” működő, „
  2014-09-28 10:20:30, vasárnap
 
 
Jön a ,,piaci körülmények között" működő, ,,nem a profit elérését célzó" nemzeti közműszolgáltató


Herczeg Márk
gazdaság
szeptember 27., szombat 20:07
149 23

Fotó: Botos Tamás / 444Fotó: Botos Tamás / 444

A kormány döntött a nemzeti közműszolgáltató felállításáról, ami már 2015-től piaci körülmények között áramot, gázt és távhőt fog szolgáltatni - jelentette be Lázár János szombaton Makón, ahol Varga Mihállyal a Váll-Ker Kft. központi telephelyén tartott vállalkozói fórumot. A tervek szerint a teljesen állami tulajdonú cég jó árakkal és jó szolgáltatással fogja megverni a jelenlegi piaci szereplőket, de a célja alapvetően nem a profit elérése lesz, hanem a biztonságos és olcsó szolgáltatásnyújtás. (MTI)

http://444.hu/2014/09/27/jon-a-piaci-korulmenyek-kozott-mukodo-nem-a-profit-elere set-celzo-nemzeti-kozmuszolgaltato/


a pécsi vízmű óta mindig ugyan az a recept, egyszer kellett kitanálni:

1, államosítanak;
2, egy jó idő eltelte után, mikor már senki se emlékszik semmire, kiszervezik strómanoknak, állami önrésszel;
3, "állami önrész" címén évente több száz millióval támogatják a már többségi magántulajdonban lévő céget.

nem szabad beszopni az államosítást, nincs itt semmi ilyesmiről szó, itt hosszú távon, igazi maffia módszerekkel játsszák át maguknak a nemmagukfajtájuktól erővel elvett magántulajdont egy állami szakasz után.

ki van ez találva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Milla legecizte Petikét
  2014-09-28 10:17:03, vasárnap
 
  Ugyan, az igazán érdekes tudatállapot az lehet, mikor pontosan van fogalmad arról, honnan vannak harminchat évesen tízmillióid, csakhogy ezen kívül nyilvánvalóan semmi egyébről nincs fogalmad, mégis te vagy a külügyminiszter.
Az biztos hogy Szíjjártó a világ legtisztább embere lehet, mert három fürdőszoba volt az új házban, de építtetett még kettőt :) Ez a csóka jutott eszembe, mikor ma olvastam vhol, hogy egy kürtőskalácsárus infarktust kapott, mikor a búcsúban kiszállt hozzá a NAV. Kürtőskalácsárusokat vegzálnak és ilyen mocskos tetűket meg kineveznek külügyminiszternek, eszem megáll. Ha Szíjjártó még ezer évig politikus maradna, akkor tudnak kábé egyezred akkora társadalmi hasznot hajtani mint bármelyik kürtőskalácsárus.



A Milla legecizte Petikét


Herczeg Márk
politika
szeptember 27., szombat 19:22
311 613

Bekeményített az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport, és egyszerűen ,,korrupt geci lakásbűnöző"-nek nevezte ,,Petikét", azaz a szöveg és a link alapján minden valószínűség szerint a luxuslakásügybe keveredett Szijjártó Pétert.


http://444.hu/assets/milla-geci.jpg
milla geci

Most úgy fest, hogy ha a Milla teljesíteni akarja az ígéretét, akkor több ezer emailt kell majd naponta küldenie a külügyminiszternek.

http://444.hu/2014/09/27/a-milla-legecizte-petiket/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fikázásból is bukásra áll az impotens ellenzék
  2014-09-28 10:08:24, vasárnap
 
  2014.09.28.
Fikázásból is bukásra áll az impotens ellenzék
Szárnyathy Géza

Jól belenézett a parasztlengőbe az úgynevezett ellenzék, amikor nekiállt 1700 milliárd forintos megszorításokról rinyálni. Persze könnyű volt beszopni Varga Misi dumáját, mert annyira adta magát a reakció. De az a néhány debil jobban járna, ha kormányutálóként inkább olyan vállalhatatlan alakokkal foglalkozna, mint Mészáros Lőrinc vagy Szijjártó Péter. Mert ezek egyszerűen megfogalmazható dolgok. Az egyik az aranykezű gázszerelő, akinek összejött a biznisz, a másik meg simán összelopkodta a kéróra valót. Világos, plasztikus dolgok ezek, még Tóbiás Józsi is megérti.

A Varga féle megszorcsival több ok miatt volt rossz foglalkozni. A legkevésbé fontos, hogy ez nem az a téma, amelyet ostoba, egyébként a Fideszre igencsak jellemző populista szöveggel kellene elintézni. Főleg nem annak az ellenzéknek, akinek nevéhez odatapadt a Bokros-csomag kifejezés. Egzakt számok és adatok nélkül ugyanis a szar hatványozott mennyiségben hullik vissza a fejükre, lásd az MSZP mániája a megszorítás.

De a lényeg nem is ez. Hanem hogy mit is mondott Varga? Az állami elvonást 45 százalékra fogjuk csökkenteni. Ez most 50 százalék feletti. Vagy 15-20 éve ennyi, mert az egész állami berendezkedés olyan, hogy baromi sokba kerül minden, az állam túlbonyolítottan, rosszul strukturáltan működik. Ezen korábbi kormányok rendre próbáltak változtatni, igyekeztek az elvonást 50 százalék alá vinni, de ez eddig senkinek sem sikerült tartósan. Egy-két évig működött, tovább nem. Ennek az volt az oka, hogy a kiadás lefaragása kimerült a nagy költések elhalasztásában, bér és létszámstopban meg efféle költség-befagyasztásokban. De ez nem volt fenntartható. Egyszerűen azért, mert ez a szar így, ahogy van, ennyibe kerül.

Jó példa erre a MÁV szánalmas spórolása is. Bejelentették pár éve, hogy.mindenhonnan lefaragtak mindent, most már nem lehet ennél hatékonyabb a rendszer, spóroltunk 8, igen, nyolcmilliárd forintot. Az egész fos vesztesége mindezekkel együtt 80 milliárd forint - s ebben benne van már a fogyasztási árkiegészítés, az új nevét nem tudtam megtanulni.

Szóval a 45 százalékos vállalás egészen más tészta. Azt nem lehet egyszeri intézkedésekből összetákolni - mert ennek nem lenne semmi értelme. Ehhez már strukturális lépések kellenek, abból pedig van átalakítandó dögivel. Nyugdíjrendszer, egészségügy, állami bürokrácia estébé.

A legnagyobb ostobaság, hogy ezt átváltották forintra és ebből kezdtek el dolgozni. Hogyaszondja 1700 milliárd. Ennek azért nincs értelme, mert egyrészt strukturális átalakítást nem lehet egy év alatt lezavarni, másrészt illik számolni a GDP alakuláslával is. Nem mindegy ugye, hogy az a 45 százalék minek is a 45 százaléka. Most azzal nem kell számolni reálisan, hogy majd a növekedéssel kinőjük a költségeket. Mert nem fogjuk, eddig se volt erre precedens.

A 45 százalékos elvonás azt jelentené, hogy nagyon komoly harcokat kellene megvívni az állami bürokrácián belül, sok embert kell kirúgni, sok posztot kell megszüntetni, sok intézményi bevételről le kell mondani, mindezek révén pedig jelentős működtetésbeli átalakításokat kell végrehajtani.

Az ellenzék abban lehet erős, hogy megmondja, hogy miért fog ebbe belebukni Varga. Mert ők us megpróbálták, és nem sikerült. Mert olyan feszültséget fog ez gerjeszteni, amit ez a kretén, lopós, érzéketlen és arrogáns bagázs nem fog tudni levezényelni. És jobb esetben beolmik az államigazgatás. Jaj, basszus. De ehhez be kellene vallani, hogy nekik ez sem sikerült oly sok egyéb dolog mellett. És erre még sose volt példa.

http://mentalisdeficit.blog.hu/2014/09/28/fikazasbol_is_bukasra_all_az_impotens_e llenzek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“Rosen kutyaeledel”
  2014-09-28 10:00:01, vasárnap
 
  “Rosen kutyaeledel"

Posted on 2014/09/28 Szerző: Admin

Az alábbi döbbenetes fotót a Luhanszk - régióbeli Krasznyij Jarhoz közeli falucskában. Balsoj Vergunkában “lőtték".

Halott valcmanista maradványait marcangolják a kóbor kutyák.


https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10710959_14829858 08632428_3098592045475694155_n.jpg?oh=c306e80fa320df60fc275f18a41e0ad1&oe=54B 97E4A&__gda__=1422411381_8d0293a85fb05184c5b3870f28785c86

Natalija Makszimec a Luhanszki Városi Tanács helyettes vezetője elmondta, hogy a szóban forgó térségben Nyalókakirály latorjai az elmúlt napokban több alkalommal is kisérletet tettek, hogy kitörjenek a népköztársaságiak gyűrűjéből. Addig - addig kisérletezgettek, amíg a teljes bűnbanda meg nem semmisült.
Rengeteg bérgyilkos pusztult el. A helybéliek egyszerűen nem voltak hajlandóak a náci bűnbanda elpusztult egyedeit eltemetni, akik százával hevertek szerte - széjjel. “Az átkozott nácikhoz senki sem volt hajlandó a helyiek közül hozzányúlni" - mondja Natalija Makszimec. Ezért aztán a harc elültével a milicisták kezdték begyűjteni és eltemetni a latrokat.
Viszont a környék kutyái is felfedezték a “potyakaja" lehetőséget, és igen sok bűnöző hulláját kikezdték. Tegnap délelőtt egy Krasznyij Jarban lakó ember a harcok elültét követően kimerészkedett a kertjébe. Az oda vezető úton látta meg ezt a szörnyűséget, amint kutyák lakmároztak egy valcmanista bitang maradványaiból.
Balsoj Vergunk lakói állítják: ők már megszokták a látványt. “Legalább a kutyák etetésére nincs gond" - mondják. Nyalókakirály ellátja kutyaeledellel a környék kutyáit.


http://balrad.wordpress.com/2014/09/28/rosen-kutyaeledel/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiárusítás! – Nyalókakirály bonbonjai ömlesztve, leért
  2014-09-28 09:51:09, vasárnap
 
  Kiárusítás! - Nyalókakirály bonbonjai ömlesztve, leértékelt áron...
Posted on 2014/09/27 Szerző: Admin

dessert_cherry
“Megroppan Porosenko magyar Bonbonettije"

Pénteken, szeptember 26-án találkozott egy olvasónk a ceglédi “Lildl"-ben, az ukrán elnök magyarországi gyárának termékeivel, - de ömlesztve.

“Leértékelt ‘Roshen marcipán Bon-bon' 10 dkg 199 Ft." - Csakhogy olvasónk szerint, nem kellettek senkinek.

Kissé utána néztünk hát, hogy mi újság Petro Porosenko tulajdonában lévő Roshen cégnek magyarországi érdekeltségeinél; a Bonbonettinél. Találtunk is egy érdekes írást, - mely szinte egy időben született olvasónk észrevételével, - vagyis péntek délután:

“Megroppan Porosenko magyar Bonbonettije" - írta a NOL.hu. - ..."Nehéz helyzetbe került az ukrán elnök, Petro Porosenkó cégének érdekeltségébe tartozó Bonbonetti nagykanizsai üzeme. Úgy tudjuk, az édesipari társaság dunántúli részlegénél csoportos létszámleépítést jelentettek be. Ennek keretében több mint 60 embert küldenének el a vállalattól. - Mindez azt is jelentené, hogy a társaság gyártóegységében december végén meg is szüntetnék a termelést: a lépés az összes munkavállalót érinti..."

Persze a Nol írása igyekszik, csiszatolni, tisztogatni Porosenko vállalatainak egyre kétségbeejtőbb helyzetét, szerte Európában, s mind Magyarországon és Ukrajnában, - de ez már egyre nehezebben megy.

Hiába próbálják összevonni a még megmaradt üzemekben a gyártási műveleteket, - az ukrán elnök a jelek szerint egyre többet visz el a nyereségből, miközben a költségek kifizetésére már nem jut.

A háború egyre több és több anyagi forrását emészti fel. - S egyenes úton halad afelé, hogy az egyik leggazdagabb oligarchából, a templom egerévé váljon.

poroshenko

És mindenki rosszul jár Magyarországon is, aki Porosenko szekeréhez köti a sorsát.

Bal-Rad

http://balrad.wordpress.com/2014/09/27/kiarusitas-nyalokakiraly-bonbonjai-omleszt ve-leertekelt-aron/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elölről vagy a végéről nézzük?
  2014-09-28 09:49:00, vasárnap
 
  Varga: A legjobban teljesítő országok között van Magyarország

Posted on 2014/09/28 Szerző: Admin

Nem veszélyezteti a költségvetési hiánycélt a védelmi kiadások növelése - ezt a nemzetgazdasági miniszter mondta P8 című műsorban.
Varga Mihály hozzátette: az utóbbi 20 évben elhanyagolt magyar védelmi ipart fejleszteni kell, ezt mutatja az orosz-ukrán konfliktus is. A tárcavezető úgy fogalmazott: ,,kapitális marhaság, hogy megszorításokra készül a kormány, Magyarország ugyanis jelenleg a legjobban teljesítő országok között van az EU-ban". Az állami kiadások GDP arányos csökkentését szerinte a gazdaság bővülésé fedezi majd.
Lázár: Jó árak és jó szolgáltatás
2015-ben indul a nonprofit nemzeti közműszolgáltató - erősítette meg a kancelláriaminiszter egy makói rendezvényen. Az állami cég áramot, gázt és távhőt fog szolgáltatni, Lázár János szerint jó árakkal és jó szolgáltatással fogja megverni a jelenlegi piaci szereplőket. A nemzetgazdasági miniszter a P8 című műsorban arról beszélt, hogy csak akkor tud tartós maradni a rezsicsökkentés, ha az állam szerepet vállal a cégek működtetésében, és garantálni tudja, hogy nem a profitszerzés lesz az elsődleges szempont.
(MNO)
Bal-Rad komm: “...Magyarország ugyanis jelenleg a legjobban teljesítő országok között van az EU-ban..."
-Szinte hihetetlen, hogy ORSZÁGUNK “nemzetgazdasági" minisztere mindezt komoly pofával, a kameráb képes belehazudni. Egy gazdaság nélküli ország “nemzetgazdasági" minisztere. Vendéglátói pedig bőszen bólogatnak hozzá! (Persze ha Zselésfejű “teljesitményét" veszi alapul Döbrögi gazdasági főkinyilatkoztatója - akkor minden bizonnyal nem hazudik!)
-Lézer Helytartó újabb NEMZETTHY társaságot talált ki! Egységes NEMZETTHY energiaszolgáltatót! Csináltak már NEMZETTHY bagózdarendszert, lesz hamarosan NEMZETTHY mámordarendszer, mint a NEMZETTHY Együttműködés Rendszerének erős oszloppay, a NEMZETTHY Ügyek Kohmányának feje ihletéséből.
És most kipattant az elméből egy újabb NEMZETTHY cég ötlete. Mert kell az IGAZY NEMZETTHY ÉRZELMŰ havereknek valami NEMZETTHY apanázzsal - de semmi felelősséggel - járó zsíros állás.
Amúgy megsúgnánk Lézer Janinak: VOLT MÁR ILYEN CÉG TÖBB IS!
Azok valóban nemzeti tulajdonúak voltak! Mindez a szocializmus korszakában volt!
Azok a cégek az energiát MINDEN MAGYAR EMBER ÁLTAL MEGFIZETHETŐ ÁRAKON szolgáltatták! Jó színvonalon!
Jah! Még valami: ez a P8 nevű “diadaljelentő - elemző" műsor - ha valaki esetleg nem tudná - a Hir Tv nevezetű, természetesen NEMZETTHY ELKÖTELEZETTSGŰ hadovacsatorna ökölnyáladzós produkciója! Kész csoda, hogy a “házigazda műsorvezetők" homloka é orra nem szokott vérben úszni a műsor végére, a nagy hajbókolások közbeni asztalbaveréstől. Persze az is kissebb csodával ér fel, hogy a házigazdák a tirádák végére nem alélnak el a gyönyörűségtől. Bár a “...Magyarország ugyanis jelenleg a legjobban teljesítő országok között van az EU-ban..." - hallatán elég közel álltak az elaléláshoz.


http://balrad.wordpress.com/2014/09/28/varga-a-legjobban-teljesito-orszagok-kozot t-van-magyarorszag/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fiatal lány bekerül a bordélyházba,és mondja a madamnak hogy
  2014-09-28 09:46:19, vasárnap
 
  Fiatal lány bekerül a bordélyházba,és mondja a madamnak hogy ő még sose szopott,nem tudja hogy kell...segítsen már neki...
-A legegyszerűbb módszer az hogy úgy csinálsz közben mintha azt mondanád Honolulu...
Jön az első kuncsaft,felmennek a szobára,kisvártatva ordítás és pofon hallatszik,a kuncsaft a farkát markolászva átkozódik...
Mondja a csaj...
-De én mindent úgy csináltam ahogy mondta nekem ön...bekaptam neki és azt mondogattam Kamcsatka...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szőke nő kisírt szemekkel megy be reggel a munkahelyre.
  2014-09-28 09:44:12, vasárnap
 
  A szőke nő kisírt szemekkel megy be reggel a munkahelyre. A főnöke
megkérdezi tőle:
- Mi a baj, hölgyem?
- Tegnap éjjel meghalt az anyám!
- Részvétem, ha gondolja, nyugodtan menjen haza és próbáljon
megnyugodni, és ha jobban érzi magát, csak akkor jöjjön dolgozni!
- Nem, köszönöm, de inkább maradnék, így a munka legalább eltereli a
gondolataimat.
A szőke nő folytatja a munkáját a szokott módon, a főnök később
megnézi, hogy milyen állapotban van, de látja, hogy még jobban ki van
borulva, mint előtte.
- Mi a baj, segíthetek valamiben?
- Nem, köszönöm! Csak az imént kaptam egy telefonhívást a nővéremtől
és azt mondta, az ő anyja is meghalt!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Aki bizonyítékot keres ügynöki tevékenységre, nézze meg a fr
  2014-09-28 08:07:41, vasárnap
 
  Politikusbűnözés :: 2014-09-27. 16:44
Aki bizonyítékot keres ügynöki tevékenységre, nézze meg a frissen kinevezett külügyminiszter luxusvilláját!

Nyilvános ingatlankereső oldalon is hirdették Szijjártó Péter külügyminiszter frissen vásárolt luxusvilláját. Az Ingatlan.comon majdnem húsz kép látható a takaros kis kulipintyó belső tereiről és a kertről is, melyet a frissen kinevezett külügyminiszter - állítása szerint - jórészt a "szüleitől kapott pénzből" vásárolt.
Zoom
Zoom
Zoom
A képekről egyúttal kiderül az is, hogy mi van az épület kertjében: egy fedett medence. Az épület leírása szerint a medence 12-szer 5 méteres, fűthető mozaikcsempével ellátott, de tartozik hozzá jakuzzi és finn szauna is.
Zoom
Zoom
A kertben szépen karbantartott növények, hinta, csúszda és mászóka is van. A leírás szerint öntözőrendszer is van a kertben.
Zoom
A belső képeken látható a kandalló, a gazdagon díszített bútorok és egy aranyszínű csillár is. A kísérőszöveg szerint a ház belmagassága hét méter, öt darab klíma van a házban, és biztonsági üvegei vannak. Az egyik képen feltűnik egy tetőtéri fürdőszoba.

Zoom
A leírás szerint kétszáz négyzetméteres, csempézett teremgarázs tartozik a villához, ahova öt autó tud beállni. Még saját autómosó is van az épületben.
A frissen külügyminiszterré kinevezett Szijjártó az RTL Klub szerint 167 millió forintért vette meg a 400 négyzetméteres luxusvillát Dunakeszin. A most megtalált hirdetés szerint az irányár 198 millió forint volt, tehát a külügyminiszternek sikerült alkudnia.
Zoom
Zoom
Zoom
A házra még költeni is kell, a Blikk szerint május óta folynak a felújítások, így a képeken szereplő belső terek megváltozhattak. Szijjártó azt mondta, hogy a "szüleitől kapott rengeteg pénzt" a ház megvásárlására.
Zoom
A frissen kinevezett miniszter a péntek esti RTL Klub Híradónak azt mondta, hogy rosszul emlékezett, és 12 millióval kevesebbet költött a saját pénzéből a házra. A korábban közöltnél ennyivel többet adtak a szülei.
(Zsindex - Ingatlan.com nyomán)

https://kuruc.info/r/2/133674/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szijjártó esetleges keleti bankszámlanyitását vizsgálná a Jo
  2014-09-28 08:05:58, vasárnap
 
  Szijjártó esetleges keleti bankszámlanyitását vizsgálná a Jobbik
2014, szeptember 27 - 16:38



A Nemzetbiztonsági Bizottság rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezi a Jobbik, hogy kivizsgálják: Szijjártó Péter összekapcsolta-e a keleti nyitás politikáját a keleti bankszámlanyitással is, vagy milyen idegen érdekek kiszolgálásából származhat az a százmilliós nagyságrendű vagyongyarapodása, melynek magyarázataként a ,,szülei által eltartott" miniszter gátlástalanabbul módosítja korábbi vagyoni nyilatkozatait, mint Rogán Antal.

Novák Előd közleményében ismerteti, hogy a Jobbik vagyongyarapodási vizsgálatot kezdeményez a NAV-nál, illetve vagyonnyilatkozattal kapcsolatos eljárást az Országgyűlésben Szijjártó Péter luxusvilla-vásárlási ügyében.

A Wikileaks oldalain kiszivárgott dokumentumok szerint a Fidesz és az MSZP politikusai ellentételezés nélkül járnak raportra az USA nagykövetségére jelentéseket tenni és utasításokat kérni - mutat rá a jobbikos képviselő. Így ha az idegen érdekek kiszolgálása nem is új információ, de Szijjártó Péter mesés meggazdagodása mindenképp kérdéseket vet fel, hogy például az amerikain kívül más országokat is szolgált-e jó pénzért külügyi és külgazdasági államtitkárként - tette hozzá.

A Jobbik ugyanakkor így már érti, hogy a Fidesz miért szavazta le a Vona Gáborral e ciklus első ülésnapján benyújtott törvényjavaslatomat, melyben az országgyűlési képviselők és kormánytagok, államtitkárok kötelező vagyongyarapodási vizsgálatát kezdeményeztük - írja Novák Előd.

A Nemzetbiztonsági Bizottságnak azt is meg kellene vizsgálnia a Jobbik szerint továbbá, hogy Szijjártó Péter a keleti (bankszámla)nyitás jegyében szerzett-e a magyaron kívül más útlevelet.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/szijjarto_esetleges_keleti_bankszamlanyitasat_vizsgalna_a_jobbi k
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 539 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1513
  • e Hét: 5277
  • e Hónap: 9022
  • e Év: 162518
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.