Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Lelked.....
  2014-10-01 15:03:55, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
Ha hajót akarsz építeni ...
  2014-10-01 14:49:00, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
Mindenki....
  2014-10-01 14:31:55, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
Ízületi gyulladásra - otthoni gyógymódok
  2014-10-01 11:47:13, szerda
 
  Az ízületi gyulladás egy ízületi betegség, melynek során az ízületek megduzzadnak és jelentős fájdalmat okoznak. Az ízületi gyulladásnak több típusa létezik, de a legelterjedtebb a csont-ízületi gyulladás.
Gyógynövényekkel az ízületi gyulladások ellen!

Ha félünk a tablettáktól vagy az injekcióktól, akkor van egy jó hírünk: léteznek alternatívák. A továbbiakban a köszvény kezelésére használt gyógynövényekről lesz szó. Ízületi fájdalmai vannak, vagy megdagadtak az ízületei? Ha igen, valószínűleg ízületi gyulladásban szenved. A csont-ízületi gyulladás, a köszvény leggyakoribb fajtájának, fő jellemzője az ízületek begyulladása. Az ízületi gyulladások antibiotikumos vagy fájdalomcsillapítók általi kezelésétől az ájurvedás kezelésig kevés lehetőség van a betegség kezelésére. Azok számára, akik nem szeretik a tablettákat, szirupokat vagy injekciókat, mindig ott áll a lehetőség a betegség gyógynövényekkel való kezelésére. Ez egy biztonságos módszer, mivel ezeknek a gyógynövényeknek szinte egyáltalán nincsenek mellékhatásai. Rengeteg gyógynövény létezik, amelyeket az ízületi fájdalmak csökkentésére használnak. Ezek használata most már nemcsak a Távol-Keletre korlátozódik, hanem világszerte egyre gyakoribb.

Lucerna
Ez a legnépszerűbb gyógynövény, amit az ízületi gyulladás kezelésére használnak. Alapvetően ez egy hagyományos gyógymód, melyet generációról generációra adtak át egymásnak az emberek. A lucernapor helyett a jobb eredmények elérése érdekében ajánlatosabb a belőle készült tea fogyasztása.




Gyömbér
E csodanövény gyógyhatásai megszámlálhatatlanok. A gyömbértea és gyömbérőrlemény a legjobb ellenszer a köszvény okozta duzzanat lelohasztására. Indiában széles körben használatos.

Ginzeng ital
Segít a testünknek minden fajta stresszel megbirkózni. Hatóanyaga, a ginzenozidok, segítségével javítja a stressz tűrőképességet. A ginzeng tea csodákat művel a köszvénnyel is.

Ananász
Az ananász egy bromelain nevű anyagot tartalmaz, amely megakadályozza a duzzadást. Segít megemészteni a fibrint, ami a különböző köszvénytípusok okozója lehet.

Szezámmag
A szezámmag legfontosabb hatóanyaga a benne található ásvány és réz. A köszvény kialakulása alatt a táplálkozási igények megnőnek, de ez a réz segítségével helyrehozható.

Oregánó
Az oregánó egy erős antioxidáns, mely segít megelőzni a szabad gyökök okozta sejtkárosodást. A szabad gyökök száma nőhet a kor előrehaladtával, gyulladások valamint elfajult köszvény esetén.

Édesgyökér
Kortizonként működik és allergia-, illetve gyulladáscsökkentő hatású. Már régóta használt gyulladáscsökkentő.

Zeller
A nyers és főtt zeller nagyon jó gyógyszer a reumára. A zeller ásványokban gazdag és különböző részei több mint 25 gyulladáscsökkentő hatású összetevőt tartalmaznak.

Kurkuma
A kurkuma a leghasználatosabb gyógynövény Ázsiában, különösen Indiában. Nincs olyan betegség, amit kurkumával nem lehet gyógyítani. A kurkuma sárga festékanyagának, a kurkuminnak, jelentős gyulladáscsökkentő hatása van.

Kúszó fajdbogyó (keleti teabogyó)

A szárított gyógynövényt használjuk, a koncentrált olaj mérgező lehet.



Kúszó-fajdbogyó-keleti-teabogyó



Rozmaring
A rozmaringtea az ízületek karbantartására kitűnő gyógyszer. Az amerikai gyógyászatban nagyon népszerű orvosság.

Fűzfa
Salicin nevű anyagot tartalmaz, amely az aszpirin gyógynövény megfelelője. A fűzfabarkából készült tea ugyanúgy hat, mint az aszpirin: csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot.

Angyalgyökér
Az európai népi gyógyászatban használt gyógyszer alkotórésze. A nyugati angyalgyökérnek 12 gyulladáscsökkentő hatású eleme van, valamint különböző görcsoldó és fájdalomcsillapító hatású elemei vannak.

Indiai tömjénfa
Ritka tulajdonságokkal rendelkező gyulladáscsökkentő hatása van. Olyan, mint egy nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer.

A felsorot gyógynövények sora természetesn folytatódik, a megemlítettek mellett van még néhány néhány hatásos gyógynövény az ízületi fájdalmak és gyulladások enyhítésére, mint például: ideggyökér, yucca-gyökér, nagy csalán, pirospaprika, cayenne-i bors, mustármag, bazsalikom, rövidágú poloskavész és mások. Biztos vagyok benne, hogy azok, akiknek ízületi fájdalmaik vannak, máris kiszemeltek maguknak legalább egyet a felsorolt gyógynövények közül! Ne féljünk használni a természet kínálta gyógyszereket.
Forrás: tudásfája
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Egy tea ami meggyógyít
  2014-10-01 11:37:53, szerda
 
 



A kurkuma és a gyömbér szorosan kapcsolódik egymáshoz, és évszázadok óta használjak mind gyógyászatra, mind konyhában. Kifejezetten hatásos a gyulladásos és a nagy fájdalommal járó megbetegedések ellen.

Erős hatásuk hatása miatt a gyömbér hatékony az ízületi fájdalmak, és gyulladások ellen, illetve a különböző reumás betegségeket is nagyszerűen kezeli. Az eddigi kutatások adatai szerint a fogyasztók fájdalma jelentősen csökkent, javította, sőt meg is szüntette a gyulladásokat a testben. Mindemellett könnyíti az emésztést, a bél működését, a légúti fertőzéseket, a megfázást és enyhíti a hányingert.

A kurkumával kapcsolatban a kutatások kimutatták, hogy akár 90%-kal nagyobb fájdalomcsillapító erővel bír, mint bármely tabletta. Gyógyköre megegyezik a gyömbérével. Egyik hatóanyaga a kurkumin, amit a kínai és indiai orvoslásban előszeretettel használnak. A kurkuma jó hatással van az emésztőrendszerre, javítja a szervek zavartalan működését.

Kurkuma-gyömbér tea

Hozzávalók
1 csésze víz, 1 teáskanál friss reszelt kurkuma és a gyömbér gyökér. Ha őrölt kurkuma és a gyömbér, akkor 1/3 teáskanál.
Adhatunk hozzá mézet ízlés szerint, és egy szelet citromot is, ha szeretnénk.

Elkészítés:
Forraljunk fel vizet, tegyük bele a kurkumát és a gyömbért a fent leírtak alapján, és hagyjuk állni benne 15-20 percig. Az őrölt hozzávalók esetén 10 perc elég. Ezután szűrjük le a teát, adjunk hozzá mézet és citromot ízlés szerint.

Hivatalos adagolása a teának nincs. Ajánlott a napi 1 csésze, de ha a fájdalom és a gyulladás enyhül, akkor minden 2. nap 1 csésze.

Mellékhatások
Mivel természetes alapanyagokról beszélünk, ezért közvetlenül vele járó mellékhatásról nem beszélhetünk. Ha azonban orvos által rendszeres gyógyszeres kezelés alatt állunk, érdemes egyeztetni, ugyanis bizonyos gyógyszer hatóanyagaival keveredve emésztési zavarok léphetnek fel.
Forrás: tudásfája
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító táplálékok  
Nostradamus szerint :
  2014-10-01 08:57:20, szerda
 
 



Nostradamus szerint a harmadik világháború küszöbén állunk:

Minden idők legismertebb asztrológusa és látnoka megjósolta a Krím-félszigeten zajló közelmúltbeli eseményeket és azok katasztrofális következményeit - állítják orosz és francia kutatók, akik az ukrajnai konfliktus után Nostradamus egy újabb négysoros jóslatát fejtették meg.

A kutatócsoport szerint egyértelmű, hogy a 16. századi francia reneszánsz neves alakja a Fekete-tenger északi partjainál zajló konfliktussorozatról beszélt, melyet sok erőszak fog követni. Ezek pedig a harmadik világháború kitörésének kiindulópontját jelenthetik.

A jóslatban az áll, hogy Európa ebben a háborúban el fog pusztulni, és a konfliktusban egy halálos biológiai fegyvert is bevetnek, ami a pestisnek egy ismeretlen változata lesz.

Amikor Nostradamus ezeket a jóslatokat vetette papírra a Krím még török uralom alatt volt, és 1774 után került orosz befolyás alá, amit szintén megjósolt az asztrológus.

A francia kutatók azt is elmondták, hogy a Krím-félsziget alatt hatalmas mennyiségű földönkívüli eredetű energia található, és ez a kiváltója a krími konfliktusnak, ami majd világháborúvá dagad. 2016-ra Európa lakossága a minimálisra csökken, és a kevés számú túlélő különböző betegségekben fog szenvedni - mondja Alexander Lazarev, a kutatócsoport ukrán tagja, aki szerint a háború 2025-ben érhet véget.
Forrás: filantropikum

SZUROMI ESZTERTŐL KAPTAM :

Nostradamus 10 jóslata 2014-re:

Michel de Nostredame (más néven Nostradamus) egy 16. századi francia filozófus volt, aki számos tragikus eseményt megjósolt a történelem során, beleértve a Kennedy testvérek meggyilkolását, Hitler felemelkedését, Napóleon vereségét, és a 9/11-i terrorista cselekményeket. Napjainkban nincs sok látnok, aki valóban képes lenne megjósolni a jövőt. Nostradamus asztrológiát tanult és különböző okkult tudományokat, és ezeket használta jóslataihoz. Íme a 10-es lista, amit 2014-re jósolt.

1. Oroszország békét teremt
Ha az oroszok "nem" szövetségesek Európával és a nyugattal ennek a háborúnak az elején, állítja Nostradamus episztolájában, egy északi király Aquilon-ból (utalás Oroszországra) végül segít, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Az Egyesült Államok és Oroszország még sohasem álltak szemtől szembe, különösen a szíriai konfliktus során. Érdekes lesz látni, hogy ez a prófécia hogyan fog lejátszódni. Vajon a 2014-es krími háború vezet a békéhez Oroszországgal? Kétséges, hogy Oroszország kevesebbet akarna, mint dominanciát a világban, de úgyis meglátjuk, hogy mi fog történni.

2. Izrael sorsa
Izrael sorsa továbbra is tisztázatlan Nostradamus előrejelzéseit tekintve. Azonban levelének 34. bekezdésében Nostradamus azt állítja, hogy Jeruzsálemet minden oldalról megtámadják, és a nyugati haditengerészeti erő (az Egyesült Államokból és más Újvilági nemzetektől) segíteni fognak jövőbeni ellenségeik elleni harcukban.

3. A pólusok olvadni fognak
Ez az, ahonnan a sok globális felmelegedés tudós és kutató kapja az információit? Lehet, hogy ez történik? Ha megnézzük a magas hőmérsékletet északon, akkor valószínűleg hihető, hogy a jóslat valóra válik. Ugyanakkor a Déli-sark még fagyosan hideg, és nincs drasztikus hőmérséklet változás, amit el lehetne könyvelni.

4. A Fehér Ház játékai
Azt is kijelentette, hogy a "Fehér Ház" a háborúval játszik, és azt tervezik, hogy elpusztítják a világot... kezdve az arab világban, ahol ez olyan, mint egy sakkjátszma számukra. A két fél közötti feszültség még soha nem volt könnyű, különösen a terrorizmus elleni harcban. Sem Irakban, sem Afganisztánban nem látták még a békét, mióta az amerikaiak beléptek az országba, hogy "demokráciát" hozzanak.

5. A világ vége
Nostradamus egy kétértelmű kijelentést tett, mellyel azt hiteti el, hogy az iraki háború/invázió volt az első komoly jel (a mi idővonalunkon), hogy a világ, mint tudjuk, a végéhez közeledik. De van számos előrejelzés és prófécia, főleg a Majáké, melyek közül egyik sem vált valóra.

6. Robbanások a Közel-Keleten
Sok robbanás fog bekövetkezni az egész közel-keleti térségben, és azt mondta, hogy repülőgépek fognak aláhullani az égből. A Közel-Kelet drasztikus változásokat és polgári zavargást látott az elmúlt két évben. Az Arab Tavasz fokozta a polgárháborút több mint 10 országban, köztük Tunéziában, Egyiptomban, Bahreinben, Szomáliában, Líbiában és Szíriában. Már láttuk a Malajziai Légitársaság 370-es járatának eltűnését. Egy másik gépet egy észak-koreai rakéta talált el majdnem 2 nappal korábban. Bármi lehetséges.

7. Lángokban a Közel-Kelet
Az Öböl-államokban a Közel-Keleten a benzint és az olajat fel fogják gyújtani.

8. Szokatlan bolygóegyüttállások
Azt is megemlítette, hogy a szokatlan bolygóegyüttállások és egyéb csillagászati típusú változások hatalmas eseményeket indítanak el a Földön.

9. Szokatlan időjárási jelenségek
Írásaiban Nostradamus szokatlan időjárási eseményeket és természeti kataklizmákat / katasztrófákat említett, melyek még jobban fokozódnak a jelenlegi állapothoz képest. Leírta az eseményeket, ahol a "Víz úgy fog emelkedni, ahogy a föld fog aláhullani." Idén áprilisban már láthattuk a világ sok részét elborító havazást. 2014-ben mérhettük a leghidegebb hőmérsékleteket is.

10. Obama: Az utolsó elnök
Nostradamus azt jósolta, hogy Obama lesz a győztes a 2013-as választásokon, de azt is megjósolta, hogy ő lesz Amerika utolsó elnöke. Ez azt jelenti, hogy elérkezett az idő az Egyesült Államok számára, hogy átadja a fáklyát valaki másnak? Ki lesz a következő szuperhatalom? Kína? Oroszország? Észak-Korea? Semmi sem biztos.
Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/nostradamus-10-joslata-2014-re.html#.U6w0 05R_tA0
KÖSZÖNÖM szépen ESZTER!
 
 
0 komment , kategória:  Próféciák, jóslatok  
Most is időszerű.....
  2014-10-01 07:06:18, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
A gyermek....
  2014-10-01 07:04:28, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
Rudolf Steiner idézet
  2014-10-01 06:49:34, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
Abban....
  2014-10-01 06:38:29, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2014.09 2014. Október 2014.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 456 db bejegyzés
e év: 5813 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3245
  • e Hét: 12027
  • e Hónap: 43513
  • e Év: 248214
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.