Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Amerikában, Svédországban, németben jobb lett volna?
  2014-10-14 22:34:02, kedd
 
  Sokszor elgondolkoztam a nyolcvanas években, amikor a párt a zsidó Ktsz után ingyen dolgoztatott majdnem, s számomra érthetetlenül nevettek a jó helyesírásomon, emelve már azokat, akik gyógyóban végeztek, vagy szakmunkásképzőben, vagy egyáltalán nem tudtak helyesen írni, vagyis analfabéta nyomorultakat és az elmeosztályt - már utólag tudom -, s közben hidegháborút vívtak ellenem, finoman szólva, mert valamennyi kor valamennyi főszereplője én voltam, mint a kommunista korok Annái is, bár az összes Anna a nemesiekkel együtt, melyek vaskort jelentenek berendezve van, szép nyugdíjjal, unokákkal élnek magyarnak kiáltva ki magukat átlagon felüli életet -, hogy ha Amerikában dolgoztam volna ugyanennyit, saját házam, autóm lett volna. Nincsen jogosítványom, mert az embereknek itt sem fizetés, sem ház, sem művészet nem járt, nekem mindent bezúztak, mindenért meggyaláztak, megcsonkítottak, ami mai napig tart a szépségem összezúzása mellett.

Ha Amerikában születtem volna, biztos, hogy felfedeztek volna, mert lehetetlen volt néma maradnom, amikor másfél éves koromtól énekeltem, s mellette nyelvi tehetség is voltam. De, s itt jön a de, úgy jártam volna, mint a borsodiak által felpuffasztott Yudi Garland, bár ő már apokaliptikus volt, Gáriv Anna visszafelé landolt ott, ahogyan az egyik könyvben megtaláltam. Annás történelmet jelentett. Ugyaninnen eredt a Pokrivcsák név is, a rivezlek Annából Erich Fried verse nyomán Csák Mátéval és pókkal ötvözve. Valamennyien elmeosztályt jelentettek Benkő Dániel magyarorokat megtámadó és felszámoló médiájától, amik Heti hetest, fekete levest közvetítenek a forgószelesekkel, amik a Bertalan és Révész utcai apokaliptikus csapásokon mentek végig folyamatosan, innen emelve a médiát, politikai nyomorultakat, mint Orbánt három gyerekes családból már az elméről és Áder Jánost Katika néven elmeosztályról a református bolond honfoglalókkal együtt, romániai csapásként új történelem írása miatt.

Vagyis Magyarország, mint jelenleg vas és elmeosztály, börtön országa a Rákóczi terével Miskolcnak és Romániának ott is összezúzott volna, csakhogy ott az orvosok másképpen bánnak a támadóim szerint az elme apokaliptikus csapásokkal, ráadásul azt sem tudták volna, hogy az embereket békén kellett volna hagyni, ők nem tartoztak soha a politikai játékokba régebben. Felfoghatatlan, hogy már kilencven éve megtámadták a szőke elmeosztály Gábor Zsazsa Rákóczi téri kezdetével és a börtönnel az embereket minden miatt, mint gondolkozás hiánya miatt.

Ha Svédországban születtem volna, ott is a szőkéket választották volna ki, mint az ABBA esete mutatja a három gyerekesekkel, amik belőlem születtek már. Németroszág egy az egyben borsodi születésű, mint ahogyan Angliában a sajtszagú asszonyok.

Még hihetetlenebb, hogy a Szív küldi szívnek szívesen néprádió ideje alatt a patkányok és rock-zenészek már felvették a kapcsolatot a külföldön élő római egyház ellenes apokaliptikus csapásokkal, amik célkitűzése az erkölcs összerombolása mellett az ördögi muzsika elterjesztése, bevezetése. Már a beat, a hippi és a punk az elmeosztályt jelenti, kommunista csapásokat, amiért valamennyien jutalmat kaptak.

Felfoghatatlan, hogy a börtönből szabadulnak a trianoni németek és magyarok ember áldozással, s hogy a börtön megtámadta az embereket az elmeosztályaival, amit reformátusok Johannájával kezdtek el, Illés, Omega, Metro apokalipszissel folytattak, a vallások létrehozása lett a vége az Ébredő játszótér egykori vallásainak. Zorán miatt az unokabátyámat Miskolc megölte két éve ismételve Zorán kislány perverzségét. Felfoghatatlan az 1956-osok könyveinek átírása, mint a Nyomorultaké, amelyből Grillusék is erednek egész Izraellel, amit a Nyomorultak együttessel indítottak 1967-ben, hogy ez fényevéssel jár, minden elvételével.

Felfoghatatlan, hogy az elmeosztály születésem óta befogadásra talált minden országban, s a legnagyobb életszínvonalban élnek. Tegnap éjszaka láttam a börtön TV2 műsorában, melynek vezetőjét, Simont innen emelték emberáldozással, hogy Amerikában hatalmas szórakozó szobát építenek családi házukba a börtön szülötteknek, milyen jólétben élnek, s ez a folyamat már visszafordíthatatlan, mert Márai szavaival élve, nincsen Teremtő, ami a fekete árnyékvilágot megszüntetse, amik kottáztak az égre gyalázatot és csonkítást.

Hárman tartanak fogságban kínzással és gyalázattal: a miskolci II-es elmeosztály, ahonnan a Zoltán Erika árnyékvilág médiája ered, a Rákóczi tér nemzetközi képviseletben szörnyetegével és a romániai jeruzsálemi csapások menhelye a cigánysággal, amik csúfoltak engem és eljárták régi ének-zene iskolámat is. Soha nem lesz vége a fertelmeiknek, már azzal is indultak, hogy minden fertelmest és pulyaszeplősítőt kiemeltek.

Nem lett volna sehol sem jó, csak az elmeosztály lehet sztár, s ha valaki igazán szép és tehetséges, ezek összezúzzák, mint ahogyan engem Borsod kimondva rám születésemkor, hogy én vagyok a cigányság nemesítő megváltója és egész keleté Ágnes Baratti helyett. Felfoghatatlan, hogy a névmagyarázó alapján születtette meg az elmebetegeket bábként. Minden kormányfője a világrészeknek innen van, ember áldozással emelve, mint Putyin és Barack Obama, Izraelt jelenti a barakkosokkal, amik ide voltak berendezve Magyarország ellenes csapásnak, amiket elvisznek és megmentenek sorsuk elhordoztatásával rajtunk születésem óta.

Felfoghatatlan a Rákóczi tér születésem óta történő gyalázata és csonkítása lányai tisztításával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Káoszban utaznak
  2014-10-14 06:56:06, kedd
 
  Kohut Katalin: Káoszban utaznak

Múlt roncsszirmain legelészve káoszban utaznak,
ropognak a gondolatgyilkok, dúl a háború,
lobognak testek körül a hús-égető fátyoltitkos tüzek,
körülölelnek a lángcsóvák, égből lopott átkok.
Dzsungel sűrűje megannyi fekete mágia,
teremtődnek a bacikkal a fertelmes csapások,
befedik az utcákat, tereket, élősködnek a házakban
- híveik nagy pompában, biztonságban élnek -,
,,maszatos fényű levelek hullnak",
az állatok, természet, ember
védekezésre képtelen, fejük megbénítva,
álmodják, hogy élnek, míg
a rég-eszmék hívei aratnak
pénzt és dicsőséget.
Ki veszi le a látleletet, s kinek nyújtják át
e féktelen tor-ünnepen?

2014. október 14.

Idézőjelbe tett sor Bella István verséből való
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.09 2014. Október 2014.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 60 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 327
  • e Hét: 1476
  • e Hónap: 7717
  • e Év: 59983
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.