Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Japán miniszterek tisztelegnek hősi halottaik emléke előtt -
  2014-10-18 16:47:00, szombat
 
  2014-10-18. 12:44

Japán miniszterek tisztelegnek hősi halottaik emléke előtt - persze vannak, akik ebbe is beleszólnak

A japán kormány három tagja is ellátogatott szombaton a háborús halottaknak emléket állító, több szomszédos ország által sérelmezett tokiói Jaszukuni-szentélybe. Japán és külföldi híradások szerint Takaicsi Szanae belügyi, távközlési és vidékfejlesztési miniszter, Jamatani Eriko, a Nemzeti Közbiztonsági Bizottság miniszteri rangban lévő elnöke és Arimura Haruko nőügyi és esélyegyenlőségi miniszter kereste fel az emlékhelyet. Takaicsi újságíróknak azt mondta, hogy a háborúkban elesettek előtt akar tisztelegni, és "nem szabadna, hogy a látogatás kegyeleti jellege diplomáciai téma legyen". Előző nap Kína és Dél-Korea bírálta, hogy Abe Sindzó japán miniszterelnök adományt küldött a szentélynek, mintegy száz parlamenti képviselő pedig személyesen ellátogatott oda a szentély őszi fesztiválja alkalmából. A sintoista szentély a 19. század végétől 1945-ig elesett japán hősi halottak emlékét őrzi, később azonban titokban oda "temették" egyes 1948-ban halálra ítélt és kivégzett japán háborús bűnösök "lelkét" is. Az emlékhelyet a szigetország szomszédjai a japán militarizmus jelképének tartják (és persze próbálják több mint hetven év után is kihasználni a második világháborút). A japán miniszterelnök tavaly decemberben járt a szentélyben, a látogatás híre nemcsak a szigetország szomszédjait bőszítette fel, hanem legszorosabb szövetségese, az Egyesült Államok rosszallását is kiváltotta. Abe Sindzó azóta nem kereste fel az emlékhelyet, ehelyett adományokat küldött. Röhej, hogy ennyi idő után sem emlékezhetnek meg hősi halottjaikról, de még inkább az, hogy a "szövetséges" mindenhol bele akar szólni másik belügyeibe, s hagyományaiba. (alfahir.hu)
Forrás: https://kuruc.info/r/4/134604/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nyugdíjkatasztrófa árnyékában!
  2014-10-18 16:30:38, szombat
 
  A nyugdíjkatasztrófa árnyékában!

Posted on 2014/10/18 Szerző: Admin

Miközben egyre több az idős ember, az inaktívak és az eltartottak aránya is csökkent a 60 éven felüliek körében az utóbbi évtizedekben: 2011-ben 170 ezren dolgoztak hatvanon túl, és míg 1990-ben az időskorúak között 7-9 százalék volt az eltartottak az aránya, addig 2001-ben már csak 2-3, 2011-ben pedig mindössze 0,7 százalék - összegezte friss tanulmányában a KSH. Magyarországon ugyanakkor jelenleg a nyugdíj a legstabilabb jövedelem, rendszeressége és kiszámíthatósága miatt az idősebb korosztályt kevésbé érintik a fiatalabbakat sújtó nehézségek. Míg a 65 év felettieknek mindössze a 4,4 százaléka él jövedelmi szegénységben, addig az ennél fiatalabbak körében ez az arány 16,1 százalék.
Amióta népszámlálást végeznek Magyarországon, folyamatosan emelkedett a 60 év felettiek népességen belüli aránya. Míg 1870-ben a lakosság csupán huszada, addig a legutóbbi, 2011-es népszámláláskor már csaknem negyede számított idősnek. Ez azt jelenti, hogy 2 millió 331 ezer ember töltötte már be a 60. születésnapját - mutatják azok az adatok, amelyeket Az időskorúak jellemzői című friss kiadványában közölt a KSH...
(vg.hu)
Bal-Rad komm: Viszont! A jövő esztendőtől TÖMEGESEN MENNEK - MENNÉNEK NYUGDÍJBA A “RATKÓ - GYEREKEK"!
Többségüknek a minimális szolgálati idejük megvan. Tehát akár jogosultak is LEHETNÉNEK!
Csakhát komoly a gond! A nyugdíjkassza meglehetősen üres. Egy tömeges nyugdijbavonulást - évi kb. százezer embert - már nem bír el! Hiába a ledolgozott évek, hiába a befizetések! - az üres kasszából nem lehet finanszírozni “őket"! Az ORSZÁGUNKBA betelepült spekuláns cégek (munkaadók) által befizetett nyugdíjjárulékok már a jelenlegi nyugdíjasok járandóságát sem képes fedezni, a kiegészítéshez okvetlenül szükségesek a minden hónapban esedékes ilyen - olyan hitelfelvételek. (Ugyan ezek “állampapír - aukcióknak" meg mindenféle hasonló hangzatos névre vannak átkeresztelve, de hitelek ezek a javából!)
A Nemmzetthy Ügyek Kormánya lázasan keresi a kiutat, abból a csapdából, amibe belevezették a magyar társadalmat a rendszerváltásba, és amelynek az egyetlen - országra gyakorolt hatása - a gazdasági ellehetetlenülés lett. Az okokat ismerjük, a hatást még csak részben, ám a végkifejlet már nem várat magára!
Ne legyünk hát meglepődve, ha a Nemmzetthy Ügyek Kormányának ötletgyárából hamarosan komoly nyugdíjkorhatár emelés, és nyugdíjvisszavágás bújna elő! (Akár a nyugdíjak megadóztatásával!) Márpedig az ötlet előbújtatása nem várathat magára, hiszen van még hátra ebből az esztendőből bő két hónap! Na akkor lesz csak nemulass! (Meg kell ugyanis említeni, hogy ma igen sok nyugdíjas segíti anyagilag aktív korú gyermekeit, unokáit! A mostani nyugdíjából! Ám ha kevesebb lesz a nyugdíj?...)
A nyugdíkorhatár emelése még csak hagyján lenne! - csak hát munkahely nincs! Ha ugyanis a nyugdíjas tovább dolgozik, akkor a fiatalabbaknak kéne munkahely! Merthogy azoknak is meg kellene élni valamiből! De ők végső esetben kivándorolnak, és még kevesebb lesz a nem is igazán létező nyugdíjkasszában!
Ám ha kevés a pénz - vagy nincs, és munkahely sincs - marad a nyugdíjösszeg visszavágása! Sorry! - áll majd elő az ötlettel VALAKI megmondóember! INTÉZKEDÉSCSOMAG következik tisztelt magyarok! És ez a csomag talán már Karácsonyra a fa alatt lesz! (Fa alatt? Már talán karácsonyfa sem lesz sok helyen!)
CSAK A CSOMAG!
Igazat mondott Döbrögi a minap, amikor a rendszerváltás beteljesedéséről papolt!

http://balrad.wordpress.com/2014/10/18/a-nyugdijkatasztrofa-arnyekaban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fejenagy: “Szó nincs megszorításokról! Ez csak intézke
  2014-10-18 16:27:55, szombat
 
  Fejenagy: “Szó nincs megszorításokról! Ez csak intézkedéscsomag!"

Posted on 2014/10/18 Szerző: Admin

A fideszes politikus lakásügyéről, a kormányban betöltött szerepéről és a beharangozott megszorításokról beszélt a Népszabadságnak.

,,Nem, hiszen a csere az csere, nem vagyongyarapodás" - reagált Kósa Lajos a Fidesz ügyvezető alelnöke a Népszabadság interjújában, hogy Rogán Antalhoz hasonlóan kér-e vizsgálatot maga ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál. A politikus szerint a most előkerült óbudai lakásvásárlásakor - amely ingatlanváltozást nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában - csak az ,,irigységfaktorra" játszik az ellenzék és a média.

A debreceni városvezetést tizenhat év után elhagyó Kósa a jövőjével kapcsolatban elmondta, hogy nem szeretne egy olyan bürokratikus intézmény élére kerülni, amely épp a bürokráciát csökkentené. Orbán Viktornak is elmondta, nem lenne a bürokrácia csökkentéséért felelős tárca nélküli miniszter. A céllal ugyanakkor egyetért: ,,Jó lenne, ha Magyarországon a jelenlegi, GDP-arányos 10,6 százalékos igazgatási költséget legalább a felére tudnánk csökkenteni" - mondta.
A Fidesz ügyvezető alelnöke kitért a kérdés elől, hogy szerinte az ügyintézési kötelezettségek csökkentése vajon létszámleépítéssel is járna-e. Úgy látja, előbb a deregularizációval kell foglalkozni, aztán lehet az apparátussal kezdeni valamit.
,,Biztos észrevette, hogy például a mozifilmeket is akkor mutatják be, amikor készen vannak, és nem részletenként, vágatlanul, esetleg szinkron nélkül" - magyarázta Kósa, hogy miért csak az önkormányzati választások után mutatja be a kormány a költségvetést. A képviselő azt is elmondta, hogy a korábban Rogán Antal fideszes frakcióvezető által beharangozott megszorítás valójában csak egy intézkedéscsomag lesz. Szerinte a rendelkezések csak bizonyos részcsoportok érdekeit sértik majd, de nem a nagy egészét. ,,Amikor csak költség van, haszon meg nincs, na, az a megszorítás" - érvelt a politikus, aki úgy látja, hogy nem kell majd összehúzni a nadrágszíjat.
Kijelentette azt is, hogy nem akarják magánosítani az egészségügyet, sőt szerinte még bizonyos ellátások sem lesznek fizetősek.
(vs)
Bal-Rad komm: “...azt is elmondta, hogy a korábban Rogán Antal fideszes frakcióvezető által beharangozott megszorítás valójában csak egy intézkedéscsomag lesz..."
-No! - ennek hallatán mit csináljunk?! Röhögjünk vagy sírjunk?
Hát ennyire hülyének néznek bennünket ezek a disznók?! Nem megszorítás lesz ez! - CSAK EGY INTÉZKEDÉSCSOMAG! Amibe párszázezer magyar beledöglik majd. Ők azok, akik már most irigykednek a túlélőkre! Különben is: a nemmegszorító kormány CSAK INTÉZKEDIK! Elmondja most Fejenagy a torokszorítással megfojtandó áldozatnak, hogy nem az ő torkát szorongatják, csak intézkedés az egész! Félreérti a helyzetet!

http://balrad.wordpress.com/2014/10/18/fejenagy-szo-nincs-megszoritasokrol-ez-csa k-intezkedescsomag/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azért nagyon örvendetes, hogy az emberektől beszedett adókat
  2014-10-18 16:22:19, szombat
 
  Azért nagyon örvendetes, hogy az emberektől beszedett adókat, ezek az emberek úgy osztogatják egymásnak, mint a kártyalapokat a nagyapámék egymás között amikor ultiztak. Az egyik ember egyik pillanatról a másikra kap több céget, a másik még az özvegyi nyugdíjat sem kaphatja meg, mert hogy állítólag sem özvegyi nyugdíjra, sem munkanélküli segélyre nincs pénz. Az emberek a halottaikat már eltemettetni sem tudják, olyan szegények. Mi a fene történik itt? Amikor választás van, kipécéznek néhány csoportot, odalöknek nekik valamit, és tudják, hogy ezzel nyerni fognak. Sohasem hittem volna, hogy ez az ország ide fog süllyedni! A magyar adóhatóság pedig ne izguljon, ha valahol adócsalásért elkapnak, az Amerika.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mégis kinek a korrupciója? - Zárolhatják az érintettek vagyo
  2014-10-18 16:00:05, szombat
 
 
Mégis kinek a korrupciója? - Zárolhatják az érintettek vagyonát

Népszava|2014. okt 17. 20:20, frissítve: 2014. okt 18. 11:59

Az USA pénzügyi központja/Thinkstock

Bizonyítékai vannak az amerikai nagykövetségnek arról, hogy a magyar kormányzathoz köthető személyek korrupciós ügyekben érintettek. Emiatt több, meg nem nevezett személy beutazását megtiltották az Egyesült Államokba, akik között sajtóinformációk szerint ott lehet a NAV elnöke, Orbán Viktor főtanácsadója és több Fidesz-közeli üzletember is. Közülük azonban többen cáfoltak.

A magyar kormányzathoz köthető személyek korrupciógyanús eseteiről szóló, hiteles információkhoz jutott a budapesti amerikai nagykövetség, ezért beutazási tilalmat rendeltek el az Egyesült Államokba kevesebb, mint tíz magánszeméllyel szemben - jelentette be tegnap André Goodfriend. Az USA budapesti ideiglenes ügyvivője szerint "ezek a személyek korrupciós cselekményekben vesznek részt vagy azokból hasznot húznak". Goodfriend azonban a magánélet védelmét célzó amerikai törvényekre hivatkozva nem árult el neveket.

Több médium is átvette azonban a 444.hu azon - több, egymástól független forrásból megerősített - információit, amely szerint az érintettek között van a Nemzeti- Adó és Vámhivatal (NAV) elnöke, Vida Ildikó, továbbá más sajtóhírek szerint a NAV két másik vezetője is. De Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnöke, valamint Habony Árpád, Orbán Viktor miniszterelnök nem hivatalos tanácsadója is érintett lehet. A lapunkhoz és más médiumokhoz eljuttatott helyreigazítási kérelmek alapján azonban sem Habony Árpádot, sem a Századvég vezetőit nem tiltották ki az Egyesült Államokból.

Az Indexnek Habony névtelenül nyilatkozó munkatársa azt mondta, a férfi a napokban az USA-ba utazik. Heim Péter asszisztense pedig lapunk megkeresésére közölte: az elnök tárgyalásai miatt nem ér rá nyilatkozni, a hétvégén pedig "pihenni szeretne", a jövő héten pedig külföldre utazik. Kérdésünkre, hogy Heim Péter kapott-e hivatalos értesítés arról, hogy korlátozták a beutazását az USA-ba, úgy reagált: nem nyilatkoznak az ügyben. A lapunk által megvizsgált amerikai kormányzati honlapokon (State Department, bevándorlási hivatal stb.) valóban nem szerepelnek tiltólistán a fent említett személyek.

Azonban az Egyesült Államokból kitiltott külföldi személyek neveit nem minden esetben hozzák nyilvánosságra. Például az ukrán válság következtében számos orosz állami vezető, politikus és üzletember beutazását is megtiltották, de az ő neveik sem nyilvánosak. Az amerikai ügyvivő által meg nem nevezett személyek mindegyikét behívták a budapesti nagykövetségre, hogy tájékoztassák őket a beutazási tilalomról, de volt, aki nem jelent meg a külképviseleten. Az atv.hu-nak név nélkül nyilatkozott az egyik érintett, aki ismert közéleti szereplő és élt az USA-ban is, cége pedig "kiemelt partnere a magyar kormánynak, az elmúlt években sokat szerepeltek a magyar sajtóban, mert nagy számban nyertek el közbeszerzéseket". A forrás szerint rajta kívül még legalább két személy ismert magyar üzletember.

Goodfriend azt is közölte, hasonló beutazási tilalmakat nem szoktak nyilvánosságra hozni, most viszont kénytelenek voltak lépni. Ugyanis a Századvég Gazdaságkutató tulajdonában lévő Napi Gazdaság csütörtökön azt közölte, hogy értesülésük szerint a NAV több "amerikai érdekeltségbe tartozó" intézménnyel és vállalattal szemben is adóhatósági vizsgálat folytat. Emiatt az amerikai fél állítólag arra készül, hogy "megnehezítse a vizsgálatokban érintett hatóságok vezetőinek beutazását". Az amerikai ügyvivő azonban kijelentette: az USA nagykövetségének nincs tudomása arról, hogy a NAV bármelyik Magyarországon működő amerikai cég vagy intézmény ellen vizsgálatot folytatna, és emiatt semmilyen amerikai válaszlépésre nem került sor.

Goodfriendet péntek délutáni bejelentését megelőzően Szijjártó Péter bekérette a külügyminisztériumba, ahol a tárcavezető hivatalos diplomáciai jegyzék keretében arra kérte az amerikai ügyvivőt, hogy az USA bocsássa a magyar kormány rendelkezésére a korrupciógyanús esetekről szóló információkat. Később Szijjártó közölte, "amennyiben az amerikai kormány ezt nem teszi meg, magára vonja annak a gyanúját, hogy csak befolyást akar gyakorolni bizonyos ügyekben". Hozzátette: őt csak a hét elején tájékoztatta az amerikai döntésről az ügyvivő.

Goodfriend azonban úgy fogalmazott, már a múlt héten közölték az érintett magánszemélyek kitiltásáról szóló döntést Magyar Levente külügyi államtitkárral (amelyről ezek szerint Szijjártó nem tudott), de a külügyminiszterrel folytatott tárgyaláson sem adták át bizonyítékaikat és nem nevezték meg az érintetteket. Az ügyvivő szerint elképzelhető, hogy együttműködnek a magyar kormánnyal ezen korrupciós esetek feldolgozásában, de Goodfriend szerint ehhez az is kell, hogy a magyar kormány lépéseket tegyen "az általa már ismert korrupciós ügyek vizsgálatában". Az ügyvivő itt valószínűleg a volt adóellenőr, Horváth András által nyilvánosságra hozott, állítólag hivatali úton eltitkolt, milliárdos áfacsalási ügyekre utalt.

Szijjártó egyébként jövő héten utazik Washingtonba, így az amerikai bejelentés időzítése nem lehetett véletlen. A közelmúltban Barack Obama amerikai elnök azon országok közé sorolta Magyarországot, ahol kormányzati támadások érik a civil szervezeteket. Obama ezzel az Ökotárs Alapítvány elleni hatósági hadjáratra utalt.
Hogy került a képbe a NAV?
Goodfriend szavai arra utalnak: összefüggés lehet a tavaly kirobbant NAV-botrány, és az általa említett korrupciós esetek között. A 444.hu informátorai arról számoltak be, hogy a magyar kormányhoz közel álló, illetve a kormánynak közvetlenül is dolgozó személyek az utóbbi másfél évben több esetben is megpróbáltak kenőpénzt szerezni Magyarországon befektető amerikai vállalatoktól.
Egy cég például uniós forrású, kutatás-fejlesztési támogatásra akart pályázni, de az illetékes szervek a pályázatot előbb formai okokra hivatkozva elutasították. Ezután viszont informálisan közölték a cég vezetésével, hogy "megfelelő tanácsadók" alkalmazásával - akik tényleges munkát nem végeztek a megbízási díjukért - a vállalat nyerhet a pályázaton. Egy másik esetben arra kértek egy amerikai céget, hogy az állami megrendelésekért cserébe irassanak tanulmányt egy kiválasztott magyar céggel.
Utóbbi arra kérte az amerikaiakat, hogy inkább írják meg maguk a tanulmányt, hogy a teljesítési igazoláshoz legyen mit csatolni. Az Egyesült Államokban egyébként a hazai cégek ellen is eljárás indulhat, ha külföldön korrupciós tevékenységet folytatnak. Valószínű tehát, hogy az érintett amerikai cégek megtagadták a kenőpénzek kifizetését, a kísérletről pedig bejelentést tettek az amerikai hatóságoknál.
A Magyarországon működő amerikai vállalatokat is tömörítő Amerikai Kereskedelmi Kamara érdeklődésünkre azt közölte, hogy "foglalkoznak az üggyel", de egyelőre nincsenek konkrét információik, és az USA kormányától sem kaptak hivatalos megkeresést. A magyar állam 2012-14 között hét amerikai céggel kötött stratégiai partnerségi megállapodást, amelyek egy részét még államtitkárként Szijjártó Péter írta alá.

Molnár Richárd

A történet szombaton folytatódik: a szocialisták szerint az ügy miatt üléseznie kell a nemzetbiztonsági bizottságnak.



Bizonyítékai vannak az amerikai nagykövetségnek arról, hogy a magyar kormányzathoz köthető személyek korrupciós ügyekben érintettek. Emiatt több, meg nem nevezett személy beutazását megtiltották az Egyesült Államokba, akik között sajtóinformációk szerint ott lehet a NAV elnöke, Orbán Viktor főtanácsadója és több Fidesz-közeli üzletember is. Közülük azonban többen cáfoltak.
hirdetés

Összehívta a nemzetbiztonsági bizottságot az MSZP

Hétfőre összehívta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát a testület szocialista elnöke. Molnár Zsolt szombaton közleményében úgy fogalmazott: "elengedhetetlen, hogy a területen felelős állami vezetők és miniszterek, a belügyminiszter, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatója és az Információs Hivatal főigazgatója tájékoztatót adjanak a kialakult helyzetről."

Demeter Márta és Mesterházy Attila, a külügyi bizottság szocialista tagjai saját testületükben kezdeményezték Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági miniszter meghallgatását. Közleményükben azt indítványozták, hogy a bizottság keddre összehívott ülésén vegye napirendre az ügyet. "Ragaszkodunk hozzá, hogy Szijjártó Péter személyesen számoljon be a bizottság előtt" - fogalmaztak.

Szijjártó Péter tájékoztat

Az Egyesült Államok nagykövetsége mindeddig nem közölte a magyar kormánnyal a belépési korlátozás által érintett magyar állampolgárok neveit, és nem osztotta meg a döntés alapjául szolgáló hiteles információkat sem - erről a külgazdasági és külügyminiszter tájékoztatta szombat reggel a parlamenti pártok frakcióvezetőit. A minisztérium sajtófőnökének közleménye szerint Szijjártó Péter a frakcióvezetőknek elmondta: pénteken a tárca jegyzékben kérte az Egyesült Államok budapesti ideiglenes ügyvivőjétől, hogy annak kormánya bocsássa rendelkezésükre azokat a hiteles információkat, amelyek alapján korrupciós vádakat fogalmaztak meg magyar állampolgárokkal szemben. Majd megjegyezte, hogy ebben az ügyben a magyar kormány teljes mértékben egyetért az ellenzékkel, hiszen "mind az ellenzék, mind a kormány az ügy teljes nyilvánosságát szeretné".

Az Index összefoglal

Az eset kapcsán a sajtó egyelőre részinformációkból próbálja összerakni az elemeket, az index.hu a nagykövetség és Szijjártó Péter külügyminiszter eddigi közléseiből a következőkre jutott:

-az USA nagykövetsége korrupciós ügyekről értesül, majd azokról bizonyítékokat szerez;
-eldöntik, hogy emiatt kitiltják az érintett kormánytagokat, esetleg kormányzati tisztviselőket, üzletembereket, összesen tíznél kevesebb embert;
-az érintett személyeket a követség értesíti a döntésről;
-a követséget vezető ideiglenes ügyvivő a hét elején találkozik Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági miniszterrel, a hét második felében Magyar Levente gazdaságdiplomáciai államtitkárral, és a konkrét személyek, ügyek, bizonyítékok megnevezése nélkül értesítik őket a kitiltásokról;
-a Külgazdasági és Külügyminisztérium ekkor még nem ad ki közleményt, nem szólítja fel Washingtont vagy a követséget semmire;
-a kormányhoz közeli Századvéghez tartozó Napi Gazdaság csütörtökön arról közöl cikket, hogy az USA magyar adóhatósági vezetőket tilt ki az országból, kvázi bosszúként, amiért a NAV amerikai érdekeltségekbe tartozó cégeket vizsgál;
-több lap pénteki értesülései szerint azonban inkább arról lehetett szó, hogy magyar üzletemberek és/vagy hivatalnokok próbáltak kenőpénz fizetésére rávenni amerikai cégeket;
-az amerikai követség pénteki közleménye szerint nem tudnak amerikai érdekeltségű cégek elleni adóhatósági vizsgálatról;
-Szijjártó Péter péntek délután bejelenti, hogy a kormány elvárja, hogy megkapja az amerikaiaktól a kitiltást megalapozó bizonyítékokat, ellenkező esetben kénytelen arra gyanakodni, hogy az USA csak nyomást próbál gyakorolni. Arról, hogy a magyar kormány az érintett magyarok neveit is meg akarja kapni, sem a Külügyminisztérium közleményében nincs szó, sem a miniszter nem beszél.

Zárolhatják az érintettek vagyonát

Nem férhetnek hozzá az Egyesült Államokban levő vagyonukhoz azok a magyar kormányközeli személyek, kormánytisztviselők, akiket most tiltólistára tett az Egyesült Államok - írja a hvg.hu. A portál egyik forrása, aki közelről ismeri az ügyet, elmondta, hogy a családtagok nevén levő vagyontárgyakat is lefoglalhatják. Az amerikaiak lépésének hosszú távú, a tiltólistára tett magyar személyekre nézve romboló hatása pedig az, hogy ez az ügy stigmaként rajtuk marad, és sokkal nehezebb, ha egyáltalán lehetséges lesz nekik a jövőben üzletet kötni az Egyesült Államokban.

A hvg.hu több hónappal ezelőtt hallott arról: nemzetközi (amerikai és más külföldi) hátterű, Magyarországon is működő cégek megbízásából mentek jelzések a kormányzat, illetve az adóhatóság felé, hogy az itt jelen levő, legálisan dolgozó nemzetközi cégek érdekei sérülnek az elharapódzott adócsalás miatt. Információik szerint a panaszkodók azóta többször is felajánlották segítségüket a helyzet helyrebillentése céljából, de érdemi válaszokat nem kaptak.

http://nepszava.hu/cikk/1036888/2
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tovább zakatol a választási humorvonat: újabb döbbene
  2014-10-18 12:33:11, szombat
 
  Tovább zakatol a választási humorvonat: újabb döbbenetes videó


,,Közös egybefogásban" reménykedik a ,,Lungodor" jelöltje.

Most, hogy vége a választásoknak (legalábbis a rájátszás / óvási szezon előtti hivatalos részének), megnyugodhatunk: kár volt attól tartanunk, hogy a politikai témájú vicces online tartalmak száma drasztikusan visszaesik. Nagy túróst!

Tegnap Püspökladány két hihetetlen show-mestere kápráztatta el az országot, ma pedig Nagydorog egyik - meg nem választott - jelöltje, Talpa Tiborné (Lungo Drom - vagy ahogy ő mondja: Lungodor) tesz róla, hogy önfeledten (?) kacagjunk. A videót a Cinknek juttatta el egy olvasó.

Amíg Talpa Tiborné (ő, mint Talpa Tiborné) papírból olvas, még egész gördülékenyen megy minden, utána viszont rögtönzésbe kezd, és onnantól lesz a produkció egészen fergeteges. Tegyük hozzá: a beszéd tartalmi részébe amúgy bele sem lehetne kötni. Közös egybefogást!

http://vimeo.com/108640251

Talpáné - Kell a zösszefogás, deviszont a népé is!

http://valasztas2014.hir24.hu/trollvoks/2014/10/17/tovabb-zakatol-a-valasztasi-hu morvonat-ujabb-dobbenetes-video/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Élj, tanulj, taníts úgy, mint a komcsik!
  2014-10-18 12:25:39, szombat
 
  2014.09.16. 10:30
Élj, tanulj, taníts úgy, mint a komcsik!


Na helló, megjöttünk! L. Simon miniszterelnökségi fő ideológus úr megfejtette mit kell csinálnunk, ha a beszűkült tankönyvpiacon kapható nevetséges szarokkal küzdést már rohadtul unjuk:

"

Gyönge tankönyvek eddig is voltak, de ha valamelyik nem tetszett a tanárnak, választott másikat. Ez a lehetőség redukálódik most. Üdvözli, hogy idéntől minimális a választék, ráadásul borzongató bakik, sületlenségek, politikai áthallások kerültek a monopolizált tankönyvek némelyikébe?

A nyolcvanas években Mohácsy Károly tanár úrhoz jártam egyetemi felvételire fölkészítő különórára. Legendás alak volt, a nyolcvanas években számos gimnáziumban az általa írt tankönyvet használták, hol a hivatalos helyett, hol azt kiegészítendő. Első találkozásunkon azt mondta, ,,lapozzuk végig a könyveket, s húzzuk ki azokat a szakaszokat, melyeket a kommunisták írattak bele velem". Amikor elkészültünk, azzal folytatta, hogy ,,elő a füzetet, és lediktálom neked, fiam, amiket a kommunisták kihúztak ezekből a könyvekből".

Ez lenne most is a megoldás? Húzzuk ki, amit Hoffmannék írattak bele, és írjuk bele, amit kihúztak?

Oda akartam kilyukadni, hogy a tanár, ha úgy tartotta kedve, már a diktatúrában is teljesen mást tanított, mint amit a hivatalos tankönyvek diktáltak. Azt meg, már bocsánat, hadd határozza meg az állam, hány tankönyvből taníttat, és legyen-e központi tankönyvkiadás, központosított tankönyv-kereskedelem.

Akinek nem tetszik a magyar- meg a törikönyv, dekoráltassa ki a diákjaival?

Egy szabad országban erre is van lehetőség. És ez egy szabad ország."



Vissza a kommunizmusba, teccikéteni, mert ez egy szabad ország! Amit lehetett Kádár idején az kormányzati szinten ajánlott lett most, mikor ez egy szabad ország. Nem kell itt hecckampányolni a kötelezővé tett egységes szarok ellen, hanem tanulj és taníts úgy, ahogy utoljára harminc éve kellett: írd át a könyvet. Mert ez egy szabad ország, ezt el ne felejtsük.

l simon.jpg

L. Simon megint nem mérte föl mit is mond, illetve amit mond mit jelent egészen pontosan. Lehet a Simicskától befosás vette el az eszét, lehet magától ennyire szervilis barom, hogy a rendszer összes faszságához arcát, nevét és tanácsait adja. Ráadásul a "kivívott szabadság" erényeként tünteti fel, hogy a gyerekeink tanárainak pont ugyanazt kell csinálni alattuk, mint a mieinknek Kádárék alatt.

Hurrá, most akkor ki jön nekünk azzal a 25 elbaszott évvel?

Tényleg várom mikor jön, hogy hűtőládáért, Internacionale magnóért és pornómagazinért eriggyé' Bécsbe, pléhteflon serpenyőért meg fritu'-ért Tarvisióba, veszkó'csizmáért Románba. Fasza, legalább csempészni már nem kell, de pech, hogy a lengyeleknek kötött pulcsit és egyéb divatholmit kihordani felesleges, úgy elsuhantak mellettünk. Vissza a jövőbe fluxuskondenzátor nélkül. Arra azért még kíváncsi leszek, hogy a központilag előírt ideológiai képzés ellen fellázadó, szövegkihúzó tanárok közül ki lesz az első, akit felnyomnak társai, és NAT - ellenesség vádjával szankcionálni fogja a Pedagógus Kar.

Meg arra is, hogy mikor ez megtörténik, L. Simonra hivatkozással vajon megúszható lesz a dolog?


http://varanus.blog.hu/2014/09/16/elj_tanulj_tanits_ugy_mint_a_komcsik?utm_source =bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt van vége az orbáni álomnak
  2014-10-18 12:22:48, szombat
 
  Itt van vége az orbáni álomnak
2014. október 17. FN24

A miniszterelnök munkaalapú társadalmat hirdetett, amihez megfelelő munkások is kellenek. Kétséges, hogy lesznek-e, amikor leginkább az iskolázottak és a 40 év alattiak vándorolnak ki az országból.

Az előző ciklusban Orbán Viktor meghirdette a munkaalapú gazdaságot, mint célt, amit most továbbvinne. De azóta emelte a tétet, 5 millió munkahelyet, teljes foglalkoztatottságot ígért. Ami tényleg jól hangzik, kár hogy a rendelkezésre álló számok alapján képtelenség.

A másik probléma pedig az, hogy egy friss statisztika szerint pont akikre leginkább alapozhatna a miniszterelnök, vagyis a fiatalabb korosztály és az iskolázottabb réteg az, akinek elege lett az itthoni körülményekből, ezért kivándorolt. Kérdéses tehát, lesz-e elég olyan képzett magyar munkaerő, aki továbbra is itthon képzeli el a jövőjét.

Kétharmad
Szívesen menne külföldre
350 ezer külföldön dolgozó magyar, és aki ebben nincs benne

A pár napja publikált felmérés szerint 2013 elején 350 ezren lehettek, akik kivándoroltak Magyarországról. És ebben a számban nem voltak benne azok, akik egy Magyarországon is jelenlévő külföldi cég telephelyén dolgoztak (ők 90 ezren lehetnek). Sem azok, akik naponta ingáztak Ausztriába, illetve egy évnél kevesebb időt töltöttek külföldön. Valamint az a nagyjából 110 ezer ember sem volt benne, akik már dolgoztak ugyan kint, de amikor az adatfelvétel volt, éppen itthon voltak. No meg azok sem, akik 2013 eleje óta vándoroltak ki, kezdtek el ingázni vagy csak egyszerűen mentek ki dolgozni.

De ennél pontosabb becslés sincs, mert nem egyszerű kideríteni, hányan lehetnek a kitántorgott magyarok - derül ki a SEEMING kutatásból, amely a különböző fellehető migrációs adatokat is felhasználta, illetve új módszereket is bevetett a minél pontosabb becsléshez.

Ezt is vizsgálták

A cél érdekében a már régóta rendszeresített KSH-s nagymintás reprezentatív munkaerő-felméréshez hozzácsaptak például egy kivándorlásról szóló kérdésblokkot. Itt a gond az volt, hogy az emberek eléggé bizalmatlanok voltak, és ezekre a kérdésekre nem válaszoltak szívesen.

A kivándorolt 15-74 évesekről kérdeztek (háztartástagokról, azok testvéreiről), és csak azokról szereztek így tudomást, akiket ténylegesen megneveztek. Ezért maguk a kutatás készítői is azt mondták, hogy valószínűleg alábecsülték a kivándoroltak számát. Viszont az 1989 és 2013 között kint maradtak összetételére megbízható becslést mutat szerintük a kikérdezés eredménye.

Figyelembe vették még a fogadóországok tükörstatisztikáit is, és támaszkodtak a GKI és a Népességkutató Intézet adataira is. Ezenkívül a lakcímnyilvántartás alapján is kutattak.

A fiatalok
Menekülnének itthonról
Erre jutottak

A lakcímnyilvántartás alapján 335 ezer olyan 18-49 év közötti volt, aki életvitelszerűen nem élt Magyarországon. S mivel a háztartások kikérdezéséből az derült ki, hogy a 18-49 év közötti korosztály teszi ki a 15-74 év közötti kivándoroltak 88 százalékát, így 381 ezer lehetett a 15-74 közötti kint élő magyarok létszáma. Ehhez még hozzájött 10 százalék 15 év alatti, és 74 év feletti. Vagyis 424 ezer kivándorolt magyar élhet a világon, függetlenül attól, hogy mikor ment ki. A háztartások kikérdezéséből azt is tudták, hogy legfeljebb 19 százalék egy éven belül vette az irányt külföldre, ebből következik, hogy 343 ezren lehetnek, akik ennél régebben. Vagyis akiket kivándoroltnak lehet tekinteni.

A másik oldalról közelítve, az európai tükörstatisztikákból az derült ki, hogy 280 ezer magyar élt kint legalább egy éve. De mivel ők csak a kivándoroltak 80 százalékát tették ki, így a teljes kivándorolt létszám 350 ezer fő lehetett.

Vagyis mindkét megközelítéssel hasonló eredményre jutottak. Akkor, 2013 elején. És a 350 ezer főben nem voltak benne, akiket már említettünk. De kik is mentek ki?

Leginkább a fiatalok és az iskolázottabbak húztak el

Kicsivel többen mentek ki a férfiak, mint a nők közül.

Ami nem túl biztató a jövőre nézve, hogy negyedük 30 év alatti, 63 százalékuk pedig még nem töltötte be a 40-et.

Vagyis a legjobb munkavállalási korban vannak, átlagéletkoruk 33 év, ráadásul többségük még családalapítás előtt áll. Ha minden bejön nekik kint, munka (a kivándoroltak 84 százaléka dolgozik), család, akkor kétséges, hogy hazajönnek-e.

Ami szintén nem sok jót jelent, hogy a kivándoroltak között jelentősen magasabb a diplomások aránya, mint az összlakosságon belül. De a kitelepült érettségizettek aránya is meghaladja a magyar átlagot.

Viszont akinek legfeljebb nyolc általánosa van, azok csak harmada, negyede annyian vették az irányt külföldre, mint amilyen arányt itthon képviselnek a népességen belül. A szakmunkások aránya pedig összességében azonos.

Hazajönnek-e?

A hazatérési szándékokról is érdeklődtek a háztartási kikérdezésnél. Az itthon maradt családtagok szerint a kivándoroltak 25 százaléka mondta azt nekik, hogy nem akar hazajönni, és csupán 10 százalék nyilatkozott úgy, hogy visszatér. A többiek bizonytalanok voltak, vagy nem volt információjuk a válaszadáshoz.

Az is kiderült, minél régebben van kint valaki, annál kevésbé valószínű, hogy hazajön. Érdekes módon azonban a 2009 után kiköltözők több mint fele volt bizonytalan ebben a kérdésben. Közülük csak 10 százalék mondta azt, hogy biztosan kint marad (többségükben azok, akik Amerikába mentek). Az idősebbek maradnának, a fiatalok azonban bizonytalanok, felük még nem döntött. Körükben 14-14 százalék volt a biztosan maradók, és a biztosan hazatérést tervezők aránya.

A mérleg

A kutatás azt is megállapítja, hogy Magyarország a térségen belül még az alacsonyabb kivándorlási rátájú országok közé tartozik.

Amennyiben a születési ország szerinti ENSZ-adatokat vesszük alapul, akkor jól látszik, hogy keleti szomszédainkhoz képest nagyobb a népességmegtartó erőnk. Ám a növekvő elvándorlást nálunk nem ellensúlyozza növekvő bevándorlás.

És itt kanyarodnánk vissza Orbán Viktor munkaalapú társadalmához.

Ténylegesen alig nőhetett a hazai a munkahelyek száma

Annak már utánajártunk, hogy a tervezett egymillió új munkahelyből mintegy 400 ezer lett az előző ciklusban a KSH statisztikája szerint. Amelyben benne vannak a külföldön dolgozók is. Akik a most ismertetett felmérés szerint ugye legalább 350 ezren vannak. Igaz, korábban is voltak kivándoroltak. A SEEMING 2011-es kutatása szerint Európában még csak 200 ezer kivándorolt magyar volt, és ha őket szintén 80 százaléknak vesszük, akkor összesen a világon 250 ezren lehettek. Vagyis három év alatt alsó hangon is legalább százezerrel nőtt a kivándorolt magyarok száma.

És a 400 ezres növekedésben benne vannak még a közmunkások is, akikből a legutóbbi statisztika szerint augusztusban 200 ezren voltak. Így pedig már 100 ezerre olvad a tényleges (nem közmunkás és nem külföldi) új munkahelyek száma. Ha pedig hozzávesszük azokat is, akik ugyan nem legalább egy évig, de hosszabb-rövidebb ideig külföldön dolgoztak, illetve azóta vándoroltak ki, akkor lehet, hogy le is nullázódik a foglalkoztatottság növekedése. Vagy egyenesen mínuszba szalad. Pontosat nem tudni.

Mintha nem lenne elég vonzó

És ha kivándorlók között arányaiban több a képzett, akkor az itthonmaradottaknál meg lassan, de fokozatosan csökkenni fog az arányuk. Maga Orbán Viktor is azt mondta nemrégiben, hogy két-három év múlva már az lesz a fő kérdés, kik fognak dolgozni és akik dolgoznak, azok milyen minőségű munkát végezhetnek majd. Egyetértünk.

A Népességtudományi Kutatóintézet becslése szerint a migrációt is beszámítva 2060-ra 7,3 millióra csökkenhet az ország népessége. Migráció nélkül megállnánk valahol kicsivel 8 millió alatt. Vagyis a kivándoroltak száma addigra már a 700 ezret közelítheti. Tehát a kutatóintézet szerint is egyre erőteljesebb lehet a migráció. Persze mondhatják erre, ugyan, hol lesz 2060-ra a mostani kormány!

De ha addig is a legjobb munkaképes korban lévők és az iskolázottabbak hagyják el leginkább az országot, és a kivándorlás olyan gyorsuló ütemben folytatódik tovább, ahogyan mostanában tapasztalható volt, no és nemigen jönnek haza, akik kimennek, valamint máshonnan sem igen jönnek hozzánk, akkor valóban gond lesz. Sőt, már most gond van. Mintha nem bíznának az emberek a munkaalapú gazdaság modelljében, amit az előző ciklusban hirdetett meg a miniszterelnök. Vagy nem találnák elég vonzónak.

Kapcsolódó:
"Tombol Orbán dühe" - A helyi választási bizottság mondvacsinált indokokkal akar új választást kiírni

Hogyan halad a magyarság ellen ható terv megvalósítása?!- És a magyar államadósság: Semmisége!
Ilyen statisztikára semmi szükség nem lenne, ha nem azt akarják megfigyelni az illetékesek, hogy a pénzügyi és gazdasági eszközökkel elkövetett Tudatos és Szervezet lassú Tömeggyilkosság és Vagyonszerzés (Ország-szerzés!) , hogyan alakul, hogyan halad a zsidóság és a kiszolgálóik kijelölt és meghatározott útján (!)
" Mintha nem bíznának az emberek a munkaalapú gazdaság modelljében, amit az előző ciklusban hirdetett meg a miniszterelnök. Vagy nem találnák elég vonzónak."- A válaszom: Nem!!!
Ehhez pedig még csak annyit fűznék, hogy munka annyi van ebben az országban, hogy a kínaiak is kevesen lennének hozzá. A baj az, ami az elvándorlás oka is, hogy olyan "bért" fizetnek a magyarok többségének, ami egy normális emberi élet élésére alkalmatlan. A gyermekek vállalására, normális felnevelésére sem alkalmas. Magyarországon csak, csak a rendkívül alul képzettek szaporodnak, és a bűnöző, parazita "elit" szaporodik. Ez a tendencia önmagáért beszél. A rendkívül alul képzettek az ország társadalmi és gazdasági minőségét is erősen rontják, a társadalmi és a gazdasági jövőt pedig ellehetetlenítik. Ugyan ezt teszi a hatalmat birtokló bűnöző-, parazita "elit" is. Éppen ezért ezeken a régi keletű társadalmi és gazdasági tendenciákon ez a két káros társadalmi "osztály" aligha fog változtatni önmaga szándékából és elhatározásából. - A kormányzati oldalról meghirdetett munka alapú társadalom megvalósítása, normális, emberi életet biztosító fizetések nélkül általános, állami s zintre emelkedő rabszolgatartó társadalmat eredményez, a hatalmat-, a pénzt és a vagyont birtokló, bűnöző paraziták nagy-nagy örömére, de ami teljes romlásba és teljes pusztulásba viszi az országot.
Megjegyzésem:
- Új társadalmi és gazdasági modell, paradigma-váltás és elit váltás kellene, ami a jelenlegi kapitalista, gyarmatosító, kizsákmányoló, nyugati, EU-s , bűnöző formációban nem fog megvalósulni!
- Kíváncsi vagyok arra, hogy az egyre szaporodó és erősödő természeti katasztrófák és ezek a degenerált társadalmi és gazdasági tendenciák - rossz és hibás modellek és parazita "értékek"-, a jövőben mit fognak generálni a bűnöző Háttér Hatalomban, és az őt kiszolgáló hatalmi, bűnöző, Parazita "elitben"?!
- A jelenlegi államosítás, és állami munkalehetőségek szaporítása jó lehetne a magyar társadalom és a magyar gazdaság fejlődésének és stabilitására, ha a magyarországi hatalmi "elit" tiszta magyar, illetve magyar elkötelezettségű és származású lenne. De ez nem így van!
Csak: Lázár János izraeli és magyar kettős állampolgárságát, a kezébe összpontosuló: Polgári Titkosszolgálatok, a Minisztériumok, az Uniós pénzek stb. felügyeletét- működtetését-, és a maga köré gyűjtött izraelita tanácsadók (Zoltai Gusztáv stb.), Simon Peres nyilatkozata, ország és a magyarság vagyonából való kiforgatása, a magyar gazdaság tönkretétele, a visszafizethetetlen magyar államadósság, a negatív társadalmi és gazdasági tendenciákat stb. látva, teljes mértékben leleplezik a magyarság ellen gyakorolt és kifundált alattomos szándékok és tervek megvalósítását. -
Kár nekik tagadni vagy elhallgatni: Teljesen LEBUKTAK !!!
(Remélem, hogy a "magyar" újra államosítás, nem a magyarországi zsidóság hatalom centralizációja,és nagy kopasztásának stb. előkészítése?!

V.K.A.
2014.10.17.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigányok lepik el vasárnap a Kálvin teret Vasárnap délután B
  2014-10-18 12:19:39, szombat
 
  : 2014-10-17. 11:01

Cigányok lepik el vasárnap a Kálvin teret Vasárnap délután Budapesten a Kálvin téren tartják a "Roma Büszkeség Napját", amellyel párhuzamosan 14 másik országban is tartanak rendezvényeket.

A Mozaik Egyesület és az Ide tartozunk! Roma Közösségi Hálózat vasárnap ismét megrendezi a Roma Pride-ot, vagyis az ún. Roma Büszkeség Napját. A nemzetközi megmozdulás "felemeli szavát az emberi jogok mellett, valamint a terjedő etnikai türelmetlenséggel és konfliktusokkal szemben", de a szinte csak cigányok által idős, magyar emberek sérelmére elkövetett erőszakra és gyilkosságokra pedig természetesen nem. Felhívja a figyelmet arra a szerintük méltatlan helyzetre, hogy Csehországban, Lety településen az egykori cigány koncentrációs tábor helyén Európai Uniós forrásokkal megtámogatva ma egy disznófarm működik. (A disznók számára ez valóban méltatlan - a szerk.) Magyarországon elsősorban az ún. senki által sem ismert "roma kultúra" értékeit, ismert és kevésbé ismert cigány történelmi és kortárs kiválóságokat (valaki soroljon már fel legalább párat - a szerk.), közösségi értékteremtő kezdeményezéseket kívánnak felmutatni, egyszerre a roma közösségek és a szélesebb társadalmi nyilvánosság felé. "A Roma Büszkeség Napján" megerősítik azt a kezdeményezést is, amelynek célja, hogy a roma történelem és a roma holokausztról szóló tudás bekerüljön a közoktatás teljes rendszerébe, a Nemzeti Alaptantervbe." A vasárnap délután 3 órakor a Kálvin téren kezdődő rendezvényen felszólal Benjamin Abtan, az EGAM (European Grassroots Antiracist Movement) szervezet elnöke, a Roma Pride mozgalom európai főszervezője, Berki Judit, szociálpolitikus és tanodaalapító, Káló Norbert szociális munkás és üzemalapító, és Setét Jenő polgárjogi aktivista, valamint több "művész" is fellép majd. (HVG javítva)




Azért értek el eredményeket a munkában. Másodpercek alatt vágják el a réz vezetékeket, egy ideiglenesen nem lakott házat nulla idő alatt bontanak le és hordják haza , a Magyar gazda termését olyan gyorsan szüretelik le ahogy egy napszámos sem lenne képes. A tanulásban is jeleskednek: Pillanatok alatt megtanulták hogy mi is az az "öregezés" és egyre többen gyakorolják. A sportban is élen vannak, nemzeti sportjuk kezd lenni a lincselés. Az üzleti lopást, rablást, nemi eőszakot nem sportszerűen űzik, csupán a népi tradíciók érdekében.
Ezekre az adottságokra büszkék és arra is büszkék lehetnek hogy a Magyarok lehunyt szemmel tűrik ezeknek a barbár állatoknak a tevékenységét és nem vadásszák őket (lőfegyverrel nem tanácsos) csapdákkal, mérgezett lopnivaló kolbásszal , fagyállós borral, metilalkoholból kevert köményespálinkával, kertben ásott 5 méter mély rejtett veremmel, háztetőn levő téglával ami az ablak bezörgetése közben a "büszke" fejére esik, jól idomított kutyával aki nem fogad el ételt idegenektől (mérgezés megelőzése) először átharapja a cigány torkát és után figyelmeztetően ugat. Mindenki nyávog, óbégat és panaszkodik de senki sem tesz semmit a kártevők írtása érdekében. Mindenki a szomszédtól várja vagy a nagyrészben cigány és alulképzett rendőrállománytól. Ki mint vet úgy arat, mondja a közmondás.
Ezért jogosan lehet cigány büszkeségről beszélni és jogosan lehetnek büszkék arra hogy képesek egy népet kihasználni, átverni, gyilkolni és kis szerencsével kihúzni a telet egy jól fűtött fitnesz börtönben ahol meg lehet tanulni is a rablás tudományát a jó öreg régi szakemberektől, azonkívül fel lehet hízni és jó kemény izmokat fejleszteni a jól felszerelt konditeremben. A kemény izomzat szükséges lehet ha majd a Magyarok megelégelik a mai helyzetet és verekedni kell.

Kovács Lajosné

https://kuruc.info/r/6/134551/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Szijjártó Péter azon kijelentésére, hogy "Amerika mutasson
  2014-10-18 11:59:23, szombat
 
  "Szijjártó Péter azon kijelentésére, hogy "Amerika mutasson bizonyítékokat a korrupcióra", Barack Obama titkársága visszaküldött egy képet Szijjártó Péter 708 négyzetméteres házáról."

(Hírcsárda. De lehetne igaz is.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2014.09 2014. Október 2014.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 541 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 801
  • e Hét: 6553
  • e Hónap: 10298
  • e Év: 163794
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.