Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Olyan diagnózis nincs, hogy kommunikációsan meggyilkolt
  2014-10-07 17:44:46, kedd
 
  Kivizsgálás nem történik soha az ügyemben, a család és az emberek ügyében, hogy Gábor Zsazsa óta a média embereket támad kommunikációs bénítással, lehetetlenné téve, a Rákóczi tér fertelmeivel, gyalázattal és csonkítással a menhelyével a romániai börtönnek, tik sem vagytok magyarok borsodi - roma cigányteleppel, indiai cigánytelepével a felemelt Vörös Oroszlános elmeosztály nemeseinek, valamennyi Ágnesének és Annájának...a többi nevet ismerik, mint a Katikat, Jánosokat, Gáborokat, Gabriellákat, teljes borsodi lakosságot beleértve.

A rendőrségre nem mehetek, mert az egész világot érinti megváltói sorsom, tisztulnak a karmikusak, gyilkosok ember áldozással, akár a cigányság és egész kelet népe. Ráadásul agyi defectem miatt a Nyírő Gyula 170 éves szabadon engedett elme elektromos csapásai és Dudás Sándor költője az Olajfáknak helyett beszélni nem tudok, mindent elfelejtek, ráadásul, ha bárki bejönne ide a Média összezúzna engem teljesen, így tehetetlen báb vagyok a kezükben.

Nyomorult vagyok, voltunk Izrael helyett 1967. óta a Nyomorultak együttes kezdetével már az Illés, Omega, Metro szentháromság és a vasfüggönyös táncdalfesztivál kezdete utántól. India, Kína, arabok az Illatos kertből, Koránból valamennyien ember áldozásból élnek a törökökkel együtt, egész Kelet, Németország, Brazilia és Mexikó, Argentina, Kuba és Amerika, amelyik történelmét az azték kultúra óta ismételték rajtunk.

Az összes reformátust ember áldozással emelték és tartották meg az egész világon a halak szülöttekkel együtt, valamennyi szőkével.

Kommunikációs bénítás sorozatot hajtott végre az elmeosztály, amelyik a politikusokat tette és jelenti születésem előttől.

Mai napon a belőlem élt és taníttatott Harasztiné Margit a miskolci családsegítő intézet vezetője, mert kérelmet írtam felettesének, hogy nekem nem engedi eltenni az ebédemet, ha orvoshoz megyek helyette és a borsodi elmeosztály helyett - pár kedvencének kivételt téve - közölte Havas Henrik unokatestvérével, hogy ha még egyszer szólok, akkor kitesz engem innen, mert van más hely az ilyen betegeknek, mint én vagyok, menjek más intézménybe. A tagok hiába védenek, hogy velem nincs baj, mert emberként viselkedem, megadva a tiszteletet azoknak, akik helyett összezúztak engem és az öcsémet. Margó ki nem állhat engem, utál. Jó neki, hogy tud gyűlölni.

A kérelmet megelőzően megkerestem személyesen kérésemmel, hogy engedélyezze az ebédem ételhordóba tételét, míg odavagyok kivizsgáláson nagy hangon közölte, hogy senkivel kivételt nem tehet. Éppen akkor volt ott a széken három kivételezett ételhordója, a konyhások mondták, hogy nekik engedélyezett. Margót rengeteg hazugságon kaptam eddig rajta, amivel nem is törődik, mert hatalmat kapott a skizopren, mint ahogyan a skizopren refrenek maguk helyett gyilkolnak mai napig.

Judit, a szolgáltató központ vezetője jött el ügyemben, közölték együtt, hogy Margónak nem mutatta meg a kérelmemet, melyet orvosilag megindokoltam. Mindketten velem szemben hazudtak. Mivel Margó előszedte több évre visszamenőleg a papírjaimat, látta, hogy kizáró gondnokság alatt voltam, mikor az összes könyvet ismételték Benkő Dániel és Zoltán Erika médiájával, teljesen elvége a gondolkozásomat húsz éve, 2004-ben hangelvevéssel az árnyékok helyett. Az egész város listáján ment végig a romániai menhely, 2004-ben a Szentpéteri kapunál jártak. Engem a város tízezer forint szociális segélyből koldultatott, az öcsémet a borsodi elme cigánysággal Sátoraljaújhelyen, mert emberek voltunk, így ismételték az összes általam írt mesét, verset, gyerekverset, dalokat is, mint az atlantisziakat földrengéssel a szájban, fogcsonkítással a nyanyák helyett ismétlésben, azok emelésével.

Judit előzőleg Margittal megbeszélte az esetemet, velem közölte Judit azt, hogy nem mutatta meg a kérelmememet senkinek, Margónak sem, csak a választ hozta. Előzőleg a lányom, akit Nagy Annna sorsaként eltartómnak szántak református egyházzá vált halál reformátusokkal bement, mert féltem tőlük, s Margó elmondta neki, mi van a kérelemben, csúfolfa engem, hogy olyan nincs, hogy diabétesz láb. A rendőrség is miután a szirmabesenyői zöldséges Attilával befejezte a Bertalan utcai apokaliptikusok listáját a lányomat hívogatta, amikor feljelentést akartam tenni semmiről sem tudva még. Miskolc városa így zárta le a vasfüggöny emelését a Bertalan és Révész utcai apokaliptikus elmeosztályával a skizopreneknek.
Én csak bólogattam, hogy Judit megengedte az ebéd eltételét karmikusként vezetővé téve, mindketten emberileg nullák, jellemtelenek és hazugok. Megígértem, hogy nem élek vissza az engedélyével Győrfynek, megköszöntem, de Margó ki nem állhat engem, mint ahogyan eddig mindenkit irritált az emberségem születésem óta.

Megjegyezni kívánom, hogy az összes ebédért idejáró pszichiiátriai kezelt, de nincsenek megbélyegezve, amint velem tettték a Zöld Medeia és Nagy Anna halál reformátusai helyetti koldultatásom idején teljes összezúzásom mellett, mely a mai napig tart kínzásommal együtt. A város mulat, szombaton az engem gyilkoló Zoltán Erikát éltették, meg Fásyval mulattal, de itt voltl az árnyékvilág képviseletében az Apostol is.

Ica klubvezetőt pénteken megkértem nagyon szépen alárendelten, ami nála azt jelenti, mint nyomorultnál, amelyik tik sem vagytok magyarok romániai cigány eredettel bír, hogy felém kerekedik egyből -, mivel nincs bérletem, segítsen elintézni a kormányablaknál az egyik hivatalos ügyemet, csak be kell adni a papírokat. Kiosztott engem nagy hangon, hogy nem jár arra, amikor minden klubtagnak elintézi a hivatalos ügyeit. Csak velem ilyenek. Ingyen kapják a Miskolc városi bérletet a bejáróssal együtt Szirmabesenyőből, azért szerintem, hogy szolgáljanak, ezt jelenti a szolgáltatási központ elnevezés, nem mulatást, amit ezek rendeznek folyamatosan. Gyarmathyné már meg is halt, befejezték a nevüket.

A borsodiak hetven éve mennek el, mint jeruzsálemi-romániai csapások, 666 népeként ellenség nélkül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Victor Hugo Nyomorultak
  2014-10-07 17:32:38, kedd
 
  Kohut Katalin: Victor Hugo Nyomorultak

Ereklyém e két kötet,
illatosító helyett őrzöm őket
pulóverjeim között.
Egyikből kivágtam a gótikus írást,
mely nekem szól:
,,Katikának névnapjára apától".
A bátyámnak szántam írásod
fénymásolatát, de nem tartott rá igényt.
Csalódtam, mint annyiszor
hosszú szenvedéssé nyúlt életemben.
Hatvanhét a sorsfordító,
addig megteremtetted erkölcsöddel,
tartásoddal, szorgalmas kétkezi munkáddal,
példamutatásoddal nekünk az emberi létet.
Nem loptam kenyeret senkitől soha,
inkább öntöttem magamba
a tiszta forrás vizet,
ne korogjon annyira a gyomrom,
mégis én lettem a nyomorult,
irányt mutató püspök, pénzteremtés
lehetősége nélkül.
Te vagy az egyetlen kincsem, eszményem,
talán jobb így, hogy nem tudod,
mi történt velünk. Szíved nem bírta tovább így sem.
Látod, már nem is sírok, kiszáradt szemmel
várom húsz esztendeje a halált,
megváltottam a síromat melletted,
ott, ahol karmikus bűnösök is nyugosznak.
Talán ők visszajárnak, nekik van jövőjük,
múltjuk, ez a boldogok jóléti népe.
Ereklyémet magammal viszem a sírba,
a két könyv legyen majd fejtámaszom.
Halálodig azt hitted, maradtam
énekes pacsirta, s éles tőrt döfött
szívedbe a mondat: unokád született,
gyermeknek gyermeke.
Csókolom apa a kézjegyedet!

2014. október 7.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.09 2014. Október 2014.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 60 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2285
  • e Hét: 4607
  • e Hónap: 10848
  • e Év: 63114
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.