Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Isten áldja meg a magyart!
  2014-12-14 15:39:32, vasárnap
 
  Tudom, sokan közületek tényként ismeritek ezeket a dolgokat, de azért nem
árt az ismétlés! Én is olvastam már, de jó volt még egyszer látni és
olvasni, hogy a Kelet-i népeknél milyen nagyra becsülnek bennünket, csak a
"fejlett nyugat" tart bennünket barbároknak, holott az övék volt a rablók
világa!
Jut eszembe egy régi olvasmányom, melyben az áll, hogy amikor a
francia királyfi "eljegyezte" a csecsemő korú lányát Attilának, a kicsit
kísérő kelengyéhez tartozott egy színarany gyermek fürösztő kád! A franciák
leveses tálnak használták!!!


Tudtuk?

Csak sejtjük.

Máskülönben miért is kellene a magyarokat ilyen-olyan módon üldözni, innen
a hazából elűzni???

* Itt tartunk ! Mások védenek minket mert oly hitványul beálltunk
kivégzőink szolgálatába. Ébresztő !!! *Kik állnak e mögött az
elhomályosítás mögött?

*1.** Amerikai egyetemi tanár vagyok (most már nyugdíjas). Egyik
osztályomban volt egy japán lány. Mikor megjegyeztem, hogy rokonok vagyunk,
minden habozás nélkül vágta rá, "Igen, tudom." Megkérdeztem, honnan tudta?
Középiskolában tanulták! Melyik magyar középiskolában tanítják, hogy
rokonok a japánok? *

* 2.** Az ENSZ-ben a japánok, kínaiak és dél-koreaiak úgy kezelik a
magyarokat, mint testvér népet!*
* Így tehát, ha volt egy Shokotu nevű japán történész, ha nem, a japánok,
koreaiak és kínaiak elismerik a rokonságot.*

* Dr. Balogh Sándor, Prof. emeritus *

*Részlet Prof. Shokotu Faisi japán történész leveléből a magyarokhoz.*

* "...Mi néhányan, japán őstörténeti kutatók abban a hitben nőttünk fel,
hogy a világ legnemesebb nemzete és fajtája a magyar. A "Felkelő Nap"
birodalmi ivadékainak hittük és hisszük Önöket, kedves magyar testvérek,
akiket a történelem "karma" messzire sodort el. Faji kiválóságukat
elismerve érkeztünk meg annak idején Budapestre magyarul tanulni a bölcs
Imaoka Gyuicsiro vezetése alatt. *


*Harminc év elteltével meg kell állapítanom a következőket:

1) Igaz magyar történetírás nem létezett.

2) A valóságos faji mítoszok alapján dolgozó történész ebben a gárdában nem létezik, mert hogy is értékelnék azok a mítoszok erejét, igazságát, akik saját Nemzeti Krónikájuk hitelét is lerontották?*

*Látszik az igyekezet is meg a hamisság is. Valóban, a magyar fajta igen elkeveredett már. A "magyar" történelemírás tudósai is ilyen kevert vérűek.
Van német-magyar, szláv-magyar, román-magyar, **izraelita-magyar keveredésű
történelemtudós is. Érdekes kívülről megállapítani azt, hogy ezek egyike sem az igaz magyar történelmet kutatja, hanem a németek, szlávok, románok, izraeliták javára akarják a magyar történelmet elferdíteni. *

*Ezzel kapcsolatban csak egyetlen kérdést szeretnék intézni ezekhez a kartársakhoz, és rajtuk keresztül minden magyarhoz. Nevezetesen: Miért van az, hogy a világ egyetlen nemzete a magyar, amelynek a származását, történelmét elhomályosítani igyekeznek?
Kik állnak e mögött az elhomályosítás mögött?
Addig is, amíg Önök erre válaszolni fognak, mi japánok és az összes turáni törzshöz tartozók a legősibb nyelv elemeit megtartó nyelven - MAGYARUL! - írjuk ÉBRESZTŐNKET csaknem 800 millió
testvérünkhöz, és ezzel a magyar népnek, fajnak és nemzetségnek akarunk a legősibb származásért és sok ezer éves* *hagyományért tiszteletet adni - még akkor is, ha a Magyarországon élő magyaridegenek ezt a tényt megmásítani akarják..."*


Gal Peter



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Majdani" kormányzásra készül a DK
  2014-12-14 15:35:29, vasárnap
 
  2014.12.13 15:56

A Demokratikus Koalíció nevű radikális atlantista párt egy kétnapos elnökségi ülésen tárgyalta meg, melyek voltak a 2014-es év politikai tanulságai, valamint megkezdte a jövő évi stratégia kidolgozását. Az elnökség eredményként említette, hogy bejutottak az országgyűlésbe, az Európai Parlamentbe, és a párt "jelentősen megerősítette társadalmi beágyazottságát". Ez alatt azt kell érteni, hogy a radikális atlantisták látszólag civil Facebook-csoportok segítségével úgy tudnak tömegeket megmozgatni, hogy annak látszólag semmi köze ne legyen a párthoz.

A DK elnöksége célként nevezte meg a 2016-os előrehozott választásokat, és egy új rendszerváltást, valamint a "fékek és ellensúlyok" megerősítését, amit szerintük az Orbán-kormány felszámol. A DK közleménye szerint emellett "elindul a majdani kormányzáshoz szükséges szakpolitikai csoportok, műhelyek felállítása."

Hídfő.net.ru | Majdani kormányzás


Majdani kormányzás - Kijevben már láttuk

A radikális atlantisták február 21-re hívtak össze tisztújító kongresszust, és egyben ezt a céldátumot jelölték meg a programadásra, amivel készek lennének a kormányzásra. Ugyan látszólag semmiféle támogatottsága nincs a DK-nak (a felmérések szerint az összlakosság körében alig ütik meg a 2%-ot), a párt "társadalmi beágyazottsága" valóban növekszik. Civil szervezetek, szakszervezetek és Facebook-csoportok sokaságát mozgatják úgy, hogy annak látszólag semmi köze nincs a Demokratikus Koalícióhoz.

Bár a Demokratikus Koalíciót az összlakosság mindössze 2%-a támogatja, jelenleg a legveszélyesebb politikai formáció Magyarországon, ami a magyar államiság felszámolását, az Európai Egyesült Államok megalapítását nyíltan hirdeti. Emellett az összes magyarországi párt közül egyedül a DK rendelkezik olyan szakértői és anyagi háttérbázissal, ami a kormánypárt pozícióit veszélyeztetheti.

A DK immár nem csak a magyar államiság felszámolását és az Európai Egyesült Államok megalapítását hirdeti, hanem bevallottan arra törekszik, hogy a magyar kormánnyal szemben mindenféle fékek és ellensúlyok legyenek működésben.

Kinek az érdeke, hogy a szuverén magyar kormányt bárki, vagy bármi fékezze, és akadályokat gördítsen Magyarország független cselekvése elé? A fékek és ellensúlyok azt jelentik, hogy van a magyar kormány fölött egy idegen hatalom, ami fékezi Magyarország szuverén cselekvését, és a hatalmi ágak egy részét irányítás alatt tartva ellensúlyozza a függetlenedési törekvéseket. Aki a fékek és ellensúlyok helyreállítása mellett érvel, az Magyarország szuverenitását akarja fékezni és ellensúlyozni. Ez az atlantizmus célja: fékezni és ellensúlyozni.

Hídfő.net.ru | Gyurcsány Ferenc


Gyurcsány, amint épp bejelenti, hogy "a civil tüntetések csak eszköz" (2014.11.22.)

Eljött az ideje annak, hogy ne a mindenkori magyar kormány, hanem az idegen érdeket Magyarországon képviselő radikális atlantisták elé kerüljenek fékek és ellensúlyok! A radikális atlantizmus olyan dolog, amit fékezni és ellensúlyozni kell. Ez mindinkább látszik. Elfogadhatatlan, hogy Magyarországon jogilag létezhessen egy párt, ami a magyar államiság felszámolását nyíltan hirdeti!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feltétlen "kell egy igazi vezér"?
  2014-12-14 00:01:55, vasárnap
 
  Olvasom, hallom folyamatosan, hogy "...a magyarokkal mindent meglehet tenni,ha nincs igazi vezér!!!".

Ezen töprengve jutott eszembe, hogy:

A "vezér" ott van legbelül mindannyiunkban már a fogantatásunk pillanatában. Ugyanis, minden ember nem csak külsejében egyszeri és egyedi, hanem lelki alkatával- lelki összetevőivel (habitusával) is. Csak ezek a lelki tulajdonságok szem számára láthatatlanok... Viselkedésünkben nyilvánulhatnak meg már a magzati életben is. Édesanyáktól lehet hallani, hogy "nincs két egyforma várandósság".


A pedagógiában ismert módszer a szociometria annak kiderítésére, hogy egy adott közösségen belül ki az akit követnek és ki az, aki követő és ki az, aki inkább visszahúzódó szemlélődő típus...

Aztán, mire felnőnek ezek a gyerekek "kineveli" belőlük az oktatási intézményekben való megfeleltetés - az egyformásítás módszerével - azt, ami csakis rájuk jellemző belsőleg. Ami feltétlen szükséges ahhoz, hogy valaki kreatív legyen a magánéletében is, ne csak a munkahelyén! Az egyformásított ifjaknak - kikerülve a nagyobb (társadalmi) közösségbe - sokkal nehezebb érvényt szerezni egyéni tulajdonságaik révén - maradék vezér-tulajdonságaiknak.



Azért, nincs okunk az elkeseredésre, mert minden embernek van egy neki termtett duálpárja és, ha azzal megteremthetik az EGYséget akkor megteremthetik a saját magánéleti hátországukban a saját magánéleti aranykorukat! És, attól fogva ha ez általánossá válhatna, sok magánéleti aranykorát élő EGYségek (családok) alkothatnák majd a virágzó Magyarországot!

Az a legfontosabb, hogy minden ember megtalálja felnőtt (ifjú) korában azt a másik embert, akivel harmóniában képes (családot)teremtő életet élni saját- és párja, valamint gyermekeik boldogságára!!!

Ezért is ellenzem azt, hogy oly korán elszakítsák a kicsi gyerekeket a szüleiktől és megmunkálják a "közösségben" az egyformásítás jegyében! Mert, mindaz, a lelki struktúra, amivel egyéniek vagyunk a fogantatásunk pillanatától, elsikkad az évek folyamán...

Elkopik, mint valami kődarab a vízmosásban...

*

Ezért aztán, vegyük kezünkbe végre a saját sorsunkat!

*

Elismerem, hogy ehhez olyan helyi vezetőkre is szükség lenne, akik ezt már belátva bizonyítottak... a saját magánéletükkel!

Persze, azért is nehéz ebből kiindulni, mert évtizedeken keresztül nem engedték meg a hatalmon lévők az effajta bizonyítást!

Ma már, viszont nem szólhatnak bele, hogy a magánéletedben kibe szeretsz bele... Csak ellent kell állni annak a hatalmi törekvésnek, hogy lefokozzák a szerelmet a szexuális használatbavétellel, amivel oly szorgalmasan kapacitálják mai napság az ifjúságot! Nem kéne a szexipar- a "szépség"ipar reklámjait követni, hanem jó lenne meghallani, megérezni mit súg valakivel kapcsolatban a szíved!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.11 2014. December 2015.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 205
  • e Hét: 482
  • e Hónap: 9086
  • e Év: 45027
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.