Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Portik a Fideszt is szorongatja a maffiaperben
  2014-12-03 21:33:53, szerda
 
 



Portik a Fideszt is szorongatja a maffiaperben
2014, december 3 - 11:20


Az olajügyből megismert Portik Tamás azt mondja, Rogán Antal hazudik amikor azt álíltja, hogy nem ismerik egymást. Gyilkosságok, lefizetések, Pintér, Rogán, Szilvásy, Gyurcsány, Fidesz, MSZP.

Az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt a Fővárosi Törvényszéken folyó büntetőper keddi tárgyalásán Portik Tamás azt mondta, Rogán Antal hazudik amikor állítja, hogy nem ismerik egymást. ,,Rogán Antal hazudik, hogy nem ismer engem, mint ahogy Cs. Péter Rogán Antal barátja, üzlettársa is" - közölte.

A magas beosztású fideszes politikus neve akkor került elő, amikor kiderült, hogy Portik élettársa áron alul vásárolhatott meg a Rogán által vezetetett V. kerületi önkormányzattól egy ingatlant, amit aztán jelentős nyereséggel adott el. A fideszes politikus szerint Portiknak nem szabad hinni, mert ő egy bűnöző, és "aki egy bűnöző szavának hitelt ad, az magára vessen".

s

Portik gondot jelent az MSZP-nek és a Fidesz-nek is - MTI Fotó: Bruzák Noémi

Rogán védekezésében azt mondta, hogy Szilvásy György, Gyurcsány Ferenc volt titokminisztere találkozgatott titokban a maffiózóval, és az volt a céljuk, hogy lejárassák a Fideszt. Ismert, Portikkal a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) akkori főigazgatója, Laborc Sándor is többször találkozott.

Bárcsak ennyi lett volna!

Portik Tamás keze mindenhová elért, boldog lennék, ha csak olajozott volna - mondta tanúvallomásában Portik élettársának édesanyja, négy gyermekének nagyanyja az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt folyó büntetőper keddi tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken.

A keddi tárgyaláson a távirati iroda tudósítása szerint a tanú elmondta: Portik Aranykéz utca közelében levő lakásában kellett rendszeresen virágokat locsolnia, de éppen 1998. július elején, amikor a robbantás történt, Portik az egyik emberével azt üzente, hogy foglalt a lakás, ne menjen oda, de még a belvárosba se, különösen az unokával.

s

Így robbantottak az Aranykéz utcában - MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Amikor az ügyész rákérdezett Portik rendőrségi kapcsolataira, a tanú felidézte, hogy neki Portik azt mondta: a rendőrségnek dolgozik, azt hajtogatta, hogy "a jó oldalon áll". Nemhogy rendőri kapcsolatai voltak, de mindenhová elért a keze: a gyámhivatalhoz, a cégbírósághoz, a földhivatalhoz - mondta a tanú. Beszélt arról is: amikor lányának, Portik élettársának az Egyesült Államokba kellett mennie, de a repülőtéren kiderült, hogy lejárt az útlevele, egy éjszaka alatt intézkedtek, a repülőtéren pedig civil ruhás fegyveres vigyázott rájuk.

Sem a rendőrök, sem Gyurcsány nem tudott segíteni

A tanú felidézte, hogy egy fenyegetés nyomán indult perben a bíró azt mondta: tanuljon meg együtt élni a fenyegetésekkel, amikor pedig 2005-ben a budaörsi kapitányságon bejelentést tett fenyegetés miatt, a rendőrségi előadó a liftben sírva kérte, menjen máshová, mert ő nem tudja felvenni a harcot Portik embereivel. A tanú szerint minden, hatóságokhoz intézett bejelentése eredménytelen maradt, de egy-egy eset után, amikor kijött a rendőrségről, Portik már tudta, hogy ott mit mondott.

Bírói kérdésre, hogy Portik kapcsolatai kormányzati időszakokon átívelőek voltak-e, a tanú azt mondta: ez mindig is így volt, neki még Gyurcsány Ferenc sem tudott segíteni.

A tanú elmondta, hogy lányának Portik lakásában néha egész nap négykézláb kellett közlekednie, a gyerekek pedig a földön ettek, hogy az ablakból ne lehessen őket meglátni. Előfordult, hogy éjjel a sötétben kellett az autóból egy ismeretlennek átadnia egyik síró unokáját, míg a másik zokogva könyörgött, hogy őt ne adja oda idegennek - idézte fel a tanú. Portik szerint a tanú ártatlanul akarta börtönbe juttatni, indulatos szóváltások során kölcsönösen hazugsággal vádolták egymást. Portik szerint élettársa anyja Hannibal Lecternek, A bárányok hallgatnak című film pszichopata sorozatgyilkosának személyiségét vetíti rá.

Az 1998. júliusi, négy halálos áldozatot követelő merénylet célpontja a vád szerint a rendőrségnek az 1990-es évek alvilági szervezeteiről és az olajozásról részletes vallomást tevő, az éjszakai életben ismert Boros József Károly volt. A robbantás megbízója az ügyészség szerint - a másik eljárásban az éjszakai élet egyik erős embereként számon tartott Prisztás József 1996-os megölése kapcsán is megvádolt - Portik Tamás, végrehajtója pedig a jelen eljárásban Fenyő János médiavállalkozó 1998-as megölésével is vádolt Jozef Rohác volt. Mindketten tagadják bűnösségüket.

s

Helyszínelés Prisztás József meggyilkolása után - MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Egy másik tanú, aki korábban éveken át Portiknak dolgozott, de a mostani eljárásban a vádat több ponton alátámasztó részletes vallomást tett, a tárgyaláson videón felismerhetetlen képmással közvetített vallomásában beszélt arról, hogy tudomása szerint Borost rendőrségi vallomása miatt robbantották fel, előtte Portik emberei szóltak, hogy ne mászkáljon a belvárosban, és Rohác "nyomta meg a gombot".

A tanút a robbantás után kihallgatták a rendőrségen, és amikor kijött, Portik már tudta, hogy a tanú nem mondott el semmit a rendőröknek. Portik akkor azt mondta: nem azért fizet a rendőröknek egy zsák pénzt, hogy zaklassák azt, aki neki dolgozik. Ezután a tanút 16 évig senki meg se kérdezte, pedig szerinte tudták, hogy eléggé kapcsolódott Portikhoz.

A vád tanúja név szerint említette T. András ügyészt, aki szerinte a vádbeli időszakban tízmillió forint kenőpénzt kapott azért, hogy valakit kiengedjenek a letartóztatásból, C. Ferencnek pedig, aki a Fenyő-gyilkosság idején a Budapesti Rendőr-főkapitányság tisztje volt, az elkövetői körből jelentették a médiavállalkozó megölését, és ekkor a rendőr dühbe gurult, mert Rohác a helyszínen hagyta sapkáját, kabátját. Később fizettek a rendőrtisztnek, hogy a DNS-nyomok eltűnjenek - mondta a tanú. Szerinte Portik és a másik eljárásban szintén bűnszervezetben elkövetett cselekményekkel vádolt Vizoviczki László egymásnak adta át rendőri kapcsolatait.

A Fenyő-gyilkosságra vonatkozó kérdések kapcsán a vád tanúja elmondta: tudomása szerint Portik médiabefolyást kívánt szerezni Fenyő segítségével, de amikor Fenyő megtudta, hogy egy ismert médiavállalkozó is benne van az ügyben, kihátrált. A tanú szerint amikor Portik ezek után őrjöngve Fenyő megöléséről beszélt, az ismert médiavállalkozó pedig azt mondta: "Tomikám, nekem ezzel nagy szívességet teszel".

A tanú megjegyezte, hogy tudomása szerint Portik soha nem ölt embert, ez mindig megbízottakon keresztül intézte, például Rohác volt az egyik kivégzőembere. A vád tanúja beszélt arról is, hogy Portik pénz ígért neki, ha tud a Fidesz ellen felhozható ügyeket.

Rogánt és Pintért is megnevezte

Portik a tanúmeghallgatások előtt arról szónokolt: Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hazudik, amikor azt állítja, hogy nem ismerik egymást. A vádlott szerint ismerőseivel közvetve több fideszes politikus is kapcsolatba hozható.

s

Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető és Pintér Sándor belügyminiszter neve is előkerült - MTI Fotó: Földi Imre

Jozef Rohác büntetőperének korábbi iratismertetésén Portik azt is mondta a Fővárosi Törvényszéken, hogy azért nem tesz vallomást, mert Pintér Sándor belügyminiszter bűnszervezete irányítja az országot. Sőt, közölte, hogy szerinte valójában a jelenlegi belügyminiszter érdekében állt Boros József felrobbantása, de a bíró figyelmeztette, hogy a vádlotti védekezés korlátja, hogy mást hamisan bűncselekmény elkövetésével nem vádolhat. Portik azt mondta, "Orbán Viktort kimondottan kedveli, jó embernek tartja", de ő a ,,Pintér Sándor által kiépített rendszernek nem hajlandó vallomást tenni, mivel az úgy működik, mint egy maffia-bűnszervezet".

alfahir.hu

http://alfahir.hu/portik_a_fideszt_is_szorongatja_a_maffiaperben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miután McCain kommunikációs igazgatója, Brian Rogers elmond
  2014-12-03 21:19:21, szerda
 
  Miután McCain kommunikációs igazgatója, Brian Rogers elmondta, a szenátor Orbánra gondolt az ,,újfasiszta diktátor" kifejezéssel, Kovács Zoltán leszögezte, hogy a hanganyag és a leirat ismeretében Brian Rogers egyértelműen nem a magyar miniszterelnökre utalt, amikor azt mondta, hogy McCain szenátor Orbán Viktorra gondolt az újfasiszta diktátor kifejezéssel.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viktor Amerikában
  2014-12-03 21:15:28, szerda
 
  Viktor Amerikában
Írta: TuRuL_2k2

orban_viktor_mccain_republikanus_konvencio_2008.png

John McCain amerikai republikánus szenátor keddi, putyinozó-diktátorozó beszéde mérföldkő a magyar kormány nemzetközi elszigetelődésében. Az eddig legfeljebb csak publicisztikákban megjelenő jelzőkkel egy hivatalban lévő, magas rangú, jobboldali politikus illette nagy nyilvánosság előtt Orbán Viktort. És ebből a szempontból sajnos irreleváns, hogy a neofasiszta diktátor terminus mekkora hülyeség - így látják Amerikából a magyar kormányt, és kész.

orban_viktor_mccain_beszed_republikanus_konvencio_2008.jpg

A volt republikánus elnökjelölt a szenátus külügyi bizottságának vezetőjeként fő republikánusaként ma is fontos szereplője az amerikai külpolitikának, 2015 januárjától pedig még fontosabb lesz, mivel a republikánusok a szenátusban is többséggel rendelkeznek majd.

A miniszterelnök számára azért is nagyon érzékeny McCain kritikája, mert a Fidesz komoly republikánus kapcsolatokkal rendelkezik, tőlük származnak a párt mozgósítási rendszerének alapjai, ahogy a tanácsadóként alkalmazott George E. Birnbaum és Arthur Finkelstein is a republikánusoknak dolgoznak Amerikában. Nem véletlen, hogy Kubatov Gábor 2008-ban a helyszínen követte McCain elnöki kampányfináléját, és amerikai útja során Orbán is ellátogatott McCain egyik kampánygyűlésére, 2012-ben pedig a jelenlegi külügyminiszter volt ott Mitt Romney egyik kampányrendezvényén, ami után hitet tett amellett, hogy Magyarországnak jobb lenne egy republikánus elnök.

orban_viktor_mccain_republikanus_konvencio_2008_03.jpg

Mindezek tetejébe McCain mondandóját azzal a zseniális érvvel is nehéz lesz elintézni, hogy régen járt Magyarországon, mivel januárban ő vezette a Budapestre látogató kongresszusi delegációt, ami találkozott a miniszterelnökkel is. (Kovács Zoltán, az amerikai kapcsolatok Paganinije mindenesetre már hozzálátott a probléma kezeléséhez, és mindenkit megnyugtatott, hogy az ,,újfasiszta diktátor" nem Orbánra vonatkozott - mintha nem lenne elég baj önmagában az összes többi, egyértelműen a magyar kormánynak szóló McCain-minősítés.)

Egyedül vagyunk a világ ellen, írtam egy hónapja. Azóta sikerült még inkább egyedül lenni. Ez is valami.


http://mandiner.blog.hu/2014/12/03/viktor_amerikaban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem neked utalták haza Nyitrai!
  2014-12-03 21:07:28, szerda
 
  az, hogy a külföldön dolgozó magyarok több milliárd forintnyi pénzt utaltak haza, azt azt mutatja, hogy ők továbbra is Magyarországban gondolkoznak (...), hogy lélekben magyarok maradtak


Nyitrai



Nem neked utalták haza Nyitrai!

Hanem az itthon tengődőknek!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A HVG írta meg Goodfriend a Heti Válasznak adott interjúban
  2014-12-03 21:04:05, szerda
 
 

A HVG írta meg Goodfriend a Heti Válasznak adott interjúban azt mondta: Vida Ildikó NAV-elnököt nem azért tiltották ki az Egyesült Államokból, mert nem vizsgált ki korrupciós ügyeket, hanem mert konkrét bűncselekményben tartják érintettnek. Az interjúban az is elhangzik, hogy az amerikai külképviselet kapcsolatfelvételi kísérleteire néha egyáltalán nem reagált a magyar kormány.

Holnap 6-kor találkozzunk a Parlament előtt, és tüntetsünk a korrupció ellen! Részletek: https://www.facebook.com/events/309135129284118
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Baj van, fiúk
  2014-12-03 21:03:35, szerda
 
  Baj van, fiúk

Valamit tisztázzunk: nem ezért mentünk ki a Békemenetekre. Nem ezért szerveztünk polgári köröket. Nem ezért győzködtük a barátainkat. Nem azért álltunk ki mellettetek minden fórumon, hogy ti meggazdagodjatok.

De még csak nem is az a baj, hogy meggazdagodtatok. Hanem az, hogy közben kockára teszitek mindazt, amiért kimentünk a Békemenetre, amiért polgári köröket szerveztünk, amiért időnket, energiánkat, pénzünket áldoztuk.

Mi, a magyar választók többsége továbbra is hiszünk abban, hogy Magyarország történelmi lehetőség előtt áll: fél évezred kiszolgáltatottság után végre sikeres, békés, öntudatos, erős országgá válhat.

Továbbra is úgy gondoljuk, hogy a polgári pártszövetség, Orbán Viktor vezetésével képes ezt megvalósítani. De ti most ezt a hitet magánvagyonra váltjátok. Nem az a baj, hogy palira vesztek minket, naiv lelkesedőket. Hanem az, hogy az egész nagy terv elbukhat a mohóságotokon.

Márpedig az életünk túl rövid ahhoz, hogy az időt egy újabb, miattatok bekövetkező bukásra vesztegessük.

Bencsik Gábor
A szerző a Magyar Krónika főszerkesztője
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Furcsa társaságba kerül az, aki Budapesten szállodát fejles
  2014-12-03 20:27:49, szerda
 
 
Furcsa társaságba kerül az, aki Budapesten szállodát fejleszt

politika
ma 15:12

Giró-Szász András novemberben befektetett egy szállodacégbe.
A cég egy Dorottya utcai ingatlanban építene háromcsillagos szállodát.
Az ingatlant eredetileg egy rejtélyes hátterű luxemburgi befektetési alap, a Praefinium Fund vásárolta meg kedvezményesen az V. kerületi önkormányzat egyik cégével együtt.
A Praefinium Fund befektetési tanácsadója az a Praefinium Ltd, aminek Heim Péter az egyik résztulajdonosa.
A Praefiniumnak van egy leányvállalata is. Erről lesz most szó.

Giró-Szász András ← Heim Péter → Jászai Gellért és Tomcsányi Gábor.

Hogy kerül egymás mellé a kormány kommunikációs államtitkára, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. igazgatósági elnöke és a balatoni kempingeket egykor felvásárló SCD csoport két vezetője? A kapocs az a belvárosi ingatlan, a Dorottya utca 8. szám alatti ház, ahol Giró-Szász András sógorával közös cégével beszállt a szállodabizniszbe.

Az ingatlant az V. kerületi önkormányzat a Belváros-Lipótváros Ingatlanfejlesztési és Vagyonkezelő Zrt. részeként adta el a Praefinium Fundnak, egy luxemburgi befektetési alapnak, aminek az irányítója egy Praefinium Ltd. nevű brit cég. Ennek 9 százalékos résztulajdonosa Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. igazgatósági elnöke. Azé a cégé, amit 2010-ben Giró-Szász Andrással közösen alapított. Heim vásárolta meg 2010-ben Giró-Szász cégét, a Strategopolist is - amiben Giró-Szász 2014 nyarán újra tulajdonrészt vásárolt, amin államtitkári kinevezése után úgy adott túl, hogy osztalékkal együtt 750 millió forintot kapott érte

A Praefinium Partners Ltd-nek van egy leányvállalata is, az Istros Capital Partners Ltd.

Az Istrosnak 2013. május 17-ig három vezető tisztségviselője volt: Ajay Pratap Singh, Alpesh Bipin Patel és Nayan Srivastava. Srivastava 2014. január 30-ig volt, Patel és Singh a mai napig vezető tisztségviselője a Praefinium Partnersnek.

Hármukat 2013. május 17-én váltotta vezető tisztségviselőként az Istrosnál a brit John Charles Sturgeon és két magyar:

Jászai Gellért Zoltán és Tomcsányi Gábor.

Tomcsányi vezérigazgatója, Jászai igazgatósági tagja volt a Balaton környéki kempingeket felvásárló, azóta csődbe ment SCD csoportnak. Jászainak emellett 2012 márciusáig jelentős budapesti ingatlanportfóliója is volt, például övé volt két nagyértékű V. kerületi ingatlan, a déli Klotild Palota és a Párizsi udvar vásárlási joga is - ezeket, és más ingatlanjait, például az Officium Irodaházat és az akkor még épülő Akadémia Parkot 2012 márciusában adta el Nobilis Kristófnak.

Tomcsányi Gábor pedit testvére annak a Dr. Tomcsányi Tamásnak, aki ügyvédként két olyan offshore-cégnek is kézbesítési megbízottja, amelyeknek zaklatott története során köze volt a nyáron részben leégett Andrássy út 83-85 számú házhoz:

az épület fejlesztésére létrejött projektcégben 2006-2007-ben tulajdonos, Virgin-szigeteki European Concord Ltd-nek;
és a European Concord Ltd tulajdonrészét 2007-ben megvásárló Belvárosi Rezidenciák Kft-ben többségi tulajdonos, szintén Virgin-szigeteki Consodine Propertiesnek.

A Dr. Tomcsányi Tamás Ügyvédi Iroda emellett a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának is támogatója, fel is van tüntetve az akadémia honlapján.


http://444.hu/2014/12/03/nezze-milyen-erdekes-tarsasagba-keveredett-a-kommunikaci os-allamtitkar/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olvasott ma már Fidesz közleményt?
  2014-12-03 20:26:51, szerda
 
  Olvasott ma már Fidesz közleményt?
2014, december 3 - 15:05



Most megteheti, csak ma, csak önöknek, hogy ne érje szó a ház elejét. Íme:

"Magyarország jó úton jár" - olvasható a közleményben.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/olvasott_ma_mar_fidesz_kozlemenyt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szabadon gyilkolásznak a pszichiátriai betegek
  2014-12-03 20:26:08, szerda
 
  2014-12-02. 12:10

Szabadon gyilkolásznak a pszichiátriai betegek

Néhány napon belül három gyilkosság borzolta a kedélyeket - úgy tűnik, hogy a vérfürdőket egytől egyig pszichiátriai betegek követték el. A szörnyű százhalombattai kettős gyilkosság után múlt szombaton és hétfő hajnalban is véres események követték egymást. Előbb a Veszprém megyei Döbröntén egy biztonsági őrrel végzett egy napok óta keresett pszichiátriai beteg. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánházán a rendőrséghez hétfő hajnali háromnegyed 4-kor érkezett segélyhívás, a járőrök perceken belül helyszínre érkező munkatársai egy ott lakó középkorú nőt szúrt sérüléssel találtak az utcán. Zoom Fábiánházán hétfő hajnalban ártalmatlanították a 61 éves ámokfutót, aki megölte apját, anyját, és megszúrta a húgát A nő elmondása szerint az épületben, ahol a bátyja őrjöngött, még bent volt idős édesapja és édesanyja. Amikor a rendőrök megpróbáltak bemenni, a magán kívül lévő férfi kezében fejszével útjukat állta. Az egyenruhásoknak ennek ellenére sikerült kimenekíteni a szintén megszúrt idős asszonyt, majd ártalmatlanították a zavart embert. A családi házban ezek után találtak rá az őrjöngő férfi 91 éves édesapjára, akinek életét a men­tőszolgálat munkatársai már nem tudták megmenteni. A 61 esztendős D. Miklóst a pszichiátriára szállították. D. Sándor szombaton Döbrentén ölt meg egy biztonsági őrt Sokakat egy kérdés foglalkoztat: miért nem voltak bezárva? Hiába kért segítséget Krisztián családja Mint ismeretes, egy házaspár holttestére bukkantak múlt héten szerdán Százhalombattán. A gyilkossággal a 21 éves Sz. Krisztiánt gyanúsítják, aki elfogása után beismerte tettét. Édesanyja, Mária azt mondta, Krisztiánnak az utóbbi hónapokban szélsőséges dühkitörései voltak, saját családját is megfenyegette, hogy megöli őket. Törvénymódosítást szeretnének elérni, hogy több lehetősége legyen annak, aki retteg pszichikai problémákkal küzdő családtagjától. Zoom Sz. Krisztián megölt egy százhalombattai házaspárt. Édesanyját (jobbra) és lánytestvérét (balra) korábban megfenyegette, és rájuk is támadt - Éreztük, hogy valami borzalom fog történni, de senki nem segített. Hiába hívtunk rendőröket, miután a gyerek ránk támadt, nem vitték el. Önként nem volt hajlandó bevonulni a pszichiátriára, a gyámság alá helyeztetés pedig időigényes. Szeretnénk, ha változtatnának a törvényeken, hogy hasonló szörnyűség ne fordulhasson elő - mondta K. Mária. (Bors nyomán)
Forrás: https://kuruc.info/r/2/136538/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormányszóvivő azt szeretné elhitetni, hogy nem Orbánnak s
  2014-12-03 20:20:03, szerda
 
  2014-12-03. 09:11

A kormányszóvivő azt szeretné elhitetni, hogy nem Orbánnak szólt McCain újfasisztázása


- inkább azt magyarázná el, hogy aki ennyit nyalja a zsidók és a cigók hátsóját, az nem lehet újfasiszta A magyar diplomácia haladéktalanul felveszi a kapcsolatot John McCain amerikai szenátorral a budapesti amerikai nagykövet kinevezéséről szóló szenátusi szavazáskor tett kijelentéseivel kapcsolatban - mondta a kormányszóvivő szerdán az MTI-nek. Kovács Zoltán ugyanakkor azt állította, hogy a hozzászólás sajtóban nagy visszhangot kapott azon része, melyben a szenátor kemény kifejezésekkel "újfasiszta diktátor"-t emleget, a hanganyag és a leirat ismeretében "egyértelműen" nem a magyar miniszterelnökre utal. Pedig de. A keddi washingtoni szavazást megelőzően John McCain republikánus szenátor két indulatos felszólalásban is a jelölés elutasítására szólította fel kollégáit,"totálisan alkalmatlannak" nevezve a jelöltet arra, hogy Magyarországon legyen nagykövet, amely egy "nagyon fontos ország, ahol rossz dolgok történnek". John McCain azt mondta: "nem vagyok ellene a politikai kinevezetteknek, mert tudom, hogy játsszák ezt a játékot, de így állunk: egy nemzet annak a határára került, hogy feladja a szuverenitását egy újfasiszta diktátornak, aki ágyba bújik Vlagyimir Putyinnal, és mi a Gazdagok és szépek (szappanopera) producerét küldjük nagykövetnek" - mondta a szenátor. Kovács Zoltán államtitkár erre a mondatra reagálva közölte azt, hogy nem a magyar miniszterelnökre utal... (MTI nyomán) Frissítés: tényleg Orbánra gondolt A Népszabadság Brian Rogerst, McCain kommunikációs igazgatóját, a 444 a szenátor sajtósát, Julie Tarallót kérdezte meg, kire gondolt a főnökük a neofasiszta diktátorozáskor. Mindketten megerősítették, hogy McCain Orbánra utalt.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/136569/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2014.11 2014. December 2015.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 532 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1583
  • e Hét: 3505
  • e Hónap: 7250
  • e Év: 160746
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.