Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Szellemi mozgósítás
  2014-12-06 02:40:12, szombat
 
  Az Egyesült Államok - mint minden nagyhatalom - MINDIG minden időben megtalálja azt a magyar vezetőt, vezetőket, akik mindenre képesek, csakhogy "védelmet" leljenek bármelyik nagyhatalomtól az általuk évtizedek óta ELÁRULT saját népükkel, nemzetükkel szemben...

Ezek közé tartozik pl. Bajnai Gordon aki, 2008. ápr. 22-én olyan törvényt terjesztett elő - területfejlesztési törvénybe bújtatva - amely lehetővé tenné, hogy a NATO létrehozza hazánk területén európai támaszpontját. Azóta is hiába írok róla!!! Pedig, tudnunk kellene, hogy mi készül ellenünk nagy suttyomban...

És, nem mellesleg, Bajnai ennek a törvénynek az elfogadtatásáért megkapta akkor - szinte tálcán - a miniszterelnökséget!!!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog

*

Amiért ezt a törvényt félrevezetéssel fogadtatták el, azért nem lehet neki érvényt szerezni. Helyette minden szinten és minden erővel megpróbálnak ÜRÜGYET teremteni - egy polgárháború kirobbantásával.

Egyébként, már 2000-ben lelepleződött az ÖTLETGAZDA szándéka előttem! Akkoriban hívták össze a magyar nők világfórumát ismét. Előtte 1996-ban, amikor kampányolni kellett Csoori Sándor mellett a Magyarok Világszövetsége elnöki posztjának megerősítéséért. (Kép: meghívó 1996-ból.) http://furaila.xfree.hu/264106

*
2000-ben Csoóri lemondott és az akkori elnöki jelöltek mellett kampányoltunk.. http://furaila.xfree.hu/257851 (Kép: 2000-ből) http://furaila.xfree.hu/264106

*
Ismét jelen voltunk Ausztráliától Kanadáig, az elszakított területekről... a maradék kis országunkból Nyíregyházától Sopronig... És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok?

PONGRÁTZ GERGELY könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:

- "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."
*
Hát, csak hüledeztem...

Hát ezért volt a nagy fölhajtás? Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek.
Azonban, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:

- "Magyar testvéreim, könyörgöm fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"

*
Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, hogy miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy REZERVÁTUMBA LEGYÜNK ZÁRVA A SAJÁT HAZÁNBAN?

Erre aztán a későbbiekben magyarázatot kaptam... Minden esetre, Pongrátz Gergelynek írtam egy levelet, http://furaila.xfree.hu/257487 amire nem jött válasz közvetlen, hanem kaptam egy meghívót a könyvbemutatójára. Ahol megkérdeztem tőle mikor beszélhetnék vele?

Akkor átadott nekem egy névjegykártyát, rajta a kiskunmajsai címével... és ezzel meg is hívott oda, ahol ő létesített egy 1956-os múzeumot... Már éppen szerveztem az utazást, amikor hallom, h. hirtelen meghalt szívrohamban... (Kép: Pongrátz Gergelynek írott levél másolata) http://furaila.xfree.hu/264106

*
Azóta is már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, amit 2006-ban sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"!

Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!

Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak!

http://furaila.xfree.hu/257851

*

A meghívókon ezért is emeltem ki GERGÉNYI PÉTER nevét. Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás... A TV Székház ,,ostromát" a tér szélén állva nézte végig!

Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat!
*

2008-ban látrehozták a Magyarok Szövetségét, melynek élén eleinte egy fiatal katonatiszt - ma a Nemzetvédelmi Egyetem oktatója - állt, aki járta az országot előadásaival. Ezen alkalmakkor szó volt az önellátás megszervezéséről, egy túlélő csomag összeállításáról és legalább 1 évre való tartós élelmiszer beszerzéséről.

- Sorra alakultak a helyi tizedek és ezek a kis közösségek kemencéket építettek, amelyben máig rendszeresen sütik a kenyeret.

- Majd az első Kurultaj megszervezése a kazakisztáni madjar rokonaink meghívása a kunszentmiklósi Bösztörpusztán...

- és ugyanott a további MOGY-ok megszervezése;

- a szovjetekkel dacoló madjar rokonaink - mint az autokart (önellátó) gazdálkodás és háztartásvezetés - példaként való felmutatása ...

mind-mind arra a következtetésre juttatott, hogy a cél:

a MAGYARSÁG FELKÉSZÍTÉSE A REZERVÁTUM-ÉLETRE.
*

Ja, majd elfelejtettem! Bajnai az elmúlt években abból élt, hogy a Haza és Haladásnak, amelyik támogatta a 2014-es kampányát is - és más külföldi érdekeltségű egyesületnek tanácsokat adott havi 4 milláért!!!

Ugye nektek is összeáll végre a kép?

Nemzetmegmaradásunk érdekében ezekről is tudnunk kell, amikor kimegyünk alkotmányos rendünk helyreállításáért tüntetni az utcára!!!
*

Most látom, hogy az előző képekből nem derül ki, hogy a Magyar Nők Világfórumát az ősemdéefes Haza és Haladás (akkor még Alapítvány) támogatásával hoztuk létre. (Kép: Meghívó 1999-ből)
*
Igen, én is benne voltam... Ezért tudom, hogy az ötletgazda - a háttérben meghúzódó és a szálakat mozgató - valójában az a politikus volt (van) aki szorgalmazta és helyeselte a PAKTUM megkötését. Sőt, mint miniszterelnöki tanácsadó, azóta is őrködik betartatásán. (Kép: a Paktum helyeslését bizonyító megemlékező írás a 2003-as MDF-es újság emlékszámában.) http://furaila.xfree.hu/264106


Mindezek felismeréséhez nekem nem kellett külföldi észkombájn:

https://www.youtube.com/watch?v=nMhv4XBJ8fs


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.11 2014. December 2015.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 6693
  • e Hónap: 7640
  • e Év: 43581
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.