Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Gyönyörű virágok & gyönyörű idézetek
  2015-01-18 20:01:37, vasárnap
 
 










Gyönyörű virágok & gyönyörű idézetek


VIRÁGos IDÉZETEK & IDÉZETes VIRÁGOK













Kedves Látogatóm!

Köszöntelek legújabb blogkategóriámban. Új blogkategóriám az idézetek birodalmába, otthonába kíván bepillantani, mert életünk idézetek nélkül nem teljes! Tartalmas, szép és rengeteg képes idézet vár Rád! Hangulatodhoz mérten válogathatsz belőlük! Csinálj helyet szívedben, lelkedben, élvezd a varázst, amit itt kapsz!

A Boldogság kertje nyitva áll!

Remélem tetszeni fog új oldalam is!

Az életünk idézetek nélkül nem teljes. Mennyi mennyi szép idézet és ami közös bennük - valahogy mind igaz!







A virágok a természet legcsodálatosabb teremtményei.

"A virág Isten legédesebb teremtménye, melybe elfelejtett lelket lehelni"
/H. Beecher/

"A legkisebb virág is csodálatos örömet tud szerezni szépségével, az illatával pedig lelkünket bársonyba csomagolja."
/Virágimádók kis könyve/

A virágot a napfény fejleszti ki, az emberi lelket a szeretet.
/Gárdonyi Géza/

Elhull a virág, eliramlik az élet.
/Petőfi Sándor/

Tudod, mi a virág?
A földnek jósága;
Tudod, mi a jóság?
A lélek virága.
/Petőfi Sándor/







Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.
Wass Albert

Ha romba dőlnek legszebb álmaid, ne csüggedj! Csüggedni nem szabad! Nem egyszer a puszta rom fölött a legszebb virág fakad!

Egyszer mindenkinek nyílnak virágok! Egyszer mindenütt ébrednek új álmok! Egyszer neked is kinyílnak a virágok! Egyszer majd neked is teljesül az álmod!

Légy szerény mint az ibolya, hogy mindenki azt mondhassa: ez a kislány jaj de bájos hasonlít az ibolyához!

Ne tépd a virágot, ne törd le hiába, ezt a szót szeretlek ne mond ki hiába. A letört virágnak nem zöldel levele. A szív is megszakad ha csak játszanak vele.

Nincsen rózsa tövis nélkül, nincs szerelem bánat nélkül, de azért, ha boldog leszel és bánat ér valaha, gondolj vissza szavaimra tövis nélkül nincsen rózsa.

Légy szerény és elégedett, ki magasra tör az boldog nem lehet. A büszke pálmát letöri a szél, míg a kis cserje a szabadon megél.

Rózsaszirmok legyenek talpad alatt, égi fény mossa meg arcodat. Angyalok vezessenek végig utadon, kerüljön el bánat, fájdalom!







Gyönyörű virágok idézetekkel és gyönyörű zenével





Link



Szép idézetek szép zenével





Link



Virágtánc





Link























 
 
0 komment , kategória:  Gyönyörű virágok&idézetek  
Anyja szeme láttára dobta halálba Ádámkát az apja
  2015-01-18 15:30:23, vasárnap
 
 




ANYJA SZEME LÁTTÁRA DOBTA HALÁLBA ÁDÁMKÁT AZ APJA
2015.01.18. 03:00 | H. Á.


Szörnyű tragédia dúlta fel a békés budai bérház lakóinak hétvégéjét. Egy fiatal nő féléves gyermekével a nagymamánál volt látogatóban. Párja itt támadt rájuk, és egy hangos vita után végzett a babával és önmagával is.

Sikoltozásra lettek figyelmesek egy körfolyosós, budai bérház lakói szombat délelőtt 11 órakor. Az I. kerületi, Attila úti ház egyik belső udvarára két test zuhant: előbb egy baba, majd egy férfi csapódott a betonra. A lakók hívták a mentőket, úgy tudjuk, egyiküket megkérte a diszpécser, hogy ellenőrizze, lélegeznek-e az áldozatok.

- Azt a látványt soha nem felejtem el. Egyikük sem mozdult, vértócsa volt körülöttük. A gyermek olyan volt, mint valami játék baba. De a keze még meleg volt. A rendőrség és a mentők is pár perc alatt kiértek. Egy óráig próbálkoztak az újraélesztéssel, hiába - mesélte a Borsnak az egyik lakó, aki névtelenséget kért, és azt sem akarta, hogy fotót készítsünk róla. Nagyon megrázták az események, ahogy a házban mindenkit megdöbbentett a tragédia.



A Borsnak sikerült hozzájutnia néhány megrázó fotóhoz, ami a tragédia helyszínén készült: apa és fia ekkor már letakarva feküdt az udvaron // Fotó: Bors





Úgy tudjuk, a negyedik emeleti lakásban egy középkorú nő élt bérlőként körülbelül két éve. Mivel nem volt régi lakó, a házbeliek közül kevesen ismerték. A nő a később meghalt csecsemő, Ádámka nagymamája, akihez a lánya, S. Barbara ment látogatóba, karján a picivel.

Itt találta őket a szombaton délelőtt fél tizenegy körül érkező, 44 éves, szigetszentmiklósi O. György, a gyermek apja. A fiatal, húsz év körüli édesanyával vitába keveredett, feltehetően magával akarta vinni a gyermeket. Veszekedés közben a férfi elvesztette a fejét, és a gangról ledobta a ház egyik belső udvarára Ádámkát, majd ő is a mélybe vetette magát. Az egyik lakó szerint mindez Barbara szeme láttára történt.



Hosszú órákon keresztül helyszíneltek a rendőrök az Attila úti házban // Fotó: Fejér Bálint





A fiatal édesanyát kórházba szállították, feltehetően idegösszeomlást kapott. A nagymama lakását rendőrök őrizték, akik délután fél hatig, a helyszínelés idejére lezárták a házat, csak a lakókat engedték be.

A Bors úgy tudja, hogy O. György néhány napja szabadult a börtönből. Azt nem sikerült megtudnunk, hogy milyen bűncselekmény miatt került rács mögé, az azonban igen beszédes, hogy a halott kisfiú édesanyja kérdőre vonta a kiérkező rendőröket:

- Miért engedték szabadon, ha még nem volt jól?



A házba csak az ott lakók mehettek be. A ház előtt posztoló rendőr - szemmel láthatóan - érdeklődve figyelte a helyszínelő kollégája fotóit // Fotó: Fejér Bálint





Szédítő mélység - közel húsz métert zuhant a kisbaba
2015.01.19. H.Á.

Volt párja zaklatá­sáért tavaly december 16-án őrizetbe vették O. Györgyöt, majd a gyanúsított előzetesbe került. A férfit azonban január 10-én váratlanul szabadon engedte a bíróság.

Miért engedték ki, ha még nem volt jól? - ezt kérdezte S. Barbara a rendőröktől, miután kiérkeztek szombaton az Attila úti tragédia helyszínére. Barbara volt élettársa előbb ledobta a negyedikről 6 hónapos kisfiukat, Ádámkát, majd maga is leugrott. Szörnyethaltak. Az anya fájdalmas kérdésére most megdöbbentő magyarázatot talált a Bors.

A fiatal édesanya a közösségi oldalán is elbúcsúzott fiától

Úgy tudjuk, hogy O. Györgyöt december 16-án vitték el a rendőrök volt anyósa lakásából, ahova időközben Barbara is beköltözött a kicsivel. A 44 éves szigetszentmiklósi férfit zaklatásért tartóztatták le, majd előzetes letartóztatásba került. A 30 napos határidő lejárta előtt pár nappal (a tragédia előtt egy héttel) azonban váratlanul szaba­don engedte a bíróság. A döntés okait egyelőre nem ismerjük, de a következményeit igen.

- Megölte a fiamat ez az állat! - a lakók szerint ezt kiabálta Barbara, miközben a lépcsőn lefelé rohant halott kisfiához. Az édesanya tegnap közösségi oldalán is gyászáról írt: - A volt élettársam a mai napon véget vetett a közös gyermekünk éle­tének és azután magával is végzett. Most gyászolom a hat hónapos fiam - írta Ádámka fotója alá. Együttérzését fejezte ki a gyilkos apa legidősebb nővére, Ica is: ,,Nem tudom felfogni, és értetlenül állok az öcsém tette előtt! Nagyon sajnálom picurt, a szívem szakad meg értük."

A gyászoló anya kisfia temetéséig nem akar nyilatkozni.

Link



Szabadulás
2015.01.19. 03:30 | Kovács Vince

Az ember szíve megszakad, amikor arról értesül, hogy egy hat hónapos csecsemőt kidobtak a negyedik emeletről. Hát hová jutott ez a világ?

Felnőttek vitájának egy csöppség válik halálos áldozatává! Egy kis ember, akinek az összes ,,bűne" az volt, hogy mosolyával örömet okozott. Aztán egyszer csak megjelent az apja, és gyermekét, mint egy fadarabot a mélységbe dobta. Az anya kétségbees­ve kiabálta a rendőröknek: miért engedték ki, még nem volt jól.

A fiatal anyuka kiáltása ott cseng az emberek fülében. Már megint azok a rohadt zsaruk, már megint ők a hibásak!

De bármekkora is a fájdalom, a rendőröknek ehhez semmi közük nem volt. György cellaajtaját nem a rendőrök nyitották ki. A zsaruk zaklatás miatt őrizetbe vették a férfit, és még az ügyész is egyetértett velük. A bíróság el is rendelte az előzetesét. György megkapta, amit ilyenkor, az első körben adni lehet, a harminc napot. Aztán valami rejtélyes ok miatt - le sem telt a határidő - György kisétált. Talán mert a bíró úgy gondolta, nem áll fenn a bűnismétlés, ez esetben a zaklatás veszélye. Igaza volt, bíró úr, ami most történt, az nem zaklatás volt, hanem gyilkosság.






 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.12 2015. Január 2015.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 73 db bejegyzés
e év: 469 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3047
  • e Hét: 14125
  • e Hónap: 36613
  • e Év: 214488
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.