Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Csili-vili ékszeres hölgy
  2015-01-29 21:26:13, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Csili-vili-hullámzó gifek  
Barnaruhás hölgy (csili-vili)
  2015-01-29 21:25:02, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Csili-vili-hullámzó gifek  
Hölgy fehér cicával (csili-vili)
  2015-01-29 21:23:46, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Csili-vili-hullámzó gifek  
Bordóruhás hölgy
  2015-01-29 21:22:15, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Csili-vili-hullámzó gifek  
Aranyban (csili-vili)
  2015-01-29 21:21:21, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Csili-vili-hullámzó gifek  
A tópartnál (csili-vili)
  2015-01-29 21:20:26, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Csili-vili-hullámzó gifek  
A palita előtt (csili-vili)
  2015-01-29 21:19:39, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Csili-vili-hullámzó gifek  
Érdekes felfedezés az emberi energiáról
  2015-01-29 21:15:28, csütörtök
 
  Korszakalkotó felfedezést tettek a Bielefeld Egyetem biológusai, akik bebizonyították, hogy a növények képesek más növényeket alternatív energiaforrásként használni. A felfedezés a bioenergia jövőjére is nagy hatással lehet, hisz az emberek közötti interakciók során is energiát lehet nyerni egymásból. A kutatás során a Chlamydomonas reinhardtii zöld algát vizsgálták, amelyről kiderült, hogy nem csak fotoszintetizál, hanem alternatív energiaforrásként használ más növényeket is.

A virágoknak fényre és vízre van szükségük ahhoz, hogy növekedjenek. Az emberek is a növényekhez hasonló módon, szivacsként szívják magukba az őket körülvevő környezetet.

"Ezért van az, hogy egyes emberek nem érzik jól magukat bizonyos helyzetekben, vagy olyan társaságban, ahol jelentős energia- és érzelemkavalkád van" - mondta dr. Olivia Bader-Lee pszichológus és energetikai gyógyító.

Hozzátette: ahogy az energiáról szóló kutatások egyre előrehaladottabbak lesznek, meg fogjuk látni, hogy a fenti felfedezés az emberi kapcsolatokban jelen lévő kölcsönhatások szintjén is érvényesnek fog bizonyulni. A szakember megjegyezte, az emberi szervezet nagyon hasonlatos a növényekhez, hisz energiára van szüksége a különböző érzelmi állapotok kezeléséhez, ami a sejteket is energizálhatja, és növelheti a kortizolt.

Bader-Lee szerint a bioenergia-mező folyamatos fejlődésben van, és a folyamatos kutatások be fogják bizonyítani azt, amit az energetikusok mindig is tudtak: az emberek egyszerű energiaátvitel segítségével, a növényekhez hasonlóan képesek meggyógyítani egymást.

Öt módszer, hogy megtisztítsuk a személyes terünket és megelőzzük az energialopást/energiavesztést:

Állj szilárdan: A spirituális énünk szemszögéből vizsgálva magunkat és a környezetünket azonnal megérezzük, ha valami mozgás támad az energetikai terünkben. Ha szilárdan állunk, akkor könnyedén ellenőrizni tudjuk más emberek szándékait, és ártó energiáit.

Igyekezzünk nem ellenállni: aminek ellenállunk, az egyre inkább ragaszkodik hozzánk. Ha kényelmetlenül érezzük magunkat egyes személyek körében, védekező mechanizmusként ne váltsunk ellenálló módba, mivel az blokkolja az idegen energiát a saját terünkben. Ezzel szemben próbáljunk nem ellenállni, képzeljük el, hogy a test tiszta és átlátszó, akár az üveg vagy a víz. Így, ha valaki negatív megjegyzésekkel illet, az anélkül halad át rajtad, hogy hatással lenne rád.

Birtokoljuk a saját auraterünket: ha nem vagyunk birtokában a saját auraterünknek, akkor azt idegen energiák befolyásolhatják. A tér nagyságát úgy lehet megállapítani, hogy kinyújtjuk a karunkat és egy kört írunk le magunk körül. A körön belül rész az auratér.

Végezzünk energetikai purifikációt: az aranyszínnek magas a vibrációja, és nagyban segít az idegen energia eltávolításában. Képzeljünk el a fejünk felett kb. 1 méter magasságban egy aranyzuhanyzót, ami elindítva aranyenergiát áramoltat az auránkon át a személyes terünkbe.

Nyerjük vissza a saját energiánkat: amikor a saját energiánk a saját terünkben van, akkor nem sok esélye van más energiának bejutni. Ám amikor más emberekre, projektekre fókuszálunk, szétszórjunk magunk körül az energiát. Képzeljünk el egy aranynapot a fejünk felett 1 méteres magasságban, ami az energiáját felénk sugározza, és azt mágnesként szívjuk magunkba.
Forrás filantropikum
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Auralátás gyakorlat
  2015-01-29 20:38:30, csütörtök
 
  Ha a csakrák az emberi testen belüli energiarendszert jelölik, addig az aura az energiatér, amely minden dolgot körülvesz. Az egészséges ember aurája tojásdad formájú, és mintegy 2,5 - 3 m a kiterjedése.

gyógyítóknak, mestereknek jóval nagyobb is lehet. Az aura színéből, méretéből és alakjából az ember általános állapotára következtethetünk. A stressz, az érzelmi feszültségek csökkentik az aura kiterjedését, és fogékonyabbá tesznek a betegségekre.

A színek és erősségük folyamatosan változik, attól függően, hogy életünkben milyen hatások érnek minket. A természettel való gyakori érintkezés tisztítja, kiegyensúlyozza az aurát, ugyanakkor a kristályok, drágakövek és az állatok aurája is jó hatással lehet az emberre.

Az auralátás segítségével feltérképezhetjük betegségeinket, testünk gyenge pontjait, így általa könnyebben meglelhetjük a gyógyuláshoz vezető utat.

Az alábbi módszer segítségével 5 perc alatt elsajátíthatjuk az auralátás módszerét. Vegyünk egy fehér papírt és egy lehetőleg világos helyiségben tegyük a papír elé a kezeinket, a mutatóujjainkat pedig tartsuk egymással szemben.

Képzeljük el, hogy a két ujjunk között van egy pont, koncentráljunk arra, és csak azt szabad nézni. Fontos, hogy ne pillantsunk, ne mozgassunk a szemeinket, csak arra a pontra figyeljünk. Két perc múlva azt fogjuk tapasztalni, hogy a kéz körül el fog indulni egy fény kifelé, ami egyre erősödik. Ha a fényre figyelünk, el fog tűnni, ne pislogjunk, koncentráljunk a pontra.

A kéz körül a fény nőni fog, és rövid gyakorlás után akár 4 cm-es távolságban is láthatjuk a fényt. Ha sikerült a gyakorlat, akkor a kezünkön is kiválaszthatunk egy pontot és arra koncentrálva az aura úgyis előjön. Ha ezzel megvagyunk más emberek esetén is kipróbálhatjuk.

Ajánlott az orrot, vagy a homlokcsakrát választani és a periferikus látásunk használatával, fejlesztésével az aurát is meglátjuk. Miközben ugyanarra a pontra nézünk a periférikus látásunkkal elemezzük a környező dolgokat, azonban álljunk ellen a kísértésnek, hogy máshová nézzünk.
Forrás filantropikum
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Hótündér
  2015-01-29 20:31:30, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Spirituális-Fantazi  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2014.12 2015. Január 2015.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 531 db bejegyzés
e év: 6254 db bejegyzés
Összes: 49302 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 357
  • e Hét: 2340
  • e Hónap: 16089
  • e Év: 220790
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.