Belépés
lovaszmarika.blog.xfree.hu
Vágyógyj arra, amit a holnap hoz, és örülj annak, ami ma van. Wass Albert "A jó embereknek szép haláluk van" Wass Albert Lovász Lászlóné Marika
1936.09.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Az influenza elleni oltásról
  2015-02-15 15:39:04, vasárnap
 
  AZ INFLUENZA ELLENI OLTÁS VESZÉLYESEBB MINT MAGA AZ INFLUENZA!

Az egészségügyi szakemberek nagy része úgy ítéli meg, hogy sokkal fontosabb az, hogy megvédje magát és családját az influenza elleni oltóanyagtól, mint magától az influenzától.

Vessünk egy pillantást az ítélet mögötti okra:
1.) A CDC kutatóorvosa általi kiszivárogtatott információ alapján, az MMR oltóanyag autizmust okoz. Ennek alapján az összes többi oltóanyag hatása is megkérdőjelezendő. Valódi bizonyítékok teljes hiánya áll a mögött, hogy kisgyermekek egyáltalán részesülhetnek-e influenza elleni védőoltásból. 51 elvégzett vizsgálat szisztematikus áttekintésénél 260.000, 6 év és 23 hónapos korú gyermek esetének átnézése során sem találtak bizonyítékot arra, hogy az influenza elleni oltás sokkal hatékonyabb lenne, mint a placebo. Hozzá kell ehhez még tennünk azt, hogy az influenza elleni oltás csak egy bizonyos vírustörzs ellen képes bennünket megvédeni, ez pedig azt jelenti, hogy ha másik vírustörzzsel érintkezünk, akkor bizony influenzásak leszünk.

2.) Orvosi folyóiratok több ezer olyan cikket publikáltak, amely felfedi azt, hogy az intravénás vakcinák valóban komoly egészségügyi problémákat okoznak, beleértve a káros immunválaszt és számos más fertőzést. Ez tovább növeli a szervezet azon betegségek iránti fogékonyságát, ami ellen az oltóanyagnak védenie kellett volna.



3.) Észrevetted, hogy a beoltott gyerekek néhány napon, vagy néhány héten belül betegek lesznek? Folyni fog az orruk, lehet tüdőgyulladásuk, fülgyulladásuk és még bronchiolitiszük is? Ennek az az oka, hogy az influenza vírus, amit az oltóanyag a testünkbe juttatott, szépen megteremti ezeket a tüneteket. Ez immunszuppressziót is eredményez, azaz csökkenti az immunitást. Az influenza elleni oltóanyag valójában nem mentesít az influenzától, hanem érzékennyé teszi a szervezetet a vírusra.

4.) Ismert tény, hogy az influenza elleni oltóanyagok influenza vírust tartalmaznak, számos más összetevővel egyetemben. Most gondolj arra, hogy egy ilyen oltóanyagnak milyen hatása lesz egy olyan emberre, akinek az innunrendszere gyengébb? Ha egyébként is beteg vagy, a szervezetednek csökken az a képessége, hogy a vírus ellen hatékonyan felvegye a harcot. Ebben az esetben az influenza elleni védőoltás a testet csak veszélybe fogja sodorni. Így lehet az, hogy az ember hajlamosabb lesz a tüdőgyulladásra és más fertőző betegségekre.

5.) Az influenza elleni oltóanyagok higanyt tartalmaznak, ami az emberi egészségre veszélyes nehézfém. Az influenza elleni oltások higanytartalma sokkal nagyobb, mint a megengedett maximális napi expozíciós határérték. A higanymérgezés memóriavesztést, depressziót, ADD-t, orális egészségügyi problémákat, emésztési nehézségeket, légzőszervi problémákat, szív-és érrendszeri betegségeket és még sok más súlyos egészségügyi ártalmakat okozhat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/
És mi a helyzet az idősekkel? Az influenza elleni oltóanyag segíthet nekik?

6.) Egyre több bizonyíték van arra, hogy az influenza elleni oltás Alzheimer kórt okozhat. Az egyik jelentés azt mutatja, hogy azok az emberek, akik egy 3-tól 5 évig terjedő periódusban minden évben megkapták az oltást, 10-szer nagyobb eséllyel lettek Alzheimer-kórosak, mint azok az emberek, akik semmilyen influenza elleni védőoltást nem kaptak. A korosodással gyengül az immunrendszer, így csökken a fertőzések elleni harc képessége. Az influenza vírus idősek szervezetébe való oltásának lehetnek igen veszélyes következményei.

Bízhatunk azokban a hatóságokban, akik az influenza oltóanyag széles körű alkalmazását népszerűsítik?
7.) A CDC (Center for Disease Control, az amerikai Járványügyi Hivatal) egy 15 tagú tanácsadó bizottságot nevezett ki az immunizálási gyakorlat terjesztéséhez. Ennek a bizottságnak a feladata annak eldöntése, hogy kinek kell védőoltást beadni minden évben. Szinte az összes tanácsadó testületnek van pénzügyi érdekeltsége a védőoltások gyártásában. Ez az egész a pénzről szól, és nagyon kevés köze van az egészséghez és jóléthez. Ugyanazok az emberek, akik ezeket a vakcinákat népszerűsítik, közben több millió dollárt keresnek. Ez önmagában is kétségessé teszi, hogy az influenza vakcina valójában mennyire biztonságos?


8.) A kutatások azt mutatják, hogy az influenza-oltóanyag és olyan gyógyszerek mint a Tamiflu és a Relenza túlzott használata valóban megváltoztathatja az influenza vírusokat és arra késztetik őket, hogy egy még veszélyesebb törzzsé mutálódjanak. Ezt párosítsd a gyógyszer-rezisztens törzsekkel, és gyakorlatilag az oltásból nem származik semmi előnyöd, csak nagyon sok kockázatod.

9.) Elég bizonyíték mutatja azt, hogy az influenza elleni oltás összetevői valóban súlyos neurológiai betegségeket okoznak. Az 1976-os sertésinfluenza-járványban, sokan akik megkapták a védőoltást, maradandó idegi károsodást szenvedtek. Az influenza vakcinák sok káros anyagot tartalmazhatnak, beleértve a mosószereket, a higanyt, a formaldehidet és az élő influenza vírustörzseket. Tényleg ez az, amit a testedben szeretnél tudni?


10.) Annak a kitalálása, hogy az influenza elleni védőoltást melyik évszakban érdemes beadni, csak találgatás marad. Ez nagyon igaz volt az elmúlt években a H1N1 törzsre vonatkozólag. Ráadásul, a kombinált oltóanyagok beadása sokkal veszélyesebbnek bizonyult, mert különböző vírustörzsek és káros adalékanyagok jutnak be egyszerre szervezetünkbe.

Természetesen jogosan felmerül a kérdés, hogy az influenza elleni védőoltást népszerűsítő kampányok vajon azt miért nem taglalják, hogy miként lehetne természetes úton megerősítenünk az immunrendszerünket?

FORRÁS: http://www.netextra.hu/az-influenza-elleni-oltas-veszelyesebb-mint-maga-az-influe nza/
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Üdvözlet Cs. Évától
  2015-02-15 15:14:45, vasárnap
 
  Szia Marikám..Jó reggelt!

Olyan vagyok, mint az útszéli kavics,mely sír és nyikorog,
mikor ezer ember lába rátapos.
Rajtam is sok szenvedés vonul át.
De ha a szeretet és a kegyelem napja rám ragyog,
akkor kicsi homok szem az Én vagyok ,de az is
aki csillog és kíván mára is egy csoda szép vasárnapot!..
.puszika...Éva









 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Székelyek humorizálnak
  2015-02-15 14:54:51, vasárnap
 
  Parasztbácsi a híd tetején guggol fényes nappal, és végzi nagy dolgát. ..Arra megy egy rendőr, majd mérgesen rászól:
- Bátyám! Ha végzett elviszem!
- Végeztem fiam, viheti...



Öreg székely ül a kocsmában és tiszta víz a nadrágja, odamegy hozzá Áron:
- Hát Tamáskám, csak nem összehugyoztad magad?
- De bizony! Tegnap este ő nem akart fölállni, ma én nem fogok.



Öt székely veszekszik, hogy mi a leggyorsabb dolog a világon:
- Szerintem a fény!
- Szerintem a hang!
- Pedig a pislogás az!
- Szerintem meg a gondolat!
- Szerintem meg az ágybacsinálás
Erre jól kinevették a többiek.
- Az ágybacsinálás ? Hát hogy jutott ez az eszedbe?
- Hát egyik éjjel arra ébredtem, hogy kikell mennem. Még fel sem kapcsoltam a lámpát, még azt sem mondtam, hogy "wc-znem kell", még a szememet sem nyitottam ki, sőt még rá se gondoltam, de már becsináltam !



Ül az öreg székely a vonaton, vele szemben egy öltönyös manager tipusú fiatalember. Az öreg székely egyszercsak viszontlátja azt amit délben evett és pont a fiatalember ruhájára.
-Fúj maga mocskos disznó - pattan fel a fiatalember, mire az öreg:
-Én ? Hát nézzen már magára..



A székely ember elmegy az állatkertbe, aztán hazamegy a fiához. Kérdezi a fiú:
- Hol voltál, édesapám?
- Az állatkertben!
- És mit láttál ott édesapám?
- Láttam én egy zebrát.
- És az milyen édesapám?
- Hát tudod, milyen a ló?
- Tudom.
- Na, ez ugyanolyan, csak csíkos.
- És még mit láttál, édesapám?
- Zsiráfot.
- És az milyen?
- Tudod, milyen a ló?
- Tudom.
- Na, ez ugyanolyan, csak hosszabb a nyaka és tarka.
- És még mit láttál, édesapám?
- Pingvint.
- És az milyen, édesapám?
- Tudod milyen a ló?
- Tudom.
- Na ez nem olyan.



Felborul a szekér, a székely fiú leül a kiborult széna mellé, minek siesse el a dolgot, rágyújt egy pipára. Arra megy a komája, leül melléje, az is rágyújt egy füstülőre. Hát így pipázgatnak, mikor a koma kiveszi a pipát a szájábul, oszt mögszólal:
- Fölborút?
Hát erre a fiú is kiveszi a szájából a pipát, s válaszol emígyen:
- Föl a.
Méregeti a koma a szekeret, aztán kérdi:
- Kéne-é segítség?
Vállat ránt a fiú:
- Kén biz a.
Szippant egyet a koma:
- Híjjak segítséget?
Füst kieresztve:
- Híjjá.
Újabb szippantás:
- Apád jó lesz?
Füst ki, vállrántás.
- Jó biz a.
Szipp, kérdés:
- Oszt hun van ü most?
Füst, felelet:
- A szekír alatt.



Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől.
Kérdezi a bíró:
- Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi?
- Mert megcsalt a szomszéd gazdával.
- És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a feleségét?
- Hát dehogynem.
- De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál?
- Ejj, maga nem ért engem bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénlepénybe, csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót. De ha a tehén jön és belecsinál a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné többet fel!



Székelyek fát vágnak az erdőben.
- Te, Áron, tudod-e, mi az a vagánykodás?
- Nem tudom.
A székely földobja a baltát, alááll, és az utolsó pillanatban ugrik el a leeső fejsze alól.
- Na látod Áron, ez a vagánykodás.
Áron másnap a fiával megy ki az erdőre, gondolja "villant" neki egyet.
- Fiam, tudod-e mi az a vagánykodás?
- Nem tudom.
Áron földobja a baltát, alááll, majd amikor el kellene ugrani megbotlik, és agyonüti a balta.
A fiú egyedül megy haza. Otthon az anyja:
- Apád hol van?
- Még kinn vagánykodik az erdőben.

 
 
0 komment , kategória:  humor  
Boldog Valentin napot
  2015-02-15 14:51:04, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Valentin
  2015-02-15 14:49:39, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Boldog Valentin napot
  2015-02-15 14:48:29, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Egy ember imádkozik
  2015-02-15 14:44:52, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Vidám szív ..
  2015-02-15 14:34:58, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Valentin
  2015-02-15 14:14:13, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Valentin
  2015-02-15 14:12:10, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2015.01 2015. Február 2015.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 620 db bejegyzés
e év: 7547 db bejegyzés
Összes: 70103 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 36
  • e Hét: 5174
  • e Hónap: 11557
  • e Év: 133430
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.