Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A NATO világháborúra, azaz öngyilkosságra készül
  2015-02-17 06:03:25, kedd
 
  Miközben a magyar elektronikus média és a televíziós hírműsorok még mindig holmi szakadárokról beszélnek és lelkesen idézgetik a felettébb homályos körülmények között felbukkant, lényegében véve illegitim ukrán kormányfő szavait, addig ekképpen fogalmaz az élet Ukrajnáról:

,,Azóta elszabadult a pokol, az államfőt elkergették, az állam nem működik, az országot a gazdasági összeomlás és a szétesés fenyegeti... s hogy e jobb sorsra érdemes ország ide jutott, azért súlyos felelősség terheli az érte, pontosabban a befolyásért fölötte marakodó, kezüket az úgynevezett civilizált világhoz tartozóként vérrel még véletlenül sem bemocskoló cionista hatalmakat..."



Hogy miről van szó, azt egy rövid mondatban meg lehet fogalmazni: ha a NATO beavatkozna Ukrajnában, vagy Ukrajnát soron kívül a NATO-hoz csatolnák, ahogy az már felvetődött, a katonai szervezet alapszabálya következtében azonnali hatállyal kitörne a világháború.

A NATO minden tagjának ugyanis hadba kellene szállnia Oroszország ellen.
Ez egyenlő lenne a biztos halállal!
Az orosz és a kínai hadsereg egy hét alatt rohanná le Európát!
Ezt a történelem során két európai nagyhatalom is megpróbálta: a francia és a német.
Mindkettő hatalmasat bukott, miközben exponenciálisan növekvő számú ártatlan ember halt meg.
A NATO sem jár különbül!

Szögezzük le, hogy mi magyarok most tényleg a rossz oldalon állunk! Van egy cionista kollaboráns bábkormányunk, egy kifosztott országunk. Megint mi leszünk az ágyútöltelékek, amennyiben a magyar nép nem áll a talpára.

Mindez nem üres felvetés, mert Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár egy német lapban megjelent interjújában hangsúlyozta,
- a NATO-nak ezentúl ,,nagyobb hangsúlyt kell helyeznie a területvédelemre", és az ukrajnai folyamatoknak ,,riadóztatniuk" kell az európai tagokat.

A főtitkár úr bejelentette:
- ,,felszólítom európai szövetségeseinket, hogy állítsák meg a védelmi kiadások folyamatos csökkentését, fordítsák meg a trendet és költsenek fokozatosan többet a védelemre!"

Magyarul: fegyverkezzenek! Fegyverkezzenek akkor amikor alig élnek!

Továbbá:
- ,,Moszkva jelenleg inkább ellenfélként viselkedik, mint partnerként", és megszegte a NATO-val kötött 1997-es alapszerződést, amely tiltja, hogy a felek növeljék a másik területével határos térségekbe telepített katonai erőt.
- ,,A szerződésben kinyilvánítottuk, hogy fenyegetés esetén mi is megerősítjük csapatainkat, és most arról egyeztetünk, hogy pontosan mit jelenthet a csapaterősítés."

A NATO vezérkara világháborúra készül........
Az a hátborzongató, hogy mindez nem üres spekuláció. Az a térség, amit ma Ukrajnának hívunk, az elmúlt évszázadokban háborús viharok, megszállások és pusztítások sorozatát élte át.
Népessége összetett, jelentős hányada orosz vagy orosz anyanyelvű, akik önrendelkezést akarnak, s akik a Nyugat által támogatott kijevi puccs forgatókönyvét vették át: ha nektek szabad volt, akkor nekünk is szabad. Megvan tehát a casus belli.



Mi itt Magyarországon nem tudjuk befolyásolni a dolgok alakulását, csak ahhoz van jogunk, hogy tájékozódjunk. Mert talán csak véres polgárháború lesz Ujkrajnában, mint a Délvidéken volt, s ha majd a cionista nagyhatalmak kielégítik kapzsi vágyaikat, akkor a terület felosztását követően - van ott vasérc, szén és más ásványi anyag, s ott van a fekete föld, Európa legjobb talaja is - a darabokra tépett térség utódállamai időlegesen lecsillapodnak. Vagy nem.

Mert valaki esetleg elront valamit, mint az odesszai tűzvésznél. És akkor majd erősen imádkoznunk kell a békéért.

Ezért legyen tisztelet azon keveseknek, akik a valóságról beszélnek nekünk.

Nos vesztésre áll a cionista világ!

Vesztésre áll Szíriában, léket kapott Irántól, leblokkolt Ukrajnában és menekül Afganisztánból.


Magyarország a tönk szélén. Hazug, tolvaj kormányok, közel öt millió nyomorulttá tett magyar...
útban a polgárháború felé!


.-.-.-.-.-.


Magyarország sorsa már akkor eldőlt végérvényesen, amikor

1.) elhitte 1990-ben, hogy "szabadon" választhat a több-pártra oszlott egypárti hazaáruló diktátorok közül!
http://furaila.xfree.hu/256559 (2013.11.08-i képfeltöltés)


2.) Már akkor eldőlt a sorsa, amikor 1999-ben beerőszakoltak minket a NATO-ba! Lásd B.P. nyilatkozatát arra vonatkozólag, hogy "Oda be kellett lépni!" Ezért, még a népszavazási küszöböt is levitette, önhatalmúan megváltoztatva a törvényt!
http://furaila.xfree.hu/256559 (2013.11.08-i képfeltöltés)


3.) Már akkor megpecsételődött a sorsunk a nato mellett végérvényesen, amikor elfogadta a parlament 2008. április 22-én a Bajnai által területfejlesztési törvénybe bújtatott - NATO magyarországi támaszpontjának kialakításáról szóló TÖRVÉNYÉT!

Már csak az ÜRÜGYRE lett volna szüksége, amit nem sikerült polgárháború formájában kierőszakolni!!! Ezért Ukrajnát vették célba és rajta keresztül fognak nálunk kikötni és a törvénynek érvényt szerezni!!!

KÁR, HOGY SENKI NEM FIGYELT RÁM, AMIKOR 2008-BAN ÉS AZÓTA FOLYAMATOSAN KONGATOM A VÉSZHARANGOT!!!

2008. április 22-én megszavazták azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.01 2015. Február 2015.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 101
  • e Hét: 443
  • e Hónap: 3569
  • e Év: 35299
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.